Orijinalini görmek için tıklayınız : 2012 bmw 1.16d hakkında yardıma ihtiyacım var...
Öncelikle hepinize merhaba.Arkadasımda 2012 bmw 1.16 d var.araç sportline donanımlı sadece sunroof yok. 61000 km de tramer 2700 tl hasar kaydı var.ön sol çamurluk değişmiş ve ön sağ çamurluk boyalı, arka sol çamurlukta lokal boya var. Bu aracın ederi nedir yardım ederseniz sevinirim. Arkadasın aklındaki rakam 69.000 tl sizce bu rakam verilirmi? Simdiden hepinize tesekkur ederim...
Ben yeni araç alma arefesinde iken ;
Nisan Ayında ( Yeni 1 serisi gelmişti ), Borusan Premium Selection ' dan ;
2013 Model Beyaz Bi-Xenon Sunroof Beyaz Renk 3.000 km'de boyasız hatasız araç için 81.000 TL fiyat almıştım. 1 Yılda Premium Selection garantisi vardı.
Ordan hesap edin, bu güncel bi fiyat sonuçta.
Ben yeni araç alma arefesinde iken ;
Nisan Ayında ( Yeni 1 serisi gelmişti ), Borusan Premium Selection ' dan ;
2013 Model Beyaz Bi-Xenon Sunroof Beyaz Renk 3.000 km'de boyasız hatasız araç için 81.000 TL fiyat almıştım. 1 Yılda Premium Selection garantisi vardı.
Ordan hesap edin, bu güncel bi fiyat sonuçta.
Tesekkur ederim ancak beni korkutan ,1 yıl binmeyi düşünüyorum satarken cok zarar edermiyim 69000 tl ye alırsam
Tesekkur ederim ancak beni korkutan ,1 yıl binmeyi düşünüyorum satarken cok zarar edermiyim 69000 tl ye alırsam
sımdı gorebıldım kusura bakmayın, kesınlıkle yuksek mıktarlarda zarar etmessınız.