Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Acı Kaybımız Barış(Adige)yi kaybettik..
Mehmet Gazihan
22-10-2008, 17:11
Allah dan Gani Gani rahmet, Yakınlarına Sabır ve uzun ömürler diliyorum..
Bundan sonra biraz daha dikkatli olalım beyler..
Allah rahmet eylesin üzüldüm gencecik bir insanı kaybetmek çok acı :(
kendisini forumlardan tanıyordum
ankarada olduğu için yüzyüze tanışma fırsatımız olmamıştı
çok üzücü bir durum
herkesin başı sağolsun...
coolvtec
22-10-2008, 17:21
Yazık olmuş, Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin...
Satılık ilanı varmış:(
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=19776
BoRa_200SX
22-10-2008, 17:21
Başımız saolsun :(
Mekanı cennet olsun, ailesine sevenlerine Allah sabır versin
cidden çok üzüldüm bikaç kez denemeler sırasında ayak üstü konuştuk muhabbet ettik, yazık oldu çok... gencecik bi arkadaşımızdı lütfen herkes daha dikkatli olsun arabanında gücünde canı cehenneme sonuç ortada :(
walla çok üzüldüm başımız saolsun.daha dikkatli olmamız lazım arkadaşllar
metin2sk
22-10-2008, 17:37
kendisini tanımazdım ama cidden duruldum aptallaştım allah sabır versin geride kalanlara. basımız sagolsun arkadaslar
Allah Rahmet eylesin mekanı cennet oolsun aılesıne başsaglıgı..
allah rahmet eylesin...toprağı bol,mekanı cennet olsun...:(:(
aynı sekilde dümdüz bir yolda cok sevdigimiz yapmaz dedigiz,beklemedigimiz abimi arkadasımızı kaybettik tüm bursa yıkıldı.barıs arkadasımıza allah gani gani rahmet versin yattıgı yerde dinlendirsin cok üzüldüm allah yakınlarına sabır versin lütfen kemerimizi takalım giden geri gelmiyor
güray abiyi diyosun sanırım...gerckten çok kötü su trafik kazası..lütfen kemersiz kimse yola cıkmasın!!!
Sierra Rs
22-10-2008, 18:33
Başımız sağolsun Allah rahmet eğlesin :(
Allah sevdiklerine sabır versin... Forumdaki akadaşlarımızında başları sağolsun...
darksideİmpreza
22-10-2008, 18:36
allah rahmet eylesin. ailesine başsağlığı.kötü bir durum.
allah rahmet eylesin...toprağı bol,mekanı cennet olsun...:(:(
güray abiyi diyosun sanırım...gerckten çok kötü su trafik kazası..lütfen kemersiz kimse yola cıkmasın!!!
evet dayıyı soluo :(
Cok kotu bi olay tekrardan basınız saolsun
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
crazydog
22-10-2008, 19:00
Allah rahmet eylesın yakınlarına allah sabır versın :(
mekanı cennet olsun
yakınlarına allah sabır versin...
Cooper_SsS
22-10-2008, 19:10
allah rahmet eglesin..mekanı cennet olsun..tum sevenlerine allh sabır versin..
Allah Rahmet eylesin gercekten cok uzucu bir olay boyle anı olumler.Allah aılesıne sabır versın..:(
Allah rahmet eğlesin....Allah geride kalanlara sabır versin toprağın bol olsun
allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun
Barış kardeşimizin taziye başlığı benim gördüğüm 4 farklı forumda var. Hepsinde ortak söz şu : "çok iyi insandı - çok efendi insandı" .
Ne kadar çok seveni varmış, ne kadar çok insanda iyi izlenim bırakmış. Bu kadar insanın fatihası , helalliği seni Cennete taşır inşallah Barış kardeşim...
dediğin gibi gürsel abi çok iyi bir insandı ve iyilikleriyle anılyor...mekanı cennet olur inş.
kobeanil11
22-10-2008, 19:49
allah rahmet eylesin, gerçekten çok üzücü bir durum
TAM35göztepe
22-10-2008, 19:56
arkadaslar madem bu kadar andık barıs kardesimizin ruhuna fatiha okusun herkes
Allah rahmet eylesin. Çok acı, galiba bizim binadaydı aynı okuldaydık. :(
ALPER-VNS
22-10-2008, 20:02
Çok şaşırdım çok üzüldüm süper bi çocuktu.. mekanı cennet olsun. şaka gibi ya bunları yazmak
allah rahmet eylesin .. :(
VTec_king
22-10-2008, 20:08
nur içinde yatsın :(
bır hatırlatma yapayım...barıs kardesımız ıcın bırlıkte duamızı yarın oglen vaktı maltepe camıısınde edecegız...katılacak olan arkadasların kendı aracları ıle degıl mumkunse dıkkat cekmeyecek egzossuz araclar gelmelerını rıca ederız....
Sabah erken saatlerde çalan cep telefonumda İlkerin hıçkırıkları ile uyandım ve bu güne lanet ettim.
İnanamıyorum , inanmak istemiyorum ... Hayatımda tanıdığım en efendi ,en mütevazi ,en saygılı insandı , hayatı dostluk ve iyiniyet üzerine kurulmuş BARIS 'ımızı elim bir kazada kaybettiğimize çok üzüldüm....
Mekanın cennet olsun , allah geride bıraktığı tüm sevdiklerine sabır versin , allah gani gani rahmet eylesin :(
Arkadaşlar ben maltepeliyim. Araçlarınızı caminin karşısındaki çokkatlı otoparka bırakın.
Yarın öğle namazı sanıyorum 12:35-12:40 gibi , 12:20 den itibaren orada olalım.
Bir şeye ihtiyac olur...
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, Allah geride kalanlara sabır versin...
yusufcan_k
22-10-2008, 20:23
allah rahmet eylesin tanımazdım barıs abiyi ama yadıklarınızı okudukca gözlerim doldu gercekten aglamaklı oldum :( :(
allah ailesine sabır versin çok yazık...:(
Allah rahmet eylesin , sevenlerine sabır versin mekanı cennet olur inşallah :(
Allah rahmet eylesin.Geride kalanlara sabır ihsan eylesin
Bu tansaşın orası daha kaç olaya sahne olacak yeter artık bir önlem alınsın bu kacıncı;
tüm mesajları okudum 4'lü kavşaktan 10-15 mt önce oldugu söyleniyor. Umuyorum ki oradaki cukur yüzünden kaza yapmamıştır. oradaki cukur derin 80km/h ile bile aracın kontrolünü ciddi annamda etkiliyor.
Serencebey
22-10-2008, 20:59
Arkadaşlar Yarın gelmek isteyen arkadaslar ıcın;
Saat 9:00 itibari ile - Demin kendisi ilede gorustum - Cesancem (Cem) Kardesimizin dukkanının onunde toplanıcaz.
Adres: Umıtkoy Köy çıkışı Seraların ustundekı LASTIK VS. adlı lastikçı. Zaten cok buyuk bır dukkan gormeme sansınız yok.
Gelmek isteyipte son gorevini yapmak isteyenler bize eslik edebilirler.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar :(
Allah sevenlerine sabır versin toprağı bol mekanı cennet olsun :(
Arkadaslar yarın herkesıı maltepe camiiye beklıyoruz..:(:(
Vts_Power
22-10-2008, 21:30
öğlen namazına mütakip mi kılıncak namazı? maltepeye gelelim direk?
allah rahmet eğlesin gerçekten çok üzücü bir haber yakınlarına geride kalanlara allah sabır versin :(
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..
allah gani gani rahmet eylesin..
allah rahmet eylesin; ailesine, yakınlarına sabır versin :(
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin.
başımız sağolsun...
allah geride kalanlara sabır versin...:(
gokhan_vti
22-10-2008, 22:42
allah rahmet etsin mekanı cennet toprağı bol olsun:(
Allah rahmet eylesin,Allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin.:(:(
atilatilgan
22-10-2008, 23:19
Allah rahmet eylesin, nurlar içinde olsun...
flexamin
22-10-2008, 23:22
Yarın son görevimizi yapalım arkadaşlar. allah geride kalanlara sabır wersin hepimizin başı saolsun
Partyboy
22-10-2008, 23:32
Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun....
allah rahmet eylesin,,,,mekanın cennet olsun Barış,,,çok çok efendi çok düzgün bi insandı,,,,allah ailesine sabır versin..........sabah duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm,,,inanamadım Cem kardeşimi aradım,,,,ona rağmen bütün gün yok ya olmaz dedim,,,,,,ama nafile ,,,gerçekten çok üzgünüm.............
CasabLanca
22-10-2008, 23:43
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun zamansız ayrıldı aramızdan
Allah rahmet eylesin, okuldan, buluşmalardan tanırdım. sakin, soğuk kanlı bir insandı, trafikte de garip kullanmazdı....
ALLAH rahmet eylesin, ne denirki
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş..S
Burak Kasim
22-10-2008, 23:55
Allah rahmet eylesin.
Cok uzuldum :(
s.alican
23-10-2008, 00:01
Allah rahmet eylesinn..
VeNoM_35
23-10-2008, 00:06
Allah rahmet eylesin...:(:( Kemerlerinizi mutlaka takın arkadaşlar, şehiriçi şehirdışı farketmesin.
Allah ruhunu şâd etsin. Geride kalanlara sabır versin.
emre106gti
23-10-2008, 00:24
allah rahmet eglesin mekanı cennet olsun:(
Bu tansaşın orası daha kaç olaya sahne olacak yeter artık bir önlem alınsın bu kacıncı;
tüm mesajları okudum 4'lü kavşaktan 10-15 mt önce oldugu söyleniyor. Umuyorum ki oradaki cukur yüzünden kaza yapmamıştır. oradaki cukur derin 80km/h ile bile aracın kontrolünü ciddi annamda etkiliyor.
Tam dedigin yerde yapmıs kazayı;ama sag seritten gecmiş orda.. Yani büyük bi ihtimal orayla alakası yok..
MUGENPOWE®
23-10-2008, 01:41
allah rahmet eylesın mekanı cenet olsun :S
Allah rahmet eylesin... :(
initial-D
23-10-2008, 02:14
allah rahmet eylesin,yakınlarına sabır diliyorum:(
mancolog
23-10-2008, 09:55
Cumlemizin basi sagolsun. NE OLUR KEMERINIZI TAKIN.. BEN TAKMAM DEMEYIN YADA SURDAN SURAYA NE OLACAK DEMEYIN LUTFEN TAKIN!! BILINCLI OLALIM LUTFEN LUTFEN!!
Su anda aile ile camideyiz.
akbaba78
23-10-2008, 10:52
Allah gani gani rahmet eglesin...
Allah rahmet eylesin, ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun.
Çok acı böyle genç yaşta insanları hiç uğruna kaybetmek...
allah rahmet eylesin hiç tanımadıım halde tüylerim diken diken oldu okuyunca:(..gencecik insan yaa..allah geride kalanlara sabır versin..
Defnettik barışı.
Ben barisunal.org domain adresini aldım,orada bir taziye defteri açıyoruz.
Ayrıca ailesi Barış hakkında forumlarda yazılan mesajları görmek istedi. Bunların da çıktısını alacağız.
Gelen - gelemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.
Lütfen herkes Barış için fatiha okusun,
tekrardan herkesin başı sağolsun bu acı dersden umarım tüm arkadaşlarımız gereken sonucu çıkarır kemerleri bağlarlar, Allah ailesine sabır versin.
Mekanı cennet olsun allah geride kalanlara sabır versin.Başımız sağolsun arkadaşlar
Tekrardan herkesin başı sağolsun.
Barış'ın ne kadar iyi bir insan olduğu ve ne kadar sevildiğini bugün cenazeye katılım gösterdi zaten.
Mekanın Cennet olsun Barış
Gencecık ınsan ya!!!
ALLah mekanını cennet etsın...yakınLarına da sabır...:(
allah rahmet eylesin, allah geride kalanlara sabır versin
Tekrardan herkesin başı sağolsun.
Barış'ın ne kadar iyi bir insan olduğu ve ne kadar sevildiğini bugün cenazeye katılım gösterdi zaten.
Mekanın Cennet olsun Barış
kesinlikle evet..
Mekanın cennet,Allahın rahmeti üstünde olsun kardeşim.
Herkes Allah rızası için ruhuna bir fatiha okusun kardeşimize..
yusufvozkan
23-10-2008, 16:22
herkesin tek bir ağızdan çok efendi düzgün bir insan dediği seveni çok
ALLAH hepimize ölümden sonra böyle secere bırakmayı nasip etsin
rabbim ruhunu şad etsin
ölüm gerçeklerin en büyüğü ailesine sabır diliyorum
mekanı cennet olur inşallah
ahmetuygur
23-10-2008, 16:26
allah rahmet eglesin mekanı cennet olsun tanımıyorum ama cok acı .....
Vtec-SEDAN
23-10-2008, 16:32
Allah rahmet eylesin.. Huzur içinde yatsın.. Allah sevenlerine ve ailesine sabır versin.. :(
Allah rahmet eylesin... :/
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Nur içinde yat kardeşim.Mekanın cennet olsun...
Gelen gelemeyen herkese tşkler.
Allah bazı kullarının bu dünyada sıkıntı çekmesini istemiyor...
Ölümün son olmadığını bilince, aslında üzülmeye gerek olmadığını anlıyor insan. Barış gibi kardeşlerimizin buradan daha iyi bir yere gittiğini düşününce, sadece kendimiz özleyeceğiz için, yanımızda olmasını tercih ettiğimiz için üzülüyoruz sanırım... Bencilce belki de...
Son günlerde çok kafama takıldı bunlar... Hatamız olduysa affola...
CeSaNCeEm
23-10-2008, 17:22
Rahat uyu Barışım seni hiç unutmayacağız :(
Gelenlerin gelemeyenlerin dua edenlerin gönlü bizde olanların hepsine tek tek teşekkürler arkadaşlar...
Bugun gelen gelmeyen herkese tesekkurler.. Son görevimizi de yerine getirdik.. Topraga verdik Barısımı..
barisunal.org aktif şu anda.
asp ile yapılmış taziye defteri tarzı bir kod elinde olan varsa hemen taziye defterini hemen açarız.
Bir de elinde Barış'ın resimleri olanlar bana yollarsa siteyi yaparken koyarız..
Barış ne kadar düzgün iyi kalpli bir insan olduğunu gösterdi.. 3 4 tanede o kalabalıkda ortak arkadaşlarımız çıktı.. Barış gerçekten çok sevilen bir arkadaşımızdı..Rabbim mekanını cennet Eylesin..Ailesine sabır versin..gelen gelemeyen herkeze teşekkürler..
Serencebey
23-10-2008, 17:46
Mekanin cennet olsun kardesim...
www.barisunal.org
bugün Barış kardeşimiz için son görevimizi yerine getirdik,,,,katılan katılamayan gönlüyle bizle olan herkese teşekkürler................
allah rahmet eylesin Barış kardeşimize. ailesinin ve herkesin başığolsun.
bu arkadaşın bir resmi olan yokmu????
TURBO CİVİC
23-10-2008, 19:07
mekanın cennetin en guzel yeri olsun kardesim sen hakediyosun...allah ailene ve geride kalanlara yardımcı olsun ,sabır versin...seni unutmayacagız...
bu arkadaşın bir resmi olan yokmu????
http://www.barisunal.org
Allahtan rahmet eğlesin genc ölüm..cok üzücü..Mekanı cennet ,toprağı bol olsun..
Allah rahmet eylesin anasına , babasına sabır versin ...
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
chiefkadir
23-10-2008, 20:50
Dağ gibi çocuğu kara toprak aldı.Bu kadar samimi bu kadar düzgün insan az gelir bu camiaya.Çok etkilendim çok üzüldüm ama onun adına gurur duydum Maltepe Camiindeki cemaat ile..Sanki bir devlet büyüğü,sanki bir sanatçı için namaz kılınıyordu.Sadece erkekler 400 kişiye yakındı.
Barış kardeş seni şahsen tanımayanlarda geldi çoğuna nasip olmaz .Bu senin Efendiliğin babacanlığın ve dürüstlüğün ile oluşturduğun sevginin eseridir.
Seni herzaman kardeşi gibi gören Kadir abin seni hiç unutmayacak :(
emre.aksu
23-10-2008, 21:12
allah rahmet eylesin.
mustafa35
23-10-2008, 22:26
hepınızın başı sağolsun
flexamin
23-10-2008, 23:44
gelen herkese kendi adıma teşekkür ederim. kabristan dan erken ayrılmak zorunda kaldım kalp olduğu için bende kötü oldum.. Barışıma Allah Rahmet eylesin .. Hiç Unutmayacağız seni..!!
Ben de arkadaşı tanımadığım halde çok üzüldüm, allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Emrecan TiMURÇiN
Allah rahmet eylesin. çok acı kaybımız.
ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabır versin
ALPER-VNS
24-10-2008, 00:42
canazenin kalabalıklığı gösterdi ne kadar sewildiğini. Allah herkese nasip etsin. mekanın cennet olsun barışcım..
buarada kemer takın nolur arkadaşlar ben bugünden itibaren takmaya başladım. sürekli takınca çok da daraltmıyo alışıyo insan.. başka üzüntüler yaşamayalım :(
flexamin
24-10-2008, 00:45
canazenin kalabalıklığı gösterdi ne kadar sewildiğini. Allah herkese nasip etsin. mekanın cennet olsun barışcım..
buarada kemer takın nolur arkadaşlar ben bugünden itibaren takmaya başladım. sürekli takınca çok da daraltmıyo alışıyo insan.. başka üzüntüler yaşamayalım :(
aynen katılıorum alper sana.. kemer bende takmazdım son 1 senedir takıyorum. Evet lütfen herkes kemerlerini taksın bidaha aynı üzüntüleri yaşamayalım
onurdemir
24-10-2008, 00:56
Allah rahmet eylesin. Ne kadar acı bir şey bu kadar genç yaşta ölmek, sevdiklerini üzmek. Allah ailesine, yakınlarına sabır versin.
Beyler www.barisunal.org aktif.
Ziyaretçi defteri de aktif. Bariş hakkında yazı yazmak isteyenler girip yazabilir.
Ayrıca fotograf albumu de açtık, elinde barış resmi olanlar lütfen bana yollasınlar.
gurcell et g mail nokta com
Beyler www.barisunal.org aktif.
Ziyaretçi defteri de aktif. Bariş hakkında yazı yazmak isteyenler girip yazabilir.
Ayrıca fotograf albumu de açtık, elinde barış resmi olanlar lütfen bana yollasınlar.
gurcell et g mail nokta com
Teşekkürler.
ben de 2 gündür başladım kemer takmaya. şimdilik çok zoruma gidiyor ama zamanla alışırım sanırım...
Allah yakınlarına sabır versin...
burakburn
24-10-2008, 16:04
allah rahmet eylesin..çok üzücü
yusufbatırel
24-10-2008, 16:42
zıyaretcı defterıne yazdım.allah rahmet eylesın:(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Cok uzucu, Allah rahmet eylesin..:(
FocusUseR
24-10-2008, 18:58
Allah mekanını cennet etsin.
Allah mekanını cennet etsin... Ailesine ve sevenlerine sabır versin...
Ziyaret defteri kısmı cok iyi düsünülmüs, fotograf olayına da agırlık verirseniz iyi olur.
Armageddon
24-10-2008, 20:15
Offff.... Türkiye dışında olduğumdan daha yeni öğrendim bu acı olayı. Arkadaşımıza Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin....
Arkadaşlar lütfen emniyet kemerimizi takmadan hiç bir yere gitmeyelim. Ben ehliyetimi aldığımdan beri takarım ve takmadığımda bir eksiklik hissediyorum. Takmayan arkadaşlar eminim ki taktıktan sonra kısa sürede alışacaklardır. Bu işin şakası yok, hatta arka koltukta bile takmak şart!! Barış kardeşimizin vefatı belki de insanların kemer takması için bir vesile olacak, belki ilerideki istenmeyen olayların önüne geçecek.
Tekrardan Allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin,mekanın cennet olsun.
Ziyaret defteri kısmı cok iyi düsünülmüs, fotograf olayına da agırlık verirseniz iyi olur.
Ben emailimi verdim, bana resim yollandıkça ben sayfaya eklerim. Lütfen herkes arşivini karıştırsın, içerisinde Barış olan resimleri bana yollayın.
KonyaTuning
25-10-2008, 00:10
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. :(
emreekin
25-10-2008, 00:23
başımız saolsun.....:(
driftnolimit
25-10-2008, 01:10
Başımız sağolsun son görevimizi yaptık tanımıyordum ama anladım orada ne kadar sevildiğini...
üzgünüm 2 gün olacak hala...
gerçekden çok üzücü hiç tanımadıgım halde ankarada bulundugumdan maltepede ögle namazına katıldım. Barış kardeşimiz o kadar iyi bir insan mışki onu sevenleri arkasından bu kadar göz yaşı döktü.
allah gani gani rahmet eylesin tekrardan
newzat_r56
25-10-2008, 11:32
huzur içinde yat barış..
aspava983
26-10-2008, 11:33
zaten buaralar keyifsizim hatta kaçgündür siteyede online olmuyordum sabah sabah bu haberi almak çok üzdü beni,Allah rahmet eylesin.. ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin
DaRkNeSs-
26-10-2008, 12:17
resimlere baktım da siteden
izmirde benim çalıştığım otelde kalmış :(
Az önce ziyaretci defterinde annesinin ve babasının yazdıklarını okudum.
Bizim pek sansımız yok ama Ankaradaki arkadaslardan rica ediyorum, mümkün oldukca ziyaret etsinler, evlat acılarını az da olsa hafifletsinler.
Anne ve babasının yazdıklarını bende okudum ve inan ne dyeceğimi bilemiyorum,ve şu an kendimi tutamıyorum...Çok erken ayrıldı aramızdan barış...
çok acı gerçekten,Allah geride kalanlara sabır versin:(
kimseye evlat acısı göstermesin Allah, annesinin yazdıkları beni benden aldı :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,geride kalanlarına sabır versin çok üzüldüm.... :(:(:(
ben de 2 gündür başladım kemer takmaya. şimdilik çok zoruma gidiyor ama zamanla alışırım sanırım...
Tekerlekli sandalyeden yada Allah korusun daha kötü bir felaketten daha sıkıcı olucağını sanmıyorum Ağabey.
flexamin
27-10-2008, 02:23
barışın annesi ve babasının yazdıklarını okudum. tüylerim diken diken oldu. hala barışın sesi kulaklarımdan gitmiyor. Allah hiçbir anneye ve babaya böyle bir acı yaşatmasın, yaşatmayalım arkadaşlar.
techturkey ailesi olarak ankaradaki arkadaşlar la buluşup annemiz olan semra teyzeyi ziyarete gidelim nedersiniz ?
barışın annesi ve babasının yazdıklarını okudum. tüylerim diken diken oldu. hala barışın sesi kulaklarımdan gitmiyor. Allah hiçbir anneye ve babaya böyle bir acı yaşatmasın, yaşatmayalım arkadaşlar.
techturkey ailesi olarak ankaradaki arkadaşlar la buluşup annemiz olan semra teyzeyi ziyarete gidelim nedersiniz ?
forumlararası yapılsa bu daha güzel olur sanırım daha uygun bir zamanda ve kalabalık şekilde
flexamin
27-10-2008, 06:57
tabiki de ama forumlar arası nekadar kolay olur onu bilemem
ahmetgurlek
27-10-2008, 09:27
allah rahmet eylesin, ben de kendisiyle tanışmış bir kaç kez de olsa sohbet etme fırsatına sahip olmuştum. gerçekten efendi, mütevazı bi arkadaştı. allah anne ve babasına, ailesine sabır versin..
Kaan bm 7679
27-10-2008, 10:48
allah rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
TAM35GNY
27-10-2008, 14:46
Mekani cennet olsun..
http://www.sahibinden.com/soch_vtec_turboWQQaXQQ4961297WQQpXQQdisplayitem
CAGLARNY
28-10-2008, 00:37
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
connectfun
28-10-2008, 00:43
Allah rahmet eğlesin yakınlarına allah sabır versin mekanı cennet olsun
CeSaNCeEm
29-10-2008, 08:52
Bugün saat 13.00 de Barışlarda 7si için dua okunacak gelmek isteyipte duymayan arkadaşlar için yazıyorum...
ates dustugu yeri yakıyor arkadaslar ama en azından su genc adamın vefatından kendimize bir ders cıkartıp su kemeri takalım.
moderatorlar bu baslıgı sabit yapsak, iyi bir insanın hatırası hep sabit kalsa gozumuzun onunde, hemde acip gordukce kemerimizi takmayı ihmal etmesek.
tolga900
30-10-2008, 16:27
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bugun barşın dogum gunu keşke aramızda olsaydı :( :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun,allah ailesine sabır versin.
Vts_Power
04-11-2008, 09:28
Bugun barşın dogum gunu keşke aramızda olsaydı :( :(
bende forumda gördüm altta az önce doğum günü die tüylerim ürperdi allah ailesine sabır versin
defender
04-11-2008, 10:36
allah rahmet eylesin.....
emretorlak
05-11-2008, 08:39
Huzur içinde yatsın.
Emniyet kemeri takılmadığında çıkan dayanılmaz sinyal seslerini iptal ettiricektim.Haberi okuduktan sonra vaz geçtim.
abidin TYPE-R
05-11-2008, 08:48
allah rahmet eylesın
:(
barışımızın vefatının 40.günü nedeniyle 30.11.2008 pazar günü saat 12:00' de(öğlen namazını müteakip)ümitköy girişindeki yunus koç camiinde mevlid ve duası okunacaktır.
Tüm sevenlerine duyurulur.
Not:camii; koltuk hastanesinin bitişiği olup karşısında akbank ve halkbank vardır.
...................
chiefkadir
23-11-2008, 22:09
Allah kısmet ederse ordayız :(
allah rahmet eğlesin,allah sabırlar versin :(
BaybuRtlu69
24-11-2008, 18:21
allah rahmet eylesin ailesine ve yakınlarına sabır versin :(
allah rahmet eylesin yakınlarınada sabır versin gerçekten çok üzücü bi durum :(:(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Bugun ögretmen olan annenemle dedemin mezarına gitmistik.. Gitmişken Barısın yanına da ugradım,yine rengarenk ciceklerle süslüydü mezarı Barısımın.. :(
opeldostlar
25-11-2008, 11:52
allahtan rahmet ailesine ve tüm otomobil severlerede baş sağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
Offf.. Görünce çok canım sıkıldı :(
Konuyu hortlatmak gibi bir amacım yok ama Ankara camiasında bildiğim tanıdığım çok efendi bir arkadaştı.. Allah gani gani rahmet eylesin, Ailesine dayanma gücü versin..
Toprağın bol olsun Barış.. :(
chiefkadir
15-12-2008, 20:30
Arkadaşlar Rahmetli Barış'ımızın ziyaretçi defteri linki aşağıda,birşeyler yazmak isteyen olursa diye hatırlatmak istedim..
http://www.barisunal.org/defter/defter_oku.asp
Okuyupta etkilenmemek mümkün değil annesi,babası tüm ailesi sürekli ona sesleniyor içinden geçenleri döküyor..allah rahmet eylesin kardeşim :(
D16inside
15-12-2008, 20:33
allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
Canım Oğlummm!
Sensiz geçen ilk bayram...
Benim ve Annenin bayramını kutlarken yüzündeki o çok sevimli gülüşünle bayram harçlığını alışın hiç gözümün önünden gitmiyor.
Sanki o anı yeniden yaşayacakmışım gibi beklemekle geçti bayram günleri.
Çok özledim seni Barışım çook...Hasretin hergün çığ gibi büyüyor...Bu ateş sana kavuşmadan sönmeyecek... Her zaman her yerde bizimlesin...Nur içinde yat,Cennet Mekanın Olsun Benim Aslan Oğlum...
ya bu insanı bitirmeye yeter ya kötü oldum okurken
tekradan Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
chiefkadir
15-12-2008, 20:40
mesajını duzelt chef...Sağol Tünay sen bunu yazarken ben düzeltmiştim smileyi..
Anne ve babasinin yazdiklarini okudum tuylerim diken diken oldu allah onlara sabir versin.
Tanimam ama adaşım nur içinde yat :(
onurdestan
15-12-2008, 22:50
Allah en büyük düşmanımın başına vermesin böyle bi acı Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın kardeşimiz yakınlarınında başı sağolsun Allah sabır versin :(
jdm-fuat
15-12-2008, 22:52
allahdan rahmet diliorum mekanı cennet olsun dualarımızı eksik etmeyelim kardesimizden ailesine sabır versin allahım !
Mekanı cennet olsun:( Allah yakınlarına sabır versin:(
SerdaR A.
15-12-2008, 22:54
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allah sabır versin gerçketen üzüldüm tanımıyorum ama yani sonuçta genç bi arkdaşımız :(:(:(
mekanı cennet olsun:(:( Allah rahmet eylesınn
CeSaNCeEm
24-03-2009, 12:35
Barış kardeşim seni unutmadık hiç bi zamanda unutmayacağız :(
ahmetuygur
24-03-2009, 14:05
Allah rahmet eğlesin :(
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin... :(
mekanıı cennet olsun allah aılesıne sabır versın
Alper D.
24-03-2009, 18:24
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
ocengiz0
24-03-2009, 18:28
Nur içinde yat benim nur yüzlü kardeşim...
Boost Up
24-03-2009, 18:28
Allah rahmet eylesin..(Ben hiç birşey yazamamışım buraya üzüldüm şu an:()
Allah kalanlara sabır versin..
allah rahmet eylesin:( takla atmıs gercekten allah sabır versin ailesine
Okudum bastan sonra, sirtim buz kesti... Sabah yolculadigin adami kefende gormek nedir iyi bilirim. O da kemerini takmadigindan dolayi olmustu... Giden gideeer olan kalanlara olur. Kemerinizi takin, uzmeyin uzulmeyin uzdurmeyin arkadaslar lutfen, bir kumas parcasi deyip gecmeyin o kumas parcasi ne canlara mal oldu.... ve yine ne canlarin hayatta kalmasina sebep oldu.
Canım Kardeşim Barış
Ne kadar özledik seni bir bilsen
Keşke çıkıp gelsen :(
Nur içinde Yat kardeşim....
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. Allah aılesınede sabır verır ıns.
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
Allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun..
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.
Serencebey
25-03-2009, 00:07
Pasam be bazen keske donebilsen diyorum... Dun ablanla konustum, Gokcenle konustum seni o kadar cok ozledimki kardesim. Gittin boynumu buktun nasil uzuldum nasil uzuldum
bilemezsin ...
Allah mekanını cennet etsin inşallah. yakınlarına sabır versin..
orhan_guney
25-03-2009, 01:00
Allahtan rahmet geride kalanlara başsağlığı diliyorum..
Çok üzücü bir olay.
Ne mutlu kardeşimize sayfalarca gönüller dolusu Rahmetler okundu mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarına allah sabır versin
BKaya35i
26-03-2009, 14:12
Allah rahmet eylesin, Allah sevdiklerine sabır versin..
Bütün yazılanları baştan sona okurken içim cız etti, yemek yemeye bile gidemedim, helal olsun kendisine bu kadar sevdirmiş kendisini birçok insana..Ortalık sahtekarlarla, düzembazlarla, yalanı dolanı-huy edinmiş insanlarla doluyken, iyi niyetli sevilen insanların bu kadar kolay kaybedilmesi çok üzücü.Ben tanımam kendisini ama tanıyanlardan tanımış olduk..Allah mekanını cennet eylesin.
Dün kazayı canlı canlı gören bir arkadasimla beraberdim, gene barisin konusu gecti, cocukta bende cok kotu oldum.. aylar gecmesine ragmen o halen etkisinde.
Allah rahmet eğlesin, sevdiklerine sabir versin..
6 in 1..!
26-03-2009, 15:20
Allah rahmet eylesın yakınlarına sabırlar versın..:(
Gani gani Allah rahmet eylesin
erturul çiçek
26-03-2009, 19:15
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
cıvıc si
26-03-2009, 19:58
allah rahmet eylesın gerıde kalanlarına sabır versın :(
ALLAH Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun
nitrosystem
26-03-2009, 22:33
allah rahmet eylesin..üzücü
CeSaNCeEm
21-10-2009, 23:52
Barışım bizi izliyo bunu biliyorum...
Ruhun Şad olsun Kardeşim koskoca bir yıl geride kaldı sensiz ama hala aklımızda kalbimizdesin...
Topragı bol olsun..Rahat uyusun....
onursumer
22-10-2009, 00:16
çok uzucu ya :(
allah rahmet eylesin .
Allah rahmet eylesin kardesimize...
Zaman su gibi akıp geciyor...
Gecen sene haberi okudugum gunu dun gibi hatirliyorum. Ailesi umarim toparlamistir.
Zaman cok cabuk geciyor..
Topragın bol olsun Barısım.. :(
bora1311
22-10-2009, 00:32
topragı bol olsun... :( :(
Allah rahmet eylesin
Topragı bol olsun
_muhaRRem
22-10-2009, 00:34
Allah rahmet Etsin,,Ailesine sabırlar.Mekanı cennet olsun inşallah.
hay Allah ım şaka gibi. kıbrıstan geldiğimde haberi duydum inanamadım resmen milletten kanıt istedim ve şok oldum mekanı cennet olsun barış kardeşimizin
.::EmrE::.
22-10-2009, 03:31
Allah rahmet eylesin,geride kalanlara sabır versin..Mekanı cennet olur inşallah. :( Üzüldüm gerçekten :((
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
allah katında mekanıı cennet olsun
Sierra Rs
22-10-2009, 07:09
Allah rahmet eğlesin,nur içinde yatsın inş. kardeşimiz.
Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.
Day Walker
22-10-2009, 07:39
Allah Rahmet Eylesin :(
ALLAH ailesine ve sevenlerine sabır ve sağlıklı bir yaşam nasip etsin ,mekanı cennet olsun .
SOMEONESPECIAL
22-10-2009, 07:56
1 sene mi oldu :eek:
Nur içinde yatsın, Allah günahlarını bağışlasın
Toprağın bol olsun Barış kardeşim , nur içinde uyu....
SekoLive
22-10-2009, 07:57
allah sevenlerine sabır versin mekanı cennet oLsun....
ölüm zor iştir genç iken ölene..... allah hepimizi korusun ...
1 sene nekadar çabuk geçti.
mekanı cennet olsun , nur içinde yatsın.
TorqueTuning
22-10-2009, 08:20
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin...
zaman nasıl akıp gidiyor beee Ruhu Şad olsun..
zaman nasıl akıp gidiyor beee Ruhu Şad olsun..
aynen kanka ya.. gerçi zaman dediğin nedirki goz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.. allah rahmet eylesin..
bak akıllı ol böyle alıntı yap canımı ye +rep :)
allah rahmet eylesin, gerıde kalanlarına sabır diliyorum... :(
Sevilen bi kişi unutmamak ne kdr güzel bişe üzücü olsada
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin: (mekanı cennet olsun .
Ahmet_28
22-10-2009, 09:09
allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin
Nur içinde yatsın.
Ne zaman kaza yerinden geçsem olay aklıma gelir. Nasıl oldu diye...
TURBO CİVİC
22-10-2009, 09:14
Mekanın cennet olsun kardesim.............
evet zaman çok çabuk geçmiş 1 sene evvel bizde cenazeye katılmıştık.tam egvtec i aldıgım gündü
allah topragını bol etsin çok sayıda seven arkadaşını ve ailesini geride gözü yaşlı halde bıraktı.mekanı cennet olur inş.
SPORTING
22-10-2009, 09:18
nur içinde yatsın.. mekanın cennet olsun.
sportinger
22-10-2009, 09:59
koskoca bir yıl geçti, daha dün gibi. sabah mertin aramasıyla aldık kötü kaberini hala inanamıyorum. rabbim mekanını cennet yerini peygamberin yanı eylesin ruhun şadolsun...
SekoLive
22-10-2009, 10:01
ziyaretci defterinde yazılanları okuyunca içim bi garip oldu.....
http://www.barisunal.org/defter/defter_oku.asp
allahım gani gani rahmet eylesin
ADMISE R1
22-10-2009, 10:26
Allah rahmet eylesin
mekanın cennet olsun kardeşim