Orijinalini görmek için tıklayınız : 30 ve 31 Mayıs 2015 (Cumartesi ve Pazar) @ Pistgünleri Halk günü İstanbulpark
Tüm binek/spor otomobil tiplerine açık olacak pist günleri, Nisan ayından itibaren yıl sonuna kadar her ay düzenlenecek olup sportif otomobil kullanım ihtiyaçlarınızı güvenli ve trafiğe kapalı bir ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi sağlayacak.
20 dakikalık seanslarda 40 otomobil olacak şekilde ayarlanacaktır .
20 dakikalık sürüş seansı intercitypark.com üzerinden 250 TL olarak satılmaktadır.
Transponder ücreti 1 gün içinde gireceğiniz tüm seanslarda kullanmak üzere 150 TL dir . Yani transponderi 1 gün için 1 kez 150 TL karşılığı kiralayıp tüm seanslarınızda kullanabilirsiniz.
Kapı satışları, yer uygunluğu varsa mümkün olmaktadır ve ücreti 20 dakika için 350 TL dir.
2015 sezonu için dileyen sürücüler farklı tarihlerdeki pist günlerimize şimdiden diledikleri seans adedinde satın alma yapabileceklerdir.
Katılımcılar isterlerse, Intercity İstanbul Park'tan temin edecekleri transponder zaman ölçerler ile pistteki zamanlarını ölçüp en iyi zamanlarının Intercity İstanbul Park internet sitesinde yayınlanmasını sağlayabileceklerdir.
Hadi bakalim
Arkadaslar Techturkey indirimi istiyorsaniz asagidaki emaile :
Uye nick i
isim soyad
plaka
telefon
ve email bilgilerinizi mail atip size cevap gelmeden kesinlikle formu doldurmayiniz / satın almayınız .
Ayrıca formu doldurma hakkı 1 kezdir hatalı yada eksik doldurursanız 2. bir indirim hakkınız kalmayacaktır .
Yazdiginiz email adresi disinda bir email adresi ile form doldurursaniz size indirimle ilgili mail gelmez ve indirim alamazsiniz.
Formu size email gelmeden once oderseniz gene indirim alamazsiniz .
Bu indirimden yararlanabilmek için 28 Mayıs Perşembe günü Saat 18:00'a kadar email atmanız gerekmektedir .
O nedenle once asagidaki email adresine bilgileri yollayin ve size email gelene kadar kesinlikle form doldurmayin.
kemalbugrayildirim@gmail.com
Sadece techturkey.com uyelerine ozel indirim yapilmaktadir bilginiz olsun ...
Kısmetse ben de Astra ile :)
Maili gönderdim. Beklemedeyim
Mail gönderildi, bizim gariban ile ordayız.. :D
Bugra abi selam , ben bir onceki mailine gonderdim byildirim@pistgunleri.com
Buna da gondereyim mi ?
Burak E.
27-05-2015, 13:11
mail atıldı.
güzel bi gün olucak inş :)
Mailler ne zaman gelecek acaba, yarin odemee yapmak icin son gunde telas yapiyorum...:D
Yarin sabah indirim mailleriniz yollanmis olur arkadaslar . Ben burdan da yazarim zaten.
Email adresleri tanimlanmistir arkadaslar . Email adreslerinize email gelmesede otomatik olarak indirimi uygulayacaktir . Gun icinde geckalmadan kaydinizi tamamlayin aksam uzeri kayitlar kapanacaktir.
Teşekkürler... :)
Edit: 31 Mayıs için bir seans satın alınmıştır.. :D
Ödeme yapıldı, pazar görüşmek üzere...
İndirim için teşekkürler, kazasız belasız güzel bir gün olur inşallah.
Ve Cumartesi kayitları kapandi.
pazar gününe bs typer ve s3 ile aldık bakalım hayırlısı olsun :)
Octavia RS
29-05-2015, 16:53
Fren king ile 2 seans pazar :)
Cumartesi katilim nasil bugra abi izleyici olarak soruyorum:)
Cumartesi de pazar da gelmeyen cok sey kacirir benden solemesi . Liste yikiliyor :))
Sabah kacta orada olalim...
nitrO_Oxide
30-05-2015, 15:03
Pazara ordayız 200sxle :)
Bugun kupa verdıler suprız olarak ama ıstıkrarlı suruse verılıyor.
Yanı sure yapmak ıcın cıkanın alamıyacagı bırsey,hos ben defa 2. lik kupası aldım!;)
Yanı onume bırı cıkıp cıddı sure kaybedersem,o tur yavaslıyorum kı,bosuna lastık ve balata yakmayayım dıye. Ozamanda "ıstıkrar" kayboluyor(mus)
Sanırım yarında olucak,sureklı aynı turu yapmaya calısın,yanı onunuze bırı gelıp zaman kaybetsenız bıle,devam edın amacsızca(benım ıcın,yanlıs anlasılmasın :) )
Yakında Bridstone semı slick ler gelıyor,bugun aldıgım en guzel haberdıı....
2:14:200 yaptım,tutunma yıne eskısı gıbı,bız baya bır temızledık,yarın umarım keyıf alırsınız....
Parabolica
30-05-2015, 17:50
Bende en istikrarli pilot olarak yazayim o zaman, bir 1. birde 2. lik kupasi aldim:D:D Bende sure icin cok kastim ama lastik ve balatalar bitik oldugundan 2:16dan daha iyisi cikmadi. Nerdeyse her virajda anormal kaydim. Her an driftten siyah bayrak alabilirdim yani :)
Bu arada bir iki kisiyi biraz kural disi gectiysem ozur dilerim
Bende en istikrarli pilot olarak yazayim o zaman, bir 1. birde 2. lik kupasi aldim:D:D Bende sure icin cok kastim ama lastik ve balatalar bitik oldugundan 2:16dan daha iyisi cikmadi. Nerdeyse her virajda anormal kaydim. Her an driftten siyah bayrak alabilirdim yani :)
Bu arada bir iki kisiyi biraz kural disi gectiysem ozur dilerim
Hoşgeldin abi :)
Yarın trophy ve golf r basıncı kıstık setup teste geliyoruz keyifli bi gün olur yine inşallah
Parabolica
30-05-2015, 19:35
Hosbulduk. Bugun guzel, keyifli ve sakin bir gundu. Emegi gecenlere tesekkur ederim.
Gelecek arkadaslar icin bilgi vereyim avik ve gunesli bir gun sizleri bekliyor yaklasik 100 otomobillik bir katilimmevcut . Bridgestone , Power FM , Autoclub ve Jantmax suan standlarinda hazirlar. 2.el otomobiller ve 2.el motorsikletler icin hazirlanmis alanlatimiz hazir .Yeme içme alanları ve masa duzeni hazir locamiz ve ekranlari hizmetinizde bu gun ekranlardan toplu sekilde oynanan yeni bir oyun da olacak . Keyifli bir pazar için çoluk çocuk bekleriz .
Parabolica
31-05-2015, 15:19
Sevgili Bugra, oncelikle su pist gunleri ve bu site icin harcadigin emege ve gayrete tekrar tesekkurler.
Ancak artik su Istanbul Park guncel pist sureleri isine bir cagre bulsaniz iyi olacak. 2015 aktivitelerinden hic biri daha listeye eklenememis :( Oldukca pahali olan bu hobide harcadigimiz binlerce liranin yaninda belki gunluk 150 Lira Transponder parasi bir sey tutmuyor ama resmi dereceleri veya sector zamanlarini gormek icin yukari cikip monitore bakip onun fotografini cekmek icin cok fazla...
Su yapilan dereceleri aninda sitedeki listeye otomatik eklemek icin bir arayuz yazilmasi cok zor bir is olmamali sanirim. 1-2 gun sonar olsada olur ama bu aylar surmemeli bence.
Ayrica su listeyi asagida "aakdeniz" nickli uyemizin yaptigi sekilde duzenlesek bence cok daha mantikli ve adil bir liste olacak.
Biliyorum biraz fazla sey istedim gibi oluyor :) ama bence Transponder kiralayanlara seanslari sonunda detayli bir dokumunude bir kagida basip verseniz bence cok faydali ve memnun edici bir jest olur.
Selamlar
Octavia RS
31-05-2015, 18:50
1.lik ve 3.lük kupası verildi.E seansında sürekli gaz kesti ve kıç çok fazla bıraktı.Buğra abi ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Edit: En iyi süre 2.32.558 gelmiş.
He bu arada Kemal abi bi ara senin arabanın oralara bakındım göremedim seni çıkarken yine konuştuk o zamanda vermeyi unuttum go pronun ekstra ucu bende abi haberin olsun bidahaki organizasyonda getiririm yada lazımsa bi şekilde yollarım sana
Cok guzel bir gundu, Bugra ve emegi gecen herkese cok tesekkurler...
2.58.747 de benim surem.. 1.5 dizel ve standart lastiklere ile fena degi sanki...:)
Xsara ile D ve E seansına çıktım. En iyi süre D seansında 2:33.65 olarak geldi. Harry's lap timera göre en iyi sektör zamanları bazında sanal best lap 2:32.02.
Yokohama AD048'ler ilk seans son turlara doğru iyice kafadan kaymaya başladı. E seansında daha da fazla bıraktı ve E seansı son turda yine 8. virajda yokohamalar arkadan bırakınca güzel bir spin attım :) E seansı genel olarak kalabalıktı ve A45 AMG, kırmızı EVO X gibi viraj çizgisi kötü ama düzlüklerde hızlı araçlar yüzünden turların çoğu heba oldu. Araya mesafe koymak istediğimde de şöyle temiz bir tur denk gelmedi.
205 Grup A Bilstein arka amortisörler sayesinde arka yol tutuş çok iyiydi. 4.43'den 4.93 ayna mahrutiye geçiş sayesinde hızlanma daha iyiydi ama yeni oranlara tam olarak alışamadım, biraz daha tur atmak lazım. Ön ve arka kaliperlerin conta setlerini değiştirmiştik, bu sefer frenajda fazla çekme yapmadı, 12 Nisan'a göre frenler çok daha iyiydi. Genel olarak hava ve organizasyon açısından güzel bir gündü. Buğra'ya ve tüm organizasyon ekibine teşekkürler:icon_tup:
1.lik ve 3.lük kupası verildi.E seansında sürekli gaz kesti ve kıç çok fazla bıraktı.Buğra abi ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.
Edit: En iyi süre 2.32.558 gelmiş.
He bu arada Kemal abi bi ara senin arabanın oralara bakındım göremedim seni çıkarken yine konuştuk o zamanda vermeyi unuttum go pronun ekstra ucu bende abi haberin olsun bidahaki organizasyonda getiririm yada lazımsa bi şekilde yollarım sana
gopro aparatları problem değil, bir sonraki organizasyonda alırım. kupaları toplanışsınız, tebrikler :icon_tup:
Sureler nasildi? Tutunma artti bir onceki pist gunune gore ve seanslar daha insani sayida...
Yigit 2:22 geldi mi? Hos sen 2:20 hedefliyorsun ama benim beklentim 2:22 senden...
Serhat di galiba,Honda ile 2:24 geldi mi?
Cooper varmiydi?
2:15 alti kac arac vardi katilim olarak?
Benim içinde Yiğit içinde kabus gibi bir gün yaşadık.çok üzüldük ama yapacak biriey yok.ben bir turu bile doğru düzgün hiç atamadım.araç arıza verdi ve üzerine gitmedim.Hatalarımızı eksiklerimizi görüyoruzda artık baydı ya.nazarımı geliyoruz nedir çözemedik doğrusu.kısmet artık :)
Kotu olmus ariza olmasi. Abi o kadar zaman gecti,olmuyorsa olmuyordur. Eger golf R'i sevdiysen yenisi al, "sadece" yazilim-cooler tak,yol tutus icinde fren amotisor(ki sendekiler olur sanirim),yola devam et. Hem zevkli hemde bas agrisiz olur. Yigit'e ne oldu?
Buarada katilim ve pist tutusu hakkinda bilgi verirsenizde sevinirim.
Kotu olmus ariza olmasi. Abi o kadar zaman gecti,olmuyorsa olmuyordur. Eger golf R'i sevdiysen yenisi al, "sadece" yazilim-cooler tak,yol tutus icinde fren amotisor(ki sendekiler olur sanirim),yola devam et. Hem zevkli hemde bas agrisiz olur. Yigit'e ne oldu?
Buarada katilim ve pist tutusu hakkinda bilgi verirsenizde sevinirim.
İlk seansı çok kesiklik yaptı düzlüğklerde çok yavaştı kaldı ve lastik havası biraz fazla oldu sanırım düşürdüğüm halde o yüzden tutunma problemi yaşadım sürekli. 2.seans lastik havasını daha indirdim tutunma iyileşti şimdilik geçici bi süre koyim dedim bu seferde 2.turda egt fırladı turbonun contası yandı turbo alev aldı pite girdim hemen söndürdüler sağolsunlar ucuz atlattım, turboyu büyütsemmi diye düşünüyodum şimdi farz oldu bitince çıkarım tekrar artık
Sana katılıyorum Murat.Eğer en baştan hem caddede bineriz hafta sonu pistede gireriz mantığyla haraket etmeseydik bugün yaşadığımız bir çok sıkıntıyı yaşamazdık.İstanbulpark bir araç için çok zor ve yıpratıcı bir pist.Ring bile aracı bu kadar yormuyor yormazda.bnim hatam bıranın bu kadar yıpratıcı olacağını bilememdi.bu günkü aklım olsa aynı dediklerini yapardım arabayıda komple soyar öyle dönerdim std.turbo filan.Almanyada görmüşündür adamların stg leri nasıl.araç stg 2 ama hava filitresi bile takmıyorlar:)
Neyse gücü birazdaha kısacaz ve hafifletme yoluna gideceğiz başka çare yok.Aslında araç arızaya girmeden önce bayağı iyiydi.o tempoyla gitseydim iyiydi.kısmet.
Sana katılıyorum Murat.Eğer en baştan hem caddede bineriz hafta sonu pistede gireriz mantığyla haraket etmeseydik bugün yaşadığımız bir çok sıkıntıyı yaşamazdık.İstanbulpark bir araç için çok zor ve yıpratıcı bir pist.Ring bile aracı bu kadar yormuyor yormazda.benim hatam buranın bu kadar yıpratıcı olacağını bilememdir.bu günkü aklım olsa aynı dediklerini yapardım arabayıda komple soyar öyle dönerdim std.turbo filan.Almanyada görmüşündür adamların stg leri nasıl.araç stg 2 ama hava filitresi bile takmıyorlar:)
Neyse gücü birazdaha kısacaz ve hafifletme yoluna gideceğiz başka çare yok.Aslında araç arızaya girmeden önce bayağı iyiydi.o tempoyla gitseydim iyiydi.kısmet.
kubilayk
01-06-2015, 09:36
Pazar gününün bombaları Bs Tayyar ve 106 ,ikiside uçurtma gibiler helal olsun
orhansah
01-06-2015, 10:49
Hava,katılım ve ortam çok güzeldi. zevkle izledik, keyifli vakit geçirdik.
bir tane r56s, ,bir tane r53s , 2 tane r56s jcw ve 1 tane de r58 jcw olarak 5 araç minipassion adına pistteydik. bizden başka 2 tane daha Mini vardı pistte, bol MINI li bir gün oldu :)
bence günün yıldızları muhteşem virajlarıyla ve geç frenajıyla Ahmet Çıpa abimiz, tabiki beyaz 106 gti ve bs type r dı :) Caner'in s3 le yaptığı süre de ilk çıkışı olmasına rağmen şaşırtıcı derecede iyiydi.
Golf R çok şık duruyor, piste yakışıyor, xsara da keza hem sesi hem gidişiyle çok güzel bir araç.
Aracını garajında saklamayıp pistte koşturan herkese helal olsun.
bir tane r56s, ,bir tane r53s , 2 tane r56s jcw ve 1 tane de r59 jcw olarak 5 araç minipassion adına pistteydik. bizden başka 2 tane daha Mini vardı pistte, bol MINI li bir gün oldu :)
bence günün yıldızları muhteşem virajlarıyla ve geç frenajıyla Ahmet Çıpa abimiz, tabiki beyaz 106 gti ve bs type r dı :) Caner'in s3 le yaptığı süre de ilk çıkışı olmasına rağmen şaşırtıcı derecede iyiydi.
Golf R çok şık duruyor, piste yakışıyor, xsara da keza hem sesi hem gidişiyle çok güzel bir araç.
bizim r56 jcw nasıldı Orhan abi hakkını verebildimi :)
orhansah
01-06-2015, 11:10
bizim r56 jcw nasıldı Orhan abi hakkını verebildimi :)
Ömerim 10 numara ya. her pist gününe bursadan kalkıp geliyo valla helal olsun. Fazlasıyla veriyo arabasının hakkını :)
tam süre kasamadım dedi ama kaç döndü acaba konuşamadık daha 2.30 altı hedef koymuştu ama :)
Surelere baktim simdi,kimse iyi birsey yapamamis,kotu yahu :(
Cipa nin suresi min 2:21 olmali,gec fren vs ise yaramamis. 2:27 best gorunuyor.
Listede cooper hic yok ama katilim cok oldu diyorsun,ponder niye almadilar?
Yigit;gecmis olsun ama turbo buyutme vs derken 2015 de ucucak be kardesim,ah su arabayi 2 sene onceki haliyle korusaydin,abinede 1 seans verseydin. Aklimda kalan tek otomobildir. 1,5 sene ince kavaciktaki satilik olan bana kalleslik yapmasa guzel olucaktir.
Demir abi;soyma derken hedef ne kadar hafifletme ve neleri dusunuyorsun? Anladigim kadariyla sizin sikinti motor,ist park da asiri zorlaniyor,dedigim fikri dusunun. Eger sevdiyseniz gof u yenisine bayilacaksin,ozellikle 4 cekeri cok hassas artik ve understeer neredeyse yari yariya azalmis. Hizlida... Sizinkinin ustune bir miktar vererek is biter. Suan ciddi indirimli golf r var 3 adet,dusun abi,pisman olmazsin :)
Pazar günü iki seans katılma fırsatım oldu. Herkesin dediği gibi ortam ve organizasyon mükemmeldi. Buğra bey'e ve ekibine nazar değmesin. Hepsine teşekkürler. Ankara'dan gelmeme ve tüm masraflara kuruşuna kadar değdi.
İki kez kupa kaldırdım :) D seansında 2:53 süre yapabildim. Halen bazı virajlara tam hakim değilim. E seansı bol sarı bayraklıydı, o yüzden kimse süre yapamadı muhtemelen.
ve son olarak, bana takılıp yavaşlayanlar olduysa kusura bakmasın, bazen çizgiden çıkamadım elimde olmayan sebeplerden :(
İlk seansı çok kesiklik yaptı düzlüğklerde çok yavaştı kaldı ve lastik havası biraz fazla oldu sanırım düşürdüğüm halde o yüzden tutunma problemi yaşadım sürekli. 2.seans lastik havasını daha indirdim tutunma iyileşti şimdilik geçici bi süre koyim dedim bu seferde 2.turda egt fırladı turbonun contası yandı turbo alev aldı pite girdim hemen söndürdüler sağolsunlar ucuz atlattım, turboyu büyütsemmi diye düşünüyodum şimdi farz oldu bitince çıkarım tekrar artık
Yiğit büyük geçmiş olsun... :( ucuz atlatmışsın... :(
Surelere baktim simdi,kimse iyi birsey yapamamis,kotu yahu :(
Cipa nin suresi min 2:21 olmali,gec fren vs ise yaramamis. 2:27 best gorunuyor.
Listede cooper hic yok ama katilim cok oldu diyorsun,ponder niye almadilar?
Yigit;gecmis olsun ama turbo buyutme vs derken 2015 de ucucak be kardesim,ah su arabayi 2 sene onceki haliyle korusaydin,abinede 1 seans verseydin. Aklimda kalan tek otomobildir. 1,5 sene ince kavaciktaki satilik olan bana kalleslik yapmasa guzel olucaktir.
Demir abi;soyma derken hedef ne kadar hafifletme ve neleri dusunuyorsun? Anladigim kadariyla sizin sikinti motor,ist park da asiri zorlaniyor,dedigim fikri dusunun. Eger sevdiyseniz gof u yenisine bayilacaksin,ozellikle 4 cekeri cok hassas artik ve understeer neredeyse yari yariya azalmis. Hizlida... Sizinkinin ustune bir miktar vererek is biter. Suan ciddi indirimli golf r var 3 adet,dusun abi,pisman olmazsin :)
Yiğit büyük geçmiş olsun... :( ucuz atlatmışsın... :(
Teşekkür ederim talihsizlik işte az önce çalıştırıp baktık turbonun yağ giriş hortumu patlamış manifolda akmış yağ yanmış. Yeni turbo, manifold ve yağ hattı yapıcaz artık
dragon07
01-06-2015, 16:06
caner uzman kardesimi kutluyorum forza işe yaramış adaleti sağlamış ilk çıkışı olmasına ragmen tebrikler ... :)
Murat o gün Yiğitte bende normalden daha fazla kaydığımızı hissettik .Kimle konuşsam hemen hemen herkez araç kaydı muhabeti vardı.Neden bilmiyorum.
Sanırım süreleri etkiledi bu yüzden olması gerektiğinden kötüydü süreler bence.
Soyma derken önce şu gülle gibi 2 koltuktan kurtlmayı planlıyorum.ufak tefek bağzı şeyleride çıkarırsam bi 40-45 kg civarı kazanırım.Araç çok ağır ve bu pistte ciddi dez avantaj yapıyor.ne fren ne süspansiyon yetmiyor.ağırlık yüzünden virajlarda sürekli dışarı gitmek istiyor.Lastiklerin canına okuyor :) Daha sonra komple soyup kit car halinede gelebilir ama bu ancak seneye.bu sene binmek hedefim.
Yeni Golf R ı aylar önce kullanmıştık Yiğitte bende şaşırtıcı derecede
etkilemişti bizi.başka bir araç olmuş.yol tutuş denge frenler harikaydı.hele giderken gazdan ayağını çektiğinde aracın kendini boşaltması bir harika.bana eski amerikanları hatırlattı.
Dediklerine tamamen katılıyorum ama birazdaha yapmam gerekenler var.aslında çoğu şeyi aştık az kaldı bence.Caddede ne kadar gazlasamda araçta tık yok.ama piste gelince herife bişiler oluyor.:)
Biraz şanssızlıkta var tabii.
Golfler kaça biter son :)
Abi bak tekrar ediyorum,3 olucak ama istarimi anla. Hemen yeni golf yada S3 unaliyorsun. Koltugu ona yapiyorsun. İsini bilen yazilim-cooler la mod bitiyor. Ustune fren ve coil(zaten vardi?) İs bitiyor. Bak soyle diyim sana;suan ki golf un en iyi ne yuruyecekse sadece bu set up la net 2 sec koyarsin gule oynaya. İster pist tutunmasi az yada cok olsun,polemige girmeden ;)
Al takim ve cekis sistemini bir incele,adamlar bu sefer dokturmus....
Serhat Y.
01-06-2015, 21:10
ben bu yarışın küskünlerindenim. brifingde "kesin uyarı" niteliğindeki viraj içi araç geçme sonucu diskalifiye beni fazlasıyla gerdi, kuralsa mecbur uyulacak tabi ama birde ilk seansın çok yoğun olması süreyi geliştirmemi imkansız kıldı. birde dikkatimi çekti iddia etmiyorum ama sanki ilk seans 15-16 dk pistte kalabildik 1 tur daha süre kasılabilirdi ööle hissetim, bu durumu hisseden başka kimse varmı acaba?
ben bu yarışın küskünlerindenim. brifingde "kesin uyarı" niteliğindeki viraj içi araç geçme sonucu diskalifiye beni fazlasıyla gerdi, kuralsa mecbur uyulacak tabi ama birde ilk seansın çok yoğun olması süreyi geliştirmemi imkansız kıldı. birde dikkatimi çekti iddia etmiyorum ama sanki ilk seans 15-16 dk pistte kalabildik 1 tur daha süre kasılabilirdi ööle hissetim, bu durumu hisseden başka kimse varmı acaba?
aynen benide gerdi özellikle bugünden sonra kati şekilde uygulancak diyince buğra sıkıntı yaptı ister istemez,çabuk bittiğini bende anladım ama çocuklar 15.5 dk oldu erken çıktınız dediler
Kesinle dogru bir tespit. Bende cektigim video lardan baktim 15 dk civari piste kalmisiz. Pek hos olmadi...
Umarim bunun mantikli bir aciklamasi vardir ???
OrcunInce
01-06-2015, 22:23
Son 2 pist gününde de insanlar hep aynı şeyden müzdarip; pistin tutunması.
Sanırım pistte bir kirlilik söz konusu, yağmurlar ile daha da kötü hale geldi doğal olarak.
Eğer öyle ise Intercity gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum.
Kısa notlarla yanıt verme gereği duydum .
Öncelikle pistin tutunma katsayısıda değişiklik yok. Hava sıcaklığı-zemin sıcaklığı bu efekti yaratmakta . Aynı zamanda uzun süre eliniz soğudu pistten uzak kaldınız hem sürücülerin elleri ısınmalı hemde sürücüler değiştirdikleri otomobil ve setupları öğrenmeli ki zaman gelsin ...
Pist temizlik makineleri ile 3 gün boyunca kat be kat temizlendi . Bunu bir fırsat bulduğumda size bant testi ile gösteririm .
Süre konusuna gelince bana hangi gün hangi seans sölermisiniz ?
Olabilir demiyor ihtimal vermiyorum yeşil ışıkla pit açıldığı an ile damalı arasının 15 dakika olmasına ...
her otomobilin hangi virajda pist çizgisi dışına çıktığının bile kaydını yazılı görüntülü tutan ekibimizden o seansın net kullanım süresini alacağım saniye bazında .....
kurallar konusuna gelince bu kurallar herzaman mevcuttu bildiğiniz üzere ve hep uygulandı hatta şuan 7-8 kişilik karalistemizde mevcut.
Son dönemde pistede alışmanın verdiği rehavet ile alınan risklerin artması ve bizim tarafımıza gelen şikayetlerin artması sebebiyle briefing de daha net ifade ettiğim gibi kuralları esnetmiyoruz .
Bugüne kadar yaptığımız organizasyonlarda ( ki bu organizasyonlara katılan kişi sayısı binlerce denebilecek rakamlardır ) 2 otomobilin teması durumu yaşanmadı ama bu yaşanmayacağı anlamına gelmediği gibi risk faktörünün arttığını gördüğümüzde riski azaltmamız kadar normal ve iyi birşey olduğunu düşünmüyorum ....
Gün ve seans bilgilerini rica ediyorum süre ile ilgili notlara bakmak için .
Öncelikle pistin tutunma katsayısıda değişiklik yok. Hava sıcaklığı-zemin sıcaklığı bu efekti yaratmakta . Aynı zamanda uzun süre eliniz soğudu pistten uzak kaldınız hem sürücülerin elleri ısınmalı hemde sürücüler değiştirdikleri otomobil ve setupları öğrenmeli ki zaman gelsin ...
Pist temizlik makineleri ile 3 gün boyunca kat be kat temizlendi . Bunu bir fırsat bulduğumda size bant testi ile gösteririm .
Olabilir demiyor ihtimal vermiyorum yeşil ışıkla pit açıldığı an ile damalı arasının 15 dakika olmasına ...
her otomobilin hangi virajda pist çizgisi dışına çıktığının bile kaydını yazılı görüntülü tutan ekibimizden o seansın net kullanım süresini alacağım saniye bazında .....
kurallar konusuna gelince bu kurallar herzaman mevcuttu bildiğiniz üzere ve hep uygulandı hatta şuan 7-8 kişilik karalistemizde mevcut.
Son dönemde pistede alışmanın verdiği rehavet ile alınan risklerin artması ve bizim tarafımıza gelen şikayetlerin artması sebebiyle briefing de daha net ifade ettiğim gibi kuralları esnetmiyoruz .
Bugüne kadar yaptığımız organizasyonlarda ( ki bu organizasyonlara katılan kişi sayısı binlerce denebilecek rakamlardır ) 2 otomobilin teması durumu yaşanmadı ama bu yaşanmayacağı anlamına gelmediği gibi risk faktörünün arttığını gördüğümüzde riski azaltmamız kadar normal ve iyi birşey olduğunu düşünmüyorum ....
pazar günü d seansıydı kankacım
pazar günü d seansıydı kankacım
sabah piste gidiyim ilk işim önce notlara bakmak sonrada seansın tamamını kayıttan izleyip teyidini buraya yazmak . genelde 20 dkaikalık senası 24 25 dakika civarı kapatıyoruz pistte bir sorun kaza vb. bişey olmadığında ...
Abi bak tekrar ediyorum,3 olucak ama istarimi anla. Hemen yeni golf yada S3 unaliyorsun. Koltugu ona yapiyorsun. İsini bilen yazilim-cooler la mod bitiyor. Ustune fren ve coil(zaten vardi?) İs bitiyor. Bak soyle diyim sana;suan ki golf un en iyi ne yuruyecekse sadece bu set up la net 2 sec koyarsin gule oynaya. İster pist tutunmasi az yada cok olsun,polemige girmeden ;)
Al takim ve cekis sistemini bir incele,adamlar bu sefer dokturmus....
Alt takımı motoru inciğini cinciğini geçen hafta lifte alınmış bir araçta inceledik..çok farklı zaten kullanırkende anlıyorsun.Düşünmiyorum değil elbette düşünüyorum ama kafamda R400 var.Ne yalan söyliyeyim.alıcam bir lastik takıp devam :) inşallah.
Serhat Y.
01-06-2015, 23:23
D seansı Bugra. merakımızı giderirsen seviniriz:)
setup değişikliğine bağlı süre değikenliği konusunda bencede haklısın, pistin tutunmasında fark yoktur diye dusunuyorum bende.
viraj içi araç geçme konusunuda az katılımın oldugu seansları takip edip katılarak aşıcaz artık, ööle görunuyor, kapıda ödemeleri netten alınan fiyatlarla eşitlemenizi rica ediyorum:)
Abi R400 fahis fiyata cikar,TTS alirdim.
Golf 7 ilacin,sat bunu :)
Pist tutunmasi daha iyi idi gecen aya gore ama yine tasliydi :( Ama oda azalmisdi....
Benim bu pist gününde dikkatimi çeken soğutma turunu atan araçların özellikle start finish düzlüğünde yarış çizgisinde gitmesi. Zahmet edip çizgi dışında soğutsa arkadan gelen araçın çizgi dışına cıkıp girmesini engeller en azından. 2gün çok keyif aldık. Motorların pit alanına bayıldım resmen yarış takımları gibi :) sıkıntı yaşıyan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.
arkadaşlar , intercity internet sitesinde güncel süreler yayınlanmıyor. Ona bir el atar mısınız ? 2015 tarihli pist günleri süre bilgilerini görebilsek.
sabah piste gidiyim ilk işim önce notlara bakmak sonrada seansın tamamını kayıttan izleyip teyidini buraya yazmak . genelde 20 dkaikalık senası 24 25 dakika civarı kapatıyoruz pistte bir sorun kaza vb. bişey olmadığında ...
Arkadaşlar yazmış, birde ben haırlatmak istedim D seansı
Yapıcak olduğun bilgilendirme için şimdiden teşekkürler :)
D seansı Pit Işığı Yeşil ve ilk aracın hareketi : 11:58:00.015
D Seansı Damalı Bayrak : 12:18:26.022
D Seansı Pite alış ( Yol ortasında duran ok işaretli gözetmenin pist üzerinde durmaya başlaması ) 12:21:45.176
Giriş çıkış videoları bu time code a senkronlu şekilde mevcut.
Dediğim gibi sölediğiniz durumun olma imkan ve ihtimali yok .
Mike Pist Surelerini guncelleyin derim hatta Murat abinin dedigi,ponder alanlara,isteyen ciktisini alsa? Cunku sadece hizli o turu goruyor. Diger 7 tur ne yapti bilmiyor. Hadi bende telemetri var,Pbox var goruyorum ama herkesde olmaz zorunda degil ki... Hem guzel bir hizmet olur. Basit yazici ile halolur bunislem
Muratcim web sitesi komple yenilenecek onunla ilgili calismalar devam ediyor . Ayni seyleri dusunuyoruz bizde. Cikti olayinda kagida yazik transponder alanlara email yollamak aklimdaki ;)
Buğra birde her seans sonrası göremedik süreleri , toplu olarak akşam seansında mı veriliyor?
Ekranda 2. Kanali degistirmis birileri niye oynarlar ekranlarla anlamiyorum. Yoksa sabahtan itibaren yayindaydi sureler.
Email de guzel ama onu hizli yapmak gerek. Yani adam ne yapmis gormek ister,sicagi sicagina iyi olur :)
Bir daha ki pist gunu ne zaman? Lastiklerim hala bitmedi,halk arabasi misss....
Parabolica
02-06-2015, 09:33
Muratcim web sitesi komple yenilenecek onunla ilgili calismalar devam ediyor . Ayni seyleri dusunuyoruz bizde. Cikti olayinda kagida yazik transponder alanlara email yollamak aklimdaki ;)
Guzel olur... Web Sitesi gercektenden bastan sona yenilenmeli bencede. Ama Pist sureleri icin butun siteyi beklemesekte sunu emekli olup pistlere veda etmeden gorebilsek :D:cool:
Guzel olur... Web Sitesi gercektenden bastan sona yenilenmeli bencede. Ama Pist sureleri icin butun siteyi beklemesekte sunu emekli olup pistlere veda etmeden gorebilsek :D:cool:
Hahahahaha!! Koltukdan dustum ;)
Ekranda 2. Kanali degistirmis birileri niye oynarlar ekranlarla anlamiyorum. Yoksa sabahtan itibaren yayindaydi sureler.
Bridgestone yarışma düzenlediği için TV'lerde o yüzden olmuş olabilir.
bişey daha ekleyelim mümkünse tabi , En hızlı sektör , top speed vs gibi bilgilerde olursa çok güzel olur katılan arkadaşlar için. F1 tadında olur pist sürelerinin takibi.
Parabolica
02-06-2015, 14:38
bişey daha ekleyelim mümkünse tabi , En hızlı sektör , top speed vs gibi bilgilerde olursa çok güzel olur katılan arkadaşlar için. F1 tadında olur pist sürelerinin takibi.
Guzel bir fikir. Top speed icin Speed Trap varmi varsa nerde vardir?
Mike Pist Surelerini guncelleyin derim hatta Murat abinin dedigi,ponder alanlara,isteyen ciktisini alsa? Cunku sadece hizli o turu goruyor. Diger 7 tur ne yapti bilmiyor. Hadi bende telemetri var,Pbox var goruyorum ama herkesde olmaz zorunda degil ki... Hem guzel bir hizmet olur. Basit yazici ile halolur bunislem��
Buğra günün zamanlarını sektör sektör gönderiyor e-mail ile.
Bence en iyi çözüm. İsteyen de print eder.
Guzel bir fikir. Top speed icin Speed Trap varmi varsa nerde vardir?
Murat abi,
Senden buraya üyelik gibi bir hamle beklemezdim. Süprizlerle dolusun valla. :) :D
Onur;istersen yolluyor. Ama ne zaman,ertesi gunler. Ama orada 2.seansa giriceksin,nerede hizli yada yavas goruceksin ki ona gore daha iyi zamana kosucaksin.
Bendeki programlar her halti dibine kadar gosteriyor,hos onlarida incelemiyorum ya :(
Parabolica
02-06-2015, 15:09
Murat abi,
Senden buraya üyelik gibi bir hamle beklemezdim. Süprizlerle dolusun valla. :) :D
Bindik bir alamete gidiyoryuz kiyamete.... Kim baslatti beni bu motorsporlarina bu yasta bilmiyorum :)
bir tane r56s, ,bir tane r53s , 2 tane r56s jcw ve 1 tane de r58 jcw olarak 5 araç minipassion adına pistteydik. bizden başka 2 tane daha Mini vardı pistte, bol MINI li bir gün oldu :)
teşekkürler. varex 12 nisan gibi problem yapmayınca hem tampondan ITB hem de egsoz sayesinde tatlı bir ses vardı. yeni setup ile araba çok daha stabildi. eylül ayına hedef bu setup ile 2:30'u yakalamak, hayırlısı ;)
geçmiş olsun Yiğit. umarım bu sezon önden çekiş rekorunu kıracak setupı en kısa sürede hazırlasın.
Benim içinde Yiğit içinde kabus gibi bir gün yaşadık.çok üzüldük ama yapacak biriey yok.ben bir turu bile doğru düzgün hiç atamadım.araç arıza verdi ve üzerine gitmedim.Hatalarımızı eksiklerimizi görüyoruzda artık baydı ya.nazarımı geliyoruz nedir çözemedik doğrusu.kısmet artık :)
pit stop sonrası turda start finish sonunda arabadan garip sesler geldiğini duyduk, sonrasında da galiba çıkış yaptın. geçmiş olsun. 7R'ı almadan 6R ile de güzel bir süre gelirse arabayı daha bir gönlün rahat olarak değiştirirsin ;)
Birde pistin üzerindeki kamera görüntülerini hiç paylaşma düşünceniz varmı Buğra ? Çok güzel olur eğer mümkün olursa. :)
teşekkürler. varex 12 nisan gibi problem yapmayınca hem tampondan ITB hem de egsoz sayesinde tatlı bir ses vardı. yeni setup ile araba çok daha stabildi. eylül ayına hedef bu setup ile 2:30'u yakalamak, hayırlısı ;)
geçmiş olsun Yiğit. umarım bu sezon önden çekiş rekorunu kıracak setupı en kısa sürede hazırlasın.
pit stop sonrası turda start finish sonunda arabadan garip sesler geldiğini duyduk, sonrasında da galiba çıkış yaptın. geçmiş olsun. 7R'ı almadan 6R ile de güzel bir süre gelirse arabayı daha bir gönlün rahat olarak değiştirirsin ;)
Evet dediğiniz doğrudur.Lastiklerim sert hamurlu olduğu için 2 tur ısınma yaptım.Pite girip lastik havalarını ayarladıktan sonra arka düzlükte kuvvetli bir miss fire yaşadım ve basınç gitti.evc orda 3 bar okumuş belki o kadarını okudu.araç arızaya geçincede üzerine gitmedim ve bıraktım.Ben azimliyim ya olucak yada olucak.aslında birk kaç eksiğimden sonra bir problemde olacağını düşünmüyorum.hani derler ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.inşallah tam hazır halde birdahaki pist gününe katılacam.Bu arada pistlere bizden yine bir R daha yakında gelicek.buda süpriz olsun. :)