Orijinalini görmek için tıklayınız : Pompalı Tüfekle Köpek Vuran Mahlukat
HellRot06
26-06-2015, 17:43
Bugün öğlen saatlerinde internete düşen bir video. İzlediğimde resmen kendimi kaybettim. Nasıl bir adilik nasıl bir şerefsizliktir. Nasıl bir toplum olduk biz böyle ?
https://www.facebook.com/418296235156/videos/10155821971855157/?pnref=story
Ali Özdoğan
26-06-2015, 18:02
kansız ıbne diri diri kesicen bunu
SULTANOGLU
26-06-2015, 18:05
demin gaziantepteki minibusten fenalaşan adam konusunda bahsettim. iğrenç bir millet olduk çıktık. biri de çıkmış demiş. 3 5 adamın yaptığını millete yıkanlar yanlış yapmış diye.
izleyince o pompalıyı o mahlukatın götüne sokup ardı ardına ateşleyesim geldi.ki bunu yapsam bile hıncımı alamam
semsialtunbas
26-06-2015, 18:28
çok geçmeden bulunur bu kansızlar, hakettikleri cezayı alırlar mı orası meçhul
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/10444538_10155822447515157_961246262138194776_n.jp g?oh=0b1f5da9af7b933674ff6eb19392c53b&oe=562CBB77
Bu kansizlara edicek o kadar cok kufur var ki biyerden baslayamiyorum
HellRot06
26-06-2015, 18:45
Türkiye'de herşeyin sorumlusu bulunur ama önemli olan hakettikleri cezayı almamaları...
Ozan Özer
26-06-2015, 20:55
Aynı şeyi yapacaksın o.çoçuğuna..Asıl it sensin LAN şerefsiz mahlukat.
Mezara diri diri gömülmeyi hak ediyor
cocuk kopegi gosterdi oradan gecerken adamin keyfi öldurdugunu sanmiyorum keyfi öldurduyse adamda ayni bicimde ölür insallah ama baska bisi var bu iste
Yaz sil yaz sil ne diyeceğimi bilemedim. Ikisininde doğuranlarını....
AyrtonSenna
26-06-2015, 21:16
Al işte bir o....çocuğu daha öğlende ben başka bir cibileyet yoksununu paylaşmıştım
olaya bak, pompalı tüfek elinde motorla geziyor millet, organizasyon da hazır, kovanlara kadar toplanmış...
illaki bulunur yapanlar, kamera var vs ama sonuçta ne olur...
yazık olmuş hayvana...
amk ben kesilen kurbana bakamıyorum herif takır takır saydırıyor.
34btr1907
26-06-2015, 22:43
bence silahı yenı almıs bu oç,denk geldi hayvanın ustunde denedi heves için,o köpeğin sahıpleri bunu ıllakı bulur ama cezasını bız öğrenebılırmıyız onu bılmem.
Yüzü açık görünüyor. 50-100 lira ceza keser yollarlar. Köpeğin sahibinden adalet bekler olduk ona yanarım.
Korollacı
27-06-2015, 06:44
yaw be kansız vıcdansız hayvan zaten kapalı bı yerde sana bı zararı yok nıye vurup olduruyorsun sebeb ne ne bıcım ınsanlar var arkadas
inşaatın bekçisinin roportajı var lavuk inşaatta işçiymiş köpekle arasında husumet varmış bekçiye ben bunu vurucam diyomuş bekçi bunu tabi tvde kıvırarak anlattı ! o gunde saldırmış buna buda gidip tüfek alıp geliyo işte mevzu buymuş.....
Bir de çocuğunun gözü önünde yapıyor! sağlıksız toplum nasıl yetişir işte size örnek!
bence cana kast etmekten başlayıp, umuma açık alanda uygunsuz hareketten devam edip, çocuğunun ruh sağlığına zarar verici hareketten giydirip, toplum sağlığı ve huzurunu bozmaktan müebbet versinler pezevenge!
inşaatın bekçisinin roportajı var lavuk inşaatta işçiymiş köpekle arasında husumet varmış bekçiye ben bunu vurucam diyomuş bekçi bunu tabi tvde kıvırarak anlattı ! o gunde saldırmış buna buda gidip tüfek alıp geliyo işte mevzu buymuş.....
Ayrıca bizi ülkemizde bekçi köpeği nasıl yetiştirilir üniversitesi açılmalı.
Gereksiz saldırganlaştırılan köpeklerden, sahipleri de büyük ölçüde cezalar almalı.
Bizde köpek birini ısırsa, insan mağduriyetiyle kalır, bir şerefsiz köpek öldürse durduk yere zavallı bir can öldüğüyle kalır ne yazık ki!
burak_2885
27-06-2015, 09:08
"Edirne Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği’ndeki sorgusunun ardından Yüksel K., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı."
Çok bişey beklememek lazımdı zaten, tahmin edildiği gibi serbest bırakılmış o.çocuğu. Buda ifadesi;
“11 yaşında oğlumla birlikte saldırıya uğradım. Bu köpek beni ısırdı, şu anda yaralıyım. Aşı kartlarım elimde. Beni ısırdı, sonra da 11 yaşında oğluma yöneldi. Onu parçalayacaktı. Bu köpeğin tasması yok. Aşısı yok. Defalarca söylememe rağmen bunu bağlamadılar. Bu olaydan öncede bu köpek orada bana 3-4 defa saldırdı. Bu köpek bizim canımıza kast etmişti. Öfkeme yenik düştüm. Oruçluydum onu vurduğumda. Bu mübarek ramazan gününde beni iki türlü günaha soktu. Benim de hayvanlarım var, tabii ki pişmanım. Günah sahibi oldum. Onlardan da şikayetçi olacağım.
Ben o bölgede geri dönüşümlü maddeleri toplayarak geçimimi sağlıyorum. 2 yıldır aynı istikamette çalışıyorum. Köpek beni kalçamdan ısırdı. Diş izleri bile hâlâ duruyor. Okullar tatil olduğu için oğlumu da gezdirmek amaçlı yanıma almıştım. Tüfek de rahmetli olan oğluma aitti. Oğlumun av merakı vardı, internetten almıştı çocuk. Zaten kullanmasını da bilmiyorum, tetiğe bastım ateş aldı.”
emniyet bahcesine giren kopegide memur vurmuş link var nette koyamadim.yazik anasini satim hayvanlari sevmemde bu kadarda olmaz
dragon07
27-06-2015, 14:09
http://www.mynet.com/haber/yasam/pompali-vahset-kamerada-1899886-1
bu köpekten daHA beter bir durum gözlerime inanamıyorumm nereye gidiyoruz
amk silip silip bişey yazamadım ama kötü oldum.... her iki videoda da
mert1612
27-06-2015, 14:30
bunları doğurup yetiştiren ananın a*na o köpekler koysun..
HellRot06
27-06-2015, 14:38
Lan nasıl bi memleket olduk biz. Sokak ortasında 2 insanın kafasına pompalıyla sıkabilecek kadar, ardından yerde yatarken tekrar gelip ateş edebilecek kadar nasıl cani olduk :S
SULTANOGLU
27-06-2015, 15:15
Ya abi boyle bir rahatlik yok. Boyle bir sey yok saniye dusunmedi vurdu bide kafasina sikti. Lanet olsun bu kadar misafir perverligimize.
olenlere Allah rahmet eylesin.
ahmet_xy
27-06-2015, 15:27
Simdi kizanlar olacak ama ormana cikip avlanmak da bence bununla aynidir.
Sirf zevk olsun diye canlilari oldurmenin bir savunmasi olamaz.
"Oruçluydum" 3 sene ceza indirimi.
mert_can 41
27-06-2015, 17:23
Daha önce kedi kesip internete koyanı eskişehirde fena dövmüşlerdi bunuda sakat bırakırlar yakında denk gelse keşke dicemde gelmezki
HellRot06
28-06-2015, 00:42
"Oruçluydum" 3 sene ceza indirimi.
Böyle bir adalet sistemi olursa, Bu yaşadıklarımız az bile...
turbo&quattro
28-06-2015, 00:52
Bu sahsin dedikleri Ne kadar dogru bilinmez ama kopek cocugunu ve kendisini isirmis. Daha cocukken benide kopek isirmisti ve karnimdan sayisiz igne yemistim ve o zamandan beri kopek korkum vardir . Cocugunu koruma ic gudusuyle babamda ayni seyi yapmisti ve bende cocugum icin muhtemelen ayni seyi yapar(d)im. Gidipte masum bir kopek tabiki oldurulmez ama egerki cevreye bu sekilde zarari varsa olmasi gereken belki dahada medeni bir sekilde oldurulmesi olmali diye dusunuyorum.
Tufekte rahmetli oglununmus :) biz hep dedeye alismisiz bu enteresan geldi.. Ya kasarbi polisten yada iyibi avukattan almis ifadeyide hesapta silah kullanmayida bilmiyomus!
HellRot06
28-06-2015, 23:16
Biz şimdi adalet bekliyoruz öyle mi ?
Böyle insanlar mı bize adalet sağlayacak ?
Karakol bahçesine girdi diye köpeği vuran polis ?
https://www.youtube.com/watch?v=JB_8WCnaVHo
Hiçbir canlı (etrafımızdaki) saldırgan olarak doğmaz. Bunu yapanlar o. çocukları sahipleri benim oturduğum sitede yasak olmasına rağmen 15 20 tane köpek besleyen insan var. Yönetim bi türlü çözemedi atamadı onları net yazıyorum apartmanda hayvan beslenmez (kedi,köpek) bunu yapanda günaha girer müstakil ev lazım. Ben yanlız tek başıma yaşıyorum hayvanlarıda inanın çok severim imkanım olduğunda besledimde evde o hayvana işkence yapılmaz ama bazı piçler var o.ç. başı onlar 2 3 tane pitbull besliyor dairesinde hayvanlar zaten ev içinde bunalmışlar dışarı çıkartıyor ikisini üçünü aynı anda ortalık karışıyor kazara birini elinden kaçırsa parçalar insanı. Bu hayvan beslemek değildir bu o o.ç. kendini tatmin etmesidir.
Sesli düşünüyorum benim etrafımda bir sevdiğime saldıracak o hayvan ne yapardım.?
Ulan köpek sana saldırıyor, gitmişsin 100 defa bağlayın bu köpeği de demişsin şantiyeye. Götün yiyosa savunmasız köpek yerine şantiye şefinin kafasına sıksaydın ya ?
erdemköksal
29-06-2015, 12:26
ulan nasıl bir milletizki bir köpek ile husumet içerisine girip birde evden silah alıp geliosun yaaa sen nasıl bir canlısın ????
HellRot06
29-06-2015, 12:53
Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum valla. Köpekle husumet nedir yaa :D :D
ottoman32
03-07-2015, 00:57
adam desem adam dıyemıyorum ınsan desem benzemıyor ona 1.000 tl cik ceza verdiler saolsun adelet