Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 EMS 97 S13 hakkında bilgisi olanlar
bersavas
24-10-2008, 07:53
Arkadaşlar araç hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi. sahibinden.com da satılıktır.
Sende hosgeldin :)
bari ilani falan koysaydinda baksaydik be. :)
bersavas
24-10-2008, 08:03
http://www.sahibinden.com/nissan_200sx_1992WQQaXQQ11045195WQQpXQQdisplayitem&keyword=200sx
hoşbulduk arkadaşlar. aracın fiyatına bakmayın ben durumunu merak ediyorum
üzerinde 17" 255x45x17 lastikler var body'i şişirmişler ama önceki hali nedir patlamısmı onu bilmiyorum
durumunu merak ediyosanız baktırcaksınız arabaya, böyle sorarak hiçbir araba olmaz ki ne kadar bilinse bile. şasesine baktırın, bakımlarını öğrenin detaylı. ve ne amaçlı kullanıcaksınız bu aracı; drift-roll-günlük, beklentiniz ne yani?
bersavas
24-10-2008, 09:09
Değerli arkadaşım
tabiki bakıyorum ve baktırıyorum ama ne kadar baktırsanda bazen geçmişte olanlar kaçıveriyor bi şekilde. bende clio rs kullanıyorum yetkili servis dokümleri ve almadan götürdüğüm yetkili servisten ok alabilirsin diye bilgide verdiler ama sonradan neler öğrendim. belki eskiden sahip olmuş veya binmiş arkadaşlar varmı diye merak ettim.
Arabayı sadece haftasonları binmek için istiyorum. çok sıkıştırmadan zevk için. ilerdede ufak tefek otnamak için. başka bir beklentim yok.
sadece 200sx ler değil sağlam altyapısı olmayan tüm yüksek bg li motorların çok sıkıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum .
Bu aracada daha once motor yapıldıysa veya başka ksıımları elden geçtiyse ne kullanılmış ne yapılmış bunları öğrenmek için açtım konuyu.
ilgin için teşekkür ederim.
sorarak hiçbir araba olmaz ki ne kadar bilinse bile
Arkadaşın üstüne gitmeye gerek yok.
Servisin kazasız dedigi kazalı arabalarıda biliyoruz ..
Sormaktan zarar gelmez.
tabi sorsun. demek istediğim s13 öyle bir araba ki çok çok detaylı bakılması gerek, yanlış anlamayın. servis derseniz bu arabadan anlamıyolar zaten cem. x nissan servisi daha arabada ne özellikler oldğnu bilmiyor ama x nissan serviside en ufak detayına kadar biliyor ve onarabiliyor. demek istediğim bu arabayı alıp işin gerçekten ehli bir kişinin bakması. ne ihtiyacı varsa bir liste çıkartılır arkadaşın güvenli ve sorunsuz binebilmesi için. ama şasesi düzgün olsun aracın kesinlikle bnm fikrim bu, motor bakımından da çok ağır bakım gerektirmedikten sonra ortalama bir fiyata kabul edilebilir bir araç. ilandakinin plakası güzelmiş :) bu arada.
Eray Yümsel
24-10-2008, 13:24
ben arabayı iyi biliyorum bak buldun bilen birini erayyumsel@hotmail.com bizim buranın arabası anlatırım sana herşeyini aksam gircem msn e
bersavas
24-10-2008, 14:31
dostum rahatsız etmiceksem cebini yazarsan arıyım seni 2 dakka bana mailde atabilirsin
bora.ersavas@sandoz.com