PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : varex egzos kullanlar yardım

hakan308
03-07-2015, 01:42
Aranızda varex egzos kullanan varmı ? aracım bmw e34 m50 vanos lu motor egzos düşünüyorum piyasda 350 civarında varex ler ***** sitede önerileriniz nedir ses olarak nasıl bi ses alırım ?

PiscocuK
03-07-2015, 08:26
300 liralık eksoz soba borusu gibi.sürekli zırıltı, ince sac dayanıksız birşey bir arkadaşım aldı hiç memnun değil patlatmaya uğraşıyor..yerinizde olsam biraz daha kaliteli bişeyler almayı düşünürüm.

hkkcn
25-07-2015, 17:11
onun yerine güzel bir çift kafa ss daha tatlı ses verir

GökhanO
25-07-2015, 20:47
350 tl ye varex alamazsın o baktıgın taklit olan urunlerdir, bence bulasma

3rk4n
26-07-2015, 01:13
Aslında olay bizim bu taraf ın adana bölge vs nin açma kapama olan her eksoza varex demesinden doğuyor. Çoğu insan varex in marka olduğunu bilmiyor kumandalı bütün eksozlara varex diyorlar bu arada biz 2 araçda yaptırdık ama pek memnun kaldımızı söyleyemem kumandalı eksozlardan.

yigit06
27-07-2015, 08:13
Orjinal Varex aldığınızda B modunda yani açıkken hiçbir rahatsızlık yaşamazsınız. Piyasada egzostçularımızın yaptıklarında kepenk ve kapı modülü kullanıldığından flap'ı arada tutmak mümkün olmayabiliyor. Ya kapalı ya da açık kullanmak durumundasınız. Bozulma, takılma, arıza yapma olasılığı yüksektir. Açık haliyle dolaşırken trafik polisine yaklaştığınızda hemen kapatamayabilir zor durumda kalabilirsiniz. Sıfır HKS tipi olmasa bile çift kafalı olanlar daha rahat bulunabiliyor. Fiyat olarak 1500 tl'yi gözden çıkarmanız lazım.

RafetAraç
28-07-2015, 01:30
Sadece son susturucu kumandalı bi egzoz için 1500tl aşırı bi rakam değilmi ya. Yazıktır bence sadece bir susturucu için 1500 liraya. Hadi borularıyla beraber headerstan itibaren egzoz yapılsa neysede , sadece sona takılan bi egzoz için gerçekten çok abartı geliyor bana o fiyat.

Ertugrul
28-07-2015, 18:07
Kardes, JDM Varex dolar endeksli oldugundan fiyatı yüksek gelebilir ama, piyasada ki SS'lerle alakası yok. Değer mi diceksin, bence değer tercih meselesi. Dısarıda, herhangi bir Egsozcu bastan sona headers'la birlikte belki daha uyguna bile yapabilir ama dediğim gibi tercih meselesi.. ( KALİTE )

HG6161
01-08-2015, 17:51
Polis acisindan varex in artik espirisi kalmadi yazan herturlu egzoz kafasindan da yaziyor ses icinse o paraya cok daha guzel alternatifler mevcut varexin ekmegini daha piyasada pek bilenmezken taktiranlar yedi ve bitti kisacasi suan o paralara varex taktirmak mantikli degil

CRUEL
09-08-2015, 16:39
el yapımı kumandalı (çakma varex) önermeme sebepleri nelerdir? yapısı mantığı hemen hemen aynı tek farkı malzeme kalitesi gibi görünüyor? internetten gördüğümüz kadarıyla? canlı olarak inceleme imkanı olan varmı iç yapısını?
bu durumda farzedelimki motor bozuldu 60lira motoru işciliğiyle 100lira diyelimki 1sene kullanıp hiç arıza yapmayanlarda var sanırım şans işi biraz. kromu kalitesiz çabuk kararıyor deliniyor patlıyor desek nerden baksanız en kötü malzeme 2 sene dayanır. bu varexi en az 10 sene kullanmanız gerekir gibi bi durum ortaya çıkıyor:)
Adana malı kullanıyorum çift çıkış 1 ay kadardır. Kapanmasında açılmasında bi sıkıntı yok gayet iyi. Seside fena değil. Kapalıyken oldukca güzel susturuyor. Açık konumda orjinal varex ile performans farkı olacağını sanmıyorum (mantıken?)

kasırqa
09-08-2015, 17:02
vanalının çakmasını kullanıyorsanız sadece rölantide açıp kapatırsanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. benim merak ettiğim hks vanalı son susturucu buldum sıfır 350 lira orijinal midir ?

levent
09-08-2015, 17:22
vanalının çakmasını kullanıyorsanız sadece rölantide açıp kapatırsanız bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. benim merak ettiğim hks vanalı son susturucu buldum sıfır 350 lira orijinal midir ?

Sadece rolanti değil de ayak gazda olmasın yeter ki, kolay kolay sıkıntı çıkarmaz..

350 TL ye orj HKS olduğunu sanmıyorum hem de flaplı..

aliergun
10-08-2015, 00:01
Ya şu adanadaki asıl meşhur olan usta kim? Adanalılar şu konuyla bi ilgilensinler bi zahmet bizde istanbuldan faydalanalım. Ordaki dizelcilerin hepsi anladığım kadarıyla çok memnunlar el yapımı varexten

levent
10-08-2015, 00:27
Ali face üzerinden yazdım, bi arkadaş var yardımcı olabilir :)

erhann
10-08-2015, 11:29
Ya şu adanadaki asıl meşhur olan usta kim? Adanalılar şu konuyla bi ilgilensinler bi zahmet bizde istanbuldan faydalanalım. Ordaki dizelcilerin hepsi anladığım kadarıyla çok memnunlar el yapımı varexten

http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/206219-warex.html

By_emre
10-08-2015, 11:42
Oem kafa el yapımı varex tip kullanıyorum çokda memnunum ama piyasada çok kötü varex tipler mevcut

slimx
12-08-2015, 00:22
Devir uzerinden acilan emme ile calisan bir sistem isterseniz yardimci olurum. Arzasiz, garantili, polis'in sizi rahatsiz EDEMIYECEK, muayene gecebilcek tarz egzoz.. "SCRM Garage - Climax Exhaust"
Size mesj atiyorum simdi. Biliyorum gec ama cok az girebiliyorum bu forum'a malesef.

FaikYILMAZSOY
14-09-2015, 03:01
Çakma varex biraz şans işi iki tane taktim ikisinnde sesi birbirinden çok farkli çıktı birisi altta sessiz ustlerde yirtiyordu ama ince idi ikincisi cift cikisti altlarda gür guzel ama ustlerde sesi kisiliyordu ikiside acma kapanma konusunda illallah dedirdi ilkini kayseri içi aldığimdan sanayiye git gel oldu ama ikincisi adanadan geldi haliyle her baktirdigimda para odedim. Orjinal varex kargoda bakalim farki ne olacak gorecez ikinci eli para ediyor diyip teselli buluyorum.

tyMu
20-09-2015, 13:39
El yapimi olandada sistem.ayni assa yukari.ses farki icerde kullanilan elyafdan boruya farklilik gosteriyordur.
Kalite farki olabilir .Burada (Adana) bir cok kisinin kullanip memnun oldugu sistemler var isterseniz bilgi alabilirsiniz
Burdaki arkadasimizdan .siteden ulastiginizi söyleyebilirsiniz
https://m.facebook.com/korhan.yakin.9 yada
Besyuz42 551 elli61

pt_inanaslan
21-09-2015, 06:40
2 kez el yapımı varex kullandım bir tanesi 206 GTI aracımda bir taneside şuan ki aracımda. 2sini de Adana'dan Erkan İnce isimli bir ustadan şipariş ettik. Ben ve çevremde 10a yakın arkadaşım aynı kişiden aldık ve şuan hali hazırda kullanan bir çok kişi tanıyorum. Ne bir sorun yaşadık ne bir sıkıntı. Ha ses orjinal kadar kaliteli mi ? olmayabilir. Ama kalkıp 1500 TL orjinaline verecek bütcem de yok açıkcası. Ve sesi beni gerçekten tatmin ediyor. Ayrıca adama tok istiyorum az ses istiyorum çok ses istiyorum tarzı isteklerde bulunduğun taktirde onu da yapabiliyor. (en azından bize yaptı :D) açıp kapama davasına gelincede ayağım gazdayken de açtım kapattım değilken de açtım kapattım ben herhangi bi sorununu görmedim henüz. Bu belki benim ve diğer arkadaşlarımın şansıdır belki de usta gerçekten işini güzel yapıyordur orası sizin takdiriniz. Durumunuz varsa tabi ki kalkıp 1500 lira verebilirsiniz tabi ama BENCE durumunuz benim gibi ise tavsiyem el yapımıdır :)

KMR2-GT
21-09-2015, 08:34
El yapimi olandada sistem.ayni assa yukari.ses farki icerde kullanilan elyafdan boruya farklilik gosteriyordur.
Kalite farki olabilir .Burada (Adana) bir cok kisinin kullanip memnun oldugu sistemler var isterseniz bilgi alabilirsiniz
Burdaki arkadasimizdan .siteden ulastiginizi söyleyebilirsiniz
https://m.facebook.com/korhan.yakin.9 yada
Besyuz42 551 elli61

ben orjınal varex te kullandım.lınktekı arkadasımızın yaptıgını kullanıyorumsuan.orjınale gerek yok dıyorum :)

i-vtec07
21-09-2015, 18:13
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-varex-kiskananlar-catlasin-ilginize-tesekkur-ederim-3-6-9-taksi-232077066/detay

bu nun kalitesi nasıldır ? :) kullanan var mı ?

i-vtec07
27-09-2015, 09:27
güncelll yukardaki linkteki ürünü kullanan yok mu ? sesi orjinal varex ile aynı yada yakın olsa yeterli .

Mümin
26-10-2015, 09:31
El yapımı Varex de Kardeşler Egozo Adana Erkan İnce abimi tavsiye ederim. 3 tane aldım ikisini İES de birinide VTEC II de kullandık hepsi zımba.Hem sesi hemde açma kapasında hiç bir sorun yaşamadık. Ayrıca paragöz bir adamda değildir ;)

By_emre
26-10-2015, 11:12
Egzoz Garaji Serkan Abiyi ben tavsiye ederim fiyati 350 TL olmasi lazimdi Oem kafa ve Hks tip mevcut komple krom yapiyor. Araca özel yapmaktadir Garantili urun orjinal varex ayarinda ☺

3rk4n
26-10-2015, 13:17
Korhanda bende yaptırdım geçen hafta vti ya taktık memnunuz sıkıntı yok.

Emre911
25-11-2015, 16:19
Bu çakmalardan baya bi hor kullanılmış nerdeyse her çukura her tümseğe değdirilmiş bi tane geldi elime 306 gti dan çıkma heder olmasın diye megane a taktık sonuç sevindirici nikahı dürtülmüş olmasına rağmen. Yapan yerin kişinin önemi büyük reklam olmasın pm.

edit: zaten bahsedilmiş kardeşler egsoz adana

mukremin
19-12-2015, 00:20
aynı speclerimde araç ile denediğimde bende replica varex diğer araçta orjinal varex olmasına rağmen kafa burun gitmişsem,benim varex bitmiştir :D takdir sizin,iyi bi usta yaparsa sorun olmaz içinin elyafı vs. hakkıyla koyulmuşsa gerisi sadece isime verilen ciddi bi para o artan paraya egzantrik alabilirsiniz itb koyabilirsiniz yazılım yapabilirsiniz seçim sizin 300-500 arası varexe verip üstüylede dileğinizi seçin :) orjinal varexin tok sesini yakalamak icin vs ortaya backpressure icin güzel bi alan sağlamak anlamında susturucu kullanılabilir fakat onunda aracınınzın speclerinin ölçülerine göre olması şartı ile :) Ama tabii kalite her zaman kalitedir orjinal varexin sağlamlığını tutmaz.

Korhann
11-02-2016, 20:32
Varex ısteyen arkadaslara yarcımcı olabilirim

axcel
30-04-2016, 23:01
face üzerinden takip edebilirsiniz egzoz garajı serkan abi on numara ürünleri var hepsi kendi yapımı ve araca özel sipariş alıyor diğer yandan harbiden adam gibi adam...varex 350 tl den başlıyor özel siparişler için fiyatları değişebiliyor...bilgi almanızda yarar var..

canozgur106
05-05-2016, 10:51
Kimi zaman custom varexler başarılı olabiliyor uygun fiyatı cezbedici alınıp denenebilir..

HardCore
23-07-2017, 11:38
Yeni konu açmamak için sorumu buradan soruyorum...
Civic typer aracım için 63 mm giriş 76 mm çıkışlı yuvarlak kazan bir replika varex yaptırmayı düşünüyorum.
Ustam kazan boyunu 35 cm çıkışı 10 cm yapalım dedi, oem varexlerde kazan 38, çıkış 14 cm.
Kazan boylarındaki kısalma bize nasıl geri dönüş yapar? Kısa kazan aracı daha çok sıkar veya uzun kazan daha çok zırıltı yapar diyebilir miyiz?
(Aracımda oem katalitik ve sonrasında 63 luk düz boru var, zırıltıyı mümkün olduğunda az istiyorum) Tecrübe eden kişilerin fikrini almak isterim. Teşekkürler :)

axcel
05-09-2017, 17:36
Yeni konu açmamak için sorumu buradan soruyorum...
Civic typer aracım için 63 mm giriş 76 mm çıkışlı yuvarlak kazan bir replika varex yaptırmayı düşünüyorum.
Ustam kazan boyunu 35 cm çıkışı 10 cm yapalım dedi, oem varexlerde kazan 38, çıkış 14 cm.
Kazan boylarındaki kısalma bize nasıl geri dönüş yapar? Kısa kazan aracı daha çok sıkar veya uzun kazan daha çok zırıltı yapar diyebilir miyiz?
(Aracımda oem katalitik ve sonrasında 63 luk düz boru var, zırıltıyı mümkün olduğunda az istiyorum) Tecrübe eden kişilerin fikrini almak isterim. Teşekkürler :)

bence boyut ebatlarından çok iç malzeme hazırlanışıyla alakalı çünki geçen yıl civic si aracıma varex ve 4.1 headers yaptırdım ve 0 zırıltı cırıltı var hatta ilk zaman neden bende cırıltı olmadı falan diye soruşturdum headers a bağlamıştım ama değilmiş tamamen varex hazırlanışıyla alakalı ben şuan çok memnunum ses çok tok + cırıltı vs yok ayağını gazdan çektiğinde sadece ufak bi homurtu geliyor kullanımı 10 numara oldu küçük devirlerde sanki kapalıymış havası var..istersen egzoz garajı serkan la bi görüş derim işinin ehlidir...ve face de görüceksin zaten kocaeli bölgesinin tüm hızlıları ondaa..

HardCore
05-09-2017, 19:11
bence boyut ebatlarından çok iç malzeme hazırlanışıyla alakalı çünki geçen yıl civic si aracıma varex ve 4.1 headers yaptırdım ve 0 zırıltı cırıltı var hatta ilk zaman neden bende cırıltı olmadı falan diye soruşturdum headers a bağlamıştım ama değilmiş tamamen varex hazırlanışıyla alakalı ben şuan çok memnunum ses çok tok + cırıltı vs yok ayağını gazdan çektiğinde sadece ufak bi homurtu geliyor kullanımı 10 numara oldu küçük devirlerde sanki kapalıymış havası var..istersen egzoz garajı serkan la bi görüş derim işinin ehlidir...ve face de görüceksin zaten kocaeli bölgesinin tüm hızlıları ondaa..

Teşekkür ederim abi suan aracı satmam söz konusu, olmazsa önerinizi dikkate alıcamm

muratdogan
06-09-2017, 19:10
Benimde bi sorum olucak, Opel Vectra b kasa 2.0 motor a/t şanzımanlı aracım var. aracın egzoz sistemi orjinal. Baş ağrıtmaması için varex tarzı düşünüyorum(replica) neler yapabilirim susturucu iptali vs.
Teşekkürler.

16NUT07
20-09-2017, 14:53
Kardeşim 350 liralık eksozdan ben taktım gayette memnunum çoğu kişide beğeniyor kendi aracımda komple düz boru 51mm sonda warex 350 liralık aldım netten gayet güzel ses veriyor aracım honda civic ies 1.6

Abimde benden görüp beğenip bmw 3.20i vanuslu 2.0 motor 6 silindir aracına adanadan sipariş verdi ondada 61mm komple krom boru var çok tok kaliteli bir ses veriyo güvenebilirsin bana şuan hala abimin aracında var istersen bi ara videosunu çektirte bilirim

muratdogan
22-09-2017, 01:06
Kardeşim 350 liralık eksozdan ben taktım gayette memnunum çoğu kişide beğeniyor kendi aracımda komple düz boru 51mm sonda warex 350 liralık aldım netten gayet güzel ses veriyor aracım honda civic ies 1.6

Abimde benden görüp beğenip bmw 3.20i vanuslu 2.0 motor 6 silindir aracına adanadan sipariş verdi ondada 61mm komple krom boru var çok tok kaliteli bir ses veriyo güvenebilirsin bana şuan hala abimin aracında var istersen bi ara videosunu çektirte bilirim

Teşekkür Ederim Tavsiyeniz İçin, Benimde Karşıma Sık Sık O ilanlar Denk Geliyo, Açıkçası Mantıklıda Geliyor, İsim Verebilir misiniz Bende Sipariş Geçeyim :) Pm de atsanız Olur.

silvia_s15
10-01-2018, 20:22
Adanadan erkan ustadan yaptirdim.bugun elime.geldi egzoz beni inanin sasirti kalitesi isciligi olsun.ben sadeve agizlik krom.beklerken kazanda krom cikdi.tavsiye ederim erkan ince ustayi

SKSafir
12-01-2018, 20:11
Valla replicalar tatmin edermi bilmem ama, şu ana kadar hep orjin kullandım karşılığını fazlasıyla aldım.