Orijinalini görmek için tıklayınız : c63 amg
mustafa-u
20-10-2008, 18:32
arkadaşlar...
sitemize üye olarak hiç C63 AMG sahibi veya bu araca sahip yakını olan varmı..
antalyadan bir arkadaşım bu araçtan alacak ama tanıdığımız bildiğimiz biri varsa önce fikir ve bilgi alışverişi yapmak istiyor..
yardımcı olabilirmiyiz..
C63 kullanma fırsatım oldu.Yardımcı olabilirim kabaca arkadaşa elimden geldiğince.
http://www.sahibinden.com/mercedes_c_63_amg_ic_-_dis_amg_WQQaXQQ10837961WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/g_a_l_l_e_r_yWQQaXQQ10247960WQQpXQQdisplayitem
2. link güzelmiş amerikan spec :)
Böyle güzel bir gürültü olamaz, müthiş bir ses yeni m3 yerine tercihimdir. Güzel araç...
walla ben olsam dusunmezdım sormazdım bıle kımseye hatta aldıgmı solemzdım bıle:)
gerçekten tünay haklı sormaya gerek yok... TypeR ı da geçer kanımca :D :D
gerçekten tünay haklı sormaya gerek yok... TypeR ı da geçer kanımca :D :D
hondata varsa bellı olmaz abı:D:D
ben mercedesleri pek sevmezdim ama bu son kasaların dizaynı falan tam tamına 10 numara.... olsa da binsek AMK 63 e :D :D
M_PROJECT
21-10-2008, 00:00
abi ne lazim sor soyleyelim :D
Beyaz amerikan vers. Sıfır bi arkadaşımızın galerisinde mevcut bekliyor rölantide çalışırken duyulması gereken bir araç :D
fenaaa :D
Ayrıca Cl 63 amg de var şuan bi arkadaşımda satmayı düşünüyordu oda sanırım ...
Mercedes acikcasi ben pek sevmiyorum. fakat C,S,CL cok hosuma gidiyor.
C63 hakkinda pek bilgim yok. Ama assagi yukari 1 senedir kuzenimde CL63 var. Benimde bayaa kullanma firsatim oldu. gercekten cok basarili bi arac.Eminim ki C63 de oledir.
Pek fazla dusunmeye gerek oldugunu zannetmiyorum almak icin :)
mustafa-u
24-10-2008, 22:06
yardım için tşkler..
arkadaşım yarın f430 deneme sürüşü için f1 pistinde olacak..
linkleri verilen araçlarıda inceleme fırsatı bulacaktır elbet.. ;)
geçen trafikte karşılaştım ankarada, 50 li yaşlarda bi amca kullanıyordu, benim cufu falan duyunca şaka yaptı biras bana:D
Bende hiç sevmezdim mercedes hatta nefret ederdim ama 1-2 senedir araştırıyorum ediyorum kullanıyorum farklı modellerine binme fırsatım oldu.C63 AMG sormaya gerek yok yıldızı varsa tamamdır alın binin :)
killererkan
26-10-2008, 16:59
C63 amg kesinlikle son yıllarda gördüğüm en hoş, herşeyiyle çok çok begendiğim çok başarılı bi otomobil, hastasıyım kendisinin.. benz brutality!