Orijinalini görmek için tıklayınız : Pick-up tavsiyelerinizi bekliyorum,yardim lutfen
Sti_Ozan
22-06-2015, 18:21
Memleketimizde suan isuzu d-max 3.0tdi 4x4 kullaniyoruz ama araba yakmiyor adeta iciyor,6 ay icerisinde bir ton mazot tuketmis. Motor hacmini dusurmeyi planliyoruz,memlekette arabayla ilgilenen pek kimse yok yani temiz bakilmaz oncelikle cift kabin olmasi ve 4x4 olmasi gerek isuzunun piyasasinin 35-40 bin varsayarsak,bu civarlarda tavsiyelerinizi bekliyorum,kamyonet yakar dogrudur ama buda biraz abarti geldi cunku dedem max 80-90 la kullanir ve bu hiza hemen ulasmaz yavas yavas cikar. Simdiden ilginize ve tavsiyelerinize tesekkurler:heyoo::confused:
Bütçenizden biraz uzak duruyor ama kesinlikle amarok öneririm
Hem tüketimi hem kullanım rahatlığı hemde performansı kesinlikle zirvede
4x4 kullanımı nerdeyse ehliyeti yeni almış biri için bile kolay
Tüketim ankara şehir içi 8.5 litre civarı
Mitsubishi L200 bakabilirsiniz
Sti_Ozan
22-06-2015, 20:06
Bütçenizden biraz uzak duruyor ama kesinlikle amarok öneririm
Hem tüketimi hem kullanım rahatlığı hemde performansı kesinlikle zirvede
4x4 kullanımı nerdeyse ehliyeti yeni almış biri için bile kolay
Tüketim ankara şehir içi 8.5 litre civarı
Koyde temiz kullanilmadigindan sorun acmazmi?
Sti_Ozan
22-06-2015, 20:08
Mitsubishi L200 bakabilirsiniz
Bunu bende onerdim ancak sanirim mitsubishiye karsi bi on yargi var,fabrika cikisindanmidir bilmem genelde gorduklerim ya cok guzel yapilmis yada ince lastikleriyle gezinen yuksek l200 ler oluyoki estetik acidan bu baya kötu
Araç temiz kullanılmayacaksa ya toyota hilux yada ısuzu dmax. Isuzu'yu bilmiyorum ama toyota'nın parçasıda çok ucuz
çogu forumda pıckup ıcın l200 onerılmıs ozellıkle en az yakanı dıye
diğerlerinde durum nedir bilmem ama l200 parça fiyatlarından dolayı satmıştı dayım 5 sene önce.triger falan baya para harcamıştı,ama hala sorsam tadı damağımda kalan tek arabamdı der.
Sti_Ozan
23-06-2015, 00:32
Araç temiz kullanılmayacaksa ya toyota hilux yada ısuzu dmax. Isuzu'yu bilmiyorum ama toyota'nın parçasıda çok ucuz
Takibe aldim tesekkur ederim
Sti_Ozan
23-06-2015, 00:32
çogu forumda pıckup ıcın l200 onerılmıs ozellıkle en az yakanı dıye
En iyisi on yargiyi kirmak bence fiyatlarida uygun cunku
Sti_Ozan
23-06-2015, 00:34
diğerlerinde durum nedir bilmem ama l200 parça fiyatlarından dolayı satmıştı dayım 5 sene önce.triger falan baya para harcamıştı,ama hala sorsam tadı damağımda kalan tek arabamdı der.
Yan aynalar 1000tl,onde izgaradaki nikelajlarin tanesi 250tl
2015 Amarok Aldık Pick-up demeye dilim varmıyor :) Konfor,Hız muazzam çok kısa sürede 160'a çıktık ve ses yalıtımı adeta şaşırttı hiç ses almıyor. Kasayıda kapattırdık oh mis :) Bütçeden biraz uzak ama kesinlikle tavsiye ederim.
Sti_Ozan
23-06-2015, 02:43
2015 Amarok Aldık Pick-up demeye dilim varmıyor :) Konfor,Hız muazzam çok kısa sürede 160'a çıktık ve ses yalıtımı adeta şaşırttı hiç ses almıyor. Kasayıda kapattırdık oh mis :) Bütçeden biraz uzak ama kesinlikle tavsiye ederim.
Aklimi kurcalamiyo degil,bizimkilerin aklina yatirmak lazim bu fikri,gerci 0-160 da isuzu 1 dakikada cikmisti pwr drive da amarok'a yaklasamaz ama sanirim.bide yillarin yorgunlugu var tabi :)
AliGizda
24-06-2015, 09:17
Bizde memlekette kullanmak için L200 almıştık 2007 model 4X2 idi bizim ki ama yolda gidişi, yol tutuşu, ses yalıtımı herşeyi muazzamdı. Hatta 147' m varken onu evde bırakıp L200' le gidiyodum her yere :) Yakıt tüketimi de çok iyiydi benim 147' den daha az yakıyodu :) Öncesinde otomatik 3.0 D-Max vardı chip' li idi yakıtı iflahımızı kurutmuştu. Ben düşünmeden L200' ü öneririm, sağlamlık konusunda üstüne yok diyebilirim amcamda 2000 modeli var ilk sahibiyiz, araç şu an 390xxx kmde ve haala canavar gibi ve daha motoru açılmadı.
Sti_Ozan
24-06-2015, 16:10
Bizde memlekette kullanmak için L200 almıştık 2007 model 4X2 idi bizim ki ama yolda gidişi, yol tutuşu, ses yalıtımı herşeyi muazzamdı. Hatta 147' m varken onu evde bırakıp L200' le gidiyodum her yere :) Yakıt tüketimi de çok iyiydi benim 147' den daha az yakıyodu :) Öncesinde otomatik 3.0 D-Max vardı chip' li idi yakıtı iflahımızı kurutmuştu. Ben düşünmeden L200' ü öneririm, sağlamlık konusunda üstüne yok diyebilirim amcamda 2000 modeli var ilk sahibiyiz, araç şu an 390xxx kmde ve haala canavar gibi ve daha motoru açılmadı.
Yakit konusunda bizimkide kurudu kuruyacak,cogu kisi l200 dedi kesinlikle bu oneriyi gundeme getiricem tesekkur ederim
bakımı unuturum, aklına gelen heryerde gitsin tık demesin istiyorsan tek seçenek hilux olsun. Bi tanıdık inşaat firması l200, dmax sonrası hilux e geçti diyim komple filo halinde :)
L200 en ucuz pickup bana göre. Bendede var. Kesinlikle 10-11 lt altında yakmıyor desem yeri var. Bozulan hiçbir parçası olmadı 2008 den beri. Sadece rutin bakım.
optimus_prime
24-06-2015, 17:20
ben şehir içinde sıkıntı çekecegımı bilsem bile amarok almak istiyorum sizin kesin almanız lazım :D
i-vtec07
24-06-2015, 17:57
amarok uzun süre kulandım . geçenlerde sattık . heybetli araç iyi dikkat çekiyo.. eksileride var bana göre . bi kere ne malzeme kalitesi iyi o fiyat seviyesine göre nede donanımı . bizdeki sözde en dolusuydu 180 lik dsg . yakıt ortalama 9-9,5 çok fazla trafiğe kalınca 11-12 gördük bi kaç kere . uzun yolda 7-8 arasına düşer.. :) bence yakıtı normal ama . hılux yada l200 kadar sağlam olucağını hiç sanmıyorum . performansı da normal .çok hor kullanılmıcaksa genel olarak diğer lerinden daha mantıklı . ama iş sağlamlık konusuna gelirse . mıtsubıshı yi tek geçerim .