Orijinalini görmek için tıklayınız : focus 1.6 tdci 109 - mazda3 1.6 105
focus tamamen stock mazdada sadece fıltre eksoz var yanlısım varsa kardesım duzeltebılır kendısı zaten yakın arkadasım bız bole sureklı denerız kendısıyle en son denemerımızde daha cok gecıodum sımdı naptıysa aracı cok daha ıyı gıdıyo masallah :) mazda 1 35 ben 2 35 bastık devırlerımız uyusmadıgı ıcın en saglıklı sekılde basmaya calıstık ozellıkle ankarada 1.6 125 fd6 arıoruz varsa denemek ısteyen mazdacı arkadasımla cıkıp hemen gelırız denemek ıcın :)
https://www.facebook.com/jdm.civic.9/videos/788830987902873/?pnref=story
beanliyo
15-06-2015, 17:19
1.6 ies'le denedinizmi? yazılımlı focus bi ayrı oluyo Fordu yüklemek ayrı bir zevk benim için aracınızın maşallahı var.
1.6 ies'le denedinizmi? yazılımlı focus bi ayrı oluyo Fordu yüklemek ayrı bir zevk benim için aracınızın maşallahı var.
1.6 iesle denedım oda arkadasımdı onlada devırlerımız uyusmadıgı ıcın o 1de 40 yaptı ben 2 de 40 bastım daha cok gecıyorum 1.6 ieslerı sadece fıltre eksoz vardı aracta. tesekkur ederim :)
Mazda 3 de egzoz yok. Son susturucu kesik sadece :)
Ahkam olabilir belki ama mazdanın egzoz kazanı çok büyük ve ağır olduğu için söküldüğü zaman hem ağırlıktan hem hava tahliyesinden güç artışı olmuş olabilir.
Mazda 3 de egzoz yok. Son susturucu kesik sadece :)
Ahkam olabilir belki ama mazdanın egzoz kazanı çok büyük ve ağır olduğu için söküldüğü zaman hem ağırlıktan hem hava tahliyesinden güç artışı olmuş olabilir.
Olabilir eksozdan dolayi onceki bastigimiz denenelerde fark dahada cok oluyodu suan azda olsa ara kapanmis ana uzunda yine aciliyo
Mazda 3 te Buğra'nın dediği gibi eksoz yok eksozsuzluk durumu var daha çok:)1-2hp güç kattığını sanıyorum senin arabayla aradaki fark 1-2 boy azaldı gibi ama yine çok öndesin.Fakat 100 e kadar senin araca tutunabilmemin olayı daha çok benim 1-35 kalkmamdan kaynaklanıyor sanırım.Çünkü eskiden 2-40 kalkıyorduk araç kendine gelemiyordu bir süre.Focus'un maşallahı var denenmedi ama benim araçla aralarındaki farkları göz önüne alırsak 105tdi dsg jetta yıda geçer.
Mazda 3 te Buğra'nın dediği gibi eksoz yok eksozsuzluk durumu var daha çok:)1-2hp güç kattığını sanıyorum senin arabayla aradaki fark 1-2 boy azaldı gibi ama yine çok öndesin.Fakat 100 e kadar senin araca tutunabilmemin olayı daha çok benim 1-35 kalkmamdan kaynaklanıyor sanırım.Çünkü eskiden 2-40 kalkıyorduk araç kendine gelemiyordu bir süre.Focus'un maşallahı var denenmedi ama benim araçla aralarındaki farkları göz önüne alırsak 105tdi dsg jetta yıda geçer.
Valla 1.6 tdi jetta dsg olmasaydi gecebilirdin htta bnce gecerdin
Valla 1.6 tdi jetta dsg olmasaydi gecebilirdin htta bnce gecerdin
Bana da öyle geldi yanlış hatırlamıyorsam 130-140 a kadar yan yana gitmiştik.O değil de bir fd6 bulabilseydik iyiydi.Özel olarak konusunu mu açsak ne yapsak?
Benim Astra ile denediğimiz mazda değil mi ? Siyah 17 jant vardı üzerinde. O jantlar zulüm araba için :)
Grimlord
17-06-2015, 21:38
stock clio sport ile denemek isterseniz bende varım :)
Benim Astra ile denediğimiz mazda değil mi ? Siyah 17 jant vardı üzerinde. O jantlar zulüm araba için :)
Evet o Mazda ama oem jantlara döndüm Focusla uzunda 2-3 boy kadar fark etti,eksozu söktüm 1-2 boy da oradan...ona rağmen arada 3-4 boy fark var.Karınca kararınca ilerliyorum işte:)
mikelazi
18-06-2015, 09:30
mazdada kat.duruyormu
mazdada kat.duruyormu
Maşallah araçlara.
Focusta yazılım yok mu? fd6' ya stockken nefesi yetmemesi lazımda bir yazılımla içinden geçer :) Merak ettim takipteyim deneyebilirseniz sonucu.
mazdada kat.duruyormu
Sadece son susturucuyu kestik gidişte fark olacak mı ses nasıl olacak diye meraktan.Normal kullanımda baş ağrıtıyor.Bu hafta geri takacağım.
Maşallah araçlara.
Focusta yazılım yok mu? fd6' ya stockken nefesi yetmemesi lazımda bir yazılımla içinden geçer :) Merak ettim takipteyim deneyebilirseniz sonucu.
focus tamamen orj kardesım
Maşallah güzel yürüdüğü belli. fd6 ile denersiniz umarım bulup cidden merak ettim bende.
Maşallah güzel yürüdüğü belli. fd6 ile denersiniz umarım bulup cidden merak ettim bende.
sagol kardesım ewet bnde cok merak edıyorum fd6 la nolcagını vıdeolar bolumunde denemısler ama hıc adıl basılmamıs bn kendı adıma konusuyum 110 luk saglıklı bı focusun fd6 ya ole gecılcegını dusunmuyorum bulsam denıcem hemen :)
stock clio sport ile denemek isterseniz bende varım :)
cuma aksamı gelın ıstersenız alabalık oluo ıllakı sıze gore bıısler olur :)