Orijinalini görmek için tıklayınız : 2015 in en hizli vites atan uyesi!!
Geyik sabah 6 ya kadaar serbest, baldir bacak yasak... ( onu whatsappdan yapin)
Konularimi goremiyorum diyen 100. Kullanicimizi 3 hafta Fatih erkek yurduna tatilde gonderiyoruz alles inklusive!!! Ayrica dedelerle duş promosyonu ile
Valla da billa da göremiyorum error veriyorum :D
Dünya Göz' den yüzde 10 indirim kazandınız. :)
konu serbestse abi köpük yapan sprey başlık bakıyorum chemicalguys'ın ve adam's polishte ki gibi veya ucuz yollu fl uyumlu yıkama makinesi
erhanarici18
07-07-2015, 23:24
bende görmüyom bende görmüyom
abi şu yasakları kaldıralım ama
Kopugu napican?
En iyi kopugu bunlar yapiyor..
http://www.hdwalls.co/wp-content/uploads/2015/03/car-wash-girl-wallapper-picture.jpg
Faruk_Vtec
07-07-2015, 23:27
Reklamlar;
F&F CAR CLEAN... :icon_tup::D
Baldır, bacak yok dedin ama ateşi yaktın
Agaya beles...
Ayrica bu ablalar iffetli
Günlük şom ağzımın ufak bi kanıtını koyacaktım ama foto boyutunu ayarlayamadığım için koymuyorum. Mazallah forum falan çöker :D
Bu başlık şanzıman dağıttırır:)
Melih 76. Sin!
Yapma be abi saymıştım 100 olmalıydım :D
Bu forum dsg den hizli vites atan adamlar gordu.
Benim de debriyajsiz vites attigim olmustur, sag pedal halida, sol ayakta halidaaa
Tabi kisa surede motor kulaggi kopmustu. Zavalli clio
Bu forum dsg den hizli vites atan adamlar gordu.
Benim de debriyajsiz vites attigim olmustur, sag pedal halida, sol ayakta halidaaa
Tabi kisa surede motor kulaggi kopmustu. Zavalli clio
3e atarken ön camdan elimizi çıkarmışlığımız vardır.
arkın_aLLen
08-07-2015, 00:01
ayağımızın kaportadan çıkmışlığı vardır...
painkller
08-07-2015, 00:06
Bizim ss te 4 e gerek yok, isime yarayan her seyle takas yaparim.
O degil de bizim Yusuf abi hala deneme videolarini atmadi ya onu da yinebdip not olarak dusiy bari :D
aykutsafakyaman
08-07-2015, 00:32
3 e atarken yuzukle cam kirmisligimiz var tavsiye etmiyorum :)
Bi' gün yine 3'e atıyoruz.
Aren yusuf die die ölücek :D
olmayan bişeyi göremeen aren vazgeç bu sevdadan
yusuf kia yusuf mu? borcu filan vardi bir ara?
gecen gun 3 e attım torpıdo uzerıme gelıyordu ehahah :D
mert_can 41
08-07-2015, 00:56
Geçen 3 e atıyodum bir baktım araba otomatik tabi biz şok..
sercanaktasss
08-07-2015, 00:58
2 den 4 e cakıyorum 3e gerek duymuyorum
aykutsafakyaman
08-07-2015, 01:08
1 den 2 ye atarken arka koltuktakini bayilttik saygilar.
Canselmo
08-07-2015, 01:34
3 e atarken arabanın vites körüğü baglantılı plastik malzemeleri hiç etmişligim vardır :D
anilatasy
08-07-2015, 01:34
Bizim ss te 4 e gerek yok, isime yarayan her seyle takas yaparim.
bizde 3 e gerek duymuyoz 1-2 yeterli takas yapalım heyecan lazım farklılık gerek ?
streetracer_nos
08-07-2015, 01:37
Ne bu dedi
Mavi Amerika dedim......
Vahşiiiii, 1 den 2 ye cekip yan verince bana cok sev diyo bana aşık olmasından korkuyorum...
streetracer_nos
08-07-2015, 01:39
Hepinizede bi makas atsam yuvarlar atarım haaaa haaaayvan gibi şiii yapmayınn
slowmotion
08-07-2015, 01:41
1-2-1 tabi piston şok.
16. Sahibinden yumusak taklali 106 saticam simdi, herkes ooo soyle iyi boyle iyi desin. Yok mu bir yanci!!!
2003 den beri 98 binde, 6 kere renk degistirdi, bukalemun gibi masallah. kondisyonu cok iyi, motorunda hangi parcalarin oldugu saibeli, sanayideki her usta bir kere toplamis masallah ,ben arabayi yasli teyzeden aldim.
Şahin doğancılar gibi deyimi var ya o deyiminiz batsın. Lan ne zaman kötü bi laf edecek olsanız onu kullanıyorsunuz Dikkat edelim...
16. Sahibinden yumusak taklali 106 saticam simdi, herkes ooo soyle iyi boyle iyi desin. Yok mu bir yanci!!!
2003 den beri 98 binde, 6 kere renk degistirdi, bukalemun gibi masallah. kondisyonu cok iyi, motorunda hangi parcalarin oldugu saibeli, sanayideki her usta bir kere toplamis masallah ,ben arabayi yasli teyzeden aldim.
Şahin doğancılara satmada abi :D araba emin ellerde kalsın :D
Şahin doğancılara satmada abi :D araba emin ellerde kalsın :D
Haha ust mesaja satasma var.
Benim 106 gti 100 km de 4 litre mazot tuketiyor, gazlayinca 8 lt benzin tuketiyor.
buna gore techturkey de kac bayan uye var?
DCO Works
08-07-2015, 02:01
almanlar dsg yi benden esinlendi sırrımı vermedim ondan hala tam düzene oturmadı dsg.
doguanadolunun en hızlı vites atan adamı benimm !! :D :D triger zinciri kırmışlığım var :D
biri çıkıp demiyecek mi eskiden böyle konularda f5 yapmaktan ciğerimiz solardı diye?
biri çıkıp demiyecek mi eskiden böyle konularda f5 yapmaktan ciğerimiz solardı diye?
Forumdaki gencler birbirini tanimiyor, eskiler de kartlasti..
DCO Works
08-07-2015, 02:13
gençler pilava ilgi göstermiyor be güzel abim varsa yoksa burger king yok roll king yok stock king bunlar hep bünyeye zarar kilo yapar gençleri bilinçlendirelim güzel abilerim
AyrtonSenna
08-07-2015, 02:26
Gençlere sahip çıkalım abi forumca pilav günü yapalım bilinçlenelim:D
Haha ust mesaja satasma var.
Benim 106 gti 100 km de 4 litre mazot tuketiyor, gazlayinca 8 lt benzin tuketiyor.
buna gore techturkey de kac bayan uye var?
mevzu çıksın diye yazdım ama s*klenmedim abi :D yoksa bende de şahin var.
ayrıca güvenlik paketli ies var 98 model 344.643 binde 26.400 istiyorum.
DCO Works
08-07-2015, 02:31
eto bitmiş.
anilatasy
08-07-2015, 02:50
eto bitmiş.
abi 2 de 170 yapıo diolar ama durum nedir bilemem çok yakıo gibi söylentilerde var
Bence 10 vti 100 gti'ı döver.
anilatasy
08-07-2015, 02:54
11 parça boyalı çıtır hasarlı su motorlu bis var takas düşünürmüsün abi düşünürsen kargolarım uçakla hemen
mert_can 41
08-07-2015, 03:04
mevzu çıksın diye yazdım ama s*klenmedim abi :D yoksa bende de şahin var.
ayrıca güvenlik paketli ies var 98 model 344.643 binde 26.400 istiyorum.
kol dayama varsa ve cix se aracınız biz bu bayramda aracınıza girmek istiyoruz pardon almak istiyoruz :hehe:
Eskiden cips kola alıp gelirdik izlemeye.
Detaylı bilgi isteyen arasıııınnn, messajlara cevap vermiyoruz abicim bu arada mahallecek hassas olduğumuz konu saçmasapan fiyat verenlerin itinayla kalbi kırılır tedaviye devam saygılarrr....
kol dayama varsa ve cix se aracınız biz bu bayramda aracınıza girmek istiyoruz pardon almak istiyoruz :hehe:
Dayama var ama araba cix değil. Etiketçiyiz biz ahşap direksiyon birbirinden ilginç logolar var ön konsolda.
mert_can 41
08-07-2015, 03:35
Dayama var ama araba cix değil. Etiketçiyiz biz ahşap direksiyon birbirinden ilginç logolar var ön konsolda.
peki takla atarken 3 saltodan sonra 2 parande de atmışlığı varmı bize biraz kıvrak bir civic lazımda
Hayir bizimkisi mardin güvercini gibi ters takla attı. Tavanda sadece ufak bir cizik var o da çocuklar taş atmış ondan.
Alıcıysan kapora yolla adını koyalım
Sitede bir acaiplik var mı konusuna, Sitede bir acaiplik yok ama acaip adam çok yazmak istemiştim hep ama ceza alırım diye yazamıyodum bari buradan dökeyim zehrimi :D
aslanneron
08-07-2015, 05:46
Eskiden bu konular 15-20 sayfa olurdu silinmeden okumak için ekran resmi falan alırdım şimdi silinmese bile olur kıvamda :D
yönetimden baskı var millet içini dökemiyor :D
AyrtonSenna
08-07-2015, 07:03
Ve sabah sabah bomba patlamayı patlatiyim:D
Techturkey ve alkışlarla yaşıyorum'dan başka hiçbirsiteye üye olmadığım için burada paylaşmak isterim.Alkışlarla yaşıyorumda bir üyenin başına gelen bir hikayeyi paylaşcam kendimce küfürlü yerleri sansürlücem:)
Yazım Yanlışlarından Bitip Tükenen Adam
ben de bir anımı anlatayım. ulan sevcan diye bir bayanla internet cafede mirc aromalı bir klavyeden tanışmıştım yıllar önce... bilirsiniz msn falan vardı o zamanlar. bunla sohbetimiz muhabbetimiz daha da ileri gitmeye başladı tabiki. o zamanlar zayıf, kara kuru bir veledim ben. sevcanla
işemeli s.çmalı salya sümük bir internet aşkı yaşıyoruz...
aklımdan şeytanlık geçecek ya kendi kendime dedim ki ben bu sevcanla sex muhabbeti açarsam msnde de bana camera açar bir şekilde kızı soyundururum. konuyu sürekli s.x mevzusuna getirmeye çalışıyorum falan... neyse bu da sürekli msn de çok sexi bir kızın resimlerini koyuyor, habire değiştiriyor. uLan nasıl olduysa birden konu askerliğe geldi, bana sen askerlğini yaptın mı? diye sordu. evet dedim. yapmaz olur
muyum? sevcan dedi ki: sen, askerde şimdi var ya ne kadar çok -karavanaya - gitmişsindir. karavana mı? "karavanaya gitmek" o an beynimde şimşekler çaktı. parçaları birleştirmeye başladım. karavana muhabbetini ben askere gitmeden önce bilmiyordum. karavana muhabbetinin, askerlerin bölüklerine yemek götürmek için ellerinde büyük kazanlarla yemekhaneye gitmeleri eylemine denildiğini ancak askere gittiğimde
öğrenmiştim. anladım ki karşımdaki kişi askerliğini yapmış
biriydi; yoksa nerden karavana muhabbetini bilecekti amk. ama camera açtırıp karşı karşıya olduğum kişinin kadın mı, erkek mi ya da ne tür bir canlıysa ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu. neyse başladım biricik aşkım sevcana gayleri, triversileri övmeye.- insanlar neden bu g.y, tr..esti arkadaşları dışlıyorlar, neden kimse sevmiyor? halbuki ben
g.ylerle çok iyi anlaşıyorum, bizim komşumuz var t..vesti çok iyi biri vs vs anlattım da anlattım.... ulan dakka bir gol bir. sevcan dedi ki sana bi sürprizim var. ne sürprizi dedim? dur cam acaçam dedi. arkadaş sevcan camı bir açtı. anannın leşini s.keyim o nasıl bir görüntü lan öyle. sarı saçlı brad pitvari kasları olan ermeni gibi kaslı maslı bir
p.ç... hani sıksa suyumu çıkaracak cüssede bir adam amk spor gazetesi. oha dedim. inanamadım 4 yap dedim elinle, 4 yaptı, kahroldum.evet gerçekten karşımda bir dayı vardı. sevcan dayı bana hemen bir teklifte bulundu. dedi ki ben trabzondayım gelsene beni güzelce bi sik.bunca zaman kız diye bir sapingenle konuşmuşluğun vermiş olduğu acının intikamını bir
şekilde çıkarmalıydım. benim yine aklımdan şeytanlık geçecek ya. tamam olur dedim; ama parayla... amacım parayı alıp sevcan dayıya teneke bağlamaktı. dediki para sorun değil istediğin kadar para veririm sana; ama bir şartla "ben de seni s.keceğim." o an beynimden vurulmuşa
döndüm. karşı karşıya olduğum adam, benim gibi 19 numara ayakkabı giyen ve 45 kg ağırlığında 23 yaşında zayıf bir çocuğa hunharca planlar kurmuştu belliki... gözümün önüne gelen siluetleri anlatamam. beynimin perdelerinde birden sevcanın yanına bir kızla tanışma umuduyla gittiğim ama karşıma bir erkek çıkıp, kolumu kanadımı kırmak suretiyle
tokatlayarak döven ve kötü emelleriyle beni kirletecek bir insanın oynadığı senaryo canlandı. peki sizce ne yaptım? hiç bir şey yapamadım amk spor gazetesi. korkudan usulca bilgisayarın fişini çekerken kendimi yakaladım ve yatağa doğru yalpalana yalpalana gidiyordum ve kulağımda sevcanın sesi vardı echo yapıyordu. - ama ben de seni s.kecem,- para sorun değil,- ama ben de seni s.kecem, para sorun değil...
Techturkey ve alkışlarla yaşıyorum'dan başka hiçbirsiteye üye olmadığım için burada paylaşmak isterim.Alkışlarla yaşıyorumda bir üyenin başına gelen bir hikayeyi paylaşcam kendimce küfürlü yerleri sansürlücem:)
ben de bir anımı anlatayım. ulan sevcan diye bir bayanla internet cafede mirc aromalı bir klavyeden tanışmıştım yıllar önce... bilirsiniz msn falan vardı o zamanlar. bunla sohbetimiz muhabbetimiz daha da ileri gitmeye başladı tabiki. o zamanlar zayıf, kara kuru bir veledim ben. sevcanla
aklımdan şeytanlık geçecek ya kendi kendime dedim ki ben bu sevcanla sex muhabbeti açarsam msnde de bana camera açar bir şekilde kızı soyundururum. konuyu sürekli s.x mevzusuna getirmeye çalışıyorum falan... neyse bu da sürekli msn de çok sexi bir kızın resimlerini koyuyor, habire değiştiriyor. uLan nasıl olduysa birden konu askerliğe geldi, bana sen askerlğini yaptın mı? diye sordu. evet dedim. yapmaz olur
muyum? sevcan dedi ki: sen, askerde şimdi var ya ne kadar çok -karavanaya - gitmişsindir. karavana mı? "karavanaya gitmek" o an beynimde şimşekler çaktı. parçaları birleştirmeye başladım. karavana muhabbetini ben askere gitmeden önce bilmiyordum. karavana muhabbetinin, askerlerin bölüklerine yemek götürmek için ellerinde büyük kazanlarla yemekhaneye gitmeleri eylemine denildiğini ancak askere gittiğimde
biriydi; yoksa nerden karavana muhabbetini bilecekti amk. ama camera açtırıp karşı karşıya olduğum kişinin kadın mı, erkek mi ya da ne tür bir canlıysa ne olduğunu öğrenmem gerekiyordu. neyse başladım biricik aşkım sevcana gayleri, triversileri övmeye.- insanlar neden bu g.y, tr..esti arkadaşları dışlıyorlar, neden kimse sevmiyor? halbuki ben
g.ylerle çok iyi anlaşıyorum, bizim komşumuz var t..vesti çok iyi biri vs vs anlattım da anlattım.... ulan dakka bir gol bir. sevcan dedi ki sana bi sürprizim var. ne sürprizi dedim? dur cam acaçam dedi. arkadaş sevcan camı bir açtı. anannın leşini s.keyim o nasıl bir görüntü lan öyle. sarı saçlı brad pitvari kasları olan ermeni gibi kaslı maslı bir
p.ç... hani sıksa suyumu çıkaracak cüssede bir adam amk spor gazetesi. oha dedim. inanamadım 4 yap dedim elinle, 4 yaptı, kahroldum.evet gerçekten karşımda bir dayı vardı. sevcan dayı bana hemen bir teklifte bulundu. dedi ki ben trabzondayım gelsene beni güzelce bi sik.bunca zaman kız diye bir sapingenle konuşmuşluğun vermiş olduğu acının intikamını bir
şekilde çıkarmalıydım. benim yine aklımdan şeytanlık geçecek ya. tamam olur dedim; ama parayla... amacım parayı alıp sevcan dayıya teneke bağlamaktı. dediki para sorun değil istediğin kadar para veririm sana; ama bir şartla "ben de seni s.keceğim." o an beynimden vurulmuşa
döndüm. karşı karşıya olduğum adam, benim gibi 19 numara ayakkabı giyen ve 45 kg ağırlığında 23 yaşında zayıf bir çocuğa hunharca planlar kurmuştu belliki... gözümün önüne gelen siluetleri anlatamam. beynimin perdelerinde birden sevcanın yanına bir kızla tanışma umuduyla gittiğim ama karşıma bir erkek çıkıp, kolumu kanadımı kırmak suretiyle
tokatlayarak döven ve kötü emelleriyle beni kirletecek bir insanın oynadığı senaryo canlandı. peki sizce ne yaptım? hiç bir şey yapamadım amk spor gazetesi. korkudan usulca bilgisayarın fişini çekerken kendimi yakaladım ve yatağa doğru yalpalana yalpalana gidiyordum ve kulağımda sevcanın sesi vardı echo yapıyordu. - ama ben de seni s.kecem,- para sorun değil,- ama ben de seni s.kecem, para sorun değil...
ahahahahah sabah sabah :D
Sabah sabah mide bulandırmasak ? ?
i-vtec07
08-07-2015, 07:28
corsamla vites atarken arıza ışığı yaktırmışlığım var :D
i-vtec07
08-07-2015, 07:29
corsamla vites atarken arıza ışığı yaktırmışlığım var :D
4 atınca söndü
FurkanElsiz
08-07-2015, 07:32
hepsi bi yana echo yapma mevzusu efsane olmuş :hahaha::hahaha::hahaha:
bırak mideyi heyecan ver konuya :D
bak nerde o eskiler diyoalar karta kactı diyollar :D calkalaman lazımdı coktan surayı:D
Ben 2 den 3 çekerek volantı yamultanı gördüm.
Sanırım vites topuzunu evine goturecekti :)
bırak mideyi heyecan ver konuya :D
bak nerde o eskiler diyoalar karta kactı diyollar :D calkalaman lazımdı coktan surayı:D
Yok moruk sabah sabah Sevcanın Hasana hunharca kayma hikayesi hayattan soğuttu. Bunu oturup üşenmeden yazıp kurgulayan bir ergen'in olması da ayrı düşündürücü.
Teenage Mutant Götçü Turtles :D
https://www.youtube.com/watch?v=LNXDORibqkE
Olm hemen empati yapma, miden bulanmaz o zmn :D
Olm hemen empati yapma, miden bulanmaz o zmn :D
Empatisini skiyim Fikret :D o bile ürkütücü
3 değildir o 2'dir, 3 olsa duramazsın...
şimdi mustu olaydı surda fenamı olurdu anca arada ölücülük yapıyo arabaya :p :hehe:
beyler 2 den 3 attığınız şey nedir? benim arabada öyle şeyler yok ama 30u geçemiyorum bundan olabilir mi?
https://www.youtube.com/watch?v=b9XkaO6o9Ys
adminlerde ricam bu videoyu yanlış değerlendirmesinler.
az sonra izleyeceğiniz görüntüde insanlara GERÇEKTEN SAYGI DUYUYORUM :icon_tup:
Rıdvan
FurkanElsiz
08-07-2015, 08:51
https://www.youtube.com/watch?v=b9XkaO6o9Ys
adminlerde ricam bu videoyu yanlış değerlendirmesinler.
az sonra izleyeceğiniz görüntüde insanlara GERÇEKTEN SAYGI DUYUYORUM :icon_tup:
Rıdvan
düşman götüne...
Kişinin skine saygı duyulan bir platformu ilk defa görüyorum.
Rıdvan bari sen yapma be kardeşim
Day Walker
08-07-2015, 08:56
1000 postta sıfırlanan konularımız vardı bizim :hehe:
Day Walker
08-07-2015, 08:57
videoyu atlaya atlaya izlediğim için ski görmedim sen bayaa ağır çekim yapmışsın sanki :D
videoyu atlaya atlaya izlediğim için ski görmedim sen bayaa ağır çekim yapmışsın sanki :D
Tarihin ilk prezervatifi olan Gergedan boynuzu takmış olan bile vardı
Day Walker
08-07-2015, 09:08
Tarihin ilk prezervatifi olan Gergedan boynuzu takmış olan bile vardı
:hehe:
http://i.hizliresim.com/1y8Jk1.jpg (http://hizliresim.com/1y8Jk1)
aga o video ve sondaki anakonda neymiş valla :hehe: adama baksana aeoru bozmasın düz dursun diye apara bile yapmış :hehe:
koray hocam, samimi sölüyorum şu videodan sonra kendimi kötü hissettim. 5-10 dakka kendime gelemedim. ""bunlar erkekse biz neyiz arkadaş?"" diye geçirdim içimden..
ondan bu saygı muhabbeti :cool:
Rıdvan :icon_tup:
mimarsertac
08-07-2015, 09:23
Vites mites bitmiş aga forumda herkes otomatiğe geçmiş canlılık 0.
faketir la o video
fake olmalı yani
oha amk ya
faketir la o video
fake olmalı yani
oha amk ya
Tripod'un ataları onlar :D
faketir dimi evren abi ...:confused::confused:
videonun son kısmını izleyin yeter :hehe:
lavuk denizde sırt üstü yüzse periskop cıkarmıs denizaltı gibi taklır mazallah :hahaha:
Day Walker
08-07-2015, 09:30
yaa bide google amcaya futanari yazsanıza ben şimdi işyerindeyim açamıyorum :hehe:
cabrioleter
08-07-2015, 09:34
Bunlar hep ferre alışkanlığı :)
Day Walker
08-07-2015, 09:39
Bunlar hep ferre alışkanlığı :)
ahahahahahah :hehe:
yaa bide google amcaya futanari yazsanıza ben şimdi işyerindeyim açamıyorum :hehe:
eyvah ya :hehe: önden vitesli var tünelin ucu bombok biyere gidiyor yazmayın
AyrtonSenna
08-07-2015, 09:50
Abi yazdığım gibi kapattım sayfayı:D
Abi yazdığım gibi kapattım sayfayı:D
demiştim yazmayın diye :hahaha:
videoyu atlata atlata izlerken nedendir bilemem atlatamadım öyle bir yerde takıldı ki az daha dursam dinimi değiştirip putperest olacaktım.
Ridvan naaptin sen ya?
Vur dedin, oldurdun zombi olduk gene vurdun oldurdun. Nereden aklina geldi o video.
Daha hikayenin sokunu atlamadan!!
ScarpRex
08-07-2015, 10:14
Hocam bunlar şeyi ile adam döver, silahlı yaralamadan içeri girer.
faketir fakeeeee
olmaz lan öyle şey
töbe töbeee
Day Walker
08-07-2015, 10:16
eyvah ya :hehe: önden vitesli var tünelin ucu bombok biyere gidiyor yazmayın
aahhahah al bitane daha çıktı :hehe:
Nİ ORAN VAR Nİ ORANTI - SANSÜRSÜZ: https://youtu.be/qAeOxHPF1Ho
Ahaha aklima direk bu geldi
Nİ ORAN VAR Nİ ORANTI - SANSÜRSÜZ: https://youtu.be/qAeOxHPF1Ho
Ahaha aklima direk bu geldi
düşman götüne :D :D
kahkaha attım ofiste
Burak K.
08-07-2015, 11:01
Geçen yine vites atıyoruz...
Ridvan naaptin sen ya?
Vur dedin, oldurdun zombi olduk gene vurdun oldurdun. Nereden aklina geldi o video.
yok üstad, farkındaysan eski bir videoydu.. tam geyiklik yani.. hatırladım atayım siteye dedim.
çizgiyi aştıysa kusura kalma :icon_tup:
Rıdvan
Tripod'un ataları onlar :D
monopod abi bu..
düşünsene kalkmış halini.. net olarak geçer bacak boyunu
Şimdi anlamadıgım bir konu var.
bu adam dünyanın en tripod adamıysa ve ayaklanmısı 35cm alete sahipse;
http://www.kibrismanset.com/ilginc/dunyanin-en-buyugune-sahip-olan-adam-35-cm-h51876.html
videodakiler ne?
öyle şey mi olur yaa böbrek ameliyatı yapar bunla, ugrassa kapalı kalp ameliyatına kadar gider.
mert_can 41
08-07-2015, 12:23
Hayir bizimkisi mardin güvercini gibi ters takla attı. Tavanda sadece ufak bir cizik var o da çocuklar taş atmış ondan.
Alıcıysan kapora yolla adını koyalım
Diyosunki evlat olacak nasıl seslenceğine karar ver :D :D sizin km ilerimi sayıyo gerimi bizim bir emmi oğlu varda onunki geri gidiyomuş :D
bu konu buraya nerden geldi ya:)
Aren yusuf die die ölücek :D
olmayan bişeyi göremeen aren vazgeç bu sevdadan
bir umuttur yaşamak :((( hahahaha
yusuf kia yusuf mu? borcu filan vardi bir ara?
Yokmu hani şu ibizalara fısıldayan adam :D
AyrtonSenna
08-07-2015, 12:29
Ridvan naaptin sen ya?
Ranthor abi eğer attığım hikaye ağır geldiyse benimde kusuruma bakmayın:D
Videoyu izlerken istemsizce "alın o kadını ordan alınnnnn" diye haykırdım.
amma velakin kadının da hoşuna gitmememiş değil :D
Ozan Özer
08-07-2015, 19:05
Yerliler otobüsün vitesi Çoktan 3e atmış bile
HondatugraL
08-07-2015, 19:12
aha açlık başıma vurdu zaten ne geyık yaparım şimdi :D
ScarpRex
08-07-2015, 19:16
bijon varmı satılık bijon :D
anilatasy
08-07-2015, 19:58
olmazmı var hemde şifreli ama 3 lastikli arabalar için 3 bijon var sade :D :D
Onurkk06
08-07-2015, 20:09
Videoyu yeni izledim bu adamlar kesin ağızlarına kulaklarına garip şeyler takıyolar kesin aletede bişey takmışlardır bizimkiler yanında Citroën otomatik vites kolu gibi kalıyor
HondatugraL
08-07-2015, 20:15
billurmu geçion nan var tabı :D
Yeni bir tsi king çıkmış var mı olayın aslı bilen gören duyan yazılımlı m3 tokatlıyormuş
Asfaltı kazıyo namussuz. Hızından yakalayıpta fotoğraflayabilen olmadı daha
Yeni bir tsi king çıkmış var mı olayın aslı bilen gören duyan yazılımlı m3 tokatlıyormuş
M3 var m3 var şimdi öyle bi laf diyorsunuz ki...
Hangi m3 müş o ? Şöförü kim ??? Şöför önemli faktör.!
2si evde olmayıp 1den 3e dsg hızında atanlar barnak galdırsın
Geçen 3ten 2 ye atcam diye 4 e atmışım herkes şok
Bende 3 le 4 iptal, 1 de 2 de sıkıyorum 5'e atıyorum tertemiz
3 viteste dip gaz giderken aniden 1. vitese alıyosun, arabanın içinden kaplan çıkıyo kaplan.. Kükrüyo mübarek
farzet ki hiç vites atmadık
hakan_41
09-07-2015, 00:54
ben 5 e atamıyorum , yok
ben 5 e atamıyorum , yok
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjvcNDvUWNylqne0GOvLsAV3ihW-GY3khFLDwgwZXRavS5TRBMlw
painkller
09-07-2015, 01:16
Nerde eski ramazanlar. Eskiden buralar sahura kadar uuuuuuuuuuuu cekirdekten sivilcelerim turemisti hala gecmediler.
AyrtonSenna
09-07-2015, 06:50
İşte bunlar hep vites küçültmekten oluyor:D
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/265281/hak-ettiler-lan-dedirten-atv-kazasi
denemeler dosthane de yapılmıştır. lütfen dikkatli yorum yazalım.
doncarlo
09-07-2015, 08:49
O nedir öyle arkadaş bende kendimi bir meret zannederdim 2 saattir o ***** vidyo yüzünden uyuyamıyorum.Millet poşette taşıyo silahı , vidyoyu bulandan çekene buraya linki atana kadar herkese teşekkür ederim.Ön yargı kıran , eleştirel ve felsefik bir vidyo.
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış
el çükü görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş daha uygun olurdu sanırım
ama videodakiler kürek sapı mübarek :D
Daha güzel konular açıldı burası tırt :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/205525-s2000-sevdiginiz-yonler-ve-sevmediginiz-yonleri-2.html#post7877723
el çükü görmeyen kendininkini keser sapı zannedermiş daha uygun olurdu sanırım
ama videodakiler kürek sapı mübarek :D
ne sapı direk küregin kendisi :hehe:
suskunkral_21
09-07-2015, 10:02
Kiz arkadaşla 2 den 3 e atarken küfür yemek kadar güzel birşey yok. Leğene su mu dolduruyon hayvannn
Daha güzel konular açıldı burası tırt :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/205525-s2000-sevdiginiz-yonler-ve-sevmediginiz-yonleri-2.html#post7877723
işten güçten konuya bakamadan konu uçmuş gitmiş ya
AyrtonSenna
09-07-2015, 12:11
Yapılcak birşey yok buradan devam edelim konu iyidi:D
ahmetgurlek
09-07-2015, 12:26
işten güçten konuya bakamadan konu uçmuş gitmiş ya
s2000 konusu niye uçtu? gayet keyifli ilerliyordu :D
Abi bana vites demeyin yeni aldığım slxten yokuştan inerken şanzumanın takozlarını parçaladım
Day Walker
09-07-2015, 12:44
Abi bana vites demeyin yeni aldığım slxten yokuştan inerken şanzumanın takozlarını parçaladım
Sanırım Roket yaptın ondan olmuş olabilir :D
AyrtonSenna
09-07-2015, 13:28
Belki bilmeyenler vardır oğuz abi roket diyince aklıma geldi:D
Yıllar önce Karsata yaşayan bir vatandaş sıfır aldığı tofaş kartaldan sürekli şikayerçiymiş aracın şanzumanı arıza yapıyor diye.Her servise gidişinde bir yanıt bulunamamış sürekli yenisi ile dğiştiği halde sorun giderilmemiş ve şikayetlerinden dolayı bursa fabirkasına yazı gönderiliyormuş.O zamanın tofaş a.ş genel müdürü toplantı sırasında karstan niye bu kadar şikayet geldiğini çalışanlarına sormuş hiçkimse yanıt vermeyince kendisi ve yanına aldığı birkaç kişi ile Karsa giderler.Orada şikayetçi olan adamı bulurlar ve araç sahibi derdini anlatır.Araç sahibi ile test sürüşüne çıkarlar ve aracı araç sahibinin kullanmasına isterler.Aracı kullanmaya başlayan vatandaş derki bu 1.vites bunda sıkıntı yok der hızlanır bu 2.vites der yine yükselir aynı şekilde 5.vitese kadar geldikten sonra R'ye takar ve derki işte sıkıntı burada başlıyor aha buda roket der ve şanzumanı yine aşağı indirir:D
Not:Eğer hikayeyi yanlış biliyorsam bilen birisi düzeltsin ben internette bulamadım aklımda kalanları yazdım:D
tayreep_john
09-07-2015, 13:29
konu yine kaçtı :/
saglam kaynaklardan aldığım bi bilgiye göre
konu bitmiş
hıııı peki tamam o zaman. R
Day Walker
09-07-2015, 14:04
Belki bilmeyenler vardır oğuz abi roket diyince aklıma geldi:D
Yıllar önce Karsata yaşayan bir vatandaş sıfır aldığı tofaş kartaldan sürekli şikayerçiymiş aracın şanzumanı arıza yapıyor diye.Her servise gidişinde bir yanıt bulunamamış sürekli yenisi ile dğiştiği halde sorun giderilmemiş ve şikayetlerinden dolayı bursa fabirkasına yazı gönderiliyormuş.O zamanın tofaş a.ş genel müdürü toplantı sırasında karstan niye bu kadar şikayet geldiğini çalışanlarına sormuş hiçkimse yanıt vermeyince kendisi ve yanına aldığı birkaç kişi ile Karsa giderler.Orada şikayetçi olan adamı bulurlar ve araç sahibi derdini anlatır.Araç sahibi ile test sürüşüne çıkarlar ve aracı araç sahibinin kullanmasına isterler.Aracı kullanmaya başlayan vatandaş derki bu 1.vites bunda sıkıntı yok der hızlanır bu 2.vites der yine yükselir aynı şekilde 5.vitese kadar geldikten sonra R'ye takar ve derki işte sıkıntı burada başlıyor aha buda roket der ve şanzumanı yine aşağı indirir:D
Not:Eğer hikayeyi yanlış biliyorsam bilen birisi düzeltsin ben internette bulamadım aklımda kalanları yazdım:D
yanlışın aracın düz fites olması :hehe:
aracı alan otomatik olarak alıyo ve (R)okete takıyo :hehe:
ben o kadar denedim giden arabayı geri vitese takamadım (araba dediysem şahin :D )
burakgunay
09-07-2015, 21:48
ne sapı direk küregin kendisi :hehe:
kürek fabrikası amg yerinde... psikologa gidicem bu nedir ya toplum huzuru bozuldu resmen forumda.
Video olayını daha yeni gördüm sabah sabah adamlar yemeğe ekmek buılamıyor nerde büyttün nasıl büyüttün insan hayret ediyor
Bu konunun hala 8 sayfa kalması.. Enteresaan :)
Kari kiz resmi ya da bir vti s2k atismasi olsa gorurduk burayi
Kari kiz resmi ya da bir vti s2k atismasi olsa gorurduk burayi
72 cm pipi videosu olursa konunun başında nasıl hareket gelsin :D
koray buraya bir resim koy, guzel bir ablamiza ait olsun. ama max bikinili acikligindaaaa
bu olur mu masumane
http://wallpapers.wallhaven.cc/wallpapers/full/wallhaven-232702.jpg
boyut ayarlamamışım kusura bakmayın
koray buraya bir resim koy, guzel bir ablamiza ait olsun. ama max bikinili acikligindaaaa
Moruk o işlere ben bakmıyorum :D ama Instada tek takip ettiğim bu tar bayanın fotoğrafını paylaşayım :D
https://instagram.com/diazdilya/?hl=en
http://www.girlswithmuscle.com/images/full/925188236.jpg
AyrtonSenna
10-07-2015, 12:06
Kendimi kurban ettim ban yemeye hazırım:D
http://i112.photobucket.com/albums/n199/bearmartinez2334/Gifs/A6_zps84a06750.gif
Moruk o işlere ben bakmıyorum :D ama Instada tek takip ettiğim bu tar bayanın fotoğrafını paylaşayım :D
abla ayrı manzara ayrı girinti cıkıntılar ayrı güzel maşallah :hehe:
paylaştıgınız kızların okadar albenileri yok
o islere kim bakiyor acaba:)
dağılın beyler arkadas hergün prenseslerle takılıyomuş :D
ben garıya garı demem garı benim olmadıkça ,bu farklı yazılıyoda şimdi ban yarim olmaz ayıp olur mübarek günde
lnd_samet
10-07-2015, 12:39
bak bak bitmedi anasını satiyim, o nasıl birşeydir yaa, pöfff
AyrtonSenna
10-07-2015, 12:43
Abi bu nedir ya :puha::puha:
Day Walker
10-07-2015, 12:45
Şimdi konu ferrelerle dolar birazdan :hehe:
AyrtonSenna
10-07-2015, 12:48
paylaştıgınız kızların okadar albenileri yok
Daha iyisi varsa sen paylaş sende bizleri p...venk zanettin herlade:D
https://instagram.com/kyrasantoroxx/
özelimi paylaştım şuan bayılıyorum şuna
Slipshod
10-07-2015, 12:55
https://www.youtube.com/watch?v=f9_mtaeYiyE
Day Walker
10-07-2015, 12:56
Bende böyle takipdeydim bir zamanlar :D :hehe:
Daha iyisi varsa sen paylaş sende bizleri p...venk zanettin herlade:D
güldürdün bzi kardeeşş :D bu arada kyrasantoroxda aynı sulukule çingenlerine benxiyo güzelmi sizce bence degil
Day Walker
10-07-2015, 12:59
https://instagram.com/xoxoalenapo/
Bu da benim eski favorilerden ;)
AyrtonSenna
10-07-2015, 13:00
güldürdün bzi kardeeşş :D bu arada kyrasantoroxda aynı sulukule çingenlerine benxiyo güzelmi sizce bence degil
Onunkide çingene güzelliği;)
sağ üstten çıksana
Bu ara forumda sanki fake üyeler dolanıyor gibi geliyor bana. Ama güvenemiyorumda bokta çıkabilir :D
su sayfayı begenmeyeni allah taş eder valla :hehe:
Ne kadar hareketli bir sayfa :D
AyrtonSenna
10-07-2015, 13:47
Alın bizim memlekettede kadın gibi kadın var:D
http://4.bp.blogspot.com/-3Q972GBhmsQ/U7kQinwGLnI/AAAAAAAACGg/LEBrx9OluEQ/s640/yasemin+allen+barcelona.jpg
Day Walker
10-07-2015, 13:53
Alın bizim memlekettede kadın gibi kadın var:D
http://4.bp.blogspot.com/-3Q972GBhmsQ/U7kQinwGLnI/AA/s640/yasemin+allen+barcelona.jpg
ıııyyykkkkk :hehe:
bu ne beeee
www.vk.com ;)
AyrtonSenna
10-07-2015, 13:56
ıııyyykkkkk :hehe:
bu ne beeee
www.vk.com ;)
Oğuz abi bari sen yapma ne yapalım abi memlekette eli yüzü düzgün efendi başka kadın mı var hepsi aynı b.kun laciverti:hehe::hehe::hehe:
Day Walker
10-07-2015, 14:04
Oğuz abi bari sen yapma ne yapalım abi memlekette eli yüzü düzgün efendi başka kadın mı var hepsi aynı b.kun laciverti:hehe::hehe::hehe:
Gönül ota konmuş *** şok :hehe:
İnstagramdaki arama kriterlerini genişlet biraz neler var neler biraz :D bize ömür geçirecek hatun değil suç ortağı lazım :hehe:
İnstagramdaki arama kriterlerini genişlet biraz neler var neler biraz :D bize ömür geçirecek hatun değil suç ortağı lazım :hehe:
Seninle günahlara dalmak istiyen birisi var
http://media.photobucket.com/user/cesariton/media/2paty.gif.html?filters[term]=girl%20gif&filters[primary]=images&filters[secondary]=videos&sort=1&o=15
http://i921.photobucket.com/albums/ad55/shelternorman/gif/girlontop.gif
kaçak et diyosun :hehe:
HondatugraL
10-07-2015, 14:57
Karıııııııııııııııııııııııııııııı :(
Ohooo :D Konuya gel :) Bakalım daha ne hallere giricek bu konu :D
onn_dear
10-07-2015, 15:43
Roll de vites topuzunu arka koltukta bulduğumuz oldu
http://larsensotelo.tumblr.com/
http://emanueleferrari.tumblr.com/
https://instagram.com/jenselter/
http://jaiphoto.tumblr.com/
Bende böyle ateş edeyim bari.
Sadık Özyer
10-07-2015, 15:55
Klimacida klima gazi doldurabilir miyiz ?
http://larsensotelo.tumblr.com/
http://emanueleferrari.tumblr.com/
https://instagram.com/jenselter/
http://jaiphoto.tumblr.com/
Bende böyle ateş edeyim bari.
Taradın Lannnnn :)
instagram/
esracakirofficial
ceydayirtici
aneliabrc
afetyakar18
amhottie
burcuaydiinn_
duygu_sevenay
ebru_tayy
gizemstkb
gcerenn
gezercagla
bunlar önemli
instagram/
esracakirofficial
ceydayirtici
aneliabrc
afetyakar18
amhottie
burcuaydiinn_
duygu_sevenay
ebru_tayy
gizemstkb
gcerenn
gezercagla
bunlar önemli
Adam koleksiyoner dağılın emenike :D :D
halilkarakas
10-07-2015, 16:07
tanrı bizi korusun
Adam koleksiyoner dağılın emenike :D :D
arkadaş hepsi :P
AyrtonSenna
10-07-2015, 16:09
Abilerim sizden öğreneceğim daha çok şey var koleksiyonlarınızada maşallah:D
arkadaş hepsi :P
Moruk bende bir kişi vardı onuda paylaştım :D fazlasını takip etmem yasak :hehe:
AyrtonSenna
10-07-2015, 16:10
Demek ki bizimkiler amatör eğlendiren cinstenmiş burada gördüklerimden sonra:hehe::hehe::hehe:
Moruk bende bir kişi vardı onuda paylaştım :D fazlasını takip etmem yasak :hehe:
fake hesap aç :)
o hesaba da webden / farklı telden gir
hayret bişi, biz mi öğretelim :D
websta, web tarayıcı üzerinden instagram kullanmanıza yarıyor. +rep pls
konu ateş açtı,
üyeler sığınaklara
The Specialist :D
http://www.pastposters.com/cw3/assets/product_expanded/(R)__Specialist(4).jpg
SerkanYazgan.
10-07-2015, 17:19
Vallahi konuya can gelmiş, bıraktığımda ölüydü :D Levoda sağlam arşiv vardır paylaşsın :)
halen saglam bişi gelmedi
** geldi can geldi :hehe:
Bu post sağlam
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/205459-2015-en-hizli-vites-atan-uyesi-4.html#post7876689
cabrioleter
10-07-2015, 17:36
instagram/
esracakirofficial
ceydayirtici
aneliabrc
afetyakar18
amhottie
burcuaydiinn_
duygu_sevenay
ebru_tayy
gizemstkb
gcerenn
gezercagla
bunlar önemli
araya harun abi karışmış aman dikkat =)
** geldi can geldi :hehe:
Ranthor bu mesajı okurken ne düşünüyordur acaba :)
Ranthor bu mesajı okurken ne düşünüyordur acaba :)
Kendi yazdı hacı post et diye ki ben insan post ettim :hehe:
https://www.facebook.com/nomedigacompita/videos/1600543566901623 ;)
https://www.facebook.com/nomedigacompita/videos/1600543566901623 ;)
Açmayın beyler, yüksek derecede hipnoz etkisi!
https://www.youtube.com/watch?v=N1ZtoLJv6-c
1.20ye kadar izleseniz yeter
Gelde o frı alma :)
AyrtonSenna
10-07-2015, 18:14
Valla şu siteye girdiğim zaman tüm herşeyi unutuyorum keyfim yerine geliyor yorumları ve konuları görünce:D
Buda benden gelsin:cool:
https://www.youtube.com/watch?v=WrjwGPb0Hvw
AyrtonSenna
10-07-2015, 18:15
Kardeş sen niye misafir olarak takılıyorsun buyur gel içeriye:D:hehe:
ProdriveSTI
10-07-2015, 18:19
Selam.........
Kardeş sen niye misafir olarak takılıyorsun buyur gel içeriye:D:hehe:
içerideydi de işi çıktı şutladılar saolsun adminler..
Müesseseden
http://img1.ask.fm/assets/207/506/558/normal/8894ortasi_delik_haci_sakir_sabunlari_91320.jpg
Müesseseden
http://img1.ask.fm/assets/207/506/558/normal/8894ortasi_delik_haci_sakir_sabunlari_91320.jpg
hahahahahahahahahahahhaha :D
Biran Seat Altur'da düşündüm kendimi :D :D
Gelde o frı alma :)
Bu motor seçenekleri ile sunuluyorsa kaçırmamak lazım :D
Selam.........
https://www.youtube.com/watch?v=CfscXEDEcxE
HondatugraL
10-07-2015, 19:24
siten yöneticileri daha tehlikeli amk :D
Biran Seat Altur'da düşündüm kendimi :D :D
abovvvv durum fena :D
Zaman yanlış zaman :D 1-2 hafta sonra olsa bu konu... -düşünemiyorum :D
https://www.youtube.com/watch?v=YnCvyzlcYwE
Sevgili kardeşlerim, güzel dostlarım, pek muhterem büyüklerime armağanım olsun o halde.
Sondaki parça da 1 yıldır falan telefonumun melodisi; Optimist - Sexy Toy
Caner B.
10-07-2015, 20:33
Sevgili kardeşlerim, güzel dostlarım, pek muhterem büyüklerime armağanım olsun o halde.
Klipteki adam=ben
Allahınız yok mu lan sizinnnnnnn :D
gülücüğe odaklan.................
Ozan Özer
10-07-2015, 21:08
Satılık L'agent gözlük..
2'den 3'e çekerken kullanılmıştır..
AyrtonSenna
10-07-2015, 21:15
https://s.instela.com/m/gulucuge-odaklan--i71517.jpg
gülücüğe odaklan.................
Sonra neymiş. TÜRK sapık, oldu canım
HondatugraL
10-07-2015, 21:24
kim nasıl ne ne diyeceği ne şekil garip bişey bilemedim yani.
https://www.youtube.com/watch?v=hTQN09Yudpo
ozlemıssınızdır
o degılde ınstada ne guzel seyler varmıs. ara sıra paylasn boyle seylerde bakalım takıp etsek hatun oyar:D
beyazlar içinde seeeen
http://i.hizliresim.com/8gqA3d.jpg
sabah şunlar uyandığını hayal et bide
http://i.hizliresim.com/DMzpA1.jpg
Şu anda 17 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (14 kayıtlı ve 3 misafir)
misafirler inşallah hatunlar değildir :D
http://www.bonjourmadame.fr/
yukarıdan arsıve tıklatın genclerr:)
o degılde evren abı paylastıgın hesapları google yazdım bızım sıte cıktı ha
mert_can 41
10-07-2015, 22:29
Forum üyelerinin bir çoğu vitesi sağ eliyle atıyodur şu saaten sonra :D
ramazandan sonra atarıkk ben paylastım ama bakmadım sıteye :D
HondatugraL
10-07-2015, 22:35
http://www.bonjourmadame.fr/
yukarıdan arsıve tıklatın genclerr:)
o degılde evren abı paylastıgın hesapları google yazdım bızım sıte cıktı ha
ooooffff mk şu mubarek günde :(
painkller
10-07-2015, 22:43
Techturkey le iftardan sahura atis serbest programimiza hos geldiniz.
Beyler herkeste kirli cikiymis, daha neler dokulucek sacilacak merak icerisindeyim. Fazla merak falanda yok simdi kurban gitmeyelim girgir konusunda
Emrecan-R
10-07-2015, 22:44
Artım pc de techturkeyi açık bırakıp biryere gitmicem :D
Emrecan-R
10-07-2015, 22:45
https://facebook.com/photo.php?fbid=1027124867305380&id=745410262143510&set=a.746262025391667.1073741829.745410262143510&source=48 buda benden facede guzel seyler var :D
AyrtonSenna
10-07-2015, 22:52
Hoşgeldiniz sahur gecesi günahkarlar grubu:D
painkller
10-07-2015, 22:56
Adam 1 dakkada uyum saglamis ya :D
AyrtonSenna
10-07-2015, 22:57
Scarprex"i getirin buraya bi hikaye yazsında şenlenek garibim üye olduktan bir kaç gün sonra banlanmıştı:D
burakgunay
10-07-2015, 23:07
Bİtttİkk aqq bİttİk yeterrrr
facebook denilince,
yoga pantsss
https://www.facebook.com/pages/Girls-In-Yoga-Pants/117942591656491?fref=ts
bi de şu detay..
https://www.facebook.com/hashtag/sotrendybabe?source=feed_text&story_id=993186837371784
Emrecan-R
10-07-2015, 23:41
Facebookta lisa morales diye aratın :D
streetracer_nos
10-07-2015, 23:46
11/07/2015 İmsak vakİtlerİ:)
İstanbul 03:36
ankara 03:29
HondatugraL
11-07-2015, 00:02
Sürmek isteyen :D
https://www.facebook.com/MissLisaMorales/videos/vb.208906996402/10152779941926403/?type=3&video_source=pages_video_set
mert_can 41
11-07-2015, 00:07
Sürmek isteyen :D
https://www.facebook.com/MissLisaMorales/videos/vb.208906996402/10152779941926403/?type=3&video_source=pages_video_set
sürmesem canlı izlesem yeter :sorybom:
sürmek değilde kafamı yaslamak istedim :D