Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : sampuan ile ilgili

White
04-06-2015, 11:36
arkadaşlar nanolex wash coat gibi etkili olan onun ayarında nano urun varmı. benzer urun hakkında acıklama yaparsanızda bilgi sahibi olmus oluruz. tşk ler.

imprezaWRC
04-06-2015, 12:15
Türkiye'den ürün almak istiyorsan Gyeon Bathe+'ı tavsiye ederim.
Yurt dışından da alırım dersen seçenek bol.

kurtlukaya
04-06-2015, 22:37
gyeon bathe+ tek geçerim , hakan abi de zaten tavsiye ettiğine göre daha üzerine konuşulmaz zaten , aracıma soft 99 fusso 12 cilayı sürdükten sonra hep bu şampuanla yıkadım halen daha sanki yeni sürülmüş gibi cila etkisini sürdürüyor ocak ayında sürmüştüm cilayı , bu şampuanla da takviye niteliğinde oluyor mis gibi

ruudvan
04-06-2015, 23:23
cilaya takviye olmuyor.
bathe4 ın özelliği o boncuklanmalar.
hiçbir ürün sürülmemiş aracada uygulasan aynı etkiyi yakalarsın.
arada bir bathe+ ile yıkamayıp fusso ile devam etmeni tavsiye ederim.

ayhanas
04-06-2015, 23:23
Bathe + gerçekden harika bir şampuan .Bunun aslı ,kullanılınca anlaşılıyormuş .

özcan07
15-06-2015, 10:28
Arkadaşlar bu gyeon bathe+ uygulaması farklimi diğer şampuanlara göre klasik yıkamadan farkı varmı

Berkan
15-06-2015, 10:46
Arkadaşlar bu gyeon bathe+ uygulaması farklimi diğer şampuanlara göre klasik yıkamadan farkı varmı

var 2. aşaması. sampuanun ozelliginin esas cıktıgı kısım. çok denedim acaba nooluyor 2. asamayı yapmadan diye (aslında cok fark olmasada ) bariz su kaydırıcılık parlaklık vs. artıyor 2.asamayı yaptıgın zaman

ilk basta durulayıp kirini vs. akıttıktan sonra ıslak arac üstüne eldiven/süngerle sürüp yıkıyorsun duruluyorsun sonra yine ıslakken 2.aşama aracın her paneline on kapı için iki damla sampuan sonra arka kapı için yine 2 damla seklinde olarak dönüyorsun aracı birdaha ve duruluyıp kuruluyorsun :)

özcan07
15-06-2015, 10:51
İlk yıkama bildiğimiz klasik yıkama sonra panellere sürüp tekrar yıkama kurulama

Berkan
15-06-2015, 11:43
İlk yıkama bildiğimiz klasik yıkama sonra panellere sürüp tekrar yıkama kurulama

aynen öyle.

ilk yıkamadan sonra kurulama yok ıslakken panellerede sürüp duruladıktan sonra kurulama :)

ruudvan
15-06-2015, 23:26
gyeon bathe ı boş yere kir çıkartmak için kullanmayın derim .
zira ürün kir çözmeden çok parlaklık ve boncuklanma performansı gösteren bir ürün.
wetcoat yada washcoat gibi sprey şişe içine bir kapak bathe koyup üzerini su ile doldurup temiz aracın üzerine sıkıp ta durulabilir.

washcoat- wetcoat ve scholl neo polimer aynı türde ürünlerdir.
sıkıp durularsın.
bathe benzer üründür yukarıdakiler gibi kullanılabilinir.
c2w2 benzer üründür quıck detailer olarak kullanılabilinir.

bu markalar tr pazarına girmeden evvel bazılarının çok sevdiği quıck detailer ler artık gelişti ve bu kıvama geldi diyebiliriz.

M U R A T
16-06-2015, 08:18
bende alternatif olarak crystal concept wash&protect şampuan öneririm kullanıyorum performansı üst düzey bir üründür

Ae86
16-06-2015, 09:55
bende alternatif olarak crystal concept wash&protect şampuan öneririm kullanıyorum performansı üst düzey bir üründür

Cyrstal Concept ph nötr şampuan ile kirleri akıtıp temiz yüzeye wash & protect uyguluyorum parlaklığı az toz tutmasından çok memnunum.

d.berkay
16-06-2015, 11:53
Bathe+ iyidir