PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Costum coil mi vogtland yay mı

BugraH4N
01-06-2015, 16:04
bi bedevi hikayesine donen ep2 alcaltma sıkıntım var

ilk arkadaşın birinden HR diye aldığım yay Tatecnix cıktı mecburen taktım ama allahım kabus gibi bi yay dı araba değil bi adet kalas kullanıyordum ve aksi ertesi gün ankaraya gitmem gerekiyordu mecburen hemen sahibinden den bi tane 2. el eibach yay buldum bu seferde yaylardan on biraz kısa kaldı ama mecburen taktık bu seferde eibach eski konforu geri getirdi sayılır ama araba sekmeye başladı şu an eibachları kullanıyorum on takımdan gelen sesi ve sekmeyi saymazsak iyi bi yay ama 2si de sıkıntı

şimdi bu durumu bu hafta sonu çözecem ya oyle ya boyle :D

basaranda custom coil mi yaptırsam yoksa baska bi arkadaşın kullandığı vogtland yay mı taksam kararsızım. istediğim oyle cok aman aman bi basıklık değil camurlukla lastik arası kapansın araba sekmesin yol tutusu iyi olsun

edit: fazla ucmadan coil satacak varsa talibim :D
bu arada custom olacak costum değil :D

yusufiii
01-06-2015, 16:47
Cust. coil +1 diyorum :D Kendi EP2 aracımda kullanıyorum gayet memnunum Maşallah nazar değmesin :D

Seven7
01-06-2015, 16:49
Vogtland yay +1 diyorum ben de. Arkadaşınızın aracında görür denersiniz içinize sinerse o şekilde alırsınız. Aman aman bir basıklık da istemiyorsunuz nasılsa, boş yere sanayi işi parça takmayın aracınıza derim.