PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşkur'da çalışan biri var mı?

aroglu
05-06-2015, 16:08
İyi forumlar
İşkurda stajer cep harçlığı adında staj yapan öğrencilere günlük 36.5 lira ödeniyor. Bu konuda detaylı bilgi almam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

johnie
05-06-2015, 16:13
iş kur 1 arka sokağımda, tam olarak sorun nedir, sorayım sana haber verim

aroglu
05-06-2015, 16:26
Ben üniverste öğrencisiyim yazın 15 iş günü staj yapacağım. Staj yapan öğrencilere harçlık adı altında para veriliyormuş. Arkadaşımla beraber aradık. Ben çorumda arkadaşım osmaniyede yapacak. işkur 7/24 bilgi hattı gibi bişey yok. İl plaka kodunu yazıp o ilin müdürlüğüne bağlandık. Çorumdaki olur ücret alırsını z dedi osmaniyedeki o iş yeri eğitim programı olduğunu ücret ödenmeyeceğini söyledi. Araya seçim ve hafta sonu tatili girdiği için işkura uğrayamadık malesef. İkilemde kaldık eğer ücret ödenirse özelde ödenmezse devlette yaomayı düşünüyoruz. Bunun için bilgi almamız gerekiyor. Çok sağolun teşekkürler

volume81
05-06-2015, 16:37
ben alıyorum birkaç şartları var bizim şirket hallettiği için tam bilmiyorum ama şirkette 10 çalışana kadar ise 1 kişi 10-20 kişi arasında ise 2 kişi yararlanabiliyor.

günlük 36.5 TL'den haftada 6 gün çalışabiliyorsunuz

her ay imza çizelgesi alıyorsunuz sabah işe geldiğinizde ve akşam çıkarken günlük olarak imzalıyosunuz yetkilinizde aynı şekilde günlük 1 imza atıyor.

ay sonunda evraklarınızı teslim ediyorsunuz ziraat bankasındaki açtırdığınız hesabınıza 10 gün içerisinde parayı yatırıyorlar.

arada bir denetlemeye geliyorlar yetkiliye ve size memnunmusunuz felan diye sorup ufak bir kontrol yapıyorlar.

6 yada 8 ay mı ne sürüyor bu süre zarfında mazeretsiz olarak çıkarsanız 1 yıl boyunca başka işkur faydalarından yararlanamıyorsunuz.

son 6 aydır işsiz işkur'da işsiz olarak görünmeniz gerekli gibi birkaç istekleri var.

en güzeli işyeri sahibi yada yetkilisi ile görüşün durumu anlatın birlikte işkur'a gidin yardımcı olurlar :)

aroglu
05-06-2015, 16:51
Benim sadece 15 gün sürecek stajım 6 yada 8 ay değil. basit bişey değil anladığım kadarıyla. harita mühendisliği bürosunda yapıcam stajımı taş çatlasın 3 kişi oluyorlar benim için mümkün görünmüyor galiba :) çok teşekkürler