PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 Gti Yagmurda rolanti problemi

Rec.O
11-06-2015, 14:12
Geçenlerde 2 defa başıma geldi, bi dün birde geçen hafta.. Elimden geldiğince yagmurda binmemeye calısıyorum aracıma ama dün iş cıkışı hızlı bi yagmura yakalandım. 1 km le ilerledikden sonra ışıkda beklerken rolanti 3.000 devirde kalmaya başladı aracı evin önüne koyup, sabah çalıştırdıgımda hiç bi sıkıntı yoktu.. Dediğim gibi geçenlerde de aynı problemi yaşadım beyine veya başka bi yere yagmurda su alıyor diye duymuştum.. Tam olarak bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.. Ve bunun bir çözümü varmıdır yoksa yagmurda binmeyecekmiyiz arabaya :D

İzzet Göçmen
11-06-2015, 21:09
hava akis sensörü diye tahmni ediyorum

sinan-s
11-06-2015, 21:33
Senın rolantı motoru artık arızaya girmiş.yagmurla ilgisı yok..Yenısını alıcaksın motorun tmmdır

Rec.O
11-06-2015, 22:23
Senın rolantı motoru artık arızaya girmiş.yagmurla ilgisı yok..Yenısını alıcaksın motorun tmmdır

Sinan abi sadece yagmurlu havada yapiyor bu aikintiyi su aldiginda ama

sinan-s
11-06-2015, 22:32
Sinan abi sadece yagmurlu havada yapiyor bu aikintiyi su aldiginda ama

Rolantı motoru su almazkı..Su alıcak tek yer fan beynıdır.Oda davlumbaz yoksa..Sana tesadüf yağmurlu havada denk gelmıs olabilir...

mad_max1978
13-06-2015, 10:40

oksijen sensöründen de yapar bu sorunu.2-3 tecrübe ile sabit:) konuya dönersek sorunun yağmurla uzaktan yakından alakası olduğunu hiç sanmıyorum.

mikelazi
13-06-2015, 14:40
bir dostumun 406 2.0 ında buna benzer sorun vardı.yagmurda tekliyor ve düzensiz çalışıyordu.enjektör ve emme origleri degişti düzelmedi.araç 60lık boru kat.iptal çift lamptalıydı.sonra lamptalardan dedik.fakat olay lamptaya giden kabloların ıslanmasındanmış.kablolar yenilendi sorunsuz şuan.

Volkann
26-06-2015, 15:53
yağmur sanırım tesadüf olmuş rölanti motoru yada lamda sensörü.