PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : pioneer teyp usb sorunu

alisahin
18-06-2015, 14:46
teybimin usb girişindeki tırnakların biri kırıldığından usb çalmıyor sokulup tamir olma ihtimali sizce varmı ? usb girişinin kaç mm olduğunu öğrenmem gerekli dediler ama yeni soketle değişse düzelirmi veya böyle bir sorunla karşılaşan varmı aranızda ?

immortalboss
18-06-2015, 15:33
Teyp modeli ne? Arkadan usb ise sadece usb kablosu değişerek düzelir.Yoksa da yine yapılır diye düşünüyorum.

anilatasy
18-06-2015, 15:40
abi eğer arkadan kablo ile geliosa zaten kabloyu kesip değişir. ama pionnierler üstünde yani içinde usbli onunda değişimi çok basit ve kesinlikle değişir.
http://www.ilhanelektronik.com.tr/image/data/usb_socket_90.jpg
usb soketi böyle birşey o en sağ en soldakiler ayakları tutuyor diğer 4 tane ise "+5v data- data+ gnd" dir. teyp sökülüyor ön panelde sökülüyor orda bir plaka çıkıcak devre palketi onuda sökünce zaten ordaki usb girişi o 6 demir parçasının lehimi alınacak çıkarılacak bu lehimlenicek basit ama el alışkanlığı istiyor ben kendim transmitterinkini değiştirdim. eğer el alışkanlığın ve lehimle uğraşın varsa yapabilirsin. yada riske girme 10-20 liraya yaparlar (tahminimce)

35vkm16
18-06-2015, 22:13
aynı durum benimde başıma gelmişti,soketi değiştirmişti yaptırdığım yer basit bi işlem