PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : satılık veya orj warex takaslı eksoz

PiscocuK
30-06-2015, 11:41
selamlar

aracımda greddy marka eksoz kullanıyordum ama ne yazıkki kumandası olmadığından söktürüp kumandalı sisteme geçme kararı aldım ve warexede okadar para verilirmi mantığıyla aracıma 2 hafta önce videodaki eksozu taktırdım.

sonuç olarak videodaki eksozu Musa Can dan aldım.bir çoğunuz tanıyorsunuzdur kendisini..açma kapamasında en ufak bir sorun yok.kapalı pozisyonda çok çok güzel sesi kesiyor açıkken gaza bastığın kadar ses veriyor ama benim istediğim ses bu değil.belkide kulağım greddye alıştığındandır.benim istediğim ses zırıltısız daha tok ve kalın bir ses

eksozu direkte satabilirim oem yada hks tip warexlede takas edebilirim.gün içinde dönüş yapan olursa hallederim yoksa gidip sıfır warex alıcam

https://youtu.be/xR6U0DfJZbQ

edit : eskiden youtube ikonu çıkıyordu linkin sonundaki kodu yapıştırdığımızda pencere şeklinde çıkıyordu ama şimdi yapamadım kaldırıldımı ben mi bulamadım?

PiscocuK
30-06-2015, 11:52
kendi 106 gti aracında daha önce varex kullanıp video çekimi yapmış arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim

PiscocuK
30-06-2015, 13:18
arkadaşlar jdm de kalmamış 1,5 ay sonra gelir diyorlar :) elinde 63 lük varex olan ve satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.
az önce netten biyerde buldum almaya gittik kelepçesiz heryanını kaynak yapmışlar.

acildir