Orijinalini görmek için tıklayınız : 99-01 Civic Sis Farı Montajı Yardım
Siparişi geçtim tahmini yarın elimde olur ancak elektrikten anlamadığım için montajı kendim yapamam İzmir'de bu işi nereye yaptırtabilirim işçiliği temiz olması daha önemli benim için Çiğli'de Honda Performance bu işle ilgilenir mi veya 3. Sanayi İkiler ve tahmini ne kadar ücret talep ederler?
Direk honda performans ali ustayla görüşün ben bizzat orda yaptırdım hem elektrik tesisatı hemde montojlama konusunda çok ustaalr foçadan batu yönlerdirdi diyin yeterli ;)
iyi bari içim rahatladı teşekkür ederim:D
işlem sonunda ne kadar ücret ödediniz hocam
bymurat___61
19-06-2015, 18:49
civice sis farı takmak cıdden cok kolay hersey butun tesisat paketin içinden cıkıyor. Direksiyonun altındakı bakalıtı sokuyorsun ordan tetik alacagın hazır yerler var takıyosun fişi. ordan kaput altına uzatıyorsun kabloyu. Roleyıde akunun yanına koyuyorsun bır adat aetı alıyorsun. sonrad tesisatın on tarafalarında sase kablosu var onuda sabitliyorsun. Tamamdır.
civice sis farı takmak cıdden cok kolay hersey butun tesisat paketin içinden cıkıyor. Direksiyonun altındakı bakalıtı sokuyorsun ordan tetik alacagın hazır yerler var takıyosun fişi. ordan kaput altına uzatıyorsun kabloyu. Roleyıde akunun yanına koyuyorsun bır adat aetı alıyorsun. sonrad tesisatın on tarafalarında sase kablosu var onuda sabitliyorsun. Tamamdır.
doğrudur ama dediğim gibi gram anlamıyorum elektrikten röledir şasesidir bakalittir ne demek neye yarar bilmiyorum bile :D
makyajlı kasa olduğu için tamponda çıkacak diye duydum doğru mu acaba
iyi bari içim rahatladı teşekkür ederim:D
işlem sonunda ne kadar ücret ödediniz hocam
valla kardeşim ben ozamanlar vizeye girip çıkmıştım type-r ön ek falanda almıştım onlar boyandı takıldı ıvır zıvır çok işlem yapmıştım o yüzden hatırlamıyorum dilersen telefon numarasını vereyim ara konuş
bymurat___61
23-06-2015, 14:23
doğrudur ama dediğim gibi gram anlamıyorum elektrikten röledir şasesidir bakalittir ne demek neye yarar bilmiyorum bile :D
makyajlı kasa olduğu için tamponda çıkacak diye duydum doğru mu acaba
evet tamponda sokulecek. Honda larda tampon sokmek coocuk oyuncagı :)
MyDoNoSe
12-07-2015, 19:21
evet tamponda sokulecek. Honda larda tampon sokmek coocuk oyuncagı :)
honda garip araba silecek suyu koymak için bile tampon sökülebilir :D