Orijinalini görmek için tıklayınız : Dosya kopyalama yardım
Konu için kusura bakmayın en hızlı cevabı burdan alabileceğimi düşündüğüm için buraya yazıyorum
elimde bir program setup cd si var. Bu program acil olarak başka şehirdeki bir arkadaşa lazım. Cd yi sağ tıklayıp kopyalama şeklinde bi upload sitesinde yüklesem doğru sonuç verirmi emin olamadım yoksa başka bi tekniği varmı? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
63owen63
16-06-2015, 09:25
aradaki mesafe ne bilmiyorum ama iki şehir arası sefer yapan bir otobüs muavinine ver, arkadaşda gitsin direk alsın otogardan. 1000 km lik yol olsa, 12 saatte falan gidiyor otobüsler, upload ve download ve bu sürede yaşanabilecek sıkıntıları gözönünde bulundurursak bir b planı olarak akılda olsun.
aradaki mesafe ne bilmiyorum ama iki şehir arası sefer yapan bir otobüs muavinine ver, arkadaşda gitsin direk alsın otogardan. 1000 km lik yol olsa, 12 saatte falan gidiyor otobüsler, upload ve download ve bu sürede yaşanabilecek sıkıntıları gözönünde bulundurursak bir b planı olarak akılda olsun.
şuan ben istanbuldayım arkadaş kahramanmaraşta. o kadar vakit yok maalesef teşekkür ederim.
Şu an internette bulunamayacak program yok. İllaki webde bireylerde vardır. Setupı bul linkini at direk
En kolay ve hızlı yöntem bence teamviewer ile aranızda bağlantı kurup dosyayı atmanız olacaktır..
Şu an internette bulunamayacak program yok. İllaki webde bireylerde vardır. Setupı bul linkini at direk
maalesef bi cihaz programı olduğu için herhangi bi şekilde bulunmuyor internette. ilk başta o şekilde aradım zaten.
En kolay ve hızlı yöntem bence teamviewer ile aranızda bağlantı kurup dosyayı atmanız olacaktır..
cd deki tüm dosyaları rarlayıp speedshare üzerinden gönderiyorum şimdi bakalım olucakmı ama pek sanmıyorum. o yüzden farklı alternatif arıyorum
maalesef bi cihaz programı olduğu için herhangi bi şekilde bulunmuyor internette. ilk başta o şekilde aradım zaten.
Programın adını sürümünü söyle bi bakayım istersen
yaklaşık boyutu ne kadar ? Zipleyip - vtransfer den göndermeyi deneyin
Programın adını sürümünü söyle bi bakayım istersen
ideal finish V4
yaklaşık boyutu ne kadar ? Zipleyip - vtransfer den göndermeyi deneyin
rarlayıp speedysharedan gönderdim ama sadece dosya olarak gider diye tahmin ediyorum kurulum yapılabilirmi acaba
Sorun olmaz. Zaten büyükte değilmiş program. Rarlayip up-down mantıklı
baktım bulamadım harbiden birkaç birşey buldum da linkler boş çıktı hep reklama yönlendiriyor bi kaç tane trial var.
110 ise illa cd gibi olsun diyorsan daemondan image çıkartıp onu rarlıyıp upload ederbilirsin. Arkadaşında ister onu cd ye yazdırıp kurar ister daemonla sanal sürücüden kurar
baktım bulamadım harbiden birkaç birşey buldum da linkler boş çıktı hep reklama yönlendiriyor bi kaç tane trial var.
110 ise illa cd gibi olsun diyorsan daemondan image çıkartıp onu rarlıyıp upload ederbilirsin. Arkadaşında ister onu cd ye yazdırıp kurar ister daemonla sanal sürücüden kurar
özeldden yazıyorum
cd deki tüm dosyaları rarlayıp speedshare üzerinden gönderiyorum şimdi bakalım olucakmı ama pek sanmıyorum. o yüzden farklı alternatif arıyorum
eğer olmaz ise hd clone ile birebir imajını kopyalayıp dediğim gibi aktarabilirsiniz, karşıda ki kişide direk cd ye yazdımı tamamdır iş
fuatozkan
16-06-2015, 10:28
En garantisi nero ile dosyayı imaj şeklinde pc ye kopyalamak. O kopyayı da upload etmek. %100 çalışır.
yandex disk ten uyelık acıp oraya yukleyin arkadasınıza verın k.adı sıfreyı kendı pc sine indirsin
muratburunce
16-06-2015, 10:46
cd'yi masa üstüne kopyalayıp dosya halinde rar'layıp wetransferden yollayın çalışır... 110 mb dosya sorun çıkarmaz ben 1-2 gb'lık dosyalar gönderdim sorunsuz şekilde
dosyaları upload etme işini yaptım fakat birde şu image kaydetme yöntemini yapmaya çalışıyorum istediğim bu olmalı