Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra h marş sorunu.
ertantamer
13-06-2015, 18:24
Sabah 9 gibi çıktım bugün konvoyumuz vardı biraz korna çaldık 1 saat dolanıp eve geldim kitledim aracı akşam 6 da geldim kapılar açıldı araca bindim marşa bastım herhangi bir ses yok kontağı açtığımda gösterge ışıkları falan da yanmadı radyo açılmıyor. Araçtan indim kapılar otomatik de kitlenmiyor. Akü bitmiş olabilirmi diyorum 2013 model 9 binde araç
İzzet Göçmen
14-06-2015, 07:40
Astralarda bu sorun oluyor akü bitmiş malesef
ertantamer
14-06-2015, 12:02
Farlar açık kalmış büyük ihtimal takviye yapsak olurmu
barakuda26
14-06-2015, 12:44
Aküde bi temassızlıkta olabilir, Akünün tamamen boşalması zor kış değil araç yatmamış kullanılmış. Enazından sönükte olsa gösterge ışıkları yanardı
ertantamer
14-06-2015, 18:26
Büyük ihtimalle araç korumaya aldı kendini takviye yaptık ve çalıştı.
arkadaşlar aracımda ara sıra sicakken vs marş alıp tik til yapıp ses gelip çalışmama sorunu vardı. marş otomatigi değişti. yapmaya devam etti. ayni elektirikciye tekrar götürüldü marşa kablo çekerek yapınca çalışıyor ama benim kontak üzerinden çalışmıyormuş. kontak değişecek 1000 tl diyor. çok mantıklı gelmedi fikriniz nedir ? 2008 astra 1.6 easytronic. 89 binde daha
lnd_samet
05-06-2017, 18:37
akün bitmiş.
bende var aynı şekilde 13 model bir anda bitti aküsü.
sabah bindim işimi hallettim park ettim 2 saat sonra marş almadı. akü sanayi tabiriyle çöküyor.
keşke öyle olsa da hemen düzelse :) yeni değiştirdim aküyü problem aynı.
problemin videosunu ekledim :) sesi biraz açmak gerekebilir kontak aninda.
https://youtu.be/WHD9DxPMO2s
geçen anlatmaya çalıştığın sıkıntı bu muydu abi?
geçen anlatmaya çalıştığın sıkıntı bu muydu abi?
evet o bahsettiğim sıkıntı buydu.
otomatiği değiştirmişsiniz acaba dişli sıyırmış olabilir mı?
dipnot: aracınızdan memnun musunuz, eşime araç bakıyorum özellikle otomatik vites görüşleriniz?
dipnot: aracınızdan memnun musunuz, eşime araç bakıyorum özellikle otomatik vites görüşleriniz?
2. Kez elektrikçiye götürdüğüm zaman o da dişli sıyırmış mı diye baktı ama onunla alakası yok sorun kontağında senin diyor. Videoda da bahsettiğim gibi 1000 TL kontak değişimi anormal geldi bana sorun başka bir şey gibi sanki.
Ek olarak araçtan memnunum fakat böye saçma sapan problemler soğutuyor beni. Eşiniz için ise yokuş kalkış desteği var araçta. Yarı otm. e alışması lazım fakat.Benim aracım da otomatik.
easytronic pek güzel bir şanzıman değil bana göre.Tork konvertörlü bir şanzımanlı araba aramak daha makul gibi.Abi gidipte 1000 lira verme kontağa önce bi söküp bakılsın doğrulansın ondan sonra hatta çıkma bulup dene çok daha mantıklı
easytronic pek güzel bir şanzıman değil bana göre.Tork konvertörlü bir şanzımanlı araba aramak daha makul gibi.Abi gidipte 1000 lira verme kontağa önce bi söküp bakılsın doğrulansın ondan sonra hatta çıkma bulup dene çok daha mantıklı
Valla çok şükür şanzımandan bi sıkıntım olmadı. Orada da yaptırmadım arabayı. Yetkili servise bıraktım Haramidere'de. Bu muhabbetlerin hepsini anlattım. bakalım artık. inceleyip haber verecekler.
ertantamer
07-06-2017, 15:08
Ablam kullanıyor 2013 den beri 0 almıştık sanzıman kötü ama alışırsan sorun olmuyor çok yarım debriyaj yapıyor bazen geri geri gelirken yokuşta gaz veriyosun kavramıyo birden fırlıyo almadan önce kullanın kesinlikle eşinizde kullansın eğer beğenirse sorun yaşamazsanız arıza vericeğini düşünmüyorum 4 senedir sıkıntısız.
bluestain
07-06-2017, 15:24
Başka bir elektrikçiye gitmeni tavsiye ediyorum marş dişlisi siyiriyor bu şekilde fazla kullanmanı tavsiye etmem volant dislisini de bozarsin
ekranda yanan ışık abs lambası galiba
kontakta sorun olması saçma geldi marş basıyor araba belli ses dişli sıyırma sesi bencede
yetkili servis muhtemelen çözer
dişli nin sıyırmadığını söylemişti elektrikçi fakat pek güvenemedim ona da. ben de fazla kullanmayayim dedim bu şekilde. bıraktım servise. yarın felan bakarlar büyük ihtimal inş. kontak değişimi bana da saçma geldi. inş problem yoktur kontakta :)