Orijinalini görmek için tıklayınız : 502 yapıştırıcı sorunu :)
konu doğru yerde değilse kusuruma bakmayın en yakın başlık burası gibi geldi :) aracımda beyaz lastik yanağı bulunmaktaydı geçici çözüm olsun diye 502 yapıştırıcıyla yapıştırmıştım. yanakları söktüm fakat lastikte yapıştırıcı izleri kalmış hep. Bir yolunu bilen var mı ne çıkartır bu mereti :)
Fatih06ank
26-06-2015, 21:18
Onun bi ilaci vardi 20tl ye satiliyordu. İlaci surunce hemen temizleniyor. İlacin adini unuttum.
Onun bi ilaci vardi 20tl ye satiliyordu. İlaci surunce hemen temizleniyor. İlacin adini unuttum.
sağolasın abi bir araştırayım
schizophrenic
26-06-2015, 23:52
http://www.ikitiklakapinda.com/ffng~u~ems-force-41814-ac-68-debonder-yapistirici-sokucu-20-ml
bunla çıkartırsın kardeş
ali emre
27-06-2015, 11:11
Force ac 68 debonder bu urunu metalik
boyada kullandim 1 er dk arayla 2 kat
uyguladim fayda etmedi daha sonra 4 kat daha
uyguladim biraz temizledi tamamen
temizlemedi biraz daha ugrastim fakat bu sefer vernikten
ve boyadan kucuk bir nokta aldi ve islemi sonlandirdim
devam etsem boyayi alirdi sanirim japon uzun sure
boya yuzeyinde kalmis ve kemiklesmis lastik uzerinde
is gorur diye tahmin ediyorum ben lastik uzerinde denmedim
yinede kullanirken dikkatli olun
Fatih06ank
27-06-2015, 11:19
buldum gardaşım bu kesin çözüm:
JAPON YAPIŞTIRICI ÇÖZÜM... MUTLAKA OKUYUN ARKADAŞLAR
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar, başımdan gecen bi olayı sizlerle paylaşmak istedim
Bildiğiniz gibi japon yapıştırıcısı düştüğü yerden kalkmıyo iç güzar birisi balkon dibinde arabanın üzerine japonu boşaltmış bagaj kapağı ve cam olduğu gibi yapıştırıcı olmuş yıkayınca fark ettim. Tiner, benzin, mazot, gaz yağı vs denemediğim kimyasal kalmadı boyayı kalrdırdım yer yer rengini soldurdum rütüş yapılacak yerler oluştu. Arkadaşlar bi ürün var reklam filan değil gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz boyaya kesinlikle zarar vermeden japon yapıştırıcısını çözüyor eritip çıkartıyor biraz gec oldu ama çözümü buldum ilgili fotoğraflarıda ekleyecem force AC 68 kimyasal çözücü Debonder kesinlikle içiniz rahat olsun bu konuda
http://www.metsan-store.com/Force-AC-68-Debonder-YAPISTIRICI-COZUCU,PR-33.html
bu ürünü bir araştırayım teşekkür ederim yardımınız için
ali emre
27-06-2015, 21:09
Yukarda yazdigim gibi bu urunu ben kullandim
boyayi ve vernigi aliyo belki japon yeni dokulduyse
cikarabilir ama kesinlikle zararsiz deyil kullanacaklar
cok dikkatli kullanmali sonucta japon yapistiricisini
eriten madde boyaya ve vernige neler yapar