Orijinalini görmek için tıklayınız : fd2 ye çevirim icin fikir ve yardım
Arkadaslarım, abilerim öncelikle merhaba, civic fd6 siyah arac aldım bazı projeler var kafamda tüm fd kasanın mugen olsun typer olsun bütün ürünlerini harmanlayıp ortaya bir şey koymak istiyorum farklı olması lazım daha önce burda yapılmayan birşey ve en önemliside yakısmalı sırıtmamalı o yüzden sizin fikirleriniz cok önemli benim için ön taraf fd2 tampon düşündüm peki arkası icin bu difizörü nerden bulabilirim yurtdışında cok ama ben yurtdışından alısveriş yapmadım burda temin edebilecegim yapabilecek bir yer varmıdır? bunların haricinde ne gibi farklılık olabilir neler yapılabilir resimleri ekliyorum, özellikle ilk resimdeki aracla aynı olması yönünde bir çabam var. fikirleriniz cok önemli şimdiden teşekkür ediyorum.
http://i.hizliresim.com/d5NBDZ.jpg (http://hizliresim.com/d5NBDZ)
http://i.hizliresim.com/a5NYpR.jpg (http://hizliresim.com/a5NYpR)
http://i.hizliresim.com/g5Y6RL.jpg (http://hizliresim.com/g5Y6RL)
HondatugraL
05-06-2015, 16:05
Ne yaparsın bilememde stopları yuvarlak olanı seçmelisin. Gerisi hikaye
Forumda bir tane vardı. fd2 ön-arka tampon ve marşpiyelli. O hali bile gayet güzeldi.
Mugen RR body kit yapmayın da ne yaparsanız yapın :)
mugen rr zaten her köşe başında oldugu icin soguttu farklılık olsun istiyorum degerlendirmeler icin teşekkürler
Bence orjinal fd2 body kit yeterli. Biraz daha farklı birşey isterseniz, type-r için üretilen mugen eklerden de alabilirsiniz.
http://site.icbmotorsport.com/Mugen/Mugen_GP_18X75_60_Offset_Civic_Civic_TypeR_FD2.jpg
ön taraf zaten typer olacak aklımda o var ama arka tarafın o şekilde olması farklı bir hava katıyor sanki . Bu tamponları burda nerde bulabiliriz bilgisi olan varmı
fd2 typer'ın düzgün kalıplı body kitini bulabilirseniz kesinlikle onu tercih edin. spacer ve kaliteli bir jant ile oldukça güzel olacaktır.
Benim fd6'ım olsa, eğer birebir oluyorsa, mutlaka mugen bagaj kapağı ve stoplarından getrttirirdim.
http://i.hizliresim.com/BMbOWM.jpg (http://hizliresim.com/BMbOWM)
Gerisi teferruat :)
Fd2 de rr da yapıldı daha önce resimlerdeki gibi olan füme renk bir araçta vardı turboluydu.
Bence marka bir 18 jant ve marka coilover alın basın aracı yeterli kasası güzel zaten.
3.5 sene severek kullandım fd6 çok güzel araçtır.
Benim fd6'ım olsa, eğer birebir oluyorsa, mutlaka mugen bagaj kapağı ve stoplarından getrttirirdim.
http://i.hizliresim.com/BMbOWM.jpg (http://hizliresim.com/BMbOWM)
Gerisi teferruat :)
amerikan fa kasa civic hocam bu, mugen degil.
Bence bu kadar maliyetli bir işe gerek yok zevk renk meselesi ama bence japon görüntüsü daha iyi.
kasa kodları gereksiz hafıza kaybıdır bence, zaten aklımda da kalmaz :)
bilemedim fa'mı la'mı? o yüzden googleda arattığım gibi yazdım ama yorumundan sonra anladım ki bende hakikaten amerikan araçlarına sempati varmış :)
fd2 biliyorum yapıldı evet güzeldi ben önü olarak fd2 arkası olarakta karbon şeklinde difizör ve rüzgarlık düşündüm 18 inç takata green te37 ve hafif bir basıklıkla tamamlarım diye planlıyorum.Amerikan kasa civic ucuk olur ki bence suan ki kasa daha iyi duruyor bu difizörü yaptırabilecegim yer varsa bildiginiz yada hazırda elde edebilcegim daha güzel parcalar yardımcı olursanız sevinirim,ayrıca zaman ayırıp, fikirlerinizi de paylastıgınız icinde teşekkür ederim
Öncelikle difüzör gerçekten çok güzel duruyor. Neden bilmiyorum ama Türkiye'de bu difüzör olayı bir türlü çıkmadı. Bu şekilde ancak Kıbrıs'tan falan bulabilirsiniz ki onlar da iyi para istiyorlar parçalara. Yada güzel ve biraz kırık bir fiberci bulup ona yaptıracaksınız. Bir de suu karbon kaplamaya verirseniz tadından yenmez. Hatta kalıbını çıkarıp güzel de para kazanırsınız.
Öncelikle difüzör gerçekten çok güzel duruyor. Neden bilmiyorum ama Türkiye'de bu difüzör olayı bir türlü çıkmadı. Bu şekilde ancak Kıbrıs'tan falan bulabilirsiniz ki onlar da iyi para istiyorlar parçalara. Yada güzel ve biraz kırık bir fiberci bulup ona yaptıracaksınız. Bir de suu karbon kaplamaya verirseniz tadından yenmez. Hatta kalıbını çıkarıp güzel de para kazanırsınız.
düşüncen için teşekkür ederim bir kac yere mail attım cevap bekliyorum bu işin ehli güzelce halledebilecek bilinen bir yer varsa orayla iletişim kurayım aslında bir bakımada kolay bulunmaması daha iyi her köse basındaki aractan farklı olması lazım sıradan olmayı istemem de işte baya ugrastırıyor :)
Customworks Ramazan usta'ya sorabilirsin bence. Tanıdığım en sıradışı ustalardandır kendisi.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.