Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BC 5138 "kara kutu jazz"



gazi
28-05-2015, 13:10
merhaba arkadaşlar,
Sizlerle yaklaşık 7 ay önce almış olduğum minik yol arkadaşımı tanıştırmak istedim. Jazz maceram civic ies aracımı sattıktan sonra başka araç arayışına girince başladı. İes ten sonra açıkçası hanımın da kullanabilmesi için uygun bir araç almaya karar verdim. Tabi bazı kriterlerim vardı. Bunlardan en önemlisi sunroof olması , az yakması ve otomatik olması idi. ***** sitede arabaları araştırırken gözüme jazzlar takıldı. Elite modellerini beğendim ve yaklaşık 2-3 aylık bir arayışın ardından Trabzon'da bir öğretmende bulduğum araca gidip bakmaya karar verdim. Sağ iki kapıda boya var, sağ arka kapı sacı değişmiş ve bütün bakım faturaları mevcut. Son ekspertiz raporu da satan öğretmen arkadaşta vardı. Sanayideki tanıdık vasıtasıyla arabaya baktırıp noterin yolunu tuttuk ve jazzıma kavuşmuş oldum.
İstanbul'a geliş yolculuğumu siz sormayın, bende anlatmayım. Onun için ayrı konu açıcam şekilim ya hımmmmıınaa

2005 model
140xxx binde
F1 cvt şanzıman

Not: Siz siz olun 1.150 km lik yoldan tek başınıza araba almaya gitmeyin, beni dinleyin dua edersiniz.

istanbul'da ilk günden resimler.

http://i.hizliresim.com/QA2zny.jpg (http://hizliresim.com/QA2zny)
http://i.hizliresim.com/Xv63g3.jpg (http://hizliresim.com/Xv63g3)
http://i.hizliresim.com/d5BNJD.jpg (http://hizliresim.com/d5BNJD)


Bitti mi tabiki bitmedi asıl uğraş bundan sonra başlıyordu. :D
Yurt dışı forumlarda jazzlar için bir çok modifiye parçası bulunurken maalesef ülkemizde bu araç üzerinde fazla durulmamıştı. Yurt dışı sitelerden ufak tefek ıvır zıvır parçaları toplamaya başlamıştım d1spec bijon, mugen yağ ve radyatör kapağı cıvata ve pullar, plakalık v.s bunlarda bu arada elime ulaşmaya başladı.

http://i.hizliresim.com/0qzpXZ.jpg (http://hizliresim.com/0qzpXZ)

Stop kaplama

http://i.hizliresim.com/AmzXMB.jpg (http://hizliresim.com/AmzXMB)

Önceliklerimin arasında spoon spoyler vardı ve Türkiye de yok , tabi bu arada siteden eski kırmızı fit sahibi olan “umutmelek” ile yazışmalarımız son hızla devam ediyordu. Onun vermiş olduğu bikaç ip ucu sayesinde spoon spoyleri uydurmak için çalışmalara başladım. Fiberglasscılar sağ olsun hazır kalıp olmadığı için uçuk rakamlar verdiler. Ve anladımki iş başa düştü arkadaşlar, Kolları sıvadım bir kere kaçabilene aşk olsun.
Fiberglass malzemesi , macun , zımpara , astar , boya ,vernik v.s ıvır zıvır aldım. Evde alet edavatım var Allah'tan.

İlk deneme

http://i.hizliresim.com/n7lNnR.jpg (http://hizliresim.com/n7lNnR)

Ardından yapım aşaması

http://i.hizliresim.com/vEPN9p.jpg (http://hizliresim.com/vEPN9p)
http://i.hizliresim.com/1yEZ5G.jpg (http://hizliresim.com/1yEZ5G)
http://i.hizliresim.com/2gaoDO.jpg (http://hizliresim.com/2gaoDO)
http://i.hizliresim.com/BMzbqG.jpg (http://hizliresim.com/BMzbqG)

Salonun orta yerinde macun çektiğim doğrudur. :D

http://i.hizliresim.com/ogVNbq.jpg (http://hizliresim.com/ogVNbq)
http://i.hizliresim.com/l7ZNJl.jpg (http://hizliresim.com/l7ZNJl)
http://i.hizliresim.com/n7lNz1.jpg (http://hizliresim.com/n7lNz1)
http://i.hizliresim.com/LaDRkJ.jpg (http://hizliresim.com/LaDRkJ)
http://i.hizliresim.com/7kD1Om.jpg (http://hizliresim.com/7kD1Om)

Eveeeet spoyler işimiz böylelikle bitmiş oldu.
Şimdi sırada spor yaylarımızı var. siteden “melih ö” den kalma “simao” nun elinden çıkma pressli spor yaylarımız aldık. Aldık ama sorun şu ki garaj girişim sıkıntılı. Yayları “hondahan” ve Özcan arkadaşımla Sadece önleri denemelik taktık. :confused:

http://i.hizliresim.com/7kDWmm.jpg (http://hizliresim.com/7kDWmm)
http://i.hizliresim.com/ZD3jNA.jpg (http://hizliresim.com/ZD3jNA)
http://i.hizliresim.com/VVD8pV.jpg (http://hizliresim.com/VVD8pV)

Ama olacak gibi değil. Zaten civicten dolayı bu sürtme ve zıplama muhabbetine hanımın dilinden çekmişliğim var ve araba sürtüyor zıplıyor v.s. Severler olum dedim hepimizi severler. Bu yayları çıkartıp başka yay arayışına girmem gerekiyordu. Yine sağolsun “umutmelek” kendi takmış olduğu sparco yayları önerdi ve ona güvenerek taktım yayları allah razı olsun dediği kadar var. gerçekten on numara. ;)

http://i.hizliresim.com/RYD8X6.jpg (http://hizliresim.com/RYD8X6)

Yayları takarken ben ;)

http://i.hizliresim.com/pgnMjm.jpg (http://hizliresim.com/pgnMjm)

Bu arada olmazsa olmaz yan marşpiyelleride söyledim ama başka bir araca ait olan marşpiyeli söyledim . dediğim gibi jazz için doğru düzgün birşey yok. E tabi cuk diye oturmadı bunlar fiberglas ile tekrar bunları uzatma işine girdim ama sonuç başarılı oldu. :icon_tup:

http://i.hizliresim.com/LaD84o.jpg (http://hizliresim.com/LaD84o)
http://i.hizliresim.com/rQ1XVm.jpg (http://hizliresim.com/rQ1XVm)
http://i.hizliresim.com/7kDWbY.jpg (http://hizliresim.com/7kDWbY)
http://i.hizliresim.com/PqD2o5.jpg (http://hizliresim.com/PqD2o5)
http://i.hizliresim.com/7kDWPY.jpg (http://hizliresim.com/7kDWPY)

Marşpiyel ,spoyler ve yaylı halimiz. :icon_tup:

http://i.hizliresim.com/pgnMBr.jpg (http://hizliresim.com/pgnMBr)
http://i.hizliresim.com/NqD8ra.jpg (http://hizliresim.com/NqD8ra)
http://i.hizliresim.com/YB68k2.jpg (http://hizliresim.com/YB68k2)
http://i.hizliresim.com/7kDdom.jpg (http://hizliresim.com/7kDdom)
http://i.hizliresim.com/WnDag8.jpg (http://hizliresim.com/WnDag8)


Bunlarda en güncel halimiz,

http://i.hizliresim.com/OqDN04.jpg (http://hizliresim.com/OqDN04)

http://i.hizliresim.com/OqDN33.jpg (http://hizliresim.com/OqDN33)


araç henüz bitmiş değil.güncelledikçe paylaşıma devam edicem, kalın sağlıcakla.

buda böyle bir anımdır. ;)

Ers
28-05-2015, 13:20
maşallah, jazz lar canlanıyor. k20 swap ne zaman gelecek bakalım :D

Bone-crusheR
28-05-2015, 13:21
106 sattıktan sonra birazda senin ile aynı sebeplerden jazz aldım umut melekin jazz bende en güzel kasayı tercih etmişsin aracın kasasıda güzel duruyor el emegi yaptıklarında güzel allah gölüne göre versin kazasız belasız faceden eklersen bilgi paylasımı yapmak isterim

mehmet6r
28-05-2015, 13:21
MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin.Elinize sağlık spoiler, marşpiyer nokta olmuş. bence tek eksiği umut abideki stoplardan bulmak bence çok değiştiriyor.

gazi
28-05-2015, 13:41
maşallah, jazz lar canlanıyor. k20 swap ne zaman gelecek bakalım :D

Sağoalsın üstadım. valla benim pek performans ile ilgili işim yok. hanım kullansın kırmadan vurmadan o bana yeter. ilerde nasip olurda bi ef civic yaparsam ona bişeyler olur inşallah. ;)


106 sattıktan sonra birazda senin ile aynı sebeplerden jazz aldım umut melekin jazz bende en güzel kasayı tercih etmişsin aracın kasasıda güzel duruyor el emegi yaptıklarında güzel allah gölüne göre versin kazasız belasız faceden eklersen bilgi paylasımı yapmak isterim

çok sağolasın üstadım. valla kötü ustalar sayesinde biz kendi elimizden geleni yapıoyruz. ;)sizin arabanızında maşallahı çok severim ilk halinden itibaren irtibat halindeydik umutla. allah kaza bela vermesin, hayırlı olsun bu arada. face adresimi yolladım özelden. instegramda "gazibasak"


MaşaAllah, Allah kaza bela vermesin.Elinize sağlık spoiler, marşpiyer nokta olmuş. bence tek eksiği umut abideki stoplardan bulmak bence çok değiştiriyor.

sağolasın üstadım. valla stoplar bende yara, beni derinden vurdun :D stoplar için bi özlem içindeyim onun içinde ayrı konu açayım orda dertleşek :D

Bone-crusheR
28-05-2015, 13:44
arka ek olarak civic ek kasanın typer eki işlemsiz tam oluyor bilginize.msj düzeltiyorum dikkat etmemişim sizin arka tampon alt ksım kıvrımlı ufak işlem gerekebilir

gazi
28-05-2015, 13:59
arka ek olarak civic ek kasanın typer eki işlemsiz tam oluyor bilginize.msj düzeltiyorum dikkat etmemişim sizin arka tampon alt ksım kıvrımlı ufak işlem gerekebilir

evet malesef benim ön ve arka tampon uçlarında çıkıntılar mevcut o yüzden ön tarafa da birşey uyduramadım yoksa sizin lipten düşünüyordum. ama ilk fırsatta denicem arka lipi. birde jantlarını boyamışsın gun metalemi boyadın, çok şık durmuş. bende girişicem o işe ama hangi boya kodunu kullansam bilemedim.

Erol
28-05-2015, 14:39
mşllh. el emegi gayet de güzel olmuş.
bende hanıma yaklaşık 3 sene önce aldım gayetde memnunuz.. bendeki koleksiyonluk 2002 nokta boyasız 63.000 km. es modeli( tabi hanımdan sonra tapponlar boya istiyor:) ) genel olarak rahat iç hacmide bir o kadar büyük bir araç.

hayırlı olsun tekrardan

Bone-crusheR
28-05-2015, 14:43
Jantlari yeni boyadım s2000 moonrock renk kodunu bakar yollarim

gazi
28-05-2015, 15:07
mşllh. el emegi gayet de güzel olmuş.
bende hanıma yaklaşık 3 sene önce aldım gayetde memnunuz.. bendeki koleksiyonluk 2002 nokta boyasız 63.000 km. es modeli( tabi hanımdan sonra tapponlar boya istiyor:) ) genel olarak rahat iç hacmide bir o kadar büyük bir araç.

hayırlı olsun tekrardan

sağolun erol bey. sizdeki harbiden kolleksiyonlukmuş tamponları boyadan saymayız :D ve dediğiniz gibi ilk binenin yorumu " içi ne kadar ferahmış" oluyor. :D

B.Koçer
28-05-2015, 15:10
Abicim maşşallah ruh hastasımısınız diye sormak istedim :D

el yapımı jazz görüyoruz resmen elinize bilginize sağlık :)

gazi
28-05-2015, 15:55
Abicim maşşallah ruh hastasımısınız diye sormak istedim :D

el yapımı jazz görüyoruz resmen elinize bilginize sağlık :)

eyvallah sağolasın abicim. valla öyle esnaflar varki ,insanı kendisinin birşey yapmasına teşvik ediyorlar resmen. el becerinde varsa oluyor valla. sonuçta onları yapanlarda senin benim gibi insanlar. en fazla bir kere yanlış yaparım ikincide düzelir diye giriyorum her işe :D ayrıca kendi emeğini bittiği zaman şöyle uzaktan izlemek çok daha güzel oluyor ;)

fdoganb
28-05-2015, 15:58
maşallah aracınıza. 2 ay kadar yeni kasa jazz kullandım gerçekten haddinden fazla keyifli bir araç. sizin de dokunuşlarınız çok iyi olmuş. salonun ortasında çekilen foto da muhtemelen kayınvalideye "anne görüyo musun halimizi" demek için çekilmiştir :D :P

Gko
28-05-2015, 16:15
maşallah kazasız belasız. jazzlar çok güzel gerçekten bizde '11 jazz aldık fun modelini memnunum baya.

ama o spoiler gözüme çok battı sadece ben mi bu fikirdeyim bilmiyorum ama çok sırıtıyo

gazi
28-05-2015, 16:23
maşallah aracınıza. 2 ay kadar yeni kasa jazz kullandım gerçekten haddinden fazla keyifli bir araç. sizin de dokunuşlarınız çok iyi olmuş. salonun ortasında çekilen foto da muhtemelen kayınvalideye "anne görüyo musun halimizi" demek için çekilmiştir :D :P

:D sağolasın. jazz gerçekten keyifli tahminimin çok üstünde rahatlığı var. minik dev resmen :D bu arada resim gerçekten o amaçla çekildi.başka bir açıklaması yok. cuk diye oturtmuşsunuz yani :D:D


maşallah kazasız belasız. jazzlar çok güzel gerçekten bizde '11 jazz aldık fun modelini memnunum baya.

ama o spoiler gözüme çok battı sadece ben mi bu fikirdeyim bilmiyorum ama çok sırıtıyo

çok sağolasın üstadım. bende memnunum arabamdan. spoyler konusunda sırıtıyor diyen bi kaç kişi oldu ama ne biliyim benim içime sindi. yani 300 dolar verip spoon spoyler orjinalini almak bende isterimde imkanlar doğrultusunda buna yöneldim. ayrıca bu ülke neleri kaldırmadı, birazda ben yükleniyim ne olur ki :D:D :icon_tup:

burakgunay
28-05-2015, 16:30
abi eline emegine saglık. bi spacer istiyor ama arkalar aklında bulunsun

HONDAHAN
28-05-2015, 16:39
El emeği, göz nuru denen bu olsa gerek. Ellerine sağlık kardeşim, Allah kaza bela vermesin.

HONDAHAN
28-05-2015, 16:44
Abicim maşşallah ruh hastasımısınız diye sormak istedim :D

Rahatsııız. Yayları benle ve Özcan ile değiştirdiğini söylediğine de bakmayın, o ikinci denemeydi.! İlkinde dört yayı da kendi değiştirdi rahatsız :D :D

RedCan
28-05-2015, 17:15
Salonun ortasında macun çekme resmi beni bitirdi. Garajda teçhizat çok maşallah. .Bende yavaş yavaş girişiyorum bakalım.

Araç başarılı olmuş. Devamını bekliyoruz :)

by serçe
28-05-2015, 17:25
maşallah kazasız belasız ön plakalık sökülse bence daha iyi olur birde jantların rengi değişmeli kazasız belasız sürüşler

gazi
28-05-2015, 17:39
abi eline emegine saglık. bi spacer istiyor ama arkalar aklında bulunsun

Sagolasin , aynen arkalar cok icerde duruyor. Belki bi jantla cozeriz deneyip gormek lazim. ;)


El emeği, göz nuru denen bu olsa gerek. Ellerine sağlık kardeşim, Allah kaza bela vermesin.

Eyvallah abi sagolasin.yanimda olman bana destek veriyo her nekadar yardima geldiginde bi koseye cekilip kenardan talimat versende ruhen destegini esirgemeyisin takdire şayan. :) :) ;)


Salonun ortasında macun çekme resmi beni bitirdi. Garajda teçhizat çok maşallah. .Bende yavaş yavaş girişiyorum bakalım.

Araç başarılı olmuş. Devamını bekliyoruz :)

Sagolasin üstadim. Senin calismalarida bekliyoruz o halde;)


maşallah kazasız belasız ön plakalık sökülse bence daha iyi olur birde jantların rengi değişmeli kazasız belasız sürüşler

plakaligi yeni taktim valla biraz dursun etme gözunu seveyim... jantlari gun metal yapicam kafama yatan bi kod bulsam yapistiricam hemen boyayi.

Önerileriniz icin sagolun arkadaslar. Her turlu elestiri isimize yarar ;)

Harun S.
28-05-2015, 17:44
Maşallah. Çok canlanmış jazz. Ön taraf kırmızı logo ile daha da can alıcı olur gibi. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.

i-vtec07
28-05-2015, 17:46
kazasız belasız iyi günlerde kullanın hocam . aklıma tek gelen tavisye siyahın hakkını verin bi cila çekin :)

Slammed
28-05-2015, 20:21
Elden ıs gelıyosa bırde yerın varsa sıva kollarını yap sonrada otur karsısına cayını ıc modelı olmus :D kazasız belasız sade ve sık bı aracınız var gule gule kullanın :)

gazi
28-05-2015, 21:02
Maşallah. Çok canlanmış jazz. Ön taraf kırmızı logo ile daha da can alıcı olur gibi. Ağız tadıyla binmek nasip olsun.


kazasız belasız iyi günlerde kullanın hocam . aklıma tek gelen tavisye siyahın hakkını verin bi cila çekin :)


Elden ıs gelıyosa bırde yerın varsa sıva kollarını yap sonrada otur karsısına cayını ıc modelı olmus :D kazasız belasız sade ve sık bı aracınız var gule gule kullanın :)

Hepinize ayri ayri yesekkur ederim. Allah hic birimize kaza bela vermesin. Firsat ve imkan dogrultusunda yapacagim isler var İlk firsatta pasta cila isini halledicem ve tabiki kendim yapicam . :D arabayla ugrasmak benim icin bi nevi terapi. Fit amblemi ,cam filmi ,egzoz vs. Yaptikca paylasicam. Sagolun a dostlar. ;)

Ozan Özer
28-05-2015, 21:24
Maşallah;emeğinize sağlık :)
Insanın kendi eliyle aracına eklemeler yapması kadar güzel bir his olamaz herhalde..

canozyavuz
28-05-2015, 21:24
Maşallah. El emeği her zaman bir başka. Ufacık bi washer jet bile değiştirince haz duyuyorum sizin gibi olsam çeker sandalyemi açardım bi bira sanırım. Allah kaza bela vermesin.


Jantlari yeni boyadım s2000 moonrock renk kodunu bakar yollarim

Ben yardımcı olayım. NH 676 S2000 moonrock.

gazi
28-05-2015, 21:54
Maşallah;emeğinize sağlık :)
Insanın kendi eliyle aracına eklemeler yapması kadar güzel bir his olamaz herhalde..

Sagolasin üstadim. ;)


Maşallah. El emeği her zaman bir başka. Ufacık bi washer jet bile değiştirince haz duyuyorum sizin gibi olsam çeker sandalyemi açardım bi bira sanırım. Allah kaza bela vermesin.



Ben yardımcı olayım. NH 676 S2000 moonrock.

cok sagolasin ustadim. Boya kodu icinde tesekkur ederim. Jantlarda boyanacak en yakin zamanda. Bitmiyo bu araba işi ne cok eksik uretmisler arabalari ;) el emegi ile yaptigin bir seyin arabanin ustunde durmasi bambaska bir duygu. Ben bira degilde karsisina gecip soyle guzel bi nargile yapicam. ;)

samara
29-05-2015, 02:13
Maşallah :) devamını bekliyoruz

berkred
29-05-2015, 08:08
maşallah kazasız belasız

gazi
29-05-2015, 10:09
Maşallah :) devamını bekliyoruz


maşallah kazasız belasız

çok sağolun arkadaşlar. :icon_tup:

Umut melek
30-05-2015, 17:14
Vayyy Kardeşim maşallah 41.5 kere jazz gördüğüm zaman ah ah çekiyorum:) kazasız belasız inşallah her zaman yardıma hazırım konu ne olursa olsun Kardsm stop konusuna gelinde gurhan abiye surekli söylüyorum aman dikkat et başka yok .... :)

sinanbaysal
30-05-2015, 18:40
Cok guzel duruyor maşallah. Jantlar cok içerde duruyor ama oem jant iyidir. spacer olsa tadından yenmez. Plakalık sırıtmış lip cuk olmuş kazasız belasız :)

gazi
01-06-2015, 07:42
Vayyy Kardeşim maşallah 41.5 kere jazz gördüğüm zaman ah ah çekiyorum:) kazasız belasız inşallah her zaman yardıma hazırım konu ne olursa olsun Kardsm stop konusuna gelinde gurhan abiye surekli söylüyorum aman dikkat et başka yok .... :)

çok sağolasın üstadım. yardımlarından dolayı birkez daha teşekkür ederim. gürhan üstadlada irtibat halindeyiz. red fite arka ek koydu resimleri yollamış çok güzel cuk diye oturmuş. stoplarına diyecek bişeyim yok olmazsa olmaz derler ya o misal ;)


Cok guzel duruyor maşallah. Jantlar cok içerde duruyor ama oem jant iyidir. spacer olsa tadından yenmez. Plakalık sırıtmış lip cuk olmuş kazasız belasız :)

eyvallah üstad sağol, jantlara el atıcam ama zamanı var. şimdilik gun metal boyayıp devam edicez. lip ve plakalıkta revizyona gidilebilir ama biraz böyleyiz. ;) :icon_tup:

Seven7
01-06-2015, 12:44
Maşallah elinize sağlık, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel dokunuşlar yapmışsınız araca. El emeği olması da olaya başka anlam katmış.

gazi
01-06-2015, 14:23
Maşallah elinize sağlık, Allah kaza bela vermesin. Çok güzel dokunuşlar yapmışsınız araca. El emeği olması da olaya başka anlam katmış.

çok sağolasın. cümlemize kaza bela vermesin. ;)

arkadaşlar bu arada jantları boyuyacağım. kafamdaki renk gun metal . Sizinde tavsiye edeceğiniz , güzel duracağını düşündüğünüz renk varsa bilmek isterim.

gazi
17-06-2015, 08:58
evet arkadaşlar bu hafta sonu arabayla ilgili aklımda olan, yurt dışında yaygın şekilde kullanılan "jdm wiper mod" yani "silecek dikeltme" :D yapımını gerçekleştirdim.

totosunun son halini paylaşayım dedim. ;) evet görüşlerinizi alayım. :cool:

http://i.hizliresim.com/vEG8VR.jpg (http://hizliresim.com/vEG8VR)

Ahmet.S
17-06-2015, 09:04
Elinize sağlık güzel olmuş araç aile olarak kazasız belasız kullanın.

Seven7
18-06-2015, 08:10
Silecek konusunda aklıma ilk gelen yorum, italyan bıyığı gibi olmuş yukarıya doğru, hiç olmasa daha iyi. :)

SedatAdanurr
18-06-2015, 18:01
Silecek biraz garip olmuş belki göz alışmadığı için bize öyle geliyor :) Maşallah Jazz'a stop kaplama hariç çok güzel :)

Oznsrl
18-06-2015, 18:19
Maşallah abi allah kaza bela vermesin. Ön 2 cm falan daha düşse çok iyi olur :)

westalim
18-06-2015, 22:57
jdm wiper mod işi hoşuma gitti içindeki motorun tırnaklarıyla ilğili bir durum heralde. jazz sizinde dediğiniz gibi minik dev tabiri tam oluyo 12 kasası var bende de çok zevkli bi araç oluşunda da hem fikiriz. kazasız belasız sürüşler..

kazım2002
19-06-2015, 00:07
Çok yakışıklı olmuş maşallah

Met
19-06-2015, 17:59
ilk takılan yaylar çok güzel düşürmüş ama aile faktörü işleri değiştiriyor tabi :)

elinize sağlık, kazasız belasız.

Melih-Ö
19-06-2015, 21:21
Benim yaylar kaç el değiştirdi hala sağlam Maşallah :D Bendeyken orjinaldi yalnız pressi ben yaptırmamıştım :)

Jazzın yeri bende, spoiler çok iyi olmuş Maşallah, marşpiyel olarak albea marşpiyeli takmıştım bende :) Emeklerinize sağlık Maşallah kazasız belasız :)

gazi
30-06-2015, 13:44
Silecek konusunda aklıma ilk gelen yorum, italyan bıyığı gibi olmuş yukarıya doğru, hiç olmasa daha iyi. :)

teşekkür ederim yorumun için :D


Silecek biraz garip olmuş belki göz alışmadığı için bize öyle geliyor :) Maşallah Jazz'a stop kaplama hariç çok güzel :)

çok sağolun.


Maşallah abi allah kaza bela vermesin. Ön 2 cm falan daha düşse çok iyi olur :)

eyvallah sağolasın. önleri sorma bende senle aynı düşüncedeyim. ama garaj işi beni sıkıntıya sokuyo.hafta içi hep yatıyo araç o sebepten sokakta durmasınıda istemiyorum.bakalım kısmet.


jdm wiper mod işi hoşuma gitti içindeki motorun tırnaklarıyla ilğili bir durum heralde. jazz sizinde dediğiniz gibi minik dev tabiri tam oluyo 12 kasası var bende de çok zevkli bi araç oluşunda da hem fikiriz. kazasız belasız sürüşler..

sağolasın üstadım.aynen motor kısmındaki çarkın üstündeki kolu terse aldığınızda bu şekilde sorunsuz çalışıyor.


Çok yakışıklı olmuş maşallah

teşekkürler ;)


ilk takılan yaylar çok güzel düşürmüş ama aile faktörü işleri değiştiriyor tabi :)

aynen ilkler çok iyi düşürde. :(

elinize sağlık, kazasız belasız.

cok sağol.


Benim yaylar kaç el değiştirdi hala sağlam Maşallah :D Bendeyken orjinaldi yalnız pressi ben yaptırmamıştım :)

Jazzın yeri bende, spoiler çok iyi olmuş Maşallah, marşpiyel olarak albea marşpiyeli takmıştım bende :) Emeklerinize sağlık Maşallah kazasız belasız :)

çok sağol melih aynen senin yayları aldığımda konuşmuştuk seninle. ama çok düşürdü meret :D şimdi sparco var çok memnunum. :icon_tup:

mikelazi
30-06-2015, 15:03
jant ve güzel bir eksoz ucu güzel olurmuş.güzel günlerde binin