Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka değişen araçta maliye ye nakil işlemi?
yucelebeci
21-05-2015, 17:04
Arkadaşlar merhaba eşime bir araç aldık, bugün plaka değişim işlemi yaptık öğleden sonra gelin ruhsatınızı alın dediler eşim de gitmiş almış, şimdi ordaki polis ek1 in bir kopyasını vermiş vatan caddesinde maliye ye gidip nakilini almanız gerekiyor demiş, böyle birşey ilk defa duydum yarın gidip soracağım nedir diye ama merak ettim şuan nedir bu başına gelen varmı?
SekoLive
21-05-2015, 19:14
Doğrudur maliyete kayıt yapacaklar uzun suren bir işlem değil plaka değişimlerinde muhakkak yapılmalı aksi takdirde vergi vs ödemelerinde sorun çıkabiliyor
sinanbaysal
21-05-2015, 21:34
Bende birsey sorayim konu kirliligi olmasin. 3 ay once arac aldim plaka ddgisikligi yapmadim fakat suan pismanim. Suan degistirmek istesem nekadar fiyat cikar bilgisi olan varmi
hakan308
21-05-2015, 21:52
Bende birsey sorayim konu kirliligi olmasin. 3 ay once arac aldim plaka ddgisikligi yapmadim fakat suan pismanim. Suan degistirmek istesem nekadar fiyat cikar bilgisi olan varmi
Tanidik birisine araci saticaksiniz onun masrafi 100 TL hemen sonrasinda araci kendi uzerinize alicaksiniz plaka degisikligi ile satis 200 TL tutucak. Toplam 300 TL 1 saatte hallolur
Maliye sadece kayıt yapar para almaz.şoförler odası 65 lira alıyor .21 ve 44 lira olarak .başka maliyeti yok
farkli yontemleri var, eger ikametinizi degistirirseniz, 1 ay icinde plaka degisikligi yapabiliyorsunuz, satis yapmadan. veya araci baskasinin uzerine gecirip yapabilirsiniz plaka degisimini. ancak bu sefer ekstra satis masrafi cikacaktir...
SekoLive
22-05-2015, 08:23
farkli yontemleri var, eger ikametinizi degistirirseniz, 1 ay icinde plaka degisikligi yapabiliyorsunuz, satis yapmadan. veya araci baskasinin uzerine gecirip yapabilirsiniz plaka degisimini. ancak bu sefer ekstra satis masrafi cikacaktir...
+1
Bi yöntem de ben yazılım
Plakanizin ikisi birden calinrsada plakalarinizi değiştiriyor emniyet
Sadece ruhsat ve plaka masrafı oluyordu
Maliye kaydi otomatik gerçekleşiyor en son islemimde muamelecim oyle dedi .
Bilginize