Orijinalini görmek için tıklayınız : ER Corsa Deneme Talebi
http://i.hizliresim.com/62zPn3.jpg (http://hizliresim.com/62zPn3)
Cumaya kadar Anadolu Yakasındayım.Haftaiçi 200-250 hp aralığında herkesle denerim.210 da limitöre giriyorum.Şimdiden yazayım,gelcek olan da bunu bilerek gelsin sonra tam geldiğim yerde bitiyorsun falan oluyor, komik duruyor :) Önceliğim feh ep3/s2k ve feh+beyin ep3/fn2.Speclerim 2056,cooler,enjektor,kapak. İyice araştırıp gelmek isteyenler için aracın detaylı konusu imzamda :) Yine imzamdaki fb linkinden iletişime geçebilirsiniz.
Hangi pistte deneyeceksiniz? Buna izin veren pistler açıldı mı?
bu arada koltuklar,stepne ve arka kapı içleri sökük ,yazmayı unutmuşum.
Vuhuuu bana bunlarla gel co
Hangi pistte deneyeceksiniz? Buna izin veren pistler açıldı mı?
Kavacık pisti bunun için müsait. Sadece giriş için ataşehir den fiş alıyorsunuz.
Kavacık pisti bunun için müsait. Sadece giriş için ataşehir den fiş alıyorsunuz.
ahahahahahaha
tayreep_john
09-07-2015, 13:28
dfşsdlfdşfsd iyidi :D :D
fuatozkan
09-07-2015, 15:04
Fidyo istiyoz.
techturkey de araba bulamıyoruz şaka gibi tinder da bile 50 kere eşleşmiştim şimdiye. cila atmak için mi dolduruyosunuz o typerları ??
techturkey de araba bulamıyoruz şaka gibi tinder da bile 50 kere eşleşmiştim şimdiye. cila atmak için mi dolduruyosunuz o typerları ??
tinder daki hatunlarla bile roll yapıyorsun galıba kardesım azmıne hayran kaldım :D
tinder daki hatunlarla bile roll yapıyorsun galıba kardesım azmıne hayran kaldım :D
kulvar farklı =)
İzmirde olsanız izlemeye gelirdik :D
burda toplanıyorlar x araba diyo benım hortum cıktı
y araba diyo yakıtım yok
cigdem cıtleyip geri donuyorlar hahah :D
fevkalade roll geceleri
aybrskck
09-07-2015, 16:19
ege typerlara diss attı :D
ozyt1000
09-07-2015, 17:29
Bende bulamıyorum deneyecek araba yarın akşam çıkabiliriz istersen.
Bende bulamıyorum deneyecek araba yarın akşam çıkabiliriz istersen.
araç nedir
ozyt1000
09-07-2015, 19:29
araç nedir
Civic eg k20 turbo
Tepe tork değerin?
final ve son dişli oranın?
lastik ebatların?
hesaplamakla uğraşırsan tork grafiği t X t alan hacmin?
bunları öğrenebilirmiyim?
(not:aracın dikkatimi çekti o yüzden soruyorum eşleştirme amaçlı değil)
ozyt1000
09-07-2015, 20:07
Bunlar ancak çay kahve ve sohbetler elde edilebilecek bilgiler :)
Bunlar ancak çay kahve ve sohbetler elde edilebilecek bilgiler :)
peki dostum kısmet olursa birgün çay kahvede içeriz :)
Civic eg k20 turbo
noslu pd teklifi gelmişti de k20 turbo entresanmış.twin turbo supra falan varsa hep beraber çıkalım bari.
temmuz06
09-07-2015, 21:31
Civic eg k20 turbo
Hangi k20 turbo bu.?
temmuz06
09-07-2015, 21:33
noslu pd teklifi gelmişti de k20 turbo entresanmış.twin turbo supra falan varsa hep beraber çıkalım bari.
;) sesli güldüm +1
Atasehirden bilet alinan yere gidip deneyecek birini bulma sansiniz daha yuksek gibi :)
Tepe tork değerin?
final ve son dişli oranın?
lastik ebatların?
hesaplamakla uğraşırsan tork grafiği t X t alan hacmin?
bunları öğrenebilirmiyim?
(not:aracın dikkatimi çekti o yüzden soruyorum eşleştirme amaçlı değil)
Makine Müh değil mi :) Ahh motorlar, ama bunlara ek olarak kapak flowu, turbo basınç haritası, tüm vites oranları (çünkü son viteste deneme yapılmayacak) daha çok bilgi lazım kısacası :)
Bir ara çay içmeye ben de gelebilirim yer varsa :)
eee dizel araclar atmoları geçince böyle turbolar çıkıo :D
Gtr var stock 100-300 deneyelim :D
ozyt1000
10-07-2015, 09:40
:) Vallahi ben daha hızlı yavas herkeze deniyorum o yüzden yazdım. Maksat muhabbet.
E Yanı Şimdi Cilamı Atıyorsunuz Dediniz Şimdide Siz Cila Atıyorsunuz Adam k20 Turbo Yanı Ne Diyeyim Delikli Dügme Direk :cokgreen: