PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gaziantepte İnsalık Kelimesinin Öldüğünü Gösteren Görüntüler

AyrtonSenna
26-06-2015, 13:23
Şimdi ediceğim kelimelerden dolayı büyüklerimden ve küçüklerimden özür dilerim.

Ulan şerefsiz çocuk arabada fenalaştı diye yol kenarına bırakılırım hadi onuda geçtim yolcu ne demeye şoförün aklına uyup arabadan indiriyor.Belki çocuğun fenalşatığı anda hastaneye götürseydin çocuğun yaşama ihtimali olabilirdi.Şimdi kurban olduğum Allahım hiçkimseye böyle acı yaşatmasın ama bilsinlerki şu mübarek gün ALLLAH BİN BELALARINI VERSİN:ofk:

Haber detayları videodadır

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/264062/gaziantepte-insanlik-olmus-dedirten-goruntu

Berkan
26-06-2015, 13:27
alttaki ilk yorum

:bravo::bravo:

ya abi ne bekliyorsunuz ki.kendini kandırıp duran bir milletiz. yok sıcak kanlıymışız, yok yardım severmişiz. ya arkadaş taciz ve tecavüzde üst sıralardayız. insanlar dünyayı geziyorlar türkiye'ye gelince ya tecavüze uğruyorlar, ya kaçırılıp gasp ediliyorlar. bu mudur sıcakkanlılık? oruç tutmadığı için insan dövmek, hastalanan insanları sokağa atıp terk etmek bir yana dursun kendi kızını kümesin altına gömen adamların ülkesi burası. en mevkili adamların topluca 13 yaşındaki kıza tecavüz edip tutuklanmadıkları ülke burası. hamile kadınların sokağa çıkmamasını , kadınların kahkaha atmamasını söyleyenlerin ülkesi burası. tecavüz edip tahrikten ceza indirimi alanların ülkesi burası. belli bir saatten sonra sokağa çıkamayan kadınların ülkesi burası. hırsızlığın meşru görüldüğü ülke burası. şimdi birileri bize barbar dediğinde gocunma sakın. biz dünyanın en barbar milletlerindeniz.biraz fazla yazdım farkındayım ancak gerçekler bunlar...

Canselmo
26-06-2015, 13:28
Böyle vicdansızlık haysiyetsızlik olamaz ya

muratburunce
26-06-2015, 13:33
oruç oruç sinirlerim zıpladı insanlıktan nasibini almamış mahluklar yol kenarına bırakana kadar en yakın sağlık ocağına fln götürür insan bu kdrmı duyarısz oldu bu toplum yazıklar olsun gerçekten... sözün bittiği yer insanlar köpeğe bile çarpınca yardım eder bizimkiler gencecik çocuğu ölüme terk edip gitmiş...

aphelion
26-06-2015, 13:33
Şimdi gece nasıl gözlerini kapatıp uyucan be o... ev.. yazıklar olsun sizin gibilere.

aTaBeY
26-06-2015, 13:43
Getirmiş gaziantepin kenar semtlerinden birinin orda bırakmış vicdansızlar. Bizim milletde öküz hiçmi o sokakdan biris geçmiyor insan bir bakar adam niye böyle diye. Yemin ediyorum nasıl bir millet olduk anlamıyorum...

CasabLanca
26-06-2015, 13:46
bildiğin ölüme teşebbüs

muratburunce
26-06-2015, 13:49
bildiğin ölüme teşebbüs

aynen kanka dolmuş şöförünü ölüme teşebbüsten yargılamak lazım

huseyinturk
26-06-2015, 14:05
Dolmuşun şöförüne niye mal ediyorsunuzki olayı, bir tek şöförmü var o arabada?

muratburunce
26-06-2015, 14:21
Dolmuşun şöförüne niye mal ediyorsunuzki olayı, bir tek şöförmü var o arabada?

şöförden başka aracı alıp hastaneye götürebilecek varmı?
şöförün direk hastaneye gitmesi lazımken durup olanları izlemesi orda bırakıp gitmesi

Grimlord
26-06-2015, 14:24
umarım o şofor dahil minibüste olan her kimse vicdan azabından tez vakitte geberir.

ambulanstan inenlerde muhabbete gelmiş havasında,bi ellerinde çay kahve eksik yani.

İnsanlığımdan utanıyorum artık

huseyinturk
26-06-2015, 14:28
şöförden başka aracı alıp hastaneye götürebilecek varmı?
şöförün direk hastaneye gitmesi lazımken durup olanları izlemesi orda bırakıp gitmesi

1 tane insan evladı olsa içlerinde ,şöför ne derse desin hastaneye giderdi o dolmuş. Şöförün kabahati neyse diğerlerininde aynı. Bu gibi olaylarda hatta bir çok olayda bütün suçu yükleyecek bir günah keçisi bulup sıkıntıyı çözdüğümüzden bu hale geldi bu ülke. Ver şöföre mühebbeti ibret olsun e öteki suçlular?

metinalan
26-06-2015, 14:28
insalığından değilde başka bişeyden utanıyor insan

SULTANOGLU
26-06-2015, 14:44
Deminde başka bir video izledim. Edirnede motorsikletli 2 kişi, bir inşaatın mi işyerininmi ne koruma köpeğini tüfekle vuruyor ve gidiyor. çok misafirperveriz biz herkesi severiz, sevemediğimizide ya s.keriz ya gömeriz.

AyrtonSenna
26-06-2015, 14:53
Deminde başka bir video izledim. Edirnede motorsikletli 2 kişi, bir inşaatın mi işyerininmi ne koruma köpeğini tüfekle vuruyor ve gidiyor. çok misafirperveriz biz herkesi severiz, sevemediğimizide ya s.keriz ya gömeriz.

Hakan abi dediğin video heralde bu görmez olaydım:fire:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/264083/bekci-kopegini-pompali-tufekle-vuran-ruh-hastasi-18

SULTANOGLU
26-06-2015, 14:55
Hakan abi dediğin video heralde bu görmez olaydım:fire:
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/264083/bekci-kopegini-pompali-tufekle-vuran-ruh-hastasi-18

Aynen abicim o video. yok böyle bir millet.

alperkirman
26-06-2015, 15:06
tam kansızlık şerefsizlik sorsan bide mantıklı açıklama yapmaya çalışır o.ç.
ama burdaki yorumlar da yanlış 3-5 tane o.ç. nin yaptığı şeyi bir millete maletmek yanlış

MuratCan07
26-06-2015, 15:20
yemin ederim artık bu ülkede yaşamak istemiyorum

meLaNchoLic
26-06-2015, 15:43
Turklugumden utaniyorum boyle olaylar oldukca.. gogsum kavarmiyor Turkum derken

ruudvan
27-06-2015, 02:31
kime inanıp kime inanmayacağımızı şaşırmış bir millet olduk açıkcası.
bn şöföre kızmıyorum bu duruma insanları iten kendini aciz gösteren insanlara kızıyorum.
birkaç sene önce popülerdi sara krizi geçirenler bilirsiniz.yardım etmeye çalışırsın daha sonrasında açım , ihtiyacım var vs diyip gerçek ile tiyatro olanını ayırt etmeden hüküm vermemize neden olan kişiliksizler vardı.
minibüsün içinde nasıl bir durum geliştiyse çareyi senle mi uğraşıcaz günde senin gibi kaç kişi geliyor biliyormusuna dönmüş olay.
köpek vurulma olayındada bilmediğimiz belkı bir detay vardır.açıkcası buradaki coğu kişi yakınına gelecek bir zarar için yakıp yıkar ortalığı.vurduyu kırdıyı seven bi milletiz.sıcak kanlılığımızda burdan geliyor koruyup kollamak istiyoruz.bir köpek yakınıma zarar verse gidip pompalı ile vurmam ama anlık öfkeyle bunu düşünebilirim.
daha sonrasında görüyoruz mahkeme kısmını kesin hüküm verip vatandaş köpeği vurmuş olabilir.
burdan küfretmek açıkcası çok kolay.olayın öncesini bilmeden görünen video ya göre.

Korollacı
27-06-2015, 06:33
arkadas yok boyle bı sey ya valla ne dıyecegımı sasırdım hadı sofor kansızın tekı cıktı ya o arabada hıc mı yolcu yok? hele o cocugu kucaklayıp arabadan ındırıp oraya bırakana ne demelı? lanet olsun sızlere ınsanım dıye dolasıyorsunuz. boyle ınsanlar ınanınkı bu cocuk gıbı yardıma muhtac kalmadan olmezler.
hayvana ates 2 ayaklı kopege hıc bı sey demıyorum. hatta kopek kelımesı bıle kopeklere hakaret olur vıcdansız pıslık

onursumer
27-06-2015, 08:35
abi nasıl bir olay bu ya, kafam basmıyor hiçmi kimse sesini çıkarmadı şofore

yıllar once çok samimi bir arkadaşımın sınıf arkadaşı okula gelirken bakırkoy minibusunde aynı şekilde fenalaşınca minibuscu kapıları kapatıp kimseyi dinlemeden hastaneye çekmiş

çocukta gizli kalp varmış minibuscu sayesinde şuan hayatta bence bu video üzerinden bulunup ceza çekmeli bu adam oldurmeye tesebbusten başka birşey değil

K0213
27-06-2015, 09:35
kime inanıp kime inanmayacağımızı şaşırmış bir millet olduk açıkcası.
bn şöföre kızmıyorum bu duruma insanları iten kendini aciz gösteren insanlara kızıyorum.
birkaç sene önce popülerdi sara krizi geçirenler bilirsiniz.yardım etmeye çalışırsın daha sonrasında açım , ihtiyacım var vs diyip gerçek ile tiyatro olanını ayırt etmeden hüküm vermemize neden olan kişiliksizler vardı.
minibüsün içinde nasıl bir durum geliştiyse çareyi senle mi uğraşıcaz günde senin gibi kaç kişi geliyor biliyormusuna dönmüş olay.
köpek vurulma olayındada bilmediğimiz belkı bir detay vardır.açıkcası buradaki coğu kişi yakınına gelecek bir zarar için yakıp yıkar ortalığı.vurduyu kırdıyı seven bi milletiz.sıcak kanlılığımızda burdan geliyor koruyup kollamak istiyoruz.bir köpek yakınıma zarar verse gidip pompalı ile vurmam ama anlık öfkeyle bunu düşünebilirim.
daha sonrasında görüyoruz mahkeme kısmını kesin hüküm verip vatandaş köpeği vurmuş olabilir.
burdan küfretmek açıkcası çok kolay.olayın öncesini bilmeden görünen video ya göre.

Rıdvan güzel diyorsun kardeşim, öncesi sonrası bilinmeli ama iki videoya da bak, çocuk ve çocuklar var!
Televizyon programlarında ki bir küfür yüzünden yalandan kanal kapatmasınlar o zaman "Aile sağlığı ve çocukların gelişimizi olumsuz yönde etkileyecek davranışlar" sebep göstererek!
Bu çocuklar ileride köpek vurmayı normal görüp, can çekişen bir canlı izlemeyi de bir televizyon show'u gibi görecekler kim bilir.
En azından bu sonucu oluşturan, yardım ve yataklık eden birilerine de ama 1 gün ama 3 gün kapata cezası versinler ama bir ceza verilsin çünkü önüne geçilemeyecek bir hal aldı bile.

Shadow_Dancer
27-06-2015, 11:12
telefonda 3 düğmeye basmaya erinmiş oçları..

Ozan Özer
27-06-2015, 13:17
Biz bu ülkeye sanırım sınanmak için gönderildik..Artık ciddi ciddi tahammül edemiyorum bu insanlarla birlikte yaşamaya..

keskinli_ali
27-06-2015, 13:45
bu olayı gaziantepe mal etmemek gerekir o dolmuş şöförününde gaziantepli olmadığını düşünüyorum gaziantepliler görüp görülecek en iyi vatandaşlardır.

Berat
27-06-2015, 13:50
Bugün yine haberlerde,bir komiser yardımcısı 3 senedir karakolda beslenilen köpeği vurmuş. Silahına el konulurkenki savunması ise silahımı deniyordum olmuş? Allah sonumuzu hayır etsin,insanımızda ciddi bir ahlak eksikliği var. En dipten en tepeye kadar geçerli bu durum, belkide tepedekiler ahlak yoksunu olduğu için meydan bu kadar boştur oda bir ihtimal. Haberin linki; http://superhaber.tv/edirneden-sonra-izmirde-sok-eden-olay-polis-karakolda-kopegi-boyle-vurdu-377228318

HaKo
30-06-2015, 08:49
Gerçekten artık birlikte yaşadığım bu insana benzeyen yaratıklardan tiksinmeye başladım. İşin kötüsü sayıca oldukça fazlalar, nereye baksam 3er 5er tane görüyorum etrafta. Zengini de aynı fakiri de sülalesini s...lerim

turbo&quattro
30-06-2015, 08:51
Iki gun once gazetede okudum o arkadas vefat etmis.

brave
30-06-2015, 09:24
insanlık diye birşey yok hakikaten bu ülkede kalmamış vicdanı olan insan bir insanı böyle bırakıp gitmez direk hastaneye gider ama gelde insanlık ara cok zor...

arfy
02-07-2015, 18:16
Öyle demean her yerde bas bas bağırıyoruz millet olarak '' Yaradılanı yaradandan ötürü severiz biz '' .. Allahtan seviyoruz ..

speed_blue
02-07-2015, 18:45
suruç minibüsü yaptıgı normaldir yani insanlık beklemeyin suruç minibüslerinden

blow07
04-07-2015, 18:09
Müebbet yemeli o.ç. şoför...

syhkan
07-07-2015, 23:25
Çok şeyler diyeceğim ama işte utanıyorum artık böyle insanlardan ..

Köpeğe çarpar kaçar,
yolda biri bıçaklanmış haldeyardım isterr kimse durmaz koltuğum kan olacak diye
yolcusu fenalaşır sürükleyerek yol kenarına bırakılır

ayıp be nasıl milletiz, hadi onu geçtim bu nasıl bi vicdan bunları yaptıktan sonra eve gidip nasıl rahat uyuyorlar Allah aşkına