PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yer Sorunu...

İzzet Göçmen
31-05-2015, 22:06
Yaklasık 13 Yıldır oturdugumuz mevkide aracımız yeni 3 yıl falan oldu..

http://i.hizliresim.com/LavA30.png

Simdi Resim amatör oldu kusura bakmayın,

Mavi yer bizim
Kırmızılar Bina
Siyahlar Bos olan arsa yol diyim,
Cizgiler arac.

Ben Siyah yerin ya sagına ya soluna diyim üst tarafına koymuyorum..

Ama olay surda baslıyor siyah cizgiden sag tarafta ilk kırmızı olan yerde artık kac araba varsa adamlar tutmus gibi bizim yerimzi diyip duruyorlar sordurum ruhsat sahibi onlar degil ve belli degil yukarı 2 aracları oluyor 1 arac cıkınca hemen capraz yapıyorlar tutuyorlar bazen alt taraftada oluyor bu ne gibi yaptırım uygulayabilliriz..Hakkımız ne olur ? Cok kavga ediyoruz yasım 20 kapıstıgım adamlar evli barklı kalıcaklar elimde yazık olucak basmıyor kafaları düzgün kullanalım numaram orda var ara cekeyim sende gir dememe ragmen inat ediyorlar..

Silence45
31-05-2015, 22:13
Ya konuyla pek alakası olmayacak ama tam hangi semtte yaşıyorsun bu sorunu ?

Alper_
31-05-2015, 22:15
bizim milletimizde hastalıktır kardeşim ev - işyeri önüne araç park etmek..hak yemek..kavga etmeden çözücen işini :)

İzzet Göçmen
31-05-2015, 22:19
Ya konuyla pek alakası olmayacak ama tam hangi semtte yaşıyorsun bu sorunu ?

Maltada diyim sehrin tam göbegi

İzzet Göçmen
31-05-2015, 22:23
bizim milletimizde hastalıktır kardeşim ev - işyeri önüne araç park etmek..hak yemek..kavga etmeden çözücen işini :)

Malesef cözemiyoruz önümde arkadasımın arabası vardı gece geldim cok az yer var zar zor girdim sabah cıkıcam işim var girdim ki benim tampon camurluga deycek ezicek arka arabaya dayandım inceden neyse sabah o cıkmıs baska araba gelmiş ne öne ne geri gidiyorum deli oldum cıktım artık delirdim silecegini kaldırdım arkama gelenin,2-3 gün gecti senmi kaldırdın dedi evet dedim anama sövdün sen diyip basladı tartısma ya diom insan gibi bırak numaranı arayyım seni beklemek zorundamıyım ben hastam vardır işime gec kaldım senin yüzüne diye benim numaram var bak burda diye.

Silence45
31-05-2015, 22:23
Bende manisalıyım bizim orada da sürekli olan birşey.Artık cılkı çıkıp herkes çıkış önü, vs diye duba diktirdi yer kalmadı. O yüzden sordum.Son zamanlardaki araba çokluğundan sonra hele imkanı yok doğru düzgün yerin.

MeMo
31-05-2015, 22:24
Maltada diyim sehrin tam göbegi

Seni güzelyurta bekliyorum park için :) Şaka bir yana itfaiyenin arkasında 1 sene kaldım ve park her zaman sorundu. Aslında bu manisanın genel sorunu

İzzet Göçmen
31-05-2015, 22:26
Bende manisalıyım bizim orada da sürekli olan birşey.Artık cılkı çıkıp herkes çıkış önü, vs diye duba diktirdi yer kalmadı. O yüzden sordum.Son zamanlardaki araba çokluğundan sonra hele imkanı yok doğru düzgün yerin.

Ya ugrasmak istemiyorum ama evim burda arabamı görsem fena olmaz yoksa sorun degil mahallede bilenn biliyor zaten.

Seni güzelyurta bekliyorum park için :) Şaka bir yana itfaiyenin arkasında 1 sene kaldım ve park her zaman sorundu. Aslında bu manisanın genel sorunu

Güzelyurtu severim park sorunu hiç yok ama ne bileyim hırs gibi bisey oldu cıldırmak üzere gibi biseyim ya adamın dükkanı vardır arabasını ortalar yada baska bisey bide 3 banka var altımızda iyice sorun..

snan1910
31-05-2015, 22:57
Duba felan koyuyorlarsa hemen arayın polisi ceza kesiyorlar. İster dükkan önü olsun ister kapısının önü. Otopark girişi çıkışı olmadıkça devletin yolu herkesin eşit hakkı var

İzzet Göçmen
31-05-2015, 22:59
Duba felan koyuyorlarsa hemen arayın polisi ceza kesiyorlar. İster dükkan önü olsun ister kapısının önü. Otopark girişi çıkışı olmadıkça devletin yolu herkesin eşit hakkı var

Duba koymuyorlarda arabayı capraz yapıyorlar veya yolu kapatıyorlar 1-2 kişiyle anlasmıslar sanırım yedek anahtarları birbirlerinde var biri cıkıyorsa hemen cekiyorlar arabayı kapatıcak sekilde

ES353
31-05-2015, 23:37
Buna benzer bi durumda bizim sokakta var bu eski servis araclari buyukce biseyde artik hurdasi cikmis 1 senedir belki daha fazladir tam bizim binanin karsi kaldiriminda duruyor ve de karsi kaldirimda binada yok bos arsa gibi bi yer var kaldirimda sirf o arac yuzunden kapimin onune parkedemez oldum ust sokakta oturan bile bazen gelip bizim karsi kaldirima parkederdi o otobuste 2 yan binada oturanlarin ne satiyor ne yaptiriyor zabita karismiyor otoparka vermek zorunda kaldim artik

İzzet Göçmen
01-06-2015, 08:41
Napmam lazım yardımcı olabilicek birisi yokmu sikayetmi edicez yoksa böylemi gidicek hep

buristyle
01-06-2015, 09:31
topuklarina sikacaksin..

İzzet Göçmen
01-06-2015, 11:13
topuklarina sikacaksin..

Ceki demirinden bagladım cekiyordum yetistiler :D

aqustic
01-06-2015, 11:17
Benım gibi kaldırıma koy sen de.Karaköy'de yerim belli.:)

İzzet Göçmen
01-06-2015, 11:32
Benım gibi kaldırıma koy sen de.Karaköy'de yerim belli.:)

Görüyorum kaldırıma koyamıyorum malesef cıkmıyor :D Görüyorum cesmenin yanında bazende itfayenin karsısında

ido
01-06-2015, 11:38
otopark gercekten buyuk sorun her gecen gunde buyuyor bızım mahallede adam sokaga konteynır koydu kendıne ev yaptı kımsede bısey demıyor karısıyla kavga ettınde orda kalıyo :)

İzzet Göçmen
01-06-2015, 11:41
otopark gercekten buyuk sorun her gecen gunde buyuyor bızım mahallede adam sokaga konteynır koydu kendıne ev yaptı kımsede bısey demıyor karısıyla kavga ettınde orda kalıyo :)

Hb araba kullanyorum sedan araba bakmak istemiyorum buna zor yer buluyorum onu alsam içinde yatmam lazım kafayı sıyırıcam köye kacıcam geri en son