Orijinalini görmek için tıklayınız : Crystal Concept Siox classic incelemesi
LINK ----->>>> http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/146932-urun-incelemeleri-bolumu.html#post7875353
Mesajlar ayristirildi
------------------------------
Yorumlari buraya yazalim lutfen.
soft 99 authentic premium derim, colli915 gibi ama daha uzun süreli kalıcı geldi bana, ilk olarak şubatta yaptım, hala boncuklanma mevcutken mayıs sonu tekrarladım artık yaz sonu uygulama sonrasında tekrarlarım sanırım :)
i-vtec07
06-07-2015, 20:14
auhentıc den pek memnun kalmadım ben. :( fusso ve kıng of gloss daha başarılı gibi geldi .
auhentıc den pek memnun kalmadım ben. :( fusso ve kıng of gloss daha başarılı gibi geldi .
colli915 kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum ama değişiklik olsun diye authentic düşünüyordum. Parlaklığından mı koruma süresinden mi memnun kalmadınız?
i-vtec07
06-07-2015, 22:09
colli915 kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum ama değişiklik olsun diye authentic düşünüyordum. Parlaklığından mı koruma süresinden mi memnun kalmadınız?
bikere uygulaması fussoya göre çok zor özellikle silmesi . ilk defa carnabua lı wax kulandım belkide geneli böyledir onu bilemicem.benim aracım beyaz renk olmasına rağmen parlaklık konusunda kıng of gloss kadar da tatmin etmedi . koruma süresi de pek fusso kadar dayanıklı olucak gibi durmuyo bu gün yıkarken farkettim özelikle kaputta su iticiliği çok azalmış vaziyetteydi . tavsiyem bölünmüşünü alıp bi denemeniz belki siz memnun kalırsınız ben kalmadım .
bikere uygulaması fussoya göre çok zor özellikle silmesi . ilk defa carnabua lı wax kulandım belkide geneli böyledir onu bilemicem.benim aracım beyaz renk olmasına rağmen parlaklık konusunda kıng of gloss kadar da tatmin etmedi . koruma süresi de pek fusso kadar dayanıklı olucak gibi durmuyo bu gün yıkarken farkettim özelikle kaputta su iticiliği çok azalmış vaziyetteydi . tavsiyem bölünmüşünü alıp bi denemeniz belki siz memnun kalırsınız ben kalmadım .
Önceliğim parlaklık koruma 2. planda ama macera aramaya gerek yok o zaman colli915 ile mutluyum, teşekkür ederim
konu sapti, bu mesajlari tasiyacagim ama bende iki urunde var, collinite i cok cok ince surmeliisiniz, yoksa silerken sizi uzer. Ama sungersiz, elinizle bile surebilirsiniz, kokusu super,dogal, hata kabul eder, agir kimyasal degil, el yapimi cila. Karnuba kolay yutulmasi ve korumasi icin, (ilac) haplarin kaplamalarinda da kullanilan bir malzemedir. Islak bir parlaklik verir..
Collinite senelerdir kullaniyorum, TR sartlarinda duzgun kullanimda 6 ay kadar dayanabiliyor, fusso daha fazla dayanir deniyor, Ikisi de cok iyi,ekonmik urunler
915 parlakligina ornek
http://img13.imageshack.us/img13/5424/ypegafter002.jpg
Ocak ortalarında uyguladığım 915 o kadar kardan kıştan sonra bir kaç hafta önceki yağmurlarda hala yolda giderken su kaydırıcılığını sürdürüyordu. Colli915 orjinal kutusunda satan yok sanırım bildiğiniz yurt içi satıcı var mı? Erdem boya'da bölünmüş var ama almışken artık ömürlük olsun @Ranthor
sanalpazarda bir tane satan var
3d hd markasının yeni profesyonel ürünü 501. Adana dağıtıcısı denemem Amacıyla benden rica etti. Kremsi bir yapısı var. Rds veya swirl fark etmeden inanılmaz kolay yok ediyor. Alkolle denedim. Çizik kapatmıyor yok ediyor kesinlikle. Hic toz çıkartmıyor. Ve neredeyse hic hare bırakmıyor. Muhteşem fiyat performans urunu
Resim var mi? Kac grid cizik alabiliyor?
LINK ----->>>> http://www.techturkey.com/forum/detailing-car-care/146932-urun-incelemeleri-bolumu.html#post7875353
Yorumlari bulundugumuz basliga yazalim lutfen