Orijinalini görmek için tıklayınız : İe tofaş motor rektefiye ve performans parçaları hakkında bilgi ?
97 model enjeksiyonlu tofaşım var ve aşırı yağ yakmaya başladı ustamın sölediyine görede piston etek vuruyor rektefiye olması gerekli hazır motor açılmışken biraz oynamak istiyorum motor ile colombo egzantirik alcak kadar param olmadığı için estaş 308 düşünüyorum ve piston olarak hangi aracın pistonu daha verimli olur bilmiyorum siz abilerim kardeşlerim bi yol gösterirseniz çok sevinirim
Orijinal 0.6 piston takabilirsin. Egzantrik yazmışsın zaten. Headers yaptırırsın, benzinle bineceksen hava filtresi takarsın yeterli gelir sanırım
Orijinal 0.6 piston takabilirsin. Egzantrik yazmışsın zaten. Headers yaptırırsın, benzinle bineceksen hava filtresi takarsın yeterli gelir sanırım
headers ı aldım bagajda duruyor şimdilik kapakta ne gibi işlemler gerekiyor o egzantiriyi takarken ve 0.6 piston olarak hangi markayı tavsiye edersiniz
Kardeşim piston olarak fabrikanın ön gördüğü markayı kullan.Hangi şehirdesin ?
eskişehir kardeşim mürler var mahle var bi kaç marka daha var ama isimlerini hatırlayamadım
Gel Ankaraya birkaç garaj var onlarla işini hallet derim.Eskişehirden gelen çok turbolu tofaş yapıldı ankara'da. Hatta Türk garage , Sf garage atmo'da iyiler
boostbomb
20-06-2015, 20:31
Turk garajla gorusmek istersen yardimci olurum fiyat performans cok onemli ne yapacagini bilmek cok onemli yerinde olsam kapaktan once durek krank kol piston yapar kapatirim ilerleyen zamandada kapagi acar port subab egz
yaparsin kapagi sakin taslama
teşekkür ederim akılmda bulunsun arkadaşlar burda yani eskişehirde bi sonuca varamassam sizi tekrar rahatsız ederim sağolun
edit:eksik yazı