PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 in en hizli vites atan uyesi!!

Sayfa : [1] 2

Ranthor
07-07-2015, 23:18
Geyik sabah 6 ya kadaar serbest, baldir bacak yasak... ( onu whatsappdan yapin)

Konularimi goremiyorum diyen 100. Kullanicimizi 3 hafta Fatih erkek yurduna tatilde gonderiyoruz alles inklusive!!! Ayrica dedelerle duş promosyonu ile

Melih-Ö
07-07-2015, 23:20
Valla da billa da göremiyorum error veriyorum :D

Ranthor
07-07-2015, 23:22
Melih 76. Sin!

Yigit-Y
07-07-2015, 23:23
Dünya Göz' den yüzde 10 indirim kazandınız. :)

B16
07-07-2015, 23:24
konu serbestse abi köpük yapan sprey başlık bakıyorum chemicalguys'ın ve adam's polishte ki gibi veya ucuz yollu fl uyumlu yıkama makinesi

erhanarici18
07-07-2015, 23:24
bende görmüyom bende görmüyom
abi şu yasakları kaldıralım ama

Ranthor
07-07-2015, 23:26
Kopugu napican?

En iyi kopugu bunlar yapiyor..
http://www.hdwalls.co/wp-content/uploads/2015/03/car-wash-girl-wallapper-picture.jpg

Faruk_Vtec
07-07-2015, 23:27
Reklamlar;

F&F CAR CLEAN... :icon_tup::D

B16
07-07-2015, 23:30
Baldır, bacak yok dedin ama ateşi yaktın

Ranthor
07-07-2015, 23:32
Agaya beles...

Ayrica bu ablalar iffetli

bad cat
07-07-2015, 23:44
Günlük şom ağzımın ufak bi kanıtını koyacaktım ama foto boyutunu ayarlayamadığım için koymuyorum. Mazallah forum falan çöker :D

XTuNeR
07-07-2015, 23:45
Bu başlık şanzıman dağıttırır:)

Melih-Ö
07-07-2015, 23:47
Melih 76. Sin!

Yapma be abi saymıştım 100 olmalıydım :D

Ranthor
07-07-2015, 23:49
Bu forum dsg den hizli vites atan adamlar gordu.

Benim de debriyajsiz vites attigim olmustur, sag pedal halida, sol ayakta halidaaa
Tabi kisa surede motor kulaggi kopmustu. Zavalli clio

Melih-Ö
07-07-2015, 23:53
Bu forum dsg den hizli vites atan adamlar gordu.

Benim de debriyajsiz vites attigim olmustur, sag pedal halida, sol ayakta halidaaa
Tabi kisa surede motor kulaggi kopmustu. Zavalli clio

3e atarken ön camdan elimizi çıkarmışlığımız vardır.

arkın_aLLen
08-07-2015, 00:01
ayağımızın kaportadan çıkmışlığı vardır...

painkller
08-07-2015, 00:06
Bizim ss te 4 e gerek yok, isime yarayan her seyle takas yaparim.

Arenimo
08-07-2015, 00:06
O degil de bizim Yusuf abi hala deneme videolarini atmadi ya onu da yinebdip not olarak dusiy bari :D

aykutsafakyaman
08-07-2015, 00:32
3 e atarken yuzukle cam kirmisligimiz var tavsiye etmiyorum :)

Kakus
08-07-2015, 00:36
Bi' gün yine 3'e atıyoruz.

Semii
08-07-2015, 00:39
Aren yusuf die die ölücek :D
olmayan bişeyi göremeen aren vazgeç bu sevdadan

Ranthor
08-07-2015, 00:50
yusuf kia yusuf mu? borcu filan vardi bir ara?

elpadre
08-07-2015, 00:52
gecen gun 3 e attım torpıdo uzerıme gelıyordu ehahah :D

mert_can 41
08-07-2015, 00:56
Geçen 3 e atıyodum bir baktım araba otomatik tabi biz şok..

sercanaktasss
08-07-2015, 00:58
2 den 4 e cakıyorum 3e gerek duymuyorum

sweap07
08-07-2015, 01:05
3e sokamayan 1'i denesin

aykutsafakyaman
08-07-2015, 01:08
1 den 2 ye atarken arka koltuktakini bayilttik saygilar.

Canselmo
08-07-2015, 01:34
3 e atarken arabanın vites körüğü baglantılı plastik malzemeleri hiç etmişligim vardır :D

anilatasy
08-07-2015, 01:34
Bizim ss te 4 e gerek yok, isime yarayan her seyle takas yaparim.

bizde 3 e gerek duymuyoz 1-2 yeterli takas yapalım heyecan lazım farklılık gerek ?

streetracer_nos
08-07-2015, 01:37
Ne bu dedi

Mavi Amerika dedim......

Vahşiiiii, 1 den 2 ye cekip yan verince bana cok sev diyo bana aşık olmasından korkuyorum...

streetracer_nos
08-07-2015, 01:39
Hepinizede bi makas atsam yuvarlar atarım haaaa haaaayvan gibi şiii yapmayınn

slowmotion
08-07-2015, 01:41
1-2-1 tabi piston şok.

Ranthor
08-07-2015, 01:47
16. Sahibinden yumusak taklali 106 saticam simdi, herkes ooo soyle iyi boyle iyi desin. Yok mu bir yanci!!!

2003 den beri 98 binde, 6 kere renk degistirdi, bukalemun gibi masallah. kondisyonu cok iyi, motorunda hangi parcalarin oldugu saibeli, sanayideki her usta bir kere toplamis masallah ,ben arabayi yasli teyzeden aldim.

Zorbey
08-07-2015, 01:51
Şahin doğancılar gibi deyimi var ya o deyiminiz batsın. Lan ne zaman kötü bi laf edecek olsanız onu kullanıyorsunuz Dikkat edelim...

fthdrn
08-07-2015, 01:56
16. Sahibinden yumusak taklali 106 saticam simdi, herkes ooo soyle iyi boyle iyi desin. Yok mu bir yanci!!!

2003 den beri 98 binde, 6 kere renk degistirdi, bukalemun gibi masallah. kondisyonu cok iyi, motorunda hangi parcalarin oldugu saibeli, sanayideki her usta bir kere toplamis masallah ,ben arabayi yasli teyzeden aldim.

Şahin doğancılara satmada abi :D araba emin ellerde kalsın :D

Ranthor
08-07-2015, 01:58
Şahin doğancılara satmada abi :D araba emin ellerde kalsın :D

Haha ust mesaja satasma var.
Benim 106 gti 100 km de 4 litre mazot tuketiyor, gazlayinca 8 lt benzin tuketiyor.
buna gore techturkey de kac bayan uye var?

DCO Works
08-07-2015, 02:01
almanlar dsg yi benden esinlendi sırrımı vermedim ondan hala tam düzene oturmadı dsg.
doguanadolunun en hızlı vites atan adamı benimm !! :D :D triger zinciri kırmışlığım var :D

B16
08-07-2015, 02:03
biri çıkıp demiyecek mi eskiden böyle konularda f5 yapmaktan ciğerimiz solardı diye?

Ranthor
08-07-2015, 02:04
biri çıkıp demiyecek mi eskiden böyle konularda f5 yapmaktan ciğerimiz solardı diye?

Forumdaki gencler birbirini tanimiyor, eskiler de kartlasti..

Ranthor
08-07-2015, 02:11
Pilav gunu bile yokkk

DCO Works
08-07-2015, 02:13
gençler pilava ilgi göstermiyor be güzel abim varsa yoksa burger king yok roll king yok stock king bunlar hep bünyeye zarar kilo yapar gençleri bilinçlendirelim güzel abilerim

AyrtonSenna
08-07-2015, 02:26
Gençlere sahip çıkalım abi forumca pilav günü yapalım bilinçlenelim:D

fthdrn
08-07-2015, 02:30
Haha ust mesaja satasma var.
Benim 106 gti 100 km de 4 litre mazot tuketiyor, gazlayinca 8 lt benzin tuketiyor.
buna gore techturkey de kac bayan uye var?

mevzu çıksın diye yazdım ama s*klenmedim abi :D yoksa bende de şahin var.
ayrıca güvenlik paketli ies var 98 model 344.643 binde 26.400 istiyorum.

DCO Works
08-07-2015, 02:31
eto bitmiş.

anilatasy
08-07-2015, 02:50
eto bitmiş.
abi 2 de 170 yapıo diolar ama durum nedir bilemem çok yakıo gibi söylentilerde var

Seven7
08-07-2015, 02:52
Bence 10 vti 100 gti'ı döver.

anilatasy
08-07-2015, 02:54

11 parça boyalı çıtır hasarlı su motorlu bis var takas düşünürmüsün abi düşünürsen kargolarım uçakla hemen

mert_can 41
08-07-2015, 03:04
mevzu çıksın diye yazdım ama s*klenmedim abi :D yoksa bende de şahin var.
ayrıca güvenlik paketli ies var 98 model 344.643 binde 26.400 istiyorum.

kol dayama varsa ve cix se aracınız biz bu bayramda aracınıza girmek istiyoruz pardon almak istiyoruz :hehe:

EMD
08-07-2015, 03:06
Eskiden cips kola alıp gelirdik izlemeye.

Berat
08-07-2015, 03:15
Detaylı bilgi isteyen arasıııınnn, messajlara cevap vermiyoruz abicim bu arada mahallecek hassas olduğumuz konu saçmasapan fiyat verenlerin itinayla kalbi kırılır tedaviye devam saygılarrr....

fthdrn
08-07-2015, 03:18
kol dayama varsa ve cix se aracınız biz bu bayramda aracınıza girmek istiyoruz pardon almak istiyoruz :hehe:

Dayama var ama araba cix değil. Etiketçiyiz biz ahşap direksiyon birbirinden ilginç logolar var ön konsolda.

mert_can 41
08-07-2015, 03:35
Dayama var ama araba cix değil. Etiketçiyiz biz ahşap direksiyon birbirinden ilginç logolar var ön konsolda.

peki takla atarken 3 saltodan sonra 2 parande de atmışlığı varmı bize biraz kıvrak bir civic lazımda

fthdrn
08-07-2015, 03:50
Hayir bizimkisi mardin güvercini gibi ters takla attı. Tavanda sadece ufak bir cizik var o da çocuklar taş atmış ondan.
Alıcıysan kapora yolla adını koyalım

fdoganb
08-07-2015, 04:44
Sitede bir acaiplik var mı konusuna, Sitede bir acaiplik yok ama acaip adam çok yazmak istemiştim hep ama ceza alırım diye yazamıyodum bari buradan dökeyim zehrimi :D

aslanneron
08-07-2015, 05:46
Eskiden bu konular 15-20 sayfa olurdu silinmeden okumak için ekran resmi falan alırdım şimdi silinmese bile olur kıvamda :D

Kadyr
08-07-2015, 06:04
yönetimden baskı var millet içini dökemiyor :D

AyrtonSenna
08-07-2015, 07:03
Ve sabah sabah bomba patlamayı patlatiyim:D
Techturkey ve alkışlarla yaşıyorum'dan başka hiçbirsiteye üye olmadığım için burada paylaşmak isterim.Alkışlarla yaşıyorumda bir üyenin başına gelen bir hikayeyi paylaşcam kendimce küfürlü yerleri sansürlücem:)

Yazım Yanlışlarından Bitip Tükenen Adam
ben de bir anımı anlatayım. ulan sevcan diye bir bayanla internet cafede mirc aromalı bir klavyeden tanışmıştım yıllar önce... bilirsiniz msn falan vardı o zamanlar. bunla sohbetimiz muhabbetimiz daha da ileri gitmeye başladı tabiki. o zamanlar zayıf, kara kuru bir veledim ben. sevcanla
işemeli s.çmalı salya sümük bir internet aşkı yaşıyoruz...
aklımdan şeytanlık geçecek ya kendi kendime dedim ki ben bu sevcanla sex muhabbeti açarsam msnde de bana camera açar bir şekilde kızı soyundururum. konuyu sürekli s.x mevzusuna getirmeye çalışıyorum falan... neyse bu da sürekli msn de çok sexi bir kızın resimlerini koyuyor, habire değiştiriyor. uLan nasıl olduysa birden konu askerliğe geldi, bana sen askerlğini yaptın mı? diye sordu. evet dedim. yapmaz olur
muyum? sevcan dedi ki: sen, askerde şimdi var ya ne kadar çok -karavanaya - gitmişsindir. karavana mı? "karavanaya gitmek" o an beynimde şimşekler çaktı. parçaları birleştirmeye başladım. karavana muhabbetini ben askere gitmeden önce bilmiyordum. karavana muhabbetinin, askerlerin bölüklerine yemek götürmek için ellerinde büyük kazanlarla yemekhaneye gitmeleri eylemine denildiğini ancak askere gittiğimde
öğrenmiştim. anladım ki karşımdaki kişi askerliğini yapmış
biriydi; yoksa nerden karavana muhabbetini bilecekti amk. ama camera açtırıp karşı karşıya olduğum kişinin kadın mı, erkek mi ya da ne tür bir canlıysa ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu. neyse başladım biricik aşkım sevcana gayleri, triversileri övmeye.- insanlar neden bu g.y, tr..esti arkadaşları dışlıyorlar, neden kimse sevmiyor? halbuki ben
g.ylerle çok iyi anlaşıyorum, bizim komşumuz var t..vesti çok iyi biri vs vs anlattım da anlattım.... ulan dakka bir gol bir. sevcan dedi ki sana bi sürprizim var. ne sürprizi dedim? dur cam acaçam dedi. arkadaş sevcan camı bir açtı. anannın leşini s.keyim o nasıl bir görüntü lan öyle. sarı saçlı brad pitvari kasları olan ermeni gibi kaslı maslı bir
p.ç... hani sıksa suyumu çıkaracak cüssede bir adam amk spor gazetesi. oha dedim. inanamadım 4 yap dedim elinle, 4 yaptı, kahroldum.evet gerçekten karşımda bir dayı vardı. sevcan dayı bana hemen bir teklifte bulundu. dedi ki ben trabzondayım gelsene beni güzelce bi sik.bunca zaman kız diye bir sapingenle konuşmuşluğun vermiş olduğu acının intikamını bir
şekilde çıkarmalıydım. benim yine aklımdan şeytanlık geçecek ya. tamam olur dedim; ama parayla... amacım parayı alıp sevcan dayıya teneke bağlamaktı. dediki para sorun değil istediğin kadar para veririm sana; ama bir şartla "ben de seni s.keceğim." o an beynimden vurulmuşa
döndüm. karşı karşıya olduğum adam, benim gibi 19 numara ayakkabı giyen ve 45 kg ağırlığında 23 yaşında zayıf bir çocuğa hunharca planlar kurmuştu belliki... gözümün önüne gelen siluetleri anlatamam. beynimin perdelerinde birden sevcanın yanına bir kızla tanışma umuduyla gittiğim ama karşıma bir erkek çıkıp, kolumu kanadımı kırmak suretiyle
tokatlayarak döven ve kötü emelleriyle beni kirletecek bir insanın oynadığı senaryo canlandı. peki sizce ne yaptım? hiç bir şey yapamadım amk spor gazetesi. korkudan usulca bilgisayarın fişini çekerken kendimi yakaladım ve yatağa doğru yalpalana yalpalana gidiyordum ve kulağımda sevcanın sesi vardı echo yapıyordu. - ama ben de seni s.kecem,- para sorun değil,- ama ben de seni s.kecem, para sorun değil...

can2k
08-07-2015, 07:21
Techturkey ve alkışlarla yaşıyorum'dan başka hiçbirsiteye üye olmadığım için burada paylaşmak isterim.Alkışlarla yaşıyorumda bir üyenin başına gelen bir hikayeyi paylaşcam kendimce küfürlü yerleri sansürlücem:)

ben de bir anımı anlatayım. ulan sevcan diye bir bayanla internet cafede mirc aromalı bir klavyeden tanışmıştım yıllar önce... bilirsiniz msn falan vardı o zamanlar. bunla sohbetimiz muhabbetimiz daha da ileri gitmeye başladı tabiki. o zamanlar zayıf, kara kuru bir veledim ben. sevcanla
aklımdan şeytanlık geçecek ya kendi kendime dedim ki ben bu sevcanla sex muhabbeti açarsam msnde de bana camera açar bir şekilde kızı soyundururum. konuyu sürekli s.x mevzusuna getirmeye çalışıyorum falan... neyse bu da sürekli msn de çok sexi bir kızın resimlerini koyuyor, habire değiştiriyor. uLan nasıl olduysa birden konu askerliğe geldi, bana sen askerlğini yaptın mı? diye sordu. evet dedim. yapmaz olur
muyum? sevcan dedi ki: sen, askerde şimdi var ya ne kadar çok -karavanaya - gitmişsindir. karavana mı? "karavanaya gitmek" o an beynimde şimşekler çaktı. parçaları birleştirmeye başladım. karavana muhabbetini ben askere gitmeden önce bilmiyordum. karavana muhabbetinin, askerlerin bölüklerine yemek götürmek için ellerinde büyük kazanlarla yemekhaneye gitmeleri eylemine denildiğini ancak askere gittiğimde
biriydi; yoksa nerden karavana muhabbetini bilecekti amk. ama camera açtırıp karşı karşıya olduğum kişinin kadın mı, erkek mi ya da ne tür bir canlıysa ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu. neyse başladım biricik aşkım sevcana gayleri, triversileri övmeye.- insanlar neden bu g.y, tr..esti arkadaşları dışlıyorlar, neden kimse sevmiyor? halbuki ben
g.ylerle çok iyi anlaşıyorum, bizim komşumuz var t..vesti çok iyi biri vs vs anlattım da anlattım.... ulan dakka bir gol bir. sevcan dedi ki sana bi sürprizim var. ne sürprizi dedim? dur cam acaçam dedi. arkadaş sevcan camı bir açtı. anannın leşini s.keyim o nasıl bir görüntü lan öyle. sarı saçlı brad pitvari kasları olan ermeni gibi kaslı maslı bir
p.ç... hani sıksa suyumu çıkaracak cüssede bir adam amk spor gazetesi. oha dedim. inanamadım 4 yap dedim elinle, 4 yaptı, kahroldum.evet gerçekten karşımda bir dayı vardı. sevcan dayı bana hemen bir teklifte bulundu. dedi ki ben trabzondayım gelsene beni güzelce bi sik.bunca zaman kız diye bir sapingenle konuşmuşluğun vermiş olduğu acının intikamını bir
şekilde çıkarmalıydım. benim yine aklımdan şeytanlık geçecek ya. tamam olur dedim; ama parayla... amacım parayı alıp sevcan dayıya teneke bağlamaktı. dediki para sorun değil istediğin kadar para veririm sana; ama bir şartla "ben de seni s.keceğim." o an beynimden vurulmuşa
döndüm. karşı karşıya olduğum adam, benim gibi 19 numara ayakkabı giyen ve 45 kg ağırlığında 23 yaşında zayıf bir çocuğa hunharca planlar kurmuştu belliki... gözümün önüne gelen siluetleri anlatamam. beynimin perdelerinde birden sevcanın yanına bir kızla tanışma umuduyla gittiğim ama karşıma bir erkek çıkıp, kolumu kanadımı kırmak suretiyle
tokatlayarak döven ve kötü emelleriyle beni kirletecek bir insanın oynadığı senaryo canlandı. peki sizce ne yaptım? hiç bir şey yapamadım amk spor gazetesi. korkudan usulca bilgisayarın fişini çekerken kendimi yakaladım ve yatağa doğru yalpalana yalpalana gidiyordum ve kulağımda sevcanın sesi vardı echo yapıyordu. - ama ben de seni s.kecem,- para sorun değil,- ama ben de seni s.kecem, para sorun değil...

ahahahahah sabah sabah :D

XoR
08-07-2015, 07:23
Sabah sabah mide bulandırmasak ? ?

i-vtec07
08-07-2015, 07:28
corsamla vites atarken arıza ışığı yaktırmışlığım var :D

i-vtec07
08-07-2015, 07:29
corsamla vites atarken arıza ışığı yaktırmışlığım var :D

4 atınca söndü

FurkanElsiz
08-07-2015, 07:32

hepsi bi yana echo yapma mevzusu efsane olmuş :hahaha::hahaha::hahaha:

Berkan
08-07-2015, 07:39

bırak mideyi heyecan ver konuya :D

bak nerde o eskiler diyoalar karta kactı diyollar :D calkalaman lazımdı coktan surayı:D

Yigit-Y
08-07-2015, 07:40
Ben 2 den 3 çekerek volantı yamultanı gördüm.

Sanırım vites topuzunu evine goturecekti :)

XoR
08-07-2015, 07:41
bırak mideyi heyecan ver konuya :D

bak nerde o eskiler diyoalar karta kactı diyollar :D calkalaman lazımdı coktan surayı:D

Yok moruk sabah sabah Sevcanın Hasana hunharca kayma hikayesi hayattan soğuttu. Bunu oturup üşenmeden yazıp kurgulayan bir ergen'in olması da ayrı düşündürücü.

XoR
08-07-2015, 07:43
Teenage Mutant Götçü Turtles :D

https://www.youtube.com/watch?v=LNXDORibqkE

K0213
08-07-2015, 07:51

Olm hemen empati yapma, miden bulanmaz o zmn :D

XoR
08-07-2015, 07:53
Olm hemen empati yapma, miden bulanmaz o zmn :D

Empatisini skiyim Fikret :D o bile ürkütücü

dkaya87
08-07-2015, 07:54
3 değildir o 2'dir, 3 olsa duramazsın...

Berkan
08-07-2015, 08:03
şimdi mustu olaydı surda fenamı olurdu anca arada ölücülük yapıyo arabaya :p :hehe:

R.I.P
08-07-2015, 08:05
beyler 2 den 3 attığınız şey nedir? benim arabada öyle şeyler yok ama 30u geçemiyorum bundan olabilir mi?

altima
08-07-2015, 08:28
https://www.youtube.com/watch?v=b9XkaO6o9Ys

adminlerde ricam bu videoyu yanlış değerlendirmesinler.

az sonra izleyeceğiniz görüntüde insanlara GERÇEKTEN SAYGI DUYUYORUM :icon_tup:

Rıdvan

FurkanElsiz
08-07-2015, 08:51
https://www.youtube.com/watch?v=b9XkaO6o9Ys

adminlerde ricam bu videoyu yanlış değerlendirmesinler.

az sonra izleyeceğiniz görüntüde insanlara GERÇEKTEN SAYGI DUYUYORUM :icon_tup:

Rıdvan

düşman götüne...

XoR
08-07-2015, 08:56
Kişinin skine saygı duyulan bir platformu ilk defa görüyorum.

Rıdvan bari sen yapma be kardeşim

Day Walker
08-07-2015, 08:56
1000 postta sıfırlanan konularımız vardı bizim :hehe:

Day Walker
08-07-2015, 08:57

videoyu atlaya atlaya izlediğim için ski görmedim sen bayaa ağır çekim yapmışsın sanki :D

XoR
08-07-2015, 09:01
videoyu atlaya atlaya izlediğim için ski görmedim sen bayaa ağır çekim yapmışsın sanki :D

Tarihin ilk prezervatifi olan Gergedan boynuzu takmış olan bile vardı

Day Walker
08-07-2015, 09:08
Tarihin ilk prezervatifi olan Gergedan boynuzu takmış olan bile vardı

:hehe:

http://i.hizliresim.com/1y8Jk1.jpg (http://hizliresim.com/1y8Jk1)

Berkan
08-07-2015, 09:12
aga o video ve sondaki anakonda neymiş valla :hehe: adama baksana aeoru bozmasın düz dursun diye apara bile yapmış :hehe:

altima
08-07-2015, 09:12

koray hocam, samimi sölüyorum şu videodan sonra kendimi kötü hissettim. 5-10 dakka kendime gelemedim. ""bunlar erkekse biz neyiz arkadaş?"" diye geçirdim içimden..

ondan bu saygı muhabbeti :cool:

Rıdvan :icon_tup:

mimarsertac
08-07-2015, 09:23
Vites mites bitmiş aga forumda herkes otomatiğe geçmiş canlılık 0.

Evrenoz
08-07-2015, 09:25
faketir la o video
fake olmalı yani
oha amk ya

XoR
08-07-2015, 09:27
faketir la o video
fake olmalı yani
oha amk ya

Tripod'un ataları onlar :D

Molev
08-07-2015, 09:27
faketir dimi evren abi ...:confused::confused:

Berkan
08-07-2015, 09:29
videonun son kısmını izleyin yeter :hehe:

lavuk denizde sırt üstü yüzse periskop cıkarmıs denizaltı gibi taklır mazallah :hahaha:

Day Walker
08-07-2015, 09:30
yaa bide google amcaya futanari yazsanıza ben şimdi işyerindeyim açamıyorum :hehe:

cabrioleter
08-07-2015, 09:34

Bunlar hep ferre alışkanlığı :)

Day Walker
08-07-2015, 09:39
Bunlar hep ferre alışkanlığı :)

ahahahahahah :hehe:

Berkan
08-07-2015, 09:47
yaa bide google amcaya futanari yazsanıza ben şimdi işyerindeyim açamıyorum :hehe:

eyvah ya :hehe: önden vitesli var tünelin ucu bombok biyere gidiyor yazmayın

AyrtonSenna
08-07-2015, 09:50

Abi yazdığım gibi kapattım sayfayı:D

Berkan
08-07-2015, 09:54
Abi yazdığım gibi kapattım sayfayı:D

demiştim yazmayın diye :hahaha:

R.I.P
08-07-2015, 09:57
videoyu atlata atlata izlerken nedendir bilemem atlatamadım öyle bir yerde takıldı ki az daha dursam dinimi değiştirip putperest olacaktım.

Ranthor
08-07-2015, 10:12
Ridvan naaptin sen ya?

Vur dedin, oldurdun zombi olduk gene vurdun oldurdun. Nereden aklina geldi o video.

Daha hikayenin sokunu atlamadan!!

ScarpRex
08-07-2015, 10:14
Hocam bunlar şeyi ile adam döver, silahlı yaralamadan içeri girer.

Evrenoz
08-07-2015, 10:14
faketir fakeeeee
olmaz lan öyle şey
töbe töbeee

Day Walker
08-07-2015, 10:16
eyvah ya :hehe: önden vitesli var tünelin ucu bombok biyere gidiyor yazmayın

aahhahah al bitane daha çıktı :hehe:

rebel
08-07-2015, 10:54
Nİ ORAN VAR Nİ ORANTI - SANSÜRSÜZ: https://youtu.be/qAeOxHPF1Ho

Ahaha aklima direk bu geldi

Evrenoz
08-07-2015, 10:57
Nİ ORAN VAR Nİ ORANTI - SANSÜRSÜZ: https://youtu.be/qAeOxHPF1Ho

Ahaha aklima direk bu geldi

düşman götüne :D :D
kahkaha attım ofiste

Burak K.
08-07-2015, 11:01
Geçen yine vites atıyoruz...

altima
08-07-2015, 11:18
Ridvan naaptin sen ya?

Vur dedin, oldurdun zombi olduk gene vurdun oldurdun. Nereden aklina geldi o video.

yok üstad, farkındaysan eski bir videoydu.. tam geyiklik yani.. hatırladım atayım siteye dedim.

çizgiyi aştıysa kusura kalma :icon_tup:

Rıdvan

Ranthor
08-07-2015, 12:06
sorun yok:)

Evrenoz
08-07-2015, 12:15
Tripod'un ataları onlar :D

monopod abi bu..

düşünsene kalkmış halini.. net olarak geçer bacak boyunu

Ome_RS
08-07-2015, 12:17
Şimdi anlamadıgım bir konu var.
bu adam dünyanın en tripod adamıysa ve ayaklanmısı 35cm alete sahipse;
http://www.kibrismanset.com/ilginc/dunyanin-en-buyugune-sahip-olan-adam-35-cm-h51876.html

videodakiler ne?
öyle şey mi olur yaa böbrek ameliyatı yapar bunla, ugrassa kapalı kalp ameliyatına kadar gider.

mert_can 41
08-07-2015, 12:23
Hayir bizimkisi mardin güvercini gibi ters takla attı. Tavanda sadece ufak bir cizik var o da çocuklar taş atmış ondan.
Alıcıysan kapora yolla adını koyalım
Diyosunki evlat olacak nasıl seslenceğine karar ver :D :D sizin km ilerimi sayıyo gerimi bizim bir emmi oğlu varda onunki geri gidiyomuş :D

Ranthor
08-07-2015, 12:25
bu konu buraya nerden geldi ya:)

Arenimo
08-07-2015, 12:26
Aren yusuf die die ölücek :D
olmayan bişeyi göremeen aren vazgeç bu sevdadan
bir umuttur yaşamak :((( hahahaha

yusuf kia yusuf mu? borcu filan vardi bir ara?
Yokmu hani şu ibizalara fısıldayan adam :D

AyrtonSenna
08-07-2015, 12:29
Ridvan naaptin sen ya?

Ranthor abi eğer attığım hikaye ağır geldiyse benimde kusuruma bakmayın:D

fthdrn
08-07-2015, 12:57
Videoyu izlerken istemsizce "alın o kadını ordan alınnnnn" diye haykırdım.
amma velakin kadının da hoşuna gitmememiş değil :D

Ozan Özer
08-07-2015, 19:05
Yerliler otobüsün vitesi Çoktan 3e atmış bile

HondatugraL
08-07-2015, 19:12
aha açlık başıma vurdu zaten ne geyık yaparım şimdi :D

ScarpRex
08-07-2015, 19:16
bijon varmı satılık bijon :D

anilatasy
08-07-2015, 19:58

olmazmı var hemde şifreli ama 3 lastikli arabalar için 3 bijon var sade :D :D

Onurkk06
08-07-2015, 20:09
Videoyu yeni izledim bu adamlar kesin ağızlarına kulaklarına garip şeyler takıyolar kesin aletede bişey takmışlardır bizimkiler yanında Citroën otomatik vites kolu gibi kalıyor

HondatugraL
08-07-2015, 20:15

billurmu geçion nan var tabı :D

Mpower
09-07-2015, 00:08
Yeni bir tsi king çıkmış var mı olayın aslı bilen gören duyan yazılımlı m3 tokatlıyormuş

srknkr
09-07-2015, 00:21
Asfaltı kazıyo namussuz. Hızından yakalayıpta fotoğraflayabilen olmadı daha

fthdrn
09-07-2015, 00:28
Yeni bir tsi king çıkmış var mı olayın aslı bilen gören duyan yazılımlı m3 tokatlıyormuş

M3 var m3 var şimdi öyle bi laf diyorsunuz ki...
Hangi m3 müş o ? Şöförü kim ??? Şöför önemli faktör.!

RSX
09-07-2015, 00:31
2si evde olmayıp 1den 3e dsg hızında atanlar barnak galdırsın

CemBerk
09-07-2015, 00:45
Geçen 3ten 2 ye atcam diye 4 e atmışım herkes şok

Burak
09-07-2015, 00:50
Bende 3 le 4 iptal, 1 de 2 de sıkıyorum 5'e atıyorum tertemiz

srknkr
09-07-2015, 00:52
3 viteste dip gaz giderken aniden 1. vitese alıyosun, arabanın içinden kaplan çıkıyo kaplan.. Kükrüyo mübarek

!KO
09-07-2015, 00:53
farzet ki hiç vites atmadık

hakan_41
09-07-2015, 00:54
ben 5 e atamıyorum , yok

!KO
09-07-2015, 00:57
ben 5 e atamıyorum , yok

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjvcNDvUWNylqne0GOvLsAV3ihW-GY3khFLDwgwZXRavS5TRBMlw

painkller
09-07-2015, 01:16
Nerde eski ramazanlar. Eskiden buralar sahura kadar uuuuuuuuuuuu cekirdekten sivilcelerim turemisti hala gecmediler.

AyrtonSenna
09-07-2015, 06:50
İşte bunlar hep vites küçültmekten oluyor:D

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/265281/hak-ettiler-lan-dedirten-atv-kazasi

by.gkn
09-07-2015, 07:42

denemeler dosthane de yapılmıştır. lütfen dikkatli yorum yazalım.

doncarlo
09-07-2015, 08:49
O nedir öyle arkadaş bende kendimi bir meret zannederdim 2 saattir o ***** vidyo yüzünden uyuyamıyorum.Millet poşette taşıyo silahı , vidyoyu bulandan çekene buraya linki atana kadar herkese teşekkür ederim.Ön yargı kıran , eleştirel ve felsefik bir vidyo.

R.I.P
09-07-2015, 09:01
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış

Ome_RS
09-07-2015, 09:07
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış

el çükü görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş daha uygun olurdu sanırım
ama videodakiler kürek sapı mübarek :D

XoR
09-07-2015, 09:10
Daha güzel konular açıldı burası tırt :D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/205525-s2000-sevdiginiz-yonler-ve-sevmediginiz-yonleri-2.html#post7877723

Berkan
09-07-2015, 09:13
el çükü görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş daha uygun olurdu sanırım
ama videodakiler kürek sapı mübarek :D

ne sapı direk küregin kendisi :hehe:

suskunkral_21
09-07-2015, 10:02
Kiz arkadaşla 2 den 3 e atarken küfür yemek kadar güzel birşey yok. Leğene su mu dolduruyon hayvannn

by.gkn
09-07-2015, 12:06
Daha güzel konular açıldı burası tırt :D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/205525-s2000-sevdiginiz-yonler-ve-sevmediginiz-yonleri-2.html#post7877723

işten güçten konuya bakamadan konu uçmuş gitmiş ya

AyrtonSenna
09-07-2015, 12:11
Yapılcak birşey yok buradan devam edelim konu iyidi:D

ahmetgurlek
09-07-2015, 12:26
işten güçten konuya bakamadan konu uçmuş gitmiş ya

s2000 konusu niye uçtu? gayet keyifli ilerliyordu :D

by beko
09-07-2015, 12:42
Abi bana vites demeyin yeni aldığım slxten yokuştan inerken şanzumanın takozlarını parçaladım

Day Walker
09-07-2015, 12:44
Abi bana vites demeyin yeni aldığım slxten yokuştan inerken şanzumanın takozlarını parçaladım

Sanırım Roket yaptın ondan olmuş olabilir :D

AyrtonSenna
09-07-2015, 13:28
Belki bilmeyenler vardır oğuz abi roket diyince aklıma geldi:D

Yıllar önce Karsata yaşayan bir vatandaş sıfır aldığı tofaş kartaldan sürekli şikayerçiymiş aracın şanzumanı arıza yapıyor diye.Her servise gidişinde bir yanıt bulunamamış sürekli yenisi ile dğiştiği halde sorun giderilmemiş ve şikayetlerinden dolayı bursa fabirkasına yazı gönderiliyormuş.O zamanın tofaş a.ş genel müdürü toplantı sırasında karstan niye bu kadar şikayet geldiğini çalışanlarına sormuş hiçkimse yanıt vermeyince kendisi ve yanına aldığı birkaç kişi ile Karsa giderler.Orada şikayetçi olan adamı bulurlar ve araç sahibi derdini anlatır.Araç sahibi ile test sürüşüne çıkarlar ve aracı araç sahibinin kullanmasına isterler.Aracı kullanmaya başlayan vatandaş derki bu 1.vites bunda sıkıntı yok der hızlanır bu 2.vites der yine yükselir aynı şekilde 5.vitese kadar geldikten sonra R'ye takar ve derki işte sıkıntı burada başlıyor aha buda roket der ve şanzumanı yine aşağı indirir:D

Not:Eğer hikayeyi yanlış biliyorsam bilen birisi düzeltsin ben internette bulamadım aklımda kalanları yazdım:D

tayreep_john
09-07-2015, 13:29
konu yine kaçtı :/

can2k
09-07-2015, 13:32
saglam kaynaklardan aldığım bi bilgiye göre
konu bitmiş

Molev
09-07-2015, 13:50
hıııı peki tamam o zaman. R

Day Walker
09-07-2015, 14:04
Belki bilmeyenler vardır oğuz abi roket diyince aklıma geldi:D

Yıllar önce Karsata yaşayan bir vatandaş sıfır aldığı tofaş kartaldan sürekli şikayerçiymiş aracın şanzumanı arıza yapıyor diye.Her servise gidişinde bir yanıt bulunamamış sürekli yenisi ile dğiştiği halde sorun giderilmemiş ve şikayetlerinden dolayı bursa fabirkasına yazı gönderiliyormuş.O zamanın tofaş a.ş genel müdürü toplantı sırasında karstan niye bu kadar şikayet geldiğini çalışanlarına sormuş hiçkimse yanıt vermeyince kendisi ve yanına aldığı birkaç kişi ile Karsa giderler.Orada şikayetçi olan adamı bulurlar ve araç sahibi derdini anlatır.Araç sahibi ile test sürüşüne çıkarlar ve aracı araç sahibinin kullanmasına isterler.Aracı kullanmaya başlayan vatandaş derki bu 1.vites bunda sıkıntı yok der hızlanır bu 2.vites der yine yükselir aynı şekilde 5.vitese kadar geldikten sonra R'ye takar ve derki işte sıkıntı burada başlıyor aha buda roket der ve şanzumanı yine aşağı indirir:D

Not:Eğer hikayeyi yanlış biliyorsam bilen birisi düzeltsin ben internette bulamadım aklımda kalanları yazdım:D

yanlışın aracın düz fites olması :hehe:

aracı alan otomatik olarak alıyo ve (R)okete takıyo :hehe:

fthdrn
09-07-2015, 20:30
ben o kadar denedim giden arabayı geri vitese takamadım (araba dediysem şahin :D )

burakgunay
09-07-2015, 21:48
ne sapı direk küregin kendisi :hehe:

kürek fabrikası amg yerinde... psikologa gidicem bu nedir ya toplum huzuru bozuldu resmen forumda.

Mpower
10-07-2015, 09:30
Video olayını daha yeni gördüm sabah sabah adamlar yemeğe ekmek buılamıyor nerde büyttün nasıl büyüttün insan hayret ediyor

srknkr
10-07-2015, 09:56
Bu konunun hala 8 sayfa kalması.. Enteresaan :)

Ranthor
10-07-2015, 11:10
Kari kiz resmi ya da bir vti s2k atismasi olsa gorurduk burayi

XoR
10-07-2015, 11:20
Kari kiz resmi ya da bir vti s2k atismasi olsa gorurduk burayi

72 cm pipi videosu olursa konunun başında nasıl hareket gelsin :D

Ranthor
10-07-2015, 11:36
koray buraya bir resim koy, guzel bir ablamiza ait olsun. ama max bikinili acikligindaaaa

Gko
10-07-2015, 11:40
bu olur mu masumane

http://wallpapers.wallhaven.cc/wallpapers/full/wallhaven-232702.jpg

Gko
10-07-2015, 11:41
boyut ayarlamamışım kusura bakmayın

XoR
10-07-2015, 11:41
koray buraya bir resim koy, guzel bir ablamiza ait olsun. ama max bikinili acikligindaaaa

Moruk o işlere ben bakmıyorum :D ama Instada tek takip ettiğim bu tar bayanın fotoğrafını paylaşayım :D

https://instagram.com/diazdilya/?hl=en

http://www.girlswithmuscle.com/images/full/925188236.jpg

AyrtonSenna
10-07-2015, 12:06
Kendimi kurban ettim ban yemeye hazırım:D
http://i112.photobucket.com/albums/n199/bearmartinez2334/Gifs/A6_zps84a06750.gif

Berkan
10-07-2015, 12:22
Moruk o işlere ben bakmıyorum :D ama Instada tek takip ettiğim bu tar bayanın fotoğrafını paylaşayım :D

abla ayrı manzara ayrı girinti cıkıntılar ayrı güzel maşallah :hehe:

şehmuz
10-07-2015, 12:32
paylaştıgınız kızların okadar albenileri yok

Ranthor
10-07-2015, 12:34
o islere kim bakiyor acaba:)

Berkan
10-07-2015, 12:34
dağılın beyler arkadas hergün prenseslerle takılıyomuş :D

şehmuz
10-07-2015, 12:37
ben garıya garı demem garı benim olmadıkça ,bu farklı yazılıyoda şimdi ban yarim olmaz ayıp olur mübarek günde

lnd_samet
10-07-2015, 12:39
bak bak bitmedi anasını satiyim, o nasıl birşeydir yaa, pöfff

AyrtonSenna
10-07-2015, 12:43

Abi bu nedir ya :puha::puha:

Day Walker
10-07-2015, 12:45
Şimdi konu ferrelerle dolar birazdan :hehe:

AyrtonSenna
10-07-2015, 12:48
paylaştıgınız kızların okadar albenileri yok

Daha iyisi varsa sen paylaş sende bizleri p...venk zanettin herlade:D

Gko
10-07-2015, 12:53
https://instagram.com/kyrasantoroxx/

özelimi paylaştım şuan bayılıyorum şuna

Slipshod
10-07-2015, 12:55
https://www.youtube.com/watch?v=f9_mtaeYiyE

Day Walker
10-07-2015, 12:56
Bende böyle takipdeydim bir zamanlar :D :hehe:

şehmuz
10-07-2015, 12:57
Daha iyisi varsa sen paylaş sende bizleri p...venk zanettin herlade:D

güldürdün bzi kardeeşş :D bu arada kyrasantoroxda aynı sulukule çingenlerine benxiyo güzelmi sizce bence degil

Day Walker
10-07-2015, 12:59
https://instagram.com/xoxoalenapo/

Bu da benim eski favorilerden ;)

AyrtonSenna
10-07-2015, 13:00
güldürdün bzi kardeeşş :D bu arada kyrasantoroxda aynı sulukule çingenlerine benxiyo güzelmi sizce bence degil

Onunkide çingene güzelliği;)

Gko
10-07-2015, 13:02

sağ üstten çıksana

by.gkn
10-07-2015, 13:03
Bu ara forumda sanki fake üyeler dolanıyor gibi geliyor bana. Ama güvenemiyorumda bokta çıkabilir :D

Berkan
10-07-2015, 13:19
su sayfayı begenmeyeni allah taş eder valla :hehe:

Snake
10-07-2015, 13:34
Ne kadar hareketli bir sayfa :D

AyrtonSenna
10-07-2015, 13:47
Alın bizim memlekettede kadın gibi kadın var:D
http://4.bp.blogspot.com/-3Q972GBhmsQ/U7kQinwGLnI/AAAAAAAACGg/LEBrx9OluEQ/s640/yasemin+allen+barcelona.jpg

Day Walker
10-07-2015, 13:53
Alın bizim memlekettede kadın gibi kadın var:D
http://4.bp.blogspot.com/-3Q972GBhmsQ/U7kQinwGLnI/AA/s640/yasemin+allen+barcelona.jpg

ıııyyykkkkk :hehe:

bu ne beeee

www.vk.com ;)

AyrtonSenna
10-07-2015, 13:56
ıııyyykkkkk :hehe:

bu ne beeee

www.vk.com ;)

Oğuz abi bari sen yapma ne yapalım abi memlekette eli yüzü düzgün efendi başka kadın mı var hepsi aynı b.kun laciverti:hehe::hehe::hehe:

Day Walker
10-07-2015, 14:04
Oğuz abi bari sen yapma ne yapalım abi memlekette eli yüzü düzgün efendi başka kadın mı var hepsi aynı b.kun laciverti:hehe::hehe::hehe:

Gönül ota konmuş *** şok :hehe:

İnstagramdaki arama kriterlerini genişlet biraz neler var neler biraz :D bize ömür geçirecek hatun değil suç ortağı lazım :hehe:

B16
10-07-2015, 14:42

İnstagramdaki arama kriterlerini genişlet biraz neler var neler biraz :D bize ömür geçirecek hatun değil suç ortağı lazım :hehe:

Seninle günahlara dalmak istiyen birisi var

http://media.photobucket.com/user/cesariton/media/2paty.gif.html?filters[term]=girl%20gif&filters[primary]=images&filters[secondary]=videos&sort=1&o=15

B16
10-07-2015, 14:46
http://i921.photobucket.com/albums/ad55/shelternorman/gif/girlontop.gif

Berkan
10-07-2015, 14:51

kaçak et diyosun :hehe:

HondatugraL
10-07-2015, 14:57
Karıııııııııııııııııııııııııııııı :(

srknkr
10-07-2015, 15:04
Ohooo :D Konuya gel :) Bakalım daha ne hallere giricek bu konu :D

onn_dear
10-07-2015, 15:43
Roll de vites topuzunu arka koltukta bulduğumuz oldu

levent
10-07-2015, 15:52
http://larsensotelo.tumblr.com/

http://emanueleferrari.tumblr.com/

https://instagram.com/jenselter/

http://jaiphoto.tumblr.com/

Bende böyle ateş edeyim bari.

Sadık Özyer
10-07-2015, 15:55
Klimacida klima gazi doldurabilir miyiz ?

Snake
10-07-2015, 16:01
http://larsensotelo.tumblr.com/

http://emanueleferrari.tumblr.com/

https://instagram.com/jenselter/

http://jaiphoto.tumblr.com/

Bende böyle ateş edeyim bari.

Taradın Lannnnn :)

Evrenoz
10-07-2015, 16:04
instagram/

esracakirofficial
ceydayirtici
aneliabrc
afetyakar18
amhottie
burcuaydiinn_
duygu_sevenay
ebru_tayy
gizemstkb
gcerenn
gezercagla

bunlar önemli

XoR
10-07-2015, 16:06
instagram/

esracakirofficial
ceydayirtici
aneliabrc
afetyakar18
amhottie
burcuaydiinn_
duygu_sevenay
ebru_tayy
gizemstkb
gcerenn
gezercagla

bunlar önemli

Adam koleksiyoner dağılın emenike :D :D

halilkarakas
10-07-2015, 16:07
tanrı bizi korusun

Evrenoz
10-07-2015, 16:08
Adam koleksiyoner dağılın emenike :D :D

arkadaş hepsi :P

AyrtonSenna
10-07-2015, 16:09
Abilerim sizden öğreneceğim daha çok şey var koleksiyonlarınızada maşallah:D

XoR
10-07-2015, 16:10
arkadaş hepsi :P

Moruk bende bir kişi vardı onuda paylaştım :D fazlasını takip etmem yasak :hehe:

AyrtonSenna
10-07-2015, 16:10
Demek ki bizimkiler amatör eğlendiren cinstenmiş burada gördüklerimden sonra:hehe::hehe::hehe:

Evrenoz
10-07-2015, 16:23
Moruk bende bir kişi vardı onuda paylaştım :D fazlasını takip etmem yasak :hehe:

fake hesap aç :)

o hesaba da webden / farklı telden gir

hayret bişi, biz mi öğretelim :D

B16
10-07-2015, 16:45

websta, web tarayıcı üzerinden instagram kullanmanıza yarıyor. +rep pls

Ranthor
10-07-2015, 16:46
konu ateş açtı,

üyeler sığınaklara

XoR
10-07-2015, 16:47

The Specialist :D

http://www.pastposters.com/cw3/assets/product_expanded/(R)__Specialist(4).jpg

SerkanYazgan.
10-07-2015, 17:19
Vallahi konuya can gelmiş, bıraktığımda ölüydü :D Levoda sağlam arşiv vardır paylaşsın :)

şehmuz
10-07-2015, 17:25
halen saglam bişi gelmedi

XoR
10-07-2015, 17:25
** geldi can geldi :hehe:

XoR
10-07-2015, 17:28

Bu post sağlam

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/205459-2015-en-hizli-vites-atan-uyesi-4.html#post7876689

cabrioleter
10-07-2015, 17:36
instagram/

esracakirofficial
ceydayirtici
aneliabrc
afetyakar18
amhottie
burcuaydiinn_
duygu_sevenay
ebru_tayy
gizemstkb
gcerenn
gezercagla

bunlar önemli

araya harun abi karışmış aman dikkat =)

cem
10-07-2015, 17:36
** geldi can geldi :hehe:

Ranthor bu mesajı okurken ne düşünüyordur acaba :)

XoR
10-07-2015, 17:40
Ranthor bu mesajı okurken ne düşünüyordur acaba :)

Kendi yazdı hacı post et diye ki ben insan post ettim :hehe:

Rawr
10-07-2015, 17:52
https://www.facebook.com/nomedigacompita/videos/1600543566901623 ;)

Kakus
10-07-2015, 17:58
https://www.facebook.com/nomedigacompita/videos/1600543566901623 ;)

Açmayın beyler, yüksek derecede hipnoz etkisi!

Gko
10-07-2015, 18:01
https://www.youtube.com/watch?v=N1ZtoLJv6-c

1.20ye kadar izleseniz yeter

Berat
10-07-2015, 18:13

Gelde o frı alma :)

AyrtonSenna
10-07-2015, 18:14
Valla şu siteye girdiğim zaman tüm herşeyi unutuyorum keyfim yerine geliyor yorumları ve konuları görünce:D

Buda benden gelsin:cool:

https://www.youtube.com/watch?v=WrjwGPb0Hvw

AyrtonSenna
10-07-2015, 18:15

Kardeş sen niye misafir olarak takılıyorsun buyur gel içeriye:D:hehe:

ProdriveSTI
10-07-2015, 18:19
Selam.........

Gko
10-07-2015, 18:22
Kardeş sen niye misafir olarak takılıyorsun buyur gel içeriye:D:hehe:

içerideydi de işi çıktı şutladılar saolsun adminler..

XoR
10-07-2015, 18:24

Müesseseden

http://img1.ask.fm/assets/207/506/558/normal/8894ortasi_delik_haci_sakir_sabunlari_91320.jpg

Gko
10-07-2015, 18:29
Müesseseden

http://img1.ask.fm/assets/207/506/558/normal/8894ortasi_delik_haci_sakir_sabunlari_91320.jpg

hahahahahahahahahahahhaha :D

XoR
10-07-2015, 18:35
Biran Seat Altur'da düşündüm kendimi :D :D

Er34
10-07-2015, 18:57
Gelde o frı alma :)

Bu motor seçenekleri ile sunuluyorsa kaçırmamak lazım :D

B16
10-07-2015, 19:03
Selam.........

https://www.youtube.com/watch?v=CfscXEDEcxE

HondatugraL
10-07-2015, 19:24

siten yöneticileri daha tehlikeli amk :D

Gko
10-07-2015, 19:51
Biran Seat Altur'da düşündüm kendimi :D :D

abovvvv durum fena :D

srknkr
10-07-2015, 20:13
Zaman yanlış zaman :D 1-2 hafta sonra olsa bu konu... -düşünemiyorum :D

Kakus
10-07-2015, 20:17
https://www.youtube.com/watch?v=YnCvyzlcYwE

Sevgili kardeşlerim, güzel dostlarım, pek muhterem büyüklerime armağanım olsun o halde.

Sondaki parça da 1 yıldır falan telefonumun melodisi; Optimist - Sexy Toy

Caner B.
10-07-2015, 20:33

Sevgili kardeşlerim, güzel dostlarım, pek muhterem büyüklerime armağanım olsun o halde.

Klipteki adam=ben

fthdrn
10-07-2015, 20:34
Allahınız yok mu lan sizinnnnnnn :D

coder
10-07-2015, 20:58
gülücüğe odaklan.................

Ozan Özer
10-07-2015, 21:08
Satılık L'agent gözlük..
2'den 3'e çekerken kullanılmıştır..

AyrtonSenna
10-07-2015, 21:15
https://s.instela.com/m/gulucuge-odaklan--i71517.jpg
gülücüğe odaklan.................

TaGo
10-07-2015, 21:24
Sonra neymiş. TÜRK sapık, oldu canım

HondatugraL
10-07-2015, 21:24

kim nasıl ne ne diyeceği ne şekil garip bişey bilemedim yani.

Kadyr
10-07-2015, 22:01
https://www.youtube.com/watch?v=hTQN09Yudpo
ozlemıssınızdır

Kadyr
10-07-2015, 22:04
o degılde ınstada ne guzel seyler varmıs. ara sıra paylasn boyle seylerde bakalım takıp etsek hatun oyar:D

Gko
10-07-2015, 22:13
beyazlar içinde seeeen

http://i.hizliresim.com/8gqA3d.jpg

Gko
10-07-2015, 22:14
sabah şunlar uyandığını hayal et bide

http://i.hizliresim.com/DMzpA1.jpg

Gko
10-07-2015, 22:20
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (14 kayıtlı ve 3 misafir)

misafirler inşallah hatunlar değildir :D

Kadyr
10-07-2015, 22:22
http://www.bonjourmadame.fr/
yukarıdan arsıve tıklatın genclerr:)
o degılde evren abı paylastıgın hesapları google yazdım bızım sıte cıktı ha

mert_can 41
10-07-2015, 22:29
Forum üyelerinin bir çoğu vitesi sağ eliyle atıyodur şu saaten sonra :D

Kadyr
10-07-2015, 22:31
ramazandan sonra atarıkk ben paylastım ama bakmadım sıteye :D

HondatugraL
10-07-2015, 22:35
http://www.bonjourmadame.fr/
yukarıdan arsıve tıklatın genclerr:)
o degılde evren abı paylastıgın hesapları google yazdım bızım sıte cıktı ha

ooooffff mk şu mubarek günde :(

painkller
10-07-2015, 22:43
Techturkey le iftardan sahura atis serbest programimiza hos geldiniz.

Beyler herkeste kirli cikiymis, daha neler dokulucek sacilacak merak icerisindeyim. Fazla merak falanda yok simdi kurban gitmeyelim girgir konusunda

Emrecan-R
10-07-2015, 22:44
Artım pc de techturkeyi açık bırakıp biryere gitmicem :D

Emrecan-R
10-07-2015, 22:45
https://facebook.com/photo.php?fbid=1027124867305380&id=745410262143510&set=a.746262025391667.1073741829.745410262143510&source=48 buda benden facede guzel seyler var :D

AyrtonSenna
10-07-2015, 22:52
Hoşgeldiniz sahur gecesi günahkarlar grubu:D

painkller
10-07-2015, 22:56
Adam 1 dakkada uyum saglamis ya :D

AyrtonSenna
10-07-2015, 22:57
Scarprex"i getirin buraya bi hikaye yazsında şenlenek garibim üye olduktan bir kaç gün sonra banlanmıştı:D

burakgunay
10-07-2015, 23:07
Bİtttİkk aqq bİttİk yeterrrr

levent
10-07-2015, 23:17
facebook denilince,

yoga pantsss

https://www.facebook.com/pages/Girls-In-Yoga-Pants/117942591656491?fref=ts

bi de şu detay..

https://www.facebook.com/hashtag/sotrendybabe?source=feed_text&story_id=993186837371784

Emrecan-R
10-07-2015, 23:41
Facebookta lisa morales diye aratın :D

streetracer_nos
10-07-2015, 23:46
11/07/2015 İmsak vakİtlerİ:)

İstanbul 03:36

ankara 03:29

HondatugraL
11-07-2015, 00:02
Sürmek isteyen :D

https://www.facebook.com/MissLisaMorales/videos/vb.208906996402/10152779941926403/?type=3&video_source=pages_video_set

mert_can 41
11-07-2015, 00:07
Sürmek isteyen :D

https://www.facebook.com/MissLisaMorales/videos/vb.208906996402/10152779941926403/?type=3&video_source=pages_video_set

sürmesem canlı izlesem yeter :sorybom:

levent
11-07-2015, 00:11
sürmek değilde kafamı yaslamak istedim :D