Orijinalini görmek için tıklayınız : Cam Filmi Sökülmesi
Cam filmi için diğer konuları inceledim ancak bi türlü tam anlamıyla çözümü bulamadım
Tiner,aseton,balata spreyi,wd40,çakmak gazı,sabunlu su,cam sil gibi hemen hemen herşeyi denedim
Ancak şuan ki durum cam filminin üst tarafındaki kalın tabaka çıktı yapışkan taraf hala duruyor ateton tiner vs yedirerek minik minik parçalar zar zor çıkıyor...
Gerçekten varmıdır direk çıkartcak çözecek bir malzeme
2-3 gündür üstteki kimyevi maddelerden madde bağımlısı gibi oldum...
Jön Türk
05-07-2015, 16:20
Pardon denemişsin cam sille beraber bim de bulaşık teli gibi bir şey var onunla yavaş yavaş sürtünce çıkıyor ben hep bu yolla çıkarıyorum
veliazak
05-07-2015, 17:01
Uygulamaya başlamadan önce aracı güneşin altında bırak, faydası oluyor...
Beze selülozik tiner koklatıp bastıra bastıra silin. Tiner kokusundan kurtulmak içinde mr. Muscle sıkın bolca, aşağı doğru aksın sonra silin. Mr. Muscle işlemini 2-3 kez tekrarlayın.
İlk tabakayı sökmeseydiniz fön makinası ile ısıtıp sökün derdim. Şuan bol bol tiner ile silmek lazım. Jiletlede büyük parçaları kazıyabilirsiniz
Pardon denemişsin cam sille beraber bim de bulaşık teli gibi bir şey var onunla yavaş yavaş sürtünce çıkıyor ben hep bu yolla çıkarıyorum
Dediğiniz gibi cam sil + bulaşık teli aldım yeşil telli tarafla bastırdım ama nafile...
Güneşde bırakınca cam filminin ilk dış ince şeffaf kısmı anca çıkıyor...
Hatta komple çıkarsa bile yapışkanı epey kalıyor
Beze selülozik tiner koklatıp bastıra bastıra silin. Tiner kokusundan kurtulmak içinde mr. Muscle sıkın bolca, aşağı doğru aksın sonra silin. Mr. Muscle işlemini 2-3 kez tekrarlayın.
Selülozik tineri parfüm şişesine doldurdum kalkan yerden sıkıp kaldırıyorum yinede çok narin hemen parçalanıyor...
mr.muscle yarın deniyeyim
İlk tabakayı sökmeseydiniz fön makinası ile ısıtıp sökün derdim. Şuan bol bol tiner ile silmek lazım. Jiletlede büyük parçaları kazıyabilirsiniz
Ilk şeffaf ince tabaka çıkınca iş çok daha zor oluyor...
Isıtma muhabbetini yukardı bahsettiğim gibi dahada zorlaştırıyor
fatihcakin
05-07-2015, 20:34
Filmler ne zamandır aracın üstünde acaba ?
Araç nedir? Hangi camında kaldı?
Filmler ne zamandır aracın üstünde acaba ?
Araç ikinci el aldığım kişide ne yazıkki bilmiyor
Araç nedir? Hangi camında kaldı?
Mercedes w211 arka camda
Bide camın alt tarafında yani elde pek girmiyor...
CasabLanca
05-07-2015, 22:47
bernerin cam temizleyici losyonunu dene
SerkanKurt
05-07-2015, 22:48
100 lira civarı film takan yerler sökme hizmetide veriyor diye biliyorum bence boşa uğraşmayın bu işi yapan yerlere götürüp söktürmek en iyisi.
Valla ben ilk filmleri güneş altında sökmüştüm, bahsettiğin gibi ufak izleri de falçata yardımı ile aldım dikkatlice. Biraz da camsil.
İkinci filmler kışın yağmurlu bi günde söküldü, 8-10 derecelik havada. İz miz kalmadan direk çıkmıştı komple :)
Bence de filmciye 20-30 tl ver söktür uğraşma derim.
MehmetOrkun
07-07-2015, 13:44
1. Saf alkol
2. Gaz yağı.
Bugün far filmlerini söktüm yapışkanlar kaldı ve gaz yağı ile temizledim mis gibi oldu :).
Yada fön makinesiyle ısıtıp sökmeyi deneyebilirsiniz.
Selülozik tineri parfüm şişesine doldurdum kalkan yerden sıkıp kaldırıyorum yinede çok narin hemen parçalanıyor...
mr.muscle yarın deniyeyim
Mr. Muscle tinerle temizledikten sonra koku kalmaması için. Yanlış anlaşılma olmasın