Orijinalini görmek için tıklayınız : JV vtec Deneme!!!
http://upload.streetfire.net/video/JV-vtec-with-2-people-in_193933.htm
2kişi yol şartları biraz kötüydü, hafif trafik ve eğimsiz yolda denedik...
yol şartlarını bilmiyorm da kamera çok kötü üstad baya iyi gidiyor gibi görünüyor ama net degil
masallah...cekım de guzel olsaymıs tam olacakmıs...
umu_vtec
24-10-2008, 11:46
saolun arkadaşlar. dooru telefonla çektik çekim çok kötü oldu kusura bakmayın aceleye geldi :)
saolun arkadaşlar. dooru telefonla çektik çekim çok kötü oldu kusura bakmayın aceleye geldi :)
hoşgeldin kamera kötüü kabul :) mö 900 yılında almıştım...
uskudarımın en ıyı yürüyeni.
maşalah cok guzel yuruyor.
maşalah cok guzel yuruyor.
en yakın zamanda deniyelim abi senin makinayla...
umu_vtec
24-10-2008, 16:11
yorumlar için teşekkürler..
umu_vtec
24-10-2008, 16:13
Maşallah nazar değmesin.
hatırlarsın üstad senin orj. jantları almıştık :) yorumun için teşekkür ederim bu arada
hayırlısı yokuşaşağı bu kadar oluyo :)
umu_vtec
25-10-2008, 16:23
yok kanka emin ol yokuş aşaı çok daha farklı oluo :) sıfır eğimli yolda denedik arabanın gideri nyse onu çektik fazla veya az göstermenin bi manası yok ki bööle bişeyede tenezzül etmiceemi biliosun :)
0-240 ı 5 saniye olsada kocası belli :) kankacım bi p28 lensinde ozaman yine çekeriz :)
yakında p 28 de olcak inşallah
umu_vtec
25-10-2008, 23:20
dooru kanka heRkesin bi kocası vardır:) inşallah oda olcak kanka hayırlısıyla
dun gece yıne gorduk nasıl yürüdügünü tekrar maşallah kanka..
umu_vtec
29-10-2008, 22:03
eywallah kanka saolasın henüz geçen vtec olmadı ama bigün biri geçer illaki :) esas sana maaşallah kanka headers sız bi type r ın headerslı bi type r la yürüdüüne ilk defa seninle şahit oldum allah nazardan saklasın
Umut dün bi deneyemedik kardeşim 4 lü denemelerde varmıydı senin arabada benim yanıımda fth ile eray olduğundan göremedim etrafı. bizim denemelerde video çeken olmadımı.
umu_vtec
29-10-2008, 22:12
yok üstad yaa çoklu denemelerde ben gelmedim çünkü baya karışıodu ööle:) senle benm benmle va vtecin benmle fth nin falan videoları war ama yarın yükleyebilicem dier telefondan çektik çünkü dier telefonda arkadaşta şimdi yarın alıcam:)
biz denedikmi akşam bende vardır kardeşim o zaman bakayım videolara. arabaların hepsi aynı renk hemen hemen karıştırdım herhalde ne oldu denemede.
umu_vtec
29-10-2008, 22:22
o 22 dakkalık videoda falanda var zaten son dakkalarında. kafa kafaya gibi gidioruz 4 ün sonunda falan ben geçiorum birinde yarım boyla bi boy arası dierinde bi boy civarı galiba tam hatırlayamıorum unuttum videoyu saçma sapan videolarda çekmişiz karışmış :)
gebzede konuştuk orta susturucu olayını doğru headerı ufaltacam demiştin sende. helal kardeşim başka bi rolde güzel video çekeriz. fth ile ne oldu p28 vardı onda.
yok üstad yaa çoklu denemelerde ben gelmedim çünkü baya karışıodu ööle:) senle benm benmle va vtecin benmle fth nin falan videoları war ama yarın yükleyebilicem dier telefondan çektik çünkü dier telefonda arkadaşta şimdi yarın alıcam:)
bu ne bilader türkçe katilimsin?
umu_vtec
29-10-2008, 22:43
ya hadi leyn açığımı yakala hemen zaten :D napiim kanka okulda ingilizce konuşa konuşa türkçeyi unuttuk :D
umu_vtec
29-10-2008, 22:47
gebzede konuştuk orta susturucu olayını doğru headerı ufaltacam demiştin sende. helal kardeşim başka bi rolde güzel video çekeriz. fth ile ne oldu p28 vardı onda. fth yi geçiorum headers yok ama onda yinede güzel yürüo arabası maaşallah. benmde acilen header ı küçültüp p28 koymam lazım bakalım o zaman nasıl olacak inşallah güzel sonuçlar alırım
eywallah kanka saolasın henüz geçen vtec olmadı ama bigün biri geçer illaki :) esas sana maaşallah kanka headers sız bi type r ın headerslı bi type r la yürüdüüne ilk defa seninle şahit oldum allah nazardan saklasın
amin kardeşim ilk gunlerde arabamın yurumedigini iddaa etsemde sorunun bende oldugunu zamanla anladım. artık hıc tereddutum yok guzel yuruor makıne bakalım haftaya dc headersımda gelsın o zaman bakıcaz neler oluor :)
amin kardeşim ilk gunlerde arabamın yurumedigini iddaa etsemde sorunun bende oldugunu zamanla anladım. artık hıc tereddutum yok guzel yuruor makıne bakalım haftaya dc headersımda gelsın o zaman bakıcaz neler oluor :)
ah be servet biton polemik yaptırdın bize :)
:)) :):):):):)
Eray Yümsel
31-10-2008, 13:06
iddayamı girmiştik ben mi yanlış hatırlıyom :soru: hhehehe
bende öle bısı hatırlıorum :)))
hadi buda edit tartışma çıkmasın
evet girmiştik vtc type-r bg type-r ı geçemez die hala arkasındayım bg yi geçemez :icon_tup:
specler esıt oldugunda denerız ıbocum aranızdakı ıddaada netlesmıs olur
specler esıt oldugunda denerız ıbocum aranızdakı ıddaada netlesmıs olur
neyse kanka ogun öle konuşulmamaıştı
neyse kanka ogun öle konuşulmamaıştı
nasıl konusulmustu? ben aranızda gecen dıyalogun tamamını bılmıorum eger specler esıt olmucaksa bıle yınede denerım maksat sızın ıddaa sonuclansın
nasıl konusulmustu? ben aranızda gecen dıyalogun tamamını bılmıorum eger specler esıt olmucaksa bıle yınede denerım maksat sızın ıddaa sonuclansın
kanka tmm konu .iç olmasın :)