Orijinalini görmek için tıklayınız : F.S.M. köprüsünde yangın
YavuzNaz
23-10-2008, 17:14
saat 17 civarı 2 katlı özel halk otobüsü veya belediye tam çözemedim gidiş istikametinde gişelerin önünde baya yandı yurdum insanı yangını izleyelim diye frene basıp bekledi önü boş yolda hem ters istikamette hem aynı istikamette ve kilometrelerce trafik bıktım şu trafikte abuk sabuk seylere frene basıp öküzlük yapan insanlardan bişi olmasın yolda hemen durup izliyolar ne varsa artık itfaiye gelmiş söndürüyor yapcak bişi yokki illallah artık..
En nefret ettiğim şeydir ya. Bu tarz olaylar olduğunda nedense ters istikametteki yol tıkanır. Film gibi izliyor yurdum insanı
harbi ya ,bi kaza olunca bide yağmur yağınca aptallaşıyo millet :)
harbi ya ,bi kaza olunca bide yağmur yağınca aptallaşıyo millet :)
+1 kesinlikle haklısın bro.
O saatlerde oradaydım.. Plazma tv yüklü bir tur yandı... Arabadan inip yürüyerek olay yerine gittiğimde yola dökülmüş yanık plazmalar kamyonlara yükleniyordu...
Normalde 45 dakikada eve dönerdim, bugün yol 2 saat 35 dakika sürdü..
En nefret ettiğim şeydir ya. Bu tarz olaylar olduğunda nedense ters istikametteki yol tıkanır. Film gibi izliyor yurdum insanı
aynen çıldırmamak elde değil ...
Meraklı Toplumuz ondandır nolcak :D
O trafikten dolayı avrupa yakasından anadolu yakasına tam 4 saatte geçtik ....
5 de evden çıkıp itü maslak kampüsüne 16 dkda gittim..Dönüşte itüden eve 1 saat 55 dakika sürdü..Böyle bi saçmalık olduğunu tahmin etmiştim zaten..
kobeanil11
23-10-2008, 21:19
özellikle yağmurda kasmaktan kullanamıyolar arabayı, o kadar kasmalarından kaynaklanıyor yağmurda kazaların artması..:)r
VteC_MaNiaC
23-10-2008, 21:25
walla emniyet şeridi bile doluydu FSM de o saatlerde :D biraz kullanmak zorunda kaldım :)
Siz o olayı çözememişsiniz. Onlar aslında sigorta eksperi. Kazanın ekspertizini yapıyorlar..