Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Yapan Arkadaşlara 1 Sorum Var Lütfen Bakarmısınızz :)
Merhaba Arkadaşlar. Daha Önceden 2 Yıl Vicut Geliştirme Sporu İle Uğraştım Sonradan Sakatlık Yaşadığım için Bırakmak Zorunda Kaldım. Spor Yaparken Kullandığım Tek İlaç Protein Tozu Oldu. Ama Şuan Yağlı Bir Vicudum Olduğu İçin Yağ Yakıcı İlaçlara İhtiyacım Var. Bana Önerebileceğiniz L-Carnetine Markası Varmıdır ? Okuduğunuz İçin Teşekkürler...
PiscocuK
21-05-2015, 13:06
yağ yakıcı ilaç mı var? yan etkisi yada zararı yoksa bende isterim.verdiğim kiloları almaya başladım yine
L-Carnetine Var Yağ Yakıcı Çoğu Sporcu Kullanıyor Ama Birçok Marka Var Burdan Kullanan Arkadaşlar Varsa Tavsiyeleri Üzerine Almak iyi Olur diye düşündüm.
Sporsuz yağ yakıcı kullanmak bir işe yaramıyor diye biliyorum ama işin uzmanları daha doğru bilgi verecektir.
Spora Başladım Pazartesi Günü. Spor Yaparken Kullanmak İçin İstiyorum Bende :)
doncarlo
21-05-2015, 13:10
Yağ yakıcı kullanmak yerine kardiyonuzu biraz daha uzun tutarsanız hem sağlığınızı da korumuş olursunuz.Özellikle aşırı yağ yakımı için sabah aç karna koşmayı öneririm.
Youtube'da Genç ve fit kanalını takip etmenizi öneririm.
https://www.youtube.com/watch?v=Z3yASlKmZR8
Şuanda Diyet Programına Başladım. Akşamları 7 Buçuk - 9 Arası Spor Salonunda Kardiyo Yapıyorum Zaten Ben Ek Olarak Daha Hızlı Yağ Yakımı Sağlamak İçin İlaç Düşünüyorum.
TheIllest
21-05-2015, 13:39
hocam nescafe + bebek asprini kullanımınıda deneyebilirsiniz 1 ayı geçmeyecek süreyle
biraz pahalıdır ama hep olumlu yorumlar duydum hakkıda
Universal Animal Cuts 42 Paket - Universal Termojenik | Supplementler (http://www.supplementler.com/urun/universal-animal-cuts-42-paket-695)
bunuda bi tanıdıgım kullanıyo çok memnun alırsam bundan alıcam bende
Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite 110 Kaps (http://www.supplementler.com/urun/muscletech-hydroxycut-hardcore-elite-110-kapsul-4084)
Diet yapmadan hic biri kibrit bile yakmaz:)
Ben kullanmadım ama kullanan bir arkadaşım da cilt sıkıntısı için gittiği doktor karaciğer yağlanması teşhisi koydu, açıkcası önermiyorum. Yan etkisi olması muhtemel. En güzel zayıflık doğal yolla olan diyet ve sporla olur diyorum.
serkanaygün
21-05-2015, 14:15
Diet yapmadan hic biri kibrit bile yakmaz:)
+1
Ayrıca bikaç zamandır stlegal abimizin önerdiği yeşilçay formulünü kullanıyorum çok memnunum. Dün yeşilçay hazırlayamadığım için spora gitmeden aldım bi yağ yakıcı. hiç bi ekstra etkisini göremedim. Yeşilçay içebilirsin. En azından daha sağlıklı olduğu kesin.
Ekstra para vermeyince bizim cay ilgi cekmiyor
Mpower94
21-05-2015, 14:32
dymatize cla + dymatize l carnitine 1100 lük likit tavsiyemdir
schizophrenic
21-05-2015, 14:43
Kullanmana gerek yok kardeşım , duzenlı bı dıyetle maxımum sonucu alırsın , antreman öncesi şekersiz kahve iç bi bi bardak :)
Yorumlar İçin Teşekkürler ;) Şunuda Ben Öneriyim Size Vicuttaki Tüm Pisliği Atmaya Yaradığı SÖyleniyor İnternette Araştırın isterseniz. 1 BARDAK SICAK SU İçine 2 Yemek Kaşığı Elma Sirkesi 1 Yemek Kaşığı Limon Suyu ve Tarçın = Yağ Yakımı ve Vicuttaki Tüm Pisliği Dışarı Atmaya Yarayan Karışımmış.
serkanaygün
21-05-2015, 16:11
Abi denemeyen kesin pişman olur. Allah razı olsun ben çok faydasını gördüm :)
CLA kullabilirsiniz. L-carnitin hem çok hafiftir hemde genelde terlemede koku yapar ***** yazda geldi. Cla yag depolanmasını azaltır her ögünden önce alailirisiniz. Ama spor yapmazsanız aynı şekilde o ayırdığı yağı emer :D yanı yakman şart aynı gün... Bunlar dışında kahve kesinlikle iç bebek aspirinin de etkili olduğunu okumuştum ama hiç denemedim. Vaktin varsa sabaha erken kalk Kahvaltı yapmadan cardio yapmaya çalış. Animal cuts da kullanilirsin ama biraz ağırdır :)
CLA kullabilirsiniz. L-carnitin hem çok hafiftir hemde genelde terlemede koku yapar ***** yazda geldi. Cla yag depolanmasını azaltır her ögünden önce alailirisiniz. Ama spor yapmazsanız aynı şekilde o ayırdığı yağı emer :D yanı yakman şart aynı gün... Bunlar dışında kahve kesinlikle iç bebek aspirinin de etkili olduğunu okumuştum ama hiç denemedim. Vaktin varsa sabaha erken kalk Kahvaltı yapmadan cardio yapmaya çalış. Animal cuts da kullanilirsin ama biraz ağırdır :)
Eyvallah Sağolasın :)
BeNCedE iLaÇ aLmaK YeRiNE KaRDiOLarInıZı BirAz dAhA UzUn TuTuN. TaBİ DiYEtTe öNeMLi.
yusuf yılmaz
21-05-2015, 16:41
adam 2 yıl vucut yapmış bilmediğ konu kalmamış bilende yazıyor bilmeyende böyle konuları boşuna açıyorsunuz bu tip yerlerde çözüm değil
Onur Fatih
21-05-2015, 17:00
Yesil cay diyorum bende burda okumustum stlegal abi yazmisti :) zararli yaglardan uzak durmak sart ve kardio yapmak lazim. Gerek yok yag yakicilara vs ben inanmiyorum
gurkanerkan
21-05-2015, 17:01
CLA ve L-Karnitin bildiğim kadarıyla yağı enerjiye çeviriyor ve yapacağınız sporun yanında etkisi %10 kadar.
+1
Ayrıca bikaç zamandır stlegal abimizin önerdiği yeşilçay formulünü kullanıyorum çok memnunum. Dün yeşilçay hazırlayamadığım için spora gitmeden aldım bi yağ yakıcı. hiç bi ekstra etkisini göremedim. Yeşilçay içebilirsin. En azından daha sağlıklı olduğu kesin.
Abilerim nedir bu yeşilçay formülü ? Bir ö.m veya burdan bilgi verir misiniz ?
Bunlarin hepsinin yaninda yaptiginiz spor ve ogunleriniz cok onemli. Bir laf vardir vucut salonda degil mutfakta yapilir diye. Bu geecekten dogru yukarida yazilanlar adindanda anlasilanilecegi gibi supplement yani destekleyici urunler.sihirli deymek yok yani. Ne kadar dogal ivir zivir densede yine en guzeli duzenli sporla ve ogunlere dikkat ederek forma girmek. Yukarida yazdigim cozumler sadece tavsiye istendigi icin yazdim yoksa kullanmanizi onermem :)
serkanaygün
21-05-2015, 20:44
Abilerim nedir bu yeşilçay formülü ? Bir ö.m veya burdan bilgi verir misiniz ?
Onurum 1 lt suyu kaynat, içine sallama 2 tane yeşil çay koy 1 saat demle, 1 saat sonra 1 limonu sık içine onu iç. attığın tere şaşırırsın.
serkanaygün
21-05-2015, 20:45
BeNCedE iLaÇ aLmaK YeRiNE KaRDiOLarInıZı BirAz dAhA UzUn TuTuN. TaBİ DiYEtTe öNeMLi.
Ben kim bu noktaya değinir diyodum, sen çıktın :D
aybrskck
21-05-2015, 21:14
marka çok önemli değil bu tarz ürünlerde zaten doğal ürünler türkçeleri gıda takviyesidir genel olarak ürünün içeriğine dikkat edin l carnitin kullanımında yüksek mg tercih etmekte fayda var ben universal kullanıyordum çokda memnundum yanlış hatırlamıyorsam 3000mg dı 2 doz alınabiliyor sıvı ürün tercih edin etkisini daha çabuk gösterir benim nacizane tavsiyelerim bukadar :)
evolution_9
21-05-2015, 21:20
L carnitini yoğun kardiyo yapmadan kullanmanın hiç bir faydası olmaz nabzın 120-150 arasında olduğu zamanlarda etkisini daha çok gösteriyor minimum 45 dk kardiyo yapmak lazım yoksa hiç bir faydası olmaz. Bu arada internetten veya bilinmedik yerden sakın ürün almayın şu an piyasada çok fazla sahte ürün var ben gnc kullanıyorum kendi mağasından aldım.
beyler kardiyo calısırken nabız kaç goruyorsunuz ?
evolution_9
21-05-2015, 21:28
130-135 arası takılıyorum
34btr1907
21-05-2015, 22:52
clenbuterol takıl :D
Onurum 1 lt suyu kaynat, içine sallama 2 tane yeşil çay koy 1 saat demle, 1 saat sonra 1 limonu sık içine onu iç. attığın tere şaşırırsın.
Tamamdır canım abim çok teşekkür ettim uygulayacağım
Patisever
21-05-2015, 23:32
Spor artı animal cut ve weider likitler cıkmıs
bantta 10 km hızla koşarken 130 larda, eliptik aletine hızım 16 üzerinde ise 140 civarında kanka :)
Boldenon
22-05-2015, 01:07
Karaciğerinizin işleme kapasitesinden fazla yağı, depolarınızdan mobilize ederseniz muhtemelen karaciğer yağlanması yaşarsınız. Doğal olarak diyet yapmanızı ve sporu aksatmamanızı tavsiye ederim. Diyetisyene gitmeden ve kan tahlili yaptırmadan diyet yapmayın.
Absyrtos
22-05-2015, 01:10
Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
bantta 10 km hızla koşarken 130 larda, eliptik aletine hızım 16 üzerinde ise 140 civarında kanka :)
bende bi sorunmu var kuruldum simdi bu meseleye kanka , salona yazildim bir aylik bakalim ne olacak vucut kabullenecekmi diye , 7 senedir falan tamamen oturdugum yerden isimi goruyorum o kadar hamlamisimdir falan dedim nabiz 110 u gecmiyo bi sorunmu var kalpte anlamadim .en son gecen nefes nefese kaldim gebericem heralde bu nabizla dedik kosu bitti baktik 113 cikti adamda inanamadi
schizophrenic
22-05-2015, 02:08
Hızlı bi şekilde kalp hastası oluyum diyosanız clenbuterol veriyim :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11025629_10206331866526753_3330136363824925278_n.j pg?oh=34eeb2857cdc6c8098a888539ea2f9ad&oe=56017686&__gda__=1439284963_23afd3a7e5adef3bab1e5037e72e0f6 c
Şaka bi yana tekrar söylüyorum cardio ve ağır girdiğiniz ağırlık antremanı ile yapmış olduğunuz diyet kadar yağ yaktıran zararsız bişey yoktur .
onn_dear
22-05-2015, 05:38
2 yılı aşkın süredir bu sporla ilgileniyorum. Bugüne kadar protein tozu dahil hiçbir ek gıda takviyesi almadım, alınmasını da doğru bulmuyorum şahsen.
yağ yakıcı konusuna gelince; hiçbir yağ yakıcı vs kullanmadan sporunuza ve diyetinize devam edin, yakabildiğiniz kadarını spor ve diyetle yakmaya çalışın, belli bir düzeye gelince yani artık vücut kardiyo ve diyetle geleceği son noktaya gelince bunları düşünürsünüz.
lafım size değil ama neden herkes işin kolayını seçiyor anlamıyorum, bu işle ilgili herkes her şeyi biliyor fakat her şeyi bir kenara bırakıp şunu yapan kazanır.
"Asla ve asla sağlık problemi dışında bu spor BI RA KIL MA MA LI DIR."
ya başlamayın ya da başlarsanız bunu hayat felsefesi edinip bırakmayın, sorsan herkesin bahanesi var, zamanı yok ama bilgisayar başında, elinde cep tlf takılmaya, gezmeye , tv izlemeye zamanı var.
uzun süreli ve doğru hareketlerle zekeriya beyaz bile çağ atlayabilir ve hiçbir zaman geç değildir.
Burak-Akın
22-05-2015, 11:01
Bende sizin gibi sakatlanıp spora ara vermek zorunda kalmıştım 2 yıl kadar. O süre içinde vücum epey yağlanmıştı. Birkaç urun denedim yağ yakımı için.
Size tavsiyem paranızı sokağa atmamanız. Karnitin kadar saçma bi supplement yok bence. Her antemandan sonra kardio yaparak iyi sonuçlar alabilirsiniz
Bende sizin gibi sakatlanıp spora ara vermek zorunda kalmıştım 2 yıl kadar. O süre içinde vücum epey yağlanmıştı. Birkaç urun denedim yağ yakımı için.
Size tavsiyem paranızı sokağa atmamanız. Karnitin kadar saçma bi supplement yok bence. Her antemandan sonra kardio yaparak iyi sonuçlar alabilirsiniz
Eyvallah Burak Teşekkürler. V
free-hifi
22-05-2015, 13:49
1 SAAT ocakta mı kaynayacak yoksa dinlenecek mi ?_
Sadece protein ile beslenip ağırlık basarsanız yağı direk kasa çevirebilirsiniz. Ama bol bol su için yoksa karaciğer için iyi olmaz :D
Sadece protein ile beslenip ağırlık basarsanız yağı direk kasa çevirebilirsiniz. Ama bol bol su için yoksa karaciğer için iyi olmaz :D
Bendeki yağ Kasa Dönerse varya HULK gibi bişey olurum herhalde :D
-Murat Özcan-
22-05-2015, 16:25
Bu açtığının konunun ayrı bir fitness yapanlar adı altında bir konusu var istersen oradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin
AlwaysFast
22-05-2015, 16:55
Yag kasami donusur cok guldum hala buna inanlarmi var ?
HardCore
22-05-2015, 21:26
http://j1310.hizliresim.com/1g/y/u1yzz.gif
clenbuterol bende kullanıyorum sağlam sporla iyi sonuç veriyor fakat arkadaşların dediği gibi kalpte hafif sızlama yapar ve vücuda sağlam kramp etkisi vardır:)
cgnozdmr
23-05-2015, 09:33
Bu açtığının konunun ayrı bir fitness yapanlar adı altında bir konusu var istersen oradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsin
o konu 244 sayfa olmuş dostum (ilk konu +1000 idi) kim okuyacak onu şimdi dimi
serkanaygün
23-05-2015, 10:18
1 SAAT ocakta mı kaynayacak yoksa dinlenecek mi ?_
Abi 1 litre suyu kaynat al kenara içine at çayları 1 saat beklesin. Sonra limon sıkıp içersin antremanda.
Spora Gitmeden Yarım Saat Önce Şekersiz Türk Kahvesi İçilmesini Öneriyor Sporcu Arkadaşlar Yağ Yakımını Ve Terlemeyi Hızlandırıyormuş Birde yanında bebe asprini dediler ama güvenemedim :D
L-Carnitine Olarakta MultiPower Önerdiler Sıvı Olan 20 Li 1800 MG .. MG Düşük Olabilir Ama İşlevi Gayet Başarılıymış Spordan 20 Dakika Önce İçilmesi Gerekiyormuş Yağ Yakımını Aşırı Derecede Hızlandırıyormuş Ama Kas Yapmak İsteyen Arkadaşlar Bunu Kullanıcaklarsa eğer Protein Tozuda Kullanmaları Gerekmekteymiş Bilginiz Olsun.
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/168209-vucut-gelistirme-fitness-saglikli-yasam-kilo-verme-kilo-alma-116.html
Böyle bir konu varken neden burası beyler anlatsanıza biraz :D