Orijinalini görmek için tıklayınız : CRX' in Türkiyeden Fabrikaya Mektubu ....
HondatugraL
25-10-2008, 17:57
91 Seneleriydi ilk doğdugum dk ne heycanlıydım abilerim okadar özenle beni bir araya getirdiki değerli olduğumu anladım .Fabrikanın önüne ilk çıktığımda benimle aynı aynı adı taşıyan renk renk arkadaşlarımla fotom bile var fabrikada bir dizi testten geçtim ama anladımki asıl test şimdi başlıyor ….
Bir tıra yer ayırttılar en öne bindim tır bizi havalanına götürdü yolculuk sırasında benle beraber 2 siyah 2 beyaz 3 kırmızı crx daha vardı. Onlarla konuşarak yolculuğa çıktık . İndiğimde Türkiye yazıyordu .Bir Japon olarak ve boyumdan dolayı dışlanmıştım. Küçük görülmüştüm.1.75 boylarında adamın biri spariş ettirmiş beni. Orda işlemler bitti gümrüktenmi geçmişiz nolmuş?? İndiğimde 34 plaka bir yerdi bilemedim neresi olduğunu .Sahibime kavuştum İlk günümde koşu testinden geçirdi. Beni tanımadığından ilk gün tekletti ama hatasını yüzüne vurmadım. O gece hava güzeldi yanıma benden daha kısa ama 2-3 cm yüksek bi araba geldi. Adı peugeot 205 miymış neymiş. Sahibim onunla yarışmam için yan yana koydu beni.Benle ilk defa o an konuştu hadi kızım geç şunu bunu yapabilirsin dedi. Duygulandım ama duygularımı kontrol edip yarışa odaklandım. Çok motive oldum heralde start verilince ayağım kaydı patinajda nereye gideceğimi şaşırdım. Toparlandım ateşimde 75 derecelerdeydi ama 2. vitesde yan yanaydık acımadım 3 e hızlıca atıp yardırınca tutunamadım ayağım gene kaydı ama farkı hızla açtım bitsin artık diye bakıyordum ki birden frene bastı korktum ölücem diye ama elimden geldiğince çabuk durdum ve sahibim benim kapımı kapatıp üstüme gururla yaslandığını anladım bu arada ateşimi indirmeye çalışan fanım beni serinletti. Aradan baya zaman geçti…
Çok değiştim gözlerime angel takıldı. Birde yeni ayakkabılarım oldu ama duydumki ayakkabılarım 1500ytl miş üzülmesin diye hergün hızlı gitmeye çalışıyorum ayakkabıların hakkını vermeliyim ama ağırlar döndürürken zorlanıyorum Bir gün yağlı pis bir yere götürdü beni buradan çıkmaya can atıyodumki 15 gün kalıcamı duydum sonuçta mutlu son turbo takıldı onu hemen sevip bağrıma bastım
Ama sahip gaza basınca turbo bana çok gaz veriyor bende gaza gelip yardırıyorum ayağım 3 .vitese kadar kayıyor ama mutluyum. Geçenlerde sağ gözüme kamyon çarptı 2 gün üzüntüden uyuyamadım ama sahip hemen yenisini aldı Bana burada çok iyi bakıyorlar….
Bir çok kişiyi geçiyorum hatta geçenlerde ödüllü yarışta 1. oldum diye kupa bile verdiler çok sevindim. 91 senesinde arkadaşlarımın zenginlerin elinde olduğu aklıma geldi şimdi ise o züppeler porşe ferrariye ilk göz ağırları olan arkadaşlarımı sattılar. Ama şimdi anladımki asıl zenginlik kalpteki sevgide şimdi o ferariler yanıma gelsin diye can atıyorum. Bu arada sevgili fabrika, kardeşim olmuş adına CR-Z koymuşsuznuz ama daha yollarda göremedim. Umarım oda zenginlerin eline düşmez. Sahibim beni seviyor ve iyi bakıyor hatta yanıma arkadaş bir araba bile aldı beni satıp alır diye düşünüyordum ama öyle yapmadı. Sen gönlünü ferah tut fabrika Türkler az parayla çok iş yapan CRX hastaları benim rahatım burada gayet iyi….
By Görkem TUĞRAL
eglenceli olmuş çogu zaman düşünürdüm araçların böle düşündüklerini :P
tuner faruk
25-10-2008, 18:12
:D:D çok iyi yaaa walla gözlerim yaşardı
overblack
25-10-2008, 18:23
bunu çevirip fabrikaya yollasan bırakırlar cr-z'yi crx'e devam ederler ;)
helal olsun aferim :) guzel olmus cidden :)
Ferhat_V
25-10-2008, 19:43
çok güzell :)
hahahaa japonlar bunu okusa türkiye'de üretime başlarlar :D
Vectra Power
25-10-2008, 21:29
Çok Başarılı :) Tebrikler ;) Bi Rica Etsem Vectra B2 içinde yazabilirmisin? Yazma İmkanın Var mı acaba? :)
Sadece 9 gün B16 Crx kullanma sansım olmasına ragmen seni cok iyi anlıyorum,heleki senin bindigin arabaya binmemle daha da iyi anlayabiliyorum.. :)
gerçekten çok güzzel olmuş bravo :)
çok güzel duygulandım gerçekten :)
CRX alasım geldi valal :) Çok güzel olmuş...
edo typer
26-10-2008, 00:19
kız arkıma bole mektup yazmadım omrumde:D helal olsun cok guzel mektup;)
Gerçekten çok güzel olmuş arabana karşı olan duygularını paylaşabiliyorum.
Gerçekten bende duygulandım :)
DaRkNeSs-
26-10-2008, 02:34
bunu çevirip fabrikaya yollasan bırakırlar cr-z'yi crx'e devam ederler ;)
aynen crx clubda da öyle söyledik ::D hatta bu mektubu ingilizceye fln çevirip fabrikaya yollayalım da şu çocua bi tane crx versinler diyoruz :D
crx düşünenler için şunu da ekleyim,kullanması keyifli bi araba gerçekten...
lan jr. tugral manyaksın sen
Çok çok güzel tebrikler :)
çok güzel duygulandım beeaa :)
HondatugraL
26-10-2008, 20:34
o guzel yorumlarınız ıcın çok çok çok sağolun :D sizleri sewiyorum :D
HondatugraL
26-10-2008, 20:36
Çok Başarılı :) Tebrikler ;) Bi Rica Etsem Vectra B2 içinde yazabilirmisin? Yazma İmkanın Var mı acaba? :)
vala bu benımkı aşk 7. sınıftan berı hayran olduum bı arabaya((şimdi 11.sınıfım)) bı anlık şevkle yazdım sana yazmak ısterım tabi ama opel şevkımın gelmesı ve boyel opelın ezelı rakıplerını falan bıldırmen lazım kaç model oldugu çart çurt :D
Ellerine sağlık tuğral ;)
ahmetdrift
27-10-2008, 02:36
cok guzel paylasım ıcın tesekkurler
egeturbo
27-10-2008, 07:37
helal kanka süper olmuş.Birde yazsaydınya üstüme farklı bi kalp k20 falan taktılar diye :D
Ömrümde senin kadar crx manyağı görmedim valla.
utku_speed
27-10-2008, 12:45
ben anlamadım tuğral arkadaşımız japon mu? yoksa kaponyaya gidip arabayı mı almışlar? crx i keşke skyline gibi bişiyler alsaymış :D
crazydog
27-10-2008, 13:57
ehehe cok gusel olmus ellerıne saglık :D
süper ya duygusal tribe bağlattı :D
ProdriveSTI
08-03-2012, 01:49
ulen tesadüfen gördüm konu hort oldu kusura bakmayın ama gün yüzüne çıksın istedim,honda sevmem bilirsin "k series" hariç.
ama harbiden çok hoşuma gitti,Tebrikler...Bende yazıcam sti için bişiler şevkim gelirse tabi :)
HondatugraL
08-03-2012, 01:50
vay topraak 2008 konusu yaa bu :D Hala durur ılk karalama kağıdım çok kişi ağlattı bak gene okudum duygulandım yaa nerelerden buldun la bunu :D
ProdriveSTI
08-03-2012, 01:51
vay topraak 2008 konusu yaa bu :D Hala durur ılk karalama kağıdım çok kişi ağlattı bak gene okudum duygulandım yaa nerelerden buldun la bunu :D
:hahaha: ne bilim öyle açtığın konulara bakıyodum merak ettim baktım ama harbiden helal olsun :D
HondatugraL
08-03-2012, 01:54
teşekkür butonuu :D
berkay_aydin
08-03-2012, 01:56
2008'de ileriyi görme durumu varmış gibi :D Hikaye güzelmiş gerçekten :)
m. ali öz
08-03-2012, 02:04
güzelmiş gerçekten hortladığı iyi oldu :)
HondatugraL
08-03-2012, 02:10
2008'de ileriyi görme durumu varmış gibi :D Hikaye güzelmiş gerçekten :)
herzaman ileri görüşlüyümdür tişikkirlir :D
güzelmiş gerçekten hortladığı iyi oldu :)
böyle düşünmen valla mutlu etti abi teşekkurler :o
tebrikler güzel olmuş:icon_tup:
HondatugraL
08-03-2012, 02:56
the rahatsız :D
I'm here :D
pert sierra
08-03-2012, 03:38
duygulandım
Şu Crx'i merak ettim doğrusu :) Fotoğrafı filan var mı ?
HondatugraL
08-03-2012, 04:40
Şu Crx'i merak ettim doğrusu :) Fotoğrafı filan var mı ?
http://img.automobile.de/modellbilder/Honda-CRX-26310_1265798751419.jpg
Skyhawk34
08-03-2012, 06:58
duygulandım panpa :)
yoshimura
08-03-2012, 08:10
Haha duygulandım valla :)
selim bayrak
08-03-2012, 08:14
konu eski ama cok güzel cok beyendim
vay crx ci kardesim benim be :) crx in yeri bendede çok baskadır yaw
ercan arseven
08-03-2012, 08:42
çok güzell..
63owen63
08-03-2012, 08:50
Parayla en iyi senariste yazdıramazsın.. yürekten geliyorum ben diye bağırıyor:)
emekli olunca crz yide alcam ,konfor için bunuda satmıycam gazlamalık kullancam
dede torun takılsınlar garajımda :D
hayır benım anlamadığım sabah sabah ne kullanıyosun sen(banada ver) panpa güzel olmuş emeğine sağlık :D :D :D
96 senesinin ilk aylarıydı gürültüler içinde doğdum...gemiye bindim birsürü arkadaşımla istikamet türkiyeymiş....gemiden indin herkes bana sunrofflu civic diyor...ilk kavram karmaşamı orada yaşamıştım...ilk 8 sene amcalar bindi bana sürekli bir takma diş kokuyordum,sağ tarafım ise naylon çorap...
daha sonra genç bir çocuk aldı beni her bindiğinde gırtlağıma basıyordu...sürekli arkadaşaları biniyorsu tepeme 6k e kadar yavaş yavaş sonra hızlı basıyorlardı...dümdüz yolda bir durup bir yavaşlıyordum(malmıydı bunlar???)...kolumu bacağımı değiştirdiler sesim bi garip çıkıyordu...
bir güm akşam yine bindi bana hissettim köti birşey olacağını once bir direğe vurdum sonra diğerine...akşam nemli soğuk bi yere götürdüler beni topladılar kolumu bacağımı...
bir gün başımda yaşları 20 25 olan 5 6 kişi vardı...sahibim çok temiz arika diyordu diğerleri götüme başıma bakıyordu sonra aldılar beni...ilk kez kendimi bu kadar değerli hissettim...
sonra onlarda aynı şeyleri yaptılar bana...bastılar bastılar vurdular...onlarda sattı...sonra yine sonra yine...benim bi yerlerim kırıldıkça daha da değerleniyordum...fotoğraflarım heryerdeydi,bana efsane diyorlardı...
bir gece otobanda bastı bastı bastı sonra frene bastı tutmadı!ve ben tamamen öldüm sanırım huzurluyum artık!
SULTANOGLU
08-03-2012, 09:17
ahauhahuahuhuahuahahahuahuhuahuahhuahuahuahuahuahu ahuahuahuahu tünay ADAMMMSINN
onursumer
08-03-2012, 09:28
ahahahahah tunayk vti ozetlemesi fena :D
Cliosportve
08-03-2012, 09:37
Tünay gene döktürdün :D
92 yılıydı ilk farımı açtığımda, kaba saba konuşan mühendisler vardı başımda almanyaymış doğduğum yer...bir de kod adım var e36 diyorlar halbuki benim bir adım olmaydı...
bindim bir tıra iskamet türkiye dediler...ışıklı bir salonda bekliyorum arkadaşlarımla...iyi giyimli insanlar gelip bakıyorlardı bana sonra bir güm bir işadamı aldı beni...hep temiz giyinirdi,eşi arabaya bindiğinde egzosumda bir haraketlenme olurdu,çok gğzel bakımlıydı...aradan yıllar geçti beni sattılar sonra bir daha sonra birdaha....
türkiyedeydim ama türkçe konuşmuyorlardı sanki "k" harfleri yoktu artık...sürekli küfür ediliyordu...boş bira şişeleri standart donanımım olmuştu...en son sahibim gökhean(aslında gökhan olması gerekiyordu ama...) enteresan bir adamdı...
sabah biner binmez radyo banko yada radyo seymen açar sürekli kesiciye girerdi...birde garip bir huyu vardı...olduğu yerde dönerdi hep...kız arkadaşının evine giderdik,kornaya basmaz sıfır çizerdi...tüm güm gezer sonra arkadaşları ile buluşurduk,oradada sıfır çizerdi....
ışıklarda hem gaza hem frene basar ne yapacağımı şaşırırdım arka ayaklarım çok acırdı...
bir gün yine sıfır çiziyordu çok kalabalıktı mavi beyaz bir araba geldi şerefsizzzzz şerefsizzz diye bağırdı...sanırım çok kızmıştı...o arabadan kaçarken kaza yapmıştık...çok birşey yoktu çizikten dolayı 5 parçam değişmişti yani sahibim öyle diyordu...
sonra gökhean beni bi yere götürdü bi baktım 8 sene önceki km e dönmüşüm...sonra beni sattı alan adam aynı şeyleri yaptı..isimler değişiyor hayatım değişmiyordu...hep aynı kmdeydim...
satıldım satıldım satıldım,yorgundum artık...ama bitmiyordu çilem,sanırımhiç bitmeyecekti....
Blackbird
08-03-2012, 09:42
Crx in hikayesi oldukça naif içten yazılmış çok güzel.
Vti hikayesi realizim akımından etkilenmiş ve başarılı bir şekilde kaleme alınmış.:D:D:D
TünayK yıktı yine. :D
fatihtemizer
08-03-2012, 09:54
güzel olmuş kardeşim...
crx'in hikayesi yeni bir crx aldırcak bana :)
sene 2002 di...ufacık müdendisler yapmıştı beni ne dediklerini anlamıyosum koduklarımın....sonra beni türkiyeye yolladılar...20 yaşında bir çocuktu ilk sahibim,her sabah kafasında yarım kilo jöle, üstünde bir kat ter olurdu...(ergen midirnedir?töbe estafurullah!)
her gün yalandan bir okula giderdik oda sırf karı kız için erkenden çıkardık yol otopark dolmadan ki binanın tam önüne park etsin beni...havala havalı inerdi benden ama bilmezdi ki arabayı gören kızlar " aaaa bu o salağın arabası değil mi yaaa!" derlerdi...
öğlen çıkardık okuldan doğru sanayiye giderdik...(ne *** varsa anlamazdım bi arızam yoktu ki benim!) her akşam bana benzeyen arkadaşlarımızla buluşurduk...ha bire yarış yapardık ama ben sadece 2 de 60 dan basardım...başka bir devirde asla basmazdım,basamazdım...tüm gece gazlardık...
sonra bu çocuk sattı beni başkası aldı yine aynı yaş aynı haraketler...kaç kere satıldım bilmiyorum...yılda 3 kere vuruyordum sağa sola sürekli boyanıyordum ama bu hiç konuşulmuyordu. hatta bir keresinde takla attım ama (şşşşş aramızda;))
duyuyordum ki benim için ne kavgalar ediyormuş sahibim (canım benim ya çok sever beni) ama anlamadığım geçen gün biri buna küfretti hiç bişey demedi...ayarsız biraz galiba...
10 yıl geçti doğalı hiç değer kaybetmedim hatta daha değerliyim artık ( şu çılgın türkler!). daha genç sayılırım ama sıkıldım artık hep aynı hayat tüm gün 2k devir geziyorum(benzin pahalıymış burda) akşamları tam gaz!!! o da ışığımı yakana kadar....
tek dileğim var bende kardeşlerim gibi bir direkte son vermek istiyorum hayatıma ama burada doktorlar çok iyi müsade etmiyorlar...
http://img.automobile.de/modellbilder/Honda-CRX-26310_1265798751419.jpg
Senin, sizin CRX'inizden bahsediyorum.
edit: TünayK was here... :D
CinAli_06
08-03-2012, 10:56
valla çok güzel olmuş :D
Baya gevşek heralde isler bugun yine tunay :D
Baya gevşek heralde isler bugun yine tunay :D
:Döyle gibi...aslında kendi arabalarımın mektuplarınıda yazasım var ama:)
crx hikayesi ağlatıyodu az kalsın :D tünay naptın hacı yav sonuncu ergen muhabbeti iyiyidi :D
orhansah
08-03-2012, 11:06
tünay bi git ya :D
Conqueror
08-03-2012, 11:15
bravo :) güzel hikaye
turkerrr
08-03-2012, 11:19
tünayk hikayeleri çok iyi :D
mhmtsrtp
08-03-2012, 12:33
harika olmuş ellerinize sağlık
Önce duygulandık sonra neşelendik ellerinize sağlık:D
hakkaten guzel yazmıssın.
Hic unutmam sene 96 yada 95 yaz denıze gıdıyoruz araba dolu. ''0'' SLX vardı bej rengı bızde. onumuzdede bıtane crx vardı kırmızı genc cıft vardı içinde, kız cok guzeldı :D 110km nın ustunde ılerlıyorduk. crx ın onune tali yoldan bı toros zıpladı bi sağ sol yaptı crx kactı bız fren daha sonrasında sag sol yaptık. o zaman anlamıyorum tabı daha ışlerden.
markette karsılastık aynı elemanlarla babam valla helal olsun demıstı bızım arabalar olsa orda takla atardı ıyı kurtardın orda. eleman da bosuna almadık abı bunu demıstı :D
Sweet Vagabond
08-03-2012, 13:07
Elinize sağlık güzel yazmışınız :)
hahahaa japonlar bunu okusa türkiye'de üretime başlarlar :D
güzelmiş bu :D
bLackModeL
08-03-2012, 13:33
çok güzel olmuss hissedıyolardır bu duyguları dımı :D
driftboy
08-03-2012, 13:39
CRX sapığı seni :D güzel olmuş
AhmetDncr
08-03-2012, 13:47
çok güzel olmuş :)
Görkem ruh hastasısın sen :D
güzel mektup :)
Ama TünayK yıktı yine :)
h.guroglu
08-03-2012, 15:08
tünay tam formunda bugün belli :D:D:D
HondatugraL
08-03-2012, 15:11
öncelikle herkese sonrada konuyu hortlatan murata teşekkurler taklitlerimden sakının :)
Görkem ruh hastasısın sen :D
crx alana kadar oyleyım naparsın aşk :D
Senin, sizin CRX'inizden bahsediyorum.
edit: TünayK was here... :D
valla laptopda yoktuda bitane dandı kbı resmini buldum :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388111_10150469534346797_535091796_8322851_1660109 575_n.jpg
JosephuS
08-03-2012, 15:39
Arabanın duygularına bak ya..maşallah :))
HondatugraL
08-03-2012, 16:40
çok teşşekkurler :)
ProdriveSTI
08-03-2012, 16:51
bi havalara girmişin gibi görkoşşşş :D
131mirafiori
08-03-2012, 17:08
Tünayk reyiz yapmış yine yapacağını çok iyi olmuş :D
Görkem sende hayalleriyle yaşayanlardansın umarım olur bir gün ;)
HondatugraL
08-03-2012, 17:16
eyw. panpaa inşallah alıcam crx imi :(
izmirlicem
08-03-2012, 18:13
aynen ya :) ama opelic biri yazsa daha güzel olur birde zamanında vectra b2 sahibi olmuşsa
Bunu japoncaya çevirt, hondaya gönder, sana crx değil crz göndermezlerse onların ayıbı. :)
HondatugraL
08-03-2012, 18:49
Başka bir sitede bozkurt abim sağolsun çevirmişti ingilizceye mevcut yani :D
Dear Honda Factory,
Back in ’91, I was so damn excited on the day I was born. They have assembled me so carefully that I felt so much precious and valuable. I got a dozen of photos along with my brothers in different colors side by side. I passed thru a number of tests in the car factory till I realized that the real test was about to begin. My place has been reserved at the back of a trailer which would take me to the airport with 2 black, 3 red and 2 white brothers of mine. We chatted all the way on board.
When I got off the aircraft, the first thing I saw was the sign: “Turkey”. Since I was Japanese and a little bit short one, in the beginning they dispersed me a lot. A 5’10” tall guy owned me and I was taken to a place called customs something I guess. When I opened my eyes I saw my plate number was starting with 34, but did not know for which city they stand for. The first day we spent with my owner was nothing but running tests. The first ride was not that good just because he was not used to me yet, but of course I did not deride his efforts.
That night the weather was marvellous. Another car which was shorter in length but an inch taller than me has approached which I guess was a Peugeot 106. It was the time I just realized that my owner took me out just to race him! We were side by side with the other car and my owner for the first time called my name “C’mon baby girl! Let’s jerk this bitch off!” I was touched in the heart but immediately recovered and focused on the race. I think I was over motivated that my feet started to skid and I was puzzled where to go. Suddenly, my D16 engine got full control and continued to roll. I had fever like 200 Fahrenheit. We were side by side at second gear. I was not keen to mercy this bitch, so I shifted to third gear. But it happened so fast that my feet started to skid again. Thanks to my legendary third gear I buzzed away. I was just waiting for this thing to come to an end. Then my owner put on the brakes when I took the hard smell of the brake pads for the first time in my life. I stopped as quickly as I could. My owner shut my door with pride and leaned on me. Meanwhile my radiator fan chilled me out and dropped my fever.
Since that day, quite a long time passed. I changed a lot. I now have angle eyes. I have new shoes, too. Rumors say they value a Grant! That is why I try hard to liveup to it.
One day my owner took me to a greasy, dirty place called a "workshop". I was not used to be in such a junk yard and I was so badly wanting to get out of there, however, I heard that I would stay for at least another 15 days in here. But do not fear my dear factory, I ** quite all right!
I realized why I was there, when I noticed the turbocharger by my heart. Since the first day of implantation, I ** loving my turbo. When my owner pushes the throttle, my turbo fills me with a hell of gas and when it blows suddenly I cannot control myself and ride like doom! My feet continuously skids, due to power I guess, but I ** more than happy with it.
Recently, a truck bumped into my right eye, but my owner replaced it immediately. They really take care of me in here.
I still outstrip others nowadays. Besides, recently I happened to be the first in a prize race and they gave my owner a cup. I feel very happy when I see him happy.
I really got older my dear factory. I still remember those days when my friends were owned by wealthy people. But those snobs sold us, their first loves, for Porches or Ferraris. Now I realize that genuine fortune is in the heart. I want it so badly that one of those snobs comes by me and steps on the gas nowadays.
Oh, by the way, you never told me my dear factory, that I have a new brother, and you named him CR-Z, which I yet have not seen one on the road. I hope no snob owns one of them like we have been owned once. I do not want anyone to ride a CRX without having any idea of what a CRX really is.
In summary, my dear plant, my owner really takes care of me. He is so in love with me that he bought a friend of mine for me. I thought he was going to give me away, but I realized that this will never happen. Be content my dear plant, Turks are CRX maniacs that do a lot of work with little money. And I really ** comfortable here.
With love,
timucintt
08-03-2012, 19:01
öncelikle herkese sonrada konuyu hortlatan murata teşekkurler taklitlerimden sakının :)
crx alana kadar oyleyım naparsın aşk :D
valla laptopda yoktuda bitane dandı kbı resmini buldum :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/388111_10150469534346797_535091796_8322851_1660109 575_n.jpg
vayyy B16 CRX kilaaa... özledik hayvanı valla... Osman agaya selam :D
HondatugraL
08-03-2012, 20:08
vayyy B16 CRX kilaaa... özledik hayvanı valla... Osman agaya selam :D
aleykum selam :D
gözümde canlandı bütün sahneler :D eline sağlık
duygulandım...eline sağlık güzel olmuş:)
dostum harika gerçekten yazı eline sağlık:)
slhdmr34
09-03-2012, 07:14
valla Y.D. Açılay'ın dedigi gibi emegine yuregine saglık kardesim.
Low-Rider
09-03-2012, 08:25
tünay seni klonluyalım hacı binlerce olsun senden:D
tünay seni klonluyalım hacı binlerce olsun senden:D
"tünay seni çoğaltmak lazım" demediğin için teşekkür ederim:D:D
ahauaha crx hikayesi güzelde tünayın hikayeler fantazi tadında:D:D
Aranel Ciryatan
09-03-2012, 11:33
:D:D çok iyi yaaa walla gözlerim yaşardı
aynen okurken benimde gözlerim yaşardı valla. böle şeyler nedense gözlerimi yaşartır hep bide zamanında bir yazı okumuştum onuda yaplaşmak isterim.
Öve,anlata bitiremediler su Honda'yı çoğunluğu dinledim ve ilk arabamı aldım.v-tec2 beyaz insanı kendine çeken bir arabaydı,yada bana göre öyleidi.Sonra merak edindim honda nedir bileyim derken bi forum sitesi buldum hondacılara özel.herkez bişey söylerdi burada fakat ortak nokta honda aşkıydı,Kim ne dese anlamsız oldu,kulaklarımı tıkadım büyüttüm honda olayını abarttım takıntım oldu;ve yıllar geçti Honda ile.Hiç bilemem belkide elalem hakkımda ne düşündü?mecnunamı ,aptalamı benzetti beni.ve yine Kim ne dese anlamsız oldu;
onların arabası benim ise Honda'm vardı...
HondatugraL
09-03-2012, 13:14
herkese çok teşekkur ederim :)