PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Motorsikletli Vakası Daha... (Dikkat Ege şivesi içerir)

poseidon
01-07-2015, 08:30
https://www.youtube.com/watch?v=SHoTDb5v8NI

Burada motorlu haklı bence araba bildiğin atlamış motorun önüne amca gereksiz gider yapmış.

kelalper
01-07-2015, 08:35
ben dayının gelişine vurup arabaya geri sokmuştum valla. Beyin free.

blow07
01-07-2015, 08:38
http://www.techturkey.com/forum/offtopic-videolar/201625-seni-doverim-sonra-youtube-koyarim-16.html

#290 .

Özür dileyeceği yerde haklıymış gibi üste çıkması insanın sinirlerini yıpratıyor işte. ***** bende Antalya trafiğinde motorsiklet kullanıyorum. Malesef Antalya'nın bir çok yerinde böyle d.llamalar mevcut.

poseidon
01-07-2015, 08:54
http://www.techturkey.com/forum/offtopic-videolar/201625-seni-doverim-sonra-youtube-koyarim-16.html

#290 .

Özür dileyeceği yerde haklıymış gibi üste çıkması insanın sinirlerini yıpratıyor işte. ***** bende Antalya trafiğinde motorsiklet kullanıyorum. Malesef Antalya'nın bir çok yerinde böyle d.llamalar mevcut.

Motorluların içinde de küçük araç olduğu için istediğim yere girip çıkarım kafasında olanlar çok ama bu dingilleri adam akıllı
ve kurallara uygun kullananlarla ayırmak lazım.
Çünkü motorlulara karşı yapılan trafik ihlalleri otomobillere yapılanlar gibi değil
motorlu kazada sonunun ölümle bitmesi kuvvetle muhtemel.

Şu videodaki olayda bile otomobil biraz daha açıktan gelse ve motorlu biraz daha hızlı gelse kaza kaçınılmazdı.

blow07
01-07-2015, 09:03
Motorsikletçinin kullandığı yolu hemen hemen bende kullanıyorum abi. İnan hemen hemen hergün böyle insanlar karşıma öyle çıkıyor ki. Sadece laf söyleyebiliyorsun uyarıyorsun ( videodaki motorcu gibi ) ama o anki sana karşı bir özür dileme yerine ters bi cevap insanı inan çileden çıkarıyor. Bünye ve kişi meselesi. İki taraftan birinin gözü döndü mü iş bitiyor işte.

dragon07
01-07-2015, 09:34
28 yasındayım 17yasımdan beri scooter kullanıyorum,son 2-3yıldır racing kullanıyorum.

hiçbir zaman öyle yolun ortasından gidip gider yapmadım kenara cekilebilir scootercı hemde olmuş bitmiş saygı denen bişiy var yol versen nolur yani çok tehlikeli teğet geçme durumu olmadıgı sürece kimseyi dövmem bağırmamda.arabacı amca bence haklıdır ,yeni trend kafasına gopro koyan adalet bakanı kesiliyo altı üstü 150lik makina sürüyosun neyin kafasını yaşıyosun kenardan gidiceksin.

Tunacan
01-07-2015, 09:46
Motorcularda hem mağdur, hem de haklı,

Trafikte yok sayılıyorlar, millet yukarıdaki gibi üstlerine çıkıyor.
Ama gel görki azımsanmayacak kısmı da fırlama gibi kullanıyor. Sağdan, aradan geçmeyi pek seviyorlar..

blow07
01-07-2015, 09:51
28 yasındayım 17yasımdan beri scooter kullanıyorum,son 2-3yıldır racing kullanıyorum.

hiçbir zaman öyle yolun ortasından gidip gider yapmadım kenara cekilebilir scootercı hemde olmuş bitmiş saygı denen bişiy var yol versen nolur yani çok tehlikeli teğet geçme durumu olmadıgı sürece kimseyi dövmem bağırmamda.arabacı amca bence haklıdır ,yeni trend kafasına gopro koyan adalet bakanı kesiliyo altı üstü 150lik makina sürüyosun neyin kafasını yaşıyosun kenardan gidiceksin.

Şarampol'un dar sokaklarında ( sağlı sollu araba park etmişler ) abi bence bırakta ortadan gitsin be. Aniden kapı açan bir çok insanımız var .

dragon07
01-07-2015, 09:58
ben motor kullanırken gaza basmadan önce ileriye yolun durumuna bakıyorum

yola çıkan varmı çıkabilicek olan varmı, ilerde acaba sollama yapar mı önüme çıkar mı?araba eskiyse bu adam belki duramaz diye durdugum çekindigim düşündügüm çok şey var.bunu yapmak zorundamıyım asla degilim ama bunu kendim için yapıyorum tek parça kalmak için hataya hata ile cevap vermek olmuyo,iyi motor kullanan hak istemez alır böyle durumlarada düşmez.

ama nedir bazen gerçekten yapılmıyacak hareketleri yapanlar oluyo ama bunu otomobil kullanırkende yaşayabiliyoruz normal böyle şeyler alışın :)

GökhanO
01-07-2015, 10:09
http://www.techturkey.com/forum/offtopic-videolar/201625-seni-doverim-sonra-youtube-koyarim-16.html burda mevcut, oradan devam edebilirsiniz.