Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Tavisye Saç Ekim Merkezi
Bir arkadaşım kellikten muzdarip aslına bakarsanız tepelerden hafif açılma var fakat kendisi baya bir takıntı yaptı.Ankara da saç ekimi yaptırıp memnun kalan,merkez tavsiyesi olan var mı?
Diş beyazlatma konusunda şeymuz diye bir arkadaş var. Sararan dişlerini kolonya ve zımpara ile beyazlatıyormuş.
Bu konuda da ondan fikir almak gerekir. Belki aklında dahiyane fikirler vardır. Çok cüzi rakamlara halledebiliriz.
saç ektirece parayı fakir bir aileye yardım olarak kullansın sevab kazanır,ölümlü dünya
saç ektirece parayı fakir bir aileye yardım olarak kullansın sevab kazanır,ölümlü dünya
Sen dunyaya muhalefet olarak gelmissin sanane adamin parasindan harcamasindan
Hiç aklımıza gelmemişti.Çok teşekkür ederiz olmazsa dediğinizi yapalım. :)
hocam bızım ıs yerınde cok arkadas ektırdı GOP ta yaptırdılar da tam ısmını bılmıyorum gayet guzel gorunuyor bellı bıle degıl doktorun ısmını ogrenıp yazarım
semsialtunbas
11-07-2015, 12:58
ümitköyde onep var bir arkadaşım orada ektirdi yaklaşık 6 ay falan olucak, gayet memnun kaldı kendisi
Burak-Akın
11-07-2015, 13:16
Ankarayı bilmiyorum ama yakın bi arkadaşım saç ekimi için istanbula gidip yaptırmıştı. Memnun kaldı
İşinize yararsa doktorun ismini ve adresini alabilirim
Benimde asker bir arkadaş Konya'da yaptırdı gayet memnun fakat Ankara'da deneyen ve memnun olan kalıınan merkez bulursak orayla arkadaşımı yönlendireyim istiyorum.
ResuscitateR
11-07-2015, 16:56
Yaptıran kişiler ile birebir görüşüp sonra karar verilmesi lazım..
Ve ekim kalitesi kadar saçın yapısı da çok çok önemli..
Ben aynı yerde aynı kişiye ektiren 2 arkadaşım ile görüşüp ektirdim..
Biri gayet güzel doğal görünümlü ve memnun (Saçları gayet canlı / 1 kökten 3-4 tane çıkıyo vs..)
Birisi de gayet doğal görünümlü ama seyrek (Saçları cılııızz zaayııff / Doktor ne yapsın..)
Bu arada before / after foto koysam inci caps'da rezil olurum :D
Bu işin ustaları istanbulda dünya çapında en iyiler istanbulda hem arkadaşlarımdan biliyorum hemde geçen gün haberlerde de göstermişti.
GokhanE.
11-07-2015, 17:24
Ankara köroğlunda Ecm estetik var, Dr.Serdar Gökrem tavsiye ederim. Ben uygulama yaptırdım şuan çok memnunum.
tavisyeler için teşekkürler araştırıp iletişime geçmesini iletiyorum
Burak-Akın
11-07-2015, 19:53
:icon_tup: Kesinlikle katılıyorum. Saç ekimi yaptıran arkadaşım biraz pinpirikli bi tiptir, uzun zaman araştırdı bu işi
Eğer Arkadaşınız kaliteli iş istiyorsa istanbul için biletini hazırlasın
ChtArdARSL
11-07-2015, 20:17
Benim annem 16 senelik sac ekim hemsiresi,transmedte yaklasik 8 sene calisti ilklerden yani.
Eger isterseniz pm atin konusturabilirim..
temmuz06
11-07-2015, 20:28
bende müsade olursa sormak isterim? benim saçlarım seyrek gençlikten eser kalmadı :) üst yanlar açılmaya başladı bariz belli. ekim işlemi bende yaptırsam faydası bariz belli oluyormu? hanım duymasın ;)
istanbul da koray erdoğan bu adam dünyada ilk 3 cerrahtan biridir.
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler Konya'da life hair daha önce diğer Arkadaşımın yaptırdığı yerde karar kılındı.pazartesi gidip işlem yapılacak.
Korollacı
12-07-2015, 05:45
ortalama fıyat ne oluyor ?
Koray erdoğanın ekimlerine baktım harbiden sağlam ekiyor adam :)
ortalama fıyat ne oluyor ?
Fiyat olarak 1500 tl.ye anlaşıldı.sözleşme filan yapıyorlarmış.garanti veriyorlar.daha önce işlem yaptıran arkadaşlarda çok memnun olduklarını ilettiler
Korollacı
13-07-2015, 09:15
benım tepe baya bı acık herhalde 4bın ısterler :D
Öncesi sonrası olarak paylaşırsanız bize de referans olur..
Arkadaşımdan rica ederim.
bide protez saç olayı var saç ektirmek ile protez saç arasında kalırsak hangisi daha mantıklı olur ?