Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Chemical Guys hk. yardım

Burak.
06-06-2015, 20:38
selamlar chemical guys ürünlerine göz atıyorum daha önce meguiars ürünlerini ve gyeon ürünlerini kullandım gözüme carpan ürünler;

cherry wet wax
butter wet wax
va extreme all in
black light
glossworkz glaze
lava

bu ürünler hakkında bilgisi olan kullanmıs olan satısını yapan arkadaslar yorumlarını esirgemezse sevinirim tesekkürler :)

ruudvan
06-06-2015, 21:38
cherry - dolgu özellikli
butter ıslak araca uygulanabilir.
blacklight koyu araç için parlaklık
lava katı wax uzun ömür.
hepsi birbirine benzer ürünler.cherry varsa cherry kullan yoksa blacklight
lava genelde bunların üstüne atılan bir ürün .

Burak.
06-06-2015, 23:08
cherry - dolgu özellikli
butter ıslak araca uygulanabilir.
blacklight koyu araç için parlaklık
lava katı wax uzun ömür.
hepsi birbirine benzer ürünler.cherry varsa cherry kullan yoksa blacklight
lava genelde bunların üstüne atılan bir ürün .

Hmm bu blacklight ile cherry her renge uygulaniyomu yoksa blacklight siyahta cherry kirmizi ve tonlarinda dahami verimli?

ruudvan
06-06-2015, 23:16
cilanın rengi ile alakasızdır parlaklığı.
misal kırmızı cila siyahıda parlatabilir .
fakat glazeler genelde koyu renk araçlara uygulanır.
kırmızıda siyahta koyu renk klasmanına girer.
beyaz araca eğer glaze uygulanacaksa dolgu özellikli olması makbuldür.
sebebide glaze denilen beyaza çok bi parlaklık veremeyeceği için bari bazı çizikleri saklasın mantığı güdülür.

i-vtec07
06-06-2015, 23:30
bunların fusso dan den bariz bi farkı var mı ? parlaklık yada koruma konusunda . elimde fusso ve auhentıc wax var . mutlaka şu ürünü almalısın dediğiniz bi ürün . cherry i çok duyuyorum örneğin :)

omco
06-06-2015, 23:37
Bende cherry var kötü değil ama "mutlaka alınmalı olmazsa olmaz" diyeceğim bir ürün değil

ruudvan
06-06-2015, 23:41
cherry fussonun altına gelebilir.
bu sadece ne kadar titiz olduğunla alakalı ama fusso bence yeterli.

Burak.
07-06-2015, 00:17
cilanın rengi ile alakasızdır parlaklığı.
misal kırmızı cila siyahıda parlatabilir .
fakat glazeler genelde koyu renk araçlara uygulanır.
kırmızıda siyahta koyu renk klasmanına girer.
beyaz araca eğer glaze uygulanacaksa dolgu özellikli olması makbuldür.
sebebide glaze denilen beyaza çok bi parlaklık veremeyeceği için bari bazı çizikleri saklasın mantığı güdülür.

anladım chemical guys ürünlerini hic kullanmadıgım icin bu kadar cok soru soruyorum :) aracım koyu kırmızı renkte avatardan görüldügü üzere sanırım sordugum ürünleri almam işimi gayet görür dogrumudur hocam ? yoksa listeden cıkartmam gereken gereksiz diye düsündügün ürün varsa cıkartalım listemizden :)

Bende cherry var kötü değil ama "mutlaka alınmalı olmazsa olmaz" diyeceğim bir ürün değil
aracınızın rengi nedir acaba ?

cherry fussonun altına gelebilir.
bu sadece ne kadar titiz olduğunla alakalı ama fusso bence yeterli.

titizlik konusunda baya hastalık derecesi gibi meguiarsın tüm ürünlerini almısımdır keza son olarak gyeonda öyle chemicalda gözüm kaldı :)

omco
07-06-2015, 00:37
Siyah ve kırmızı. Amaç çizikleri maskelemekse srp daha etkili bence ve güzel parlatıyor, koruma ömrü olarak da cherry diğerleriyle kıyaslandığında çok uzun ömürlü değil. Srp üstüne colli915 uygulayıp cure ve wetcoat ile destekliyorum, sonuç daha iyi oluyor bana göre

Burak.
07-06-2015, 13:58
Siyah ve kırmızı. Amaç çizikleri maskelemekse srp daha etkili bence ve güzel parlatıyor, koruma ömrü olarak da cherry diğerleriyle kıyaslandığında çok uzun ömürlü değil. Srp üstüne colli915 uygulayıp cure ve wetcoat ile destekliyorum, sonuç daha iyi oluyor bana göre

amacım maskelemek degil öyle bi problemim yok cok şükür sadece parlaklık ve koruma :)

fdoganb
07-06-2015, 14:35
Butter wet waxı aldım geçenlerde bir kere uygulama şansım oldu aracıma. Parlaklığını beğendim. Oluşan doku falan keyifli. Ömrü genel olarak çok uzun olmuyor diye okudum yurtdışı forumlarında. Aracımın koruma ve cila açısından alt yapısı vardı üstüne bu ürünü uyguladım şu an yağmur çamura rağmen hala oldukça parlak

omco
07-06-2015, 21:17
amacım maskelemek degil öyle bi problemim yok cok şükür sadece parlaklık ve koruma :)

Cherry düşününce amaç çizik maskelemek sandım :) o zaman soft99 fusso hem uzun ömürlü hem parlaklığı güzel veya parlaklık biraz daha fazla ömrü kısa olsun derseniz soft99 authentic

Burak.
07-06-2015, 22:01
Cherry düşününce amaç çizik maskelemek sandım :) o zaman soft99 fusso hem uzun ömürlü hem parlaklığı güzel veya parlaklık biraz daha fazla ömrü kısa olsun derseniz soft99 authentic

cherry alacak olmamdaki amac cherry i kırmızı ve kırmızının koyu tonlarında basarılı oldugu duyumunu aldıydım sanırım yanlıs almısım o duyumu :)

omco
07-06-2015, 22:35
cherry alacak olmamdaki amac cherry i kırmızı ve kırmızının koyu tonlarında basarılı oldugu duyumunu aldıydım sanırım yanlıs almısım o duyumu :)

Parlaklık sonuçta göreceli, ölçülebilir değil ama bana göre öyle bir artısı yok, koruma olarak da karlardan önce uyguladığım colli915 doğru şampuan ve destekleyici ürünlerle su kaydırıcılığı direniyor hala :) cherry en fazla 1.5 ay falan dayanabildi sanırım

Burak.
09-06-2015, 02:09
Butter wet waxı aldım geçenlerde bir kere uygulama şansım oldu aracıma. Parlaklığını beğendim. Oluşan doku falan keyifli. Ömrü genel olarak çok uzun olmuyor diye okudum yurtdışı forumlarında. Aracımın koruma ve cila açısından alt yapısı vardı üstüne bu ürünü uyguladım şu an yağmur çamura rağmen hala oldukça parlak

Aldigimda islak modda uygulama yapcam insallah :)