Orijinalini görmek için tıklayınız : Mirrorlink
KSK-VTEC
08-07-2015, 12:31
Arkadaşlar bu yeni model vw lerin teyplerinde mirrorlink denen bir olay var ama aktif değil servis 1000 tl istedi. Muhtemelen bilgisayarla içeriye kod gönderiyor istanbulda yapan varda 900 tl istiyor bu ucuz yollu nasıl aktif hale getirebiliriz.
http://enderelektronik.com.tr/mirror-link.html
onursumer
08-07-2015, 12:34
valla aynı şeyi bende araştırıyorum
ünite var çalışmıyor :D
Nightfish
08-07-2015, 12:47
Vagcom üzerinden işlem yapan yerler 100 liraya açıyor. Ha kafayı kırarım, kendim yaparım derseniz kablosu ebayden 30 dolara geliyor, internette tüm VAG forumlarında da nasıl işlem yapılacağının detaylı anlatımı mevcut.
onursumer
08-07-2015, 22:15
Vagcom üzerinden işlem yapan yerler 100 liraya açıyor. Ha kafayı kırarım, kendim yaparım derseniz kablosu ebayden 30 dolara geliyor, internette tüm VAG forumlarında da nasıl işlem yapılacağının detaylı anlatımı mevcut.
100 liraya açılcak birşeyse valla super , arac içindeki kullanma klavuzunda direk gir vs anlatmışlar giriyoruz servise gidin diyor :D
Mehmetmert
08-07-2015, 23:16
Vagcom yani vcds ile onu yapamazsiniz
Mirrorlinki sadece vag com ile yapmak su an icin imkansiz
Almanya dan sifre geliyor sadece serviste yapilabilir ender elektronik vb yerlerde serviste yaptiriyor
Ote yandan hadi yaptiniz diyelim kullanimi cok kisitli android tabanli telefonla kullanilabilir ve uygulamalarin hepsi yansitilamiyor
Herseyi gectim arac haraket halinde iken nerdeyse hic bir seyi kullanamazsiniz telefondaki muzik navigasyon vb calismiyor
Kisacasi hic ugrasmayin bosverin gitsin :)
onursumer
09-07-2015, 00:41
Mirrorlinki sadece vag com ile yapmak su an icin imkansiz
Almanya dan sifre geliyor sadece serviste yapilabilir ender elektronik vb yerlerde serviste yaptiriyor
Ote yandan hadi yaptiniz diyelim kullanimi cok kisitli android tabanli telefonla kullanilabilir ve uygulamalarin hepsi yansitilamiyor
Herseyi gectim arac haraket halinde iken nerdeyse hic bir seyi kullanamazsiniz telefondaki muzik navigasyon vb calismiyor
Kisacasi hic ugrasmayin bosverin gitsin :)
aynen ama hareket halindeki kısmı için yazılımla çozuyorlar
Nightfish
09-07-2015, 06:26
Aynı özellik Seat Leonlarda da var. Bir tane de Golf 7'ye açtırdık. İkisinde de iPhone ile sorunsuz çalışıyor. Android ile deneme şansımız olmadı henüz.
onursumer
09-07-2015, 17:34
Aynı özellik Seat Leonlarda da var. Bir tane de Golf 7'ye açtırdık. İkisinde de iPhone ile sorunsuz çalışıyor. Android ile deneme şansımız olmadı henüz.
detay varmı ya bende actırmak istiyorum opulmeyelim :D
ozan gülle
11-07-2015, 15:24
Hareket halindeki goruntu kesilmesi wag can pro ile hallediliyor ben izmirde bu kabloyu vok zor bulmstum burdan bi arkadas yardimci olmustu sagolsun amacim hareket halinde video izlemeye devam etmekti yaptirdim sizin sordugunuz konuyla ilgili çok fazla bilgim olmamasina ragmen vag can pro ile yapilabilecegini zannediyorum ender elektronik bu konuda oldukca yuksek paralar istiyor ama apo usta var istanbulda bende vag can pro arastiriken duymustum ve arayip konusmustuk yardimci olmaya calisti size yardimci olabilir eger ulasmak isterseniz bana pm atarsaniz numarasini atarim
Mirror link olayını servis dışında kendi yapma şansımız var mı ? Aliexpressten parça yardımıyla vagcom kodlamayla. Poloda mirror link var kullanmak istiyorum
individual
02-02-2017, 17:05
Mirror link olayını servis dışında kendi yapma şansımız var mı ? Aliexpressten parça yardımıyla vagcom kodlamayla. Poloda mirror link var kullanmak istiyorum
Servis sadece açabiliyor.Bildiğim kadarıyla arabaya özel bir şifre geliyor yurt dışından.Dışardan açabilen kıra bilen şuan duymadım.
onursumer
02-02-2017, 17:05
benim araçtada da var hatta şoyle bir konum var
http://www.techturkey.com/forum/mzik-sistemleri-ve-soru-cevaplar/220334-vw-composition-media-6-5-gen2-hakknda-bilgisi-olanlar.html?highlight=
okadar para harcamaya değermi bilemediğimden hiç dokunmadım poluyu satmassam discovery pro ya geçmeyi düşünüyorum
benim araçtada da var hatta şoyle bir konum var
http://www.techturkey.com/forum/mzik-sistemleri-ve-soru-cevaplar/220334-vw-composition-media-6-5-gen2-hakknda-bilgisi-olanlar.html?highlight=
okadar para harcamaya değermi bilemediğimden hiç dokunmadım poluyu satmassam discovery pro ya geçmeyi düşünüyorum
Okumuştum konuyu evet. Mehmetmert bu konuda bi şeyler bilebilir diye düşünüyorum :)
Mehmetmert
02-02-2017, 17:35
Bende var mirror link 1 kere denemelik kullandim gerek yok bence para vermeye
onursumer
02-02-2017, 17:44
bu işte en kullanışlısı appconnect ,carplay destekli ünite almak olur mirorlink ikinci planda kalıyor o fiyata değmez
By_Carizma
02-02-2017, 17:50
benimde kafama takılmıştı ama internette aracın kendi ünitesi arkasına takılan bi aparat ile android e geçebiliyor video vs izleyebiliyoruz ama tabiki fiyat yine 1500 2000 tl leri buluyor...
Örneğin:
Skoda, volkswagen, seat ve audi. Corvin Android interface multimedya - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=eD0qM3ZWGKY)
Şu vw garip bir firma bendeki insignia da apple CarPlay var tak çalıştır yapıyorum Spotify gps vs çok iyi çalışıyor bunu için para almak niye anlamıyorum.
darkmoon
02-02-2017, 19:03
yiğenin cactusde bluetoothdan telefonu modem yaptınmı internete girebiliyorsun cactüsün ekranından.. çok tırt ağır youtubeda kasıyor falan ama neticede giriyor.. :) miror link olayı içinde eğerki anaünitede mirorlink aparatı gömülü değilse açsanızda menüden sanırımki çalışmaz o aparat gereklidir..
gerçi parasına göre muamele var çoğu markalarda dolu paketlerin teybinde gömülüdür misal boş paketlerde olmayabilir..
Satılık vagcom 100 tl pazarlıksız şeklinde isteyene verebilirim :)
Mirror link acili aracta hareket halinde kesilmemesini gordum kodlamayla bunu nasil acabiliriz acaba ?
biz nasıl para kazancaz olm ? :D
Mehmetmert
22-03-2017, 00:53
Mirror link acili aracta hareket halinde kesilmemesini gordum kodlamayla bunu nasil acabiliriz acaba ?
vagcanpro yada odis başka seçenek yok