Orijinalini görmek için tıklayınız : 99 makyajlı kasa civic sislere xenon nasıl takabilirim ?
emre.okyay
09-07-2015, 21:53
iyi akşamlar arkadaşlar 99 makyajlı kasa civic için sislere xenon takmak istiyorm ama h3 ampulu uzun geliyor nasıl yapablirim yada anadolu yakasında takan bi yer varmı ?
Hıc bılmıyorum ama ampul ve duy degısımı yapılarak kısa bı ampul takılamazmı benım dusuncem bu yonde cunku gozlerımıze hıtap eder cınsten cok goruyoruz hondalarda bu ıslemı
bymurat___61
10-07-2015, 01:44
Dostum en az ıkı takım yaptım. Yardımcı olayım oncelıkle aldıgın sııslerın arka kapagı sokulup delınıyor. Ancak o sekılde h3xenon ampullerını sise monta edebiliyorsun. Uygulamayı yaparken acelecı davranmayaraktan delik etrafınında sılıkonlamanız gerekıyor, Ki bu iş 40 dk da yarım saate yapılacak iş deıl
onceden gıder sisleri deldırır dedıgımı yaparsın , ertesı gunde montajını yaparsın :)
Ama tavsıyem sureklı bır xenon kesme durumu olusuyor. Nedenını bır turlu bulamadım. Tampon sokup takmaktan kına gelmıstı. Bende sonunda aldım sarı sıs en az 2 senedır kullanıyorum sıkıntı yok.
Bu arada tam kufurluk oluyor gece onuda demeden gecemıyecem :)
emre.okyay
10-07-2015, 15:18
Peki sarı sis ampullerini tamponu sokkmeden takmak mumkunmu
bymurat___61
10-07-2015, 16:01
Peki sarı sis ampullerini tamponu sokkmeden takmak mumkunmu
Özelden yazdım ayrıntıları :)