Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandırıcı Oktay Öter & Yunus Can - Pert Araç Satışı / Ankara Polatlı

Sayfa : 1 [2]

İbrahim33
30-05-2017, 21:09
Polatlı tam gaz devam ediyor. Yazık günah valla , hep dişinden tırnağından artırıp araba almaya çalışan insanların canı yanıyor.

29 Mayıs 2017 Polatlı'da Ağır Hasarlı Arac ile kandirilmamiz (https://forum.donanimhaber.com/29-mayis-2017-polatli-da-agir-hasarli-arac-ile-kandirilmamiz--126599602)

KÖROĞLU
30-05-2017, 21:22
Yazık birilerinini canını daha yakmışlar :S

RedCan
30-05-2017, 21:29
Çıldırmamak elde değil ya. Bu adamlar hala birilerinin canını yakmaya devam ediyor.

Neden kimse dur demiyor bu hırsızlara , sahtekarlara. İlla birinin katil mi olması gerekiyor ya ?

KÖROĞLU
30-05-2017, 22:00
Çıldırmamak elde değil ya. Bu adamlar hala birilerinin canını yakmaya devam ediyor.

Neden kimse dur demiyor bu hırsızlara , sahtekarlara. İlla birinin katil mi olması gerekiyor ya ?

Adamlar sistemin açığını bulmuş. Birisi yatırana kadar devam edecek. Biri bu gün birini yatırır kalanlar 2 ay sonra devam eder.

Caydırıcı ceza yoksa olacak olan bu. Gerçi bunu boşa tartışıyoruz, adamın arabasına sıkmışlar karakola gitmiş polise koruyun beni demiş.

Polis sen kendini koru demiş. Bunlar fasa fiso şu alttaki link'in yanında.

olduruleceğini soyleyen donanımhaber uyesi - gundem - ekşi sozluk (https://eksisozluk.com/oldurulecegini-soyleyen-donanimhaber-uyesi--5372952?a=popular)

arda35
30-05-2017, 22:38
Ekspertiz firması ve noter çalışanı da işin içinde. Önceden gidip satış hazırlatmak da neyin nesi oluyor. O noterin yetkisini iptal edeceksin bakalım yerine gelen yaptırıyor mu aynı çakallıkları.

TolgaUs
30-05-2017, 22:56
Abi şimdi olay farklı. Ben bu adamların hiç piyasa fiyatı istediğini görmedim hep 3 5 10 bin aşşası fiyatları istiyorlar.
Bizim Türk insanıda "haha alırım şimdi 2 ay sonra 5bin fazlasına itelerim" çakallığını düşünürken evdeki bulgurdan oluyorlar.
Yani çakallık yapmak isterken çakalların tuzağına düşüyorlar. DH ye baktım 81500 verdiği araca 50bin TL yazdırmış.
Bizim mağdur da ok demiş. Mahkemeye verse ne olur. Adam dicekki senden 81500 almadım 50 bin aldım. Bu aracın piyasadaki
ikamesi bu fiyat. ee sonuç ? Sen safsın temiz kalplisin karşındakinide öyle görüyorsun. Adamda bulmuş elindeki paraya konuyor.

free-hifi
30-05-2017, 23:07
10.000 e adam vurduruyorlar canı yanan 10 daha verir bir gün mahallesinden Sela sesi gelir adamına denk gelmemiş bunlar henuz

ikuybu
30-05-2017, 23:11
Maraşta da 2 kişi inşaatçı olduklarını belirterek piyasanın biraz altında araç satıyor araçlar hep km düşürülmüş lüx hasar kayıtlı arabalar.
Genelde daire takasıyla araçları aldıklarını ve o yüzden uygun verdiklerini söylüyorlar.

Bu adamlar galericilerden fazla araba satıyor.

8.000rpm
30-05-2017, 23:31
10.000 e adam vurduruyorlar canı yanan 10 daha verir bir gün mahallesinden Sela sesi gelir adamına denk gelmemiş bunlar henuz
10.000 çok bile demişsin

Dayı
30-05-2017, 23:37
Notere gittiğimizde evraklar hazır olsun, biz sadece imza atıp çıkalım vakit kaybetmeyelim, zaten noter de tanıdık....
bu cümleyi imkanı/tanıdığı olan bir çok kişi söyler. Önceden gidip satışı hazırlatmak bu şekil de olmuş olabilir.
Hata; alıcının yazılan satış rakamına itiraz etmemesi.

Ekspertiz firması ve noter çalışanı da işin içinde. Önceden gidip satış hazırlatmak da neyin nesi oluyor. O noterin yetkisini iptal edeceksin bakalım yerine gelen yaptırıyor mu aynı çakallıkları.

Ssamet
30-05-2017, 23:50
Maraşta da 2 kişi inşaatçı olduklarını belirterek piyasanın biraz altında araç satıyor araçlar hep km düşürülmüş lüx hasar kayıtlı arabalar.
Genelde daire takasıyla araçları aldıklarını ve o yüzden uygun verdiklerini söylüyorlar.

Bu adamlar galericilerden fazla araba satıyor.

Abi ben de biliyorum onları. Benim şaşırdığım ellerinde hiç araba kalmıyor. Sirkülasyon fena. Para aklıyolar galiba :D

ikuybu
30-05-2017, 23:55
Abi ben de biliyorum onları. Benim şaşırdığım ellerinde hiç araba kalmıyor. Sirkülasyon fena. Para aklıyolar galiba :D

Samet kardeşim bizim insanımızın saflığı 3 5 lira ucuz olduğunu gören atlıyor hemen.
Para mı aklıyorlar bilmiyorum ama temiz değiller.

PuT
31-05-2017, 06:58

Bunlar manyağın birine denk gelmemişler henüz.Yada ağır abisi olan birine umarım en yakında zamanda polis yerine böyle biriyle karşılaşırlar o zaman öttürürler bunları :)

barakuda26
31-05-2017, 08:05
Galeriden araba soruyosunuz boya var değişen yok, hasar kaydı varmı ? Yok abi. Bi sorgulama bi detaylı araştırma airbaglar patlamış ön komple değişmiş. Galerici 'abi bizde bilmiyoduk'. Sahibinden araba bakıyosunuz abi iki parça lokal var motor vs hatasız. Bi araştırma sorgulama 2005 model arabanın aynı seneden 8500 tl hasar kaydı var. Bagaj kapağı değişmiş arka çamurluklar macun boya, motorun heryeri yağ sızdırmış vs. Haberin varmıydı? Yok abi valla bende bilmiyodum (aracın 4 yıldır sahibi) . Söylediklerim iki günlük olay henüz birebir yaşadım.

ef186
31-05-2017, 09:11
Galeriden araba soruyosunuz boya var değişen yok, hasar kaydı varmı ? Yok abi. Bi sorgulama bi detaylı araştırma airbaglar patlamış ön komple değişmiş. Galerici 'abi bizde bilmiyoduk'. Sahibinden araba bakıyosunuz abi iki parça lokal var motor vs hatasız. Bi araştırma sorgulama 2005 model arabanın aynı seneden 8500 tl hasar kaydı var. Bagaj kapağı değişmiş arka çamurluklar macun boya, motorun heryeri yağ sızdırmış vs. Haberin varmıydı? Yok abi valla bende bilmiyodum (aracın 4 yıldır sahibi) . Söylediklerim iki günlük olay henüz birebir yaşadım.

Bazen soruyorlar Intercity 2. el o fiyatlarla nasıl satış yapıyor diye, Fiyatlar ucuz değil pahalı da değil hakkı ne ise o şeklinde bu arada.
Ama arabanın seceresi net. km si net. en ufak hile hurda yok gidip galericiden başına bela alacağına 500 lira fazlasına gelip düzgün otomobil alıyor insanlar bizden.
Bu otomobil işinde çakal it kopuk bitmez. Parası olan ama mesleği olmayan adam işi bu işler ...

( işini düzgün yapan hak yemeyen kimsenin hakkına da el uzatmayan galerici, otomobilci arkadaşlarımı tenzihi ederim yanlış anlaşılmasın lafım bu lafları hakedenlere...)

evolution_9
31-05-2017, 10:53
bende intercityden 2 araç aldım 2 sinide uyguna aldığımı düşnüyorum fiyatlar öyle yüksek değil biraz takip edince edince başka şubedende olsa mutlaka bişy denk geliyor. son aracımı görmeden aldım çekiciyle gönderdiler beklediğimden bile daha temiz çıktı dediğiniz gib km düşme ihtimali yok gereksz insanlarla muhattap olunmuyor yine araç alacak olsam ordan alırım.

Bazen soruyorlar Intercity 2. el o fiyatlarla nasıl satış yapıyor diye, Fiyatlar ucuz değil pahalı da değil hakkı ne ise o şeklinde bu arada.
Ama arabanın seceresi net. km si net. en ufak hile hurda yok gidip galericiden başına bela alacağına 500 lira fazlasına gelip düzgün otomobil alıyor insanlar bizden.
Bu otomobil işinde çakal it kopuk bitmez. Parası olan ama mesleği olmayan adam işi bu işler ...

( işini düzgün yapan hak yemeyen kimsenin hakkına da el uzatmayan galerici, otomobilci arkadaşlarımı tenzihi ederim yanlış anlaşılmasın lafım bu lafları hakedenlere...)

Anıl E.
31-05-2017, 10:58
Zaten ülkede adalet yok ,hakkını insanlar kendi arasın. Çekip vursun polatlıyı'da başına yıksın içeride yatsın.

korki
31-05-2017, 12:15

Kimse kusura bakmasın 81500tl' ye araç alıyorsun Polatlı'da adamın tanıdığı yerde expertize sokuyorsun aracı 3 -5 ucuza getirdim diye satıcının her dediğini kabul ediyorsun müstehak kardeşim. Böyle tipler ülkenin her yerinde var. Araç al-sat döngüsü fazla olduğu için dikkat çekiyor heralde bu Polatlı tayfası.

Vatandaş 45bine araç satıyor 12binlik hasar kaydı var , araç 5 parça boyalı değişen parçası yok , serviste boyandığı için öle diyor. Soruyorsun sel hasarlı mı, karşı tarafın hasarı mı ödenmiş kaskodan yok tertemiz diyor. Beyaz araca 12bin liralık boya yersen. Bu şimdiki zamanın modası.

Yine vatandaşın biri ilan açmış araç 3-4 parça boyalı diye. Konuşuyoruz araç şöyle çok iyi yetkili servis garantisi var ,hatta yetkili servisin sahibi arkadaşım o kefil oldu aldım dedi. Sorguluyorsun birşey çıkmıyor, kaskocu da birşey çıkartamadı. Fabrikadan aracın kayıtlarına ulaştık ; aracın toplamda 25000bin liralık parça değişimi var. Arka sağ kapının altından hava alma şikayeti var.

Vatandaş telefon açtı aracı almıyor musun? Hayır almıyorum arka sağ kapıdan senin araç hava alıyormuş ses varmış 25000tl likte hasarı varmış dedim. Adam şokkk. :) Sen nerden biliyorsun diyo. Araştırdım; yetkili servisin sahibi arkadaşına da selam söyle dedim. Bunlar da benim yaşadıklarımdan bir kaç tanesi.

Elinden geldiği kadar araştıracaksın , sonuçta bedavaya almıyorsun.

KÖROĞLU
31-05-2017, 12:56
Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim aynen öyle.

Aynı şekilde araç aldım, parayı ben gönderdim satışı valide aldı.

Demek ki ben ihtar çeksem satış yapılmadı diye parayı geri alacağım yok artık ya olaya bak.

https://i.hizliresim.com/3qB2N9.jpg (https://hizliresim.com/3qB2N9)

atituti
31-05-2017, 13:27
arayıp su yada yalan orucu bozarmı diyin aldığınız cevaba göre araba alın

ef186
31-05-2017, 13:46
bende intercityden 2 araç aldım 2 sinide uyguna aldığımı düşnüyorum fiyatlar öyle yüksek değil biraz takip edince edince başka şubedende olsa mutlaka bişy denk geliyor. son aracımı görmeden aldım çekiciyle gönderdiler beklediğimden bile daha temiz çıktı dediğiniz gib km düşme ihtimali yok gereksz insanlarla muhattap olunmuyor yine araç alacak olsam ordan alırım.

Fiyatı piyasada kmsi düşürülmüş, üzerinde hunharca oynanmış otomobiller ile kıyaslandığında ucuz değil ama dediğim gibi hakkı ne ise odur bizde. Alan adam birdaha gelir eşi dostunuda getirir dolandırılmaz çarpılmaz kandırılmaz üzülmez mahçup olmaz. Büyük pazarlık marjları yoktur çünkü ürün düzgündür hakkı ne ise ona satılır.
Şunun için söledim başıma geldiğinden sıklıkla :
Bir eş dost arkadaş bizim şirketten bir aracı beğenir beni arar abi bunun son fiyatı nedir indirim alabilirmiyiz der. Bende elimden bişey geliyorsa sorar sölerim netice abi aynı km de şurda araba var fiyatı da bukadar....
E al kardeşim ordan ohalde ... de diyemezsin hatır koyar ama sölersin bak dersin o arabanın bu fiyata olmasında bir bit yeniği çıkar canın yanar...
Dinlemez arkadaş sanar ki araba satmaya uğraşıyorsun...
Gider alır ''ucuz'' sandığını.
Netice hep hüzünle keşke ile sonlanır...

Bu bağlamda ''ucuz'' otomobil değil hakkı fiyatında otomobil vardır bizde. Hasarı varsa da vidasına kadar söylenir.

Intercity bu konuda ülkedeki en doğru ticaretin yapıldığı şirkettir diyebilirim.

gokhankenar
31-05-2017, 16:10
Fiyatı piyasada kmsi düşürülmüş, üzerinde hunharca oynanmış otomobiller ile kıyaslandığında ucuz değil ama dediğim gibi hakkı ne ise odur bizde. Alan adam birdaha gelir eşi dostunuda getirir dolandırılmaz çarpılmaz kandırılmaz üzülmez mahçup olmaz. Büyük pazarlık marjları yoktur çünkü ürün düzgündür hakkı ne ise ona satılır.
Şunun için söledim başıma geldiğinden sıklıkla :
Bir eş dost arkadaş bizim şirketten bir aracı beğenir beni arar abi bunun son fiyatı nedir indirim alabilirmiyiz der. Bende elimden bişey geliyorsa sorar sölerim netice abi aynı km de şurda araba var fiyatı da bukadar....
E al kardeşim ordan ohalde ... de diyemezsin hatır koyar ama sölersin bak dersin o arabanın bu fiyata olmasında bir bit yeniği çıkar canın yanar...
Dinlemez arkadaş sanar ki araba satmaya uğraşıyorsun...
Gider alır ''ucuz'' sandığını.
Netice hep hüzünle keşke ile sonlanır...

Bu bağlamda ''ucuz'' otomobil değil hakkı fiyatında otomobil vardır bizde. Hasarı varsa da vidasına kadar söylenir.

Intercity bu konuda ülkedeki en doğru ticaretin yapıldığı şirkettir diyebilirim.

Araçlarınıza bakabileceğimiz bir web sitesi varmı acaba ?

GokhanRS
31-05-2017, 16:12
Araçlarınıza bakabileceğimiz bir web sitesi varmı acaba ?

intercity2.com :: ikinci el araclar, satılık ikinci el araclar, 2. el arac. (http://intercity2.com)

gokhankenar
31-05-2017, 16:13
intercity2.com :: ikinci el araclar, satılık ikinci el araclar, 2. el arac. (http://intercity2.com)

Teşekkürler :)

ENGean
12-06-2017, 15:04
Polatlı iş başında beyler dikkat.
448188563 İlan bu.
Resimler ve araba polatlıdan ama ilan eskişehirden.
Aradığınızda polatlıya cağırıyolar orda hastane işim var,o sırada hallederiz satışı diye.

Bugraaa
12-06-2017, 15:53
448188563 İlan bu.
Aradığınızda polatlıya cağırıyolar orda hastane işim var,o sırada hallederiz satışı diye.

7. fotoğraf emniyet kemerine ne olmuş öyle :D

Quantum
12-06-2017, 15:59
448188563 İlan bu.

Bagaj kapağı yandan çaprazdan arkadan her yönden bağırıyor "Sağlam darbem var, beni toparlamaya çalıştılar ama beceremediler, ancak bu kadar toparlandım" diye

onurc
12-06-2017, 16:07
bagaja sağlam kafa atmışlar =))

Berkan
12-06-2017, 17:16
7. fotoğraf emniyet kemerine ne olmuş öyle :D

muhtemelen kemeri sırtla koltuk arası veya taa koltugun arkasından dolandırdıgı için sırt ve kıc tarafından kıvrılmıs kalmış öyle :D

2jz
12-06-2017, 17:36
448188563 İlan bu.

Eskişehir'in sivrihisar ilçesi ile polatlı yakın mesafede. Son zamanlarda ilanları oradan girmeye başladılar.

cagdasi
12-06-2017, 17:44
Araba Elegance ama far yıkamalar yok, tampon farlar Dream. İşin ucuzuna kaçmışlar toplarken.

i-vtec07
12-06-2017, 17:46
Abi şu adamları bi babayiğit cıkıp nasıl dövmedi yada vurmadı denk mi gelmiyo nedir anlamadım . Kaç senedir devam ediyo herifler bu işe . Adeletten zaten bi beklentimiz yok .

mikelazi
13-06-2017, 08:00
kia gül-al 2.el müdürü biraderimdir.

daha başka biryerden araç almam.

aldıgım aracın tek somunun,ne zaman nerde söküldügünü bile bilirim.

garantiden neler yapılmış,neresi boyalı,yağı filtreleri zamanındamı değişmiş herşeyini bilirim.

ENGean
12-10-2017, 11:49
Polatlı ilçe emniyet müdürlüğünün 9 aydır takipte olduğu bu dolandırıcılar yapılan operasyonla yakalanmıs.
Toplam gözaltı sayısı 56 kişi, experlerde işin içindeymiş :) + sigorta şirketlerinden de gözaltı varmış.

Yaklasık 3500 kişi dolandırılmış.
Adamların elinde şuanda hazırda bulununda 115 adet pert arac (tabi sorgulamada gözükmeyen) araclarada suan sanırım el konulmuş.cok sayıda ruhsatsız silahta yakalanmıs.
İnş serbest kalmazlar.

hyper35
12-10-2017, 12:08
Geçen gün ben de haberlerde gördüm ankarada şebeke çökertildi diye. Direk bunlar geldi aklıma. demek doğruymuş :)

i-vtec07
12-10-2017, 12:10
Bi gün yedirir içirir misafir ederler yarın bırakırlar merak etmeyin

mikelazi
12-10-2017, 12:17
aynen tv de görmüştüm.

3500kişi dolandırılmış.baya geç kalınmış bir operasyon gibi.

gokhankenar
12-10-2017, 13:26
https://youtu.be/RLaR4UnnNEY

individual
12-10-2017, 13:27
hayret savcı hemen serbet bırakmadımı ?

2jz
12-10-2017, 14:21
Adamlar 3500 kişiyi dolandırmış. 1500 kişininde arabanın pert olduğunu anlamamış veya uğraşmamak için şikayette bulunmadığını varsayıyorum. Bir esnafın hayalini kuramayacağı rakamlar :)

5000 araba satıldıktan sonra mı akılları başlarına gelmiş? Yok böyle bir dünya.

Olayın içinde galeri, sigorta şirketi, ekspertizler var deniyor. Bu çapta iş yürütüyorsan emniyetten ve adliyeden birilerinin olması gerekiyor.

Büyük ihtimalle pastayı bölüşememeye başladılar. Birileri az birileri fazla kazanmaya başladı. Sonrada çektiler olayın fişini.

c.sar
12-10-2017, 14:24
Haberlerin linki var mıdır.

c.sar
12-10-2017, 14:27
Ankara merkezli 3 ilde oto dolandırıcılarına operasyon: 56 gozaltı | NTV (http://www.ntv.com.tr/turkiye/ankara-merkezli-3-ilde-oto-dolandiricilarina-operasyon-56-gozalti,3z3t3HRydkeX0t8YgULvPw)

Bulamamıştım sanırım bu , umarım ağır ceza alırlar.

ibozum
12-10-2017, 22:13
Polatlı ilçe emniyet müdürlüğünün 9 aydır takipte olduğu bu dolandırıcılar yapılan operasyonla yakalanmıs.
Toplam gözaltı sayısı 56 kişi, experlerde işin içindeymiş :) + sigorta şirketlerinden de gözaltı varmış.

Yaklasık 3500 kişi dolandırılmış.
Adamların elinde şuanda hazırda bulununda 115 adet pert arac (tabi sorgulamada gözükmeyen) araclarada suan sanırım el konulmuş.cok sayıda ruhsatsız silahta yakalanmıs.
İnş serbest kalmazlar.

http://www.kendimisectimben.com/wp-content/uploads/2014/12/images-1.jpg

tylan
12-10-2017, 23:33
Bu iş 8-10 kişinin yaptığı iş değil şimdi söyleyince polatlılar kızıyor ama memleket komple dolandırıcı. Hatta eskişehire kadar yayılmışlar kanserli hücre gibiler. Daha yeni Eskişehir de bi jetta ilanı için birisini aradık piyasanın 5 lira altındaydı iş yerim polatlıda oraya gelin bakın diyice adam.telefonu suratına kapadım.sonra aradı beni Eskişehire gelin orda ekspertize sokarı dedi :) benimde çevremde 2 kişi bunlar tarafından dolandırıldı yarın haber edicem gitsinler savcılığa suc duyurusunda bulunsunlar

Yiğit G.
12-10-2017, 23:56
Hani derler ya 1 yaşıma daha girdim aynen öyle.

Aynı şekilde araç aldım, parayı ben gönderdim satışı valide aldı.

Demek ki ben ihtar çeksem satış yapılmadı diye parayı geri alacağım yok artık ya olaya bak.

https://i.hizliresim.com/3qB2N9.jpg (https://hizliresim.com/3qB2N9)

Böyle birşeyi yapamazlar.Hertürlü kanıtlarsın artık heryerde kamera vs var.Bu biraz saçmalık olmuş.

2jz
13-10-2017, 00:11
Bu iş 8-10 kişinin yaptığı iş değil şimdi söyleyince polatlılar kızıyor ama memleket komple dolandırıcı. Hatta eskişehire kadar yayılmışlar kanserli hücre gibiler. Daha yeni Eskişehir de bi jetta ilanı için birisini aradık piyasanın 5 lira altındaydı iş yerim polatlıda oraya gelin bakın diyice adam.telefonu suratına kapadım.sonra aradı beni Eskişehire gelin orda ekspertize sokarı dedi :) benimde çevremde 2 kişi bunlar tarafından dolandırıldı yarın haber edicem gitsinler savcılığa suc duyurusunda bulunsunlar

Bu grup son zamanlarda ilanları eskişehirin ilçesi sivrihisardan giriyordu. İlçe polatlıya çok yakın.

KÖROĞLU
13-10-2017, 07:19
Böyle birşeyi yapamazlar.Hertürlü kanıtlarsın artık heryerde kamera vs var.Bu biraz saçmalık olmuş.

Aynen ben bunu paylaştım ama noter de alışverişinizi tamamladınız mı diye soruyorlar. Noterde iş bittiyse aldım verdim olayı hikaye.

Sanırım bi anlık gaza gelip paylaştım, çok dikkate değer bir şey değil.