PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Get alışverişte yaşadığım garip durum.

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 12:15
Merhabalar
Yaklaşık 10gün önce sahibinden.com dan get alışveriş ile arkadaşım için 2 adet otto nun replika egzozlarından aldım.
5 gün kargo süresi doldu satıcı herhangi bir kargo bilgisi girmedi 2-3 gün sonrada ücret geri iade oldu.
Buraya kadar bi problem yok dünde forumdan bir arkadaştan ps3 için oyun aldım arkadaş dün kargoya verdi.
Arkadaşın kargoya verdim dediği andan 15 dakika sonra falan sürat kargodan kargo takip no mesajım geldi.
Bugün evdeyken kargo geldi ve ilk başta kutuya falan bakmadan imzayı attım 15lira kadar bi kargo ücreti verdim.
Kurye arkadaş kargoyu verdi gelen kutuda 10 gün önce aldığım sonra iptal olan egzozlar var.
Telefon numarası gizli olduğu için satıcıya mesaj attım ve dönmedi geri göndermek için herhangi bir adreste yok
Sonuçta ortada hatırı sayılır bi miktar vermem gereken para var yada ürünleri geri göndereceğim adres lazım şu saatten sonra nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Bu arada diğer arkadaştan aldığım oyunlar daha şubeye ulaşmamış 4buçuk gibi geliceğini söylediler onuda şubeden teslim alıcam evde olmadığım için.

serkan_2120
10-07-2015, 12:30
ben olsam bu saatten sonra uğraşmam siz elinizden geleni yaptınız satıcı ilgilenmiyorsa kendi sorunu olurda dönüş yaparsa size sizde ücretini yollarsınız dönüş yapmazsa kendi bileceği iş

şehmuz
10-07-2015, 12:34
serkan sen roverciydin demi yanlış bilmiyosam

can2k
10-07-2015, 12:42
Merhabalar
Yaklaşık 10gün önce sahibinden.com dan get alışveriş ile arkadaşım için 2 adet otto nun replika egzozlarından aldım.
5 gün kargo süresi doldu satıcı herhangi bir kargo bilgisi girmedi 2-3 gün sonrada ücret geri iade oldu.
Buraya kadar bi problem yok dünde forumdan bir arkadaştan ps3 için oyun aldım arkadaş dün kargoya verdi.
Arkadaşın kargoya verdim dediği andan 15 dakika sonra falan sürat kargodan kargo takip no mesajım geldi.
Bugün evdeyken kargo geldi ve ilk başta kutuya falan bakmadan imzayı attım 15lira kadar bi kargo ücreti verdim.
Kurye arkadaş kargoyu verdi gelen kutuda 10 gün önce aldığım sonra iptal olan egzozlar var.
Telefon numarası gizli olduğu için satıcıya mesaj attım ve dönmedi geri göndermek için herhangi bir adreste yok
Sonuçta ortada hatırı sayılır bi miktar vermem gereken para var yada ürünleri geri göndereceğim adres lazım şu saatten sonra nasıl bir yol izlemem gerekir ?
Bu arada diğer arkadaştan aldığım oyunlar daha şubeye ulaşmamış 4buçuk gibi geliceğini söylediler onuda şubeden teslim alıcam evde olmadığım için.

üyenin ilanı duruyorsa satıcıya soru sor linkinden ulaşıp bilgisini verebilirsiniz veya egzozları geri gönderin derim

youssef
10-07-2015, 12:47
Sahibinden'in müşteri hizmetlerini aramak isterseniz oradan yardımcı olurlar. 0 850 222 44 44

Oznsrl
10-07-2015, 12:54
Kargonun içinde fatura olmak zorunda yokmuydu orda numarası yazar yada adresi

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 12:55
Tuning üzerine sanal mağaza açmış başka ilanlarıda var 3-4 tane mesaj attım dönüş olmadı. Mesafeli satış sözleşmesinden satıcının cep numarasını buldum onuda açmadı. Müşteri hizmetleride aynı numaradan ulaşmaya çalıştıklarını söylediler ordanda herhangi bir sonuç çıkmıyor. Satıcı durumu fark edene kadar beklemekten başka bişey yok gibi.

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 12:56
Kargonun içinde fatura olmak zorunda yokmuydu orda numarası yazar yada adresi

Maalesef yazarkasa fişi gibi bişey koymuşlar fatura düzenlenmemiş ama o da termal kağıt olduğu için sıcak görmüş sanırım simsiyah ve okunmuyor.

2jz
10-07-2015, 13:03
Biraz bekle adamın cenazesi, hastası vardır bakamamıştır belki. Cevap gelince parayı havale ile atarsın.

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 13:13
Biraz bekle adamın cenazesi, hastası vardır bakamamıştır belki. Cevap gelince parayı havale ile atarsın.
Haklısınız cep telefonuna da bir mesaj attım 1-2 gün beklicem artık.

Sert@ç
10-07-2015, 13:36
İlan linkini gönderebilirseniz kişinin numarasını bulabilirim

HondatugraL
10-07-2015, 14:33
Hala iyi insanlar var.

srknkr
10-07-2015, 15:09
Helal olsun valla

Evrenoz
10-07-2015, 15:14
Adam hem malı göndermiş hem de parayı alamayacak durumda gibi görünüyor.. Kul hakkı önemliyse, bir şekilde adama ulaşıp ücretini göndermek gerekir.. 1 hafta aralıklarla mesaj atar, ücretini ödemek istediğimi belirtirdir ben olsam..

Oyunlar da bu işten bağımsız olarak gelecektir diye düşünüyorum..

ilkay325i
10-07-2015, 15:19
Helal olsun, İsmi lazım Değil Bizde birisine Yay Gönderdik Paramız Kaldı Elemanda 100TL İçin 2 Ay Ağladı.

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 18:13
İlan linkini gönderebilirseniz kişinin numarasını bulabilirim

Numarası bende de var 2tane no var hatta biri kullanılmıyor diyor diğerini kimse açmadı hala da dönen yok.

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 18:17
Adam hem malı göndermiş hem de parayı alamayacak durumda gibi görünüyor.. Kul hakkı önemliyse, bir şekilde adama ulaşıp ücretini göndermek gerekir.. 1 hafta aralıklarla mesaj atar, ücretini ödemek istediğimi belirtirdir ben olsam..

Oyunlar da bu işten bağımsız olarak gelecektir diye düşünüyorum..

Evet durum biraz öyle gibi görünüyor elimden geldiğince ulaşmaya çalışıyorum dükkanından ufak bir şey daha satın aldım acaba görmüyolarsa iletişime geçerler mi diye onu bekliyorum. Oyunlar da ayrı olarak geldi dediğiniz gibi

evedüşenkaldırm
10-07-2015, 18:20
Helal olsun, İsmi lazım Değil Bizde birisine Yay Gönderdik Paramız Kaldı Elemanda 100TL İçin 2 Ay Ağladı.

Bence site içi de olsa dışıda olsa önce parayı aldıktan sonra ürünü göndermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çok yakın birisiyse belki şartlar değişebilir ama 100-200 lira için ne kendisini nede karşısındakini uğraştırmaya değmez.

painkller
10-07-2015, 18:46
Hepimiz paranin nasil kazanildigini az cok biliyoruz, disimiz tirnagimizla araba yapiyoruz. Bencede alinan yerin adi sani bellidir faceden googleden numarasi bulunup ulasilabilir.

Sizide taktir ediyorum bu hususta, hala kul hakkini bilen insanlar kalmis.

ckrc
10-07-2015, 18:51
Emeğin, paranın kıymetini bilen insanların hala var olduğunu görmek çok güzel bir şey.

temmuz06
10-07-2015, 18:54
satıcının acıl bir durumu vardır sahibinden.com müdahale eder. bu arada iyi niyetinizde takdir edilecek kadar yüksek helal olsun. Ben sitedeki insanların her nekadar tartışma vs olsada iyi niyetini beğeniyorum. Bende daha iki gün önce can kerimoglu ile alışverişte bulundum kardeşim saolsun neyse üstüne düşen anında yaptı.

tahirunal
10-07-2015, 19:10
Bence site içi de olsa dışıda olsa önce parayı aldıktan sonra ürünü göndermek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Çok yakın birisiyse belki şartlar değişebilir ama 100-200 lira için ne kendisini nede karşısındakini uğraştırmaya değmez.
Aynı şekilde ismi lazım değil, forumdan bi puştu adam yerine koyup cooler gönderdik 100 lirasını vermiyor ağlıyor, üstüne üste çıkmaya çalışıyor :) var böyle insanlar

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 13:36
2 gün önce arkadaşlara ulaştım sitedeki numara eski ortağına ait Olduğu için açılmıyormuş falan zaten ben ümidi kesince kömürlüğe koymuştum egzozları arkadaşlar bana 2-3 numaradan ayrı ayrı aradılar. Hiç bi şekilde anlaşamıyoruz kendileriyle ağız dolusu küfürler doğru düzgün konuşmuyorlar parasını vermek için tekrar satın alalım diyorum yok öyle olmaz hesap no vericem parayı oraya atın yada geri gönderin dediler. Bende bana boşuna kargo parası verdirmiş olucaksınız bana onu havale yapın o zaman öyle göndereyim tarzında konuştuk 2günde 10dan fazla mesaj attılar arıyorum anlaşamıyoruz. Attıkları mesajların hepsi küfür dolu şerefsizsiniz siz hırsızsınız bundan sonra mahkemede görüşürüz, 300 liralık adamsınız siz falan neler neler var şimdi benim ne yapmam lazım?

Berkan
22-07-2015, 13:43
2 gün önce arkadaşlara ulaştım sitedeki numara eski ortağına ait Olduğu için açılmıyormuş falan zaten ben ümidi kesince kömürlüğe koymuştum egzozları arkadaşlar bana 2-3 numaradan ayrı ayrı aradılar. Hiç bi şekilde anlaşamıyoruz kendileriyle ağız dolusu küfürler doğru düzgün konuşmuyorlar parasını vermek için tekrar satın alalım diyorum yok öyle olmaz hesap no vericem parayı oraya atın yada geri gönderin dediler. Bende bana boşuna kargo parası verdirmiş olucaksınız bana onu havale yapın o zaman öyle göndereyim tarzında konuştuk 2günde 10dan fazla mesaj attılar arıyorum anlaşamıyoruz. Attıkları mesajların hepsi küfür dolu şerefsizsiniz siz hırsızsınız bundan sonra mahkemede görüşürüz, 300 liralık adamsınız siz falan neler neler var şimdi benim ne yapmam lazım?

egzozlar sende değilmi karşı ödemeli gönder ne hali varsa görsün okadar küfür kıyamete yada yap havaleyi geçsin gitsin olay

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 13:46
Bu seferde ben boşu boşuna 20tl kargo ücreti vermiş oluyorum. Para sorun değil ama bu insanlar yüzünden Neden zarara uğruyayım ki

2jz
22-07-2015, 13:47
Gerekirse git şikayetçi ol. Sahibindene şikayet et. Amk insanlık yapsan suç. Geri iade et bence mallarıda öyle adamla ticaret yapıp para kazandırma.

Berkan
22-07-2015, 13:50
Bu seferde ben boşu boşuna 20tl kargo ücreti vermiş oluyorum. Para sorun değil ama bu insanlar yüzünden Neden zarara uğruyayım ki

senin 20tl'nin yanında istemedende böyle bir durum ortaya cıkmasına karsı tarafında zararı büyük. günlerdir okadar mesaja küfürler tehdit vs.le cekmek ugrasmak yerine orta yol bulunmuyorsa. karsı odemeli gönder giden 20TL olsun cok ince hesaplara girme derim

B16
22-07-2015, 13:51
Egzoslar sende, alışverişin iptal olduğu için de para da ödemedin. Adamın hesabına havaleyi yap yada Berkanın dediği gibi karşı ödemeli gönder hemde DHL ile gönder görsün ebesinin nikahını

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 13:51
Adamlara bu konunun linkini bile attım ,dedim kaç gündür ulaşmaya çalışıyorum eğer üstüne yatma gibi bişeyim olsa zaten böyle bi konu açmazdım diyorum atılan mesaj. Biz size bize ulaşamayınca konu açabilirsiniz demedik.

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 13:53
Egzoslar sende, alışverişin iptal olduğu için de para da ödemedin. Adamın hesabına havaleyi yap yada Berkanın dediği gibi karşı ödemeli gönder hemde DHL ile gönder görsün ebesinin nikahını

Evet şuanki düşüncem o zaten ancak biz ilk başta kargo alıcı ödemeli olduğu için 20ye yakın bi ücret ödedik bu tarz insanlar yüzünden paramı heba etmek istemiyorum anlaşmaya çalışıyorum.

2jz
22-07-2015, 13:53
Parayı havale ile gönderme sakın sahibindeni ara durumu anlat. Bu hıyarlar kargo yolladık diye sahibindene bildirir uğraşırsın

muratburunce
22-07-2015, 13:55
kocaman koli yap içine ağırlık doldur 40-50 lira tutsun kargosu bide özel sigorta fln filan yaptır kargoda karşı ödemeli yolla günaydın kargoyla uçakla özel gitsin gerisini onlar düşünsün boşver almazlarsa kendileri bilir :)

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:00
Parayı havale ile gönderme sakın sahibindeni ara durumu anlat. Bu hıyarlar kargo yolladık diye sahibindene bildirir uğraşırsın

Sahibinden müşteri hizmetleri biz bu konuya yardımcı olamayız dediler açıkça onlar için alışveriş olumsuz sonuçlanmış para iadesi yapılmış sorumluluk kalkmış herhangi bir adli olayda taraf olarakta çağırılamıyormuş.

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:03
kocaman koli yap içine ağırlık doldur 40-50 lira tutsun kargosu bide özel sigorta fln filan yaptır kargoda karşı ödemeli yolla günaydın kargoyla uçakla özel gitsin gerisini onlar düşünsün boşver almazlarsa kendileri bilir :)

Fikir olarak güzel ama 40liralık kargo çok diyip almazlar ise geri döndüğünde yine parayı ben vermek zorunda kalıcam.
Daha sonradan da mahkemelik bişey olursa beniö için sorun olabilir böyle bişey yapmam.

2jz
22-07-2015, 14:05
Sahibinden müşteri hizmetleri biz bu konuya yardımcı olamayız dediler açıkça onlar için alışveriş olumsuz sonuçlanmış para iadesi yapılmış sorumluluk kalkmış herhangi bir adli olayda taraf olarakta çağırılamıyormuş.

O zaman karşı ödemeli gönder hiç uğraşma. Hatta içine ağırlık koy günaydın kargoyla postala

2jz
22-07-2015, 14:07

Konuyla alakalı ilk yazdığında bunu demiştim ama karşıdaki insan olmayınca senin insan olmanın bi önemi kalmıyor demekki

muratburunce
22-07-2015, 14:11
şuan en mantıklısıda bu bence senin zararını karşılamıyolar üstüne birde sana hakret edip dolandırıcıkla suçluyolarsa büyük bir bul içine küçük koliyle egzozları koy boşlıklarıda doldur ağır cisimlerle sorarsa egzoza zarar gelmesin diye yaptım dersin :) sonra git kargoya özel sigortayla günaydın kargo ile adrese teslim telefon ile hbr verileni seç gitsin :) almazlarsa geri geldiğinde yolladım almadınız dersin birdaha geri yollarsan masraf x2 olacaktır ;)

B16
22-07-2015, 14:19
DHL'e ver günaydın kargo falan hikaye DHL'in yanında. İstanbul içi evrak teslimi için bile 20 TL alıyorlar şehirlerarası egzoz'u sen düşün

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:21
Giden gitmiş zaten masraf x2 olursa da yapacak bişey yok gelin elden alın derim:)
Bugün içinde çözüme ulaşamazsak yarın göndericem ups ile:)

muratburunce
22-07-2015, 14:22
verirken kargoyu en pahalı şekilde gitsin diye ordakine söylersen biraz daha bişiler ekler üstüne :D

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:22
DHL'e ver günaydın kargo falan hikaye DHL'in yanında. İstanbul içi evrak teslimi için bile 20 TL alıyorlar şehirlerarası egzoz'u sen düşün

Dhl baktım ama manisada şubesi yok o yüzden ups kaldı onun fiyatlarıda dhlye yakın sayılır:)

B16
22-07-2015, 14:23
Dhl baktım ama manisada şubesi yok o yüzden ups kaldı onun fiyatlarıda dhlye yakın sayılır:)

UPS'ten kuryeyi çağır gelsin alsın yorulma boşuna

muratburunce
22-07-2015, 14:26
kuryeye yemek flnda ısmarla kargoya eklesin :)

B16
22-07-2015, 14:28
Sigorta yaptır, karşı ödemeli, teslimat kanıtı, ups kutusunu kullan ama onun ücretini senden alabilirler önce sor, tahsilatlı gönderi, ek uğrama ve sayımlı teslimat seçeneklerini seç sonra da buraya faturanın resmini at

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:30
kuryeye yemek flnda ısmarla kargoya eklesin :)

Söylicem en pahalı nasıl gidiyorsa öyle yap kendine bi yemek söylersin benden dicem:)

UPS'ten kuryeyi çağır gelsin alsın yorulma boşuna

O hiç aklıma gelmemişti ups arka sokağımda ama yibede çağıralım :)

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:32
Sigorta yaptır, karşı ödemeli, teslimat kanıtı, ups kutusunu kullan ama onun ücretini senden alabilirler önce sor, tahsilatlı gönderi, ek uğrama ve sayımlı teslimat seçeneklerini seç sonra da buraya faturanın resmini at

Kurye çağırırsam ödemeyi ben yapıyomuşum ups de o yüzden ondan vazgeçtim 2 saate kadar vericem kargoya büyük bir kutu bulmam lazım sonra faturayıda eklerim:)

B16
22-07-2015, 14:34
Kurye çağırırsam ödemeyi ben yapıyomuşum ups de o yüzden ondan vazgeçtim 2 saate kadar vericem kargoya büyük bir kutu bulmam lazım sonra faturayıda eklerim:)

UPS'in kolileri var sen ödemiyorsan onları kullan

phoenixs
22-07-2015, 14:35
Hocam aynı durum benim başıma gelmişti 15 tl den 2 adet ram almıştım :) kargo dahil adamlar bu ram dan 500 adet civarı sattılar kısa zamanda bana bi geldi 3 adet ram bi tane fazla :) mesaj attım fazla göndermişsiniz diye içimden de hediyemiz olsun derler diye düşünüyorum.Hemen aradılar :D abi cidden fazla mı geldi ben size iban vereyim hemen paramızı gönderin dedi hiç beklemiyordum bu cevabı geri göndersem zaten 10 tl min. kargo tutacaktı bende arkadaşları kırmak istemedim 3. nün parayı da gönderdim :) esnaf çakal oluyor geri göndersem 15 tl kargo ödeyecekti ki ürün 15 tl zaten :) ben hediye eder diye hayal ettim :) adam beni kandırdı hesabına para gönderdim.

TEQUILA
22-07-2015, 14:40
bu durum benimde başıma geldi.
n11.com dan bir adet mont aldım. Alırken de bedenle ilgili soru işaretlerim olduğu için hem ilandaki açıklamadan (koşulsuz iade ve kargo ücreti satıcıya ait) hemde satıcıya alımdan soru sorarak iade şartlarından emin olarak ürünü aldım.

Ürün küçük geldi. Gene ilan kurallarına uyarak tedarikçinin belirlediği kargo şirketine sipariş numaramla iade ettim. Param 4-5 gün içinde iade edildi.

Ardından kargo şirketi beni arayarak tedarikçinin ürünü kargo ücretinden dolayı kabul etmediğini ve gelip ürünü almamı ve iade esnasındaki kargo ücretini ödememi istedi.
Durumu izah ettim, gelin alın diye neredeyse kargo şirketi yalvardı.

Bu esnada satıcıya ulaştım, paramı iade ettiniz, ürünü kargo iade ücretinden dolayı almamışsınız bana ürünü iade etmek istiyorlar dedim.
İnceliyoruz geri döneceğiz dediler, dönüş yok, bir daha yazdım yine yok.

N11.com'u aradım tedarikçinin telefonunu aldım adamları aradım. 4-5 ayrı kişiye dert anlattım. Bu 2-3 günlük süreçte kargo şirketi yapıştı bana gel al iade ürününü diyor.

Telefonla konuştuklarımdan da ses çıkmadı, bir baktım bir gün şirkete kargo geldi. Al montunu dedi ve gitti :)

Satıcıya bir kez daha mesaj attım mont bende gelin burdan alın artık uğraşamayacağım dedim. Bir haber çıkar diye 1 ay kadar pakette beklettim.
Sonunda oğlunu istanbul dışında zor şartlarla üniversite okutan bir arkadaşıma oğlunun ihtiyacını görmesi için verdim.

Elimden geleni yaptım ama adam malını iade almamak için ne gerekiyorsa yaptı, aldığı duaya saysın artık.

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:51
Bizde göndericez artık olurda gelirse geri zaten heöen hemen 100lira vermiş olucam o parayı almadanda egzozları teslim etMem:)

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 14:52
Hocam aynı durum benim başıma gelmişti 15 tl den 2 adet ram almıştım :) kargo dahil adamlar bu ram dan 500 adet civarı sattılar kısa zamanda bana bi geldi 3 adet ram bi tane fazla :) mesaj attım fazla göndermişsiniz diye içimden de hediyemiz olsun derler diye düşünüyorum.Hemen aradılar :D abi cidden fazla mı geldi ben size iban vereyim hemen paramızı gönderin dedi hiç beklemiyordum bu cevabı geri göndersem zaten 10 tl min. kargo tutacaktı bende arkadaşları kırmak istemedim 3. nün parayı da gönderdim :) esnaf çakal oluyor geri göndersem 15 tl kargo ödeyecekti ki ürün 15 tl zaten :) ben hediye eder diye hayal ettim :) adam beni kandırdı hesabına para gönderdim.

Benim konuştuklarım insan olsa bende parayı verme taraftarıydım zaten ama insan değiller yani:)

Draniela
22-07-2015, 17:19
İzmir'de vardır herhalde dhl ben olsam giderdim üstüne ekstra ücret yazın derdim ne kadar iteleyebiliyorsanız iteleyin derdim :D

açtım başlığı okuyorum dedim helal olsun sonra bi baktım karşı tarafın yaptığına ben olsam egzozun içine işeyip gönderirdim hatta başka şey bile yapardım da neyse :D

ne kadar öküz insanlar var yazık cidden.

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 17:57
İzmir'de vardır herhalde dhl ben olsam giderdim üstüne ekstra ücret yazın derdim ne kadar iteleyebiliyorsanız iteleyin derdim :D

açtım başlığı okuyorum dedim helal olsun sonra bi baktım karşı tarafın yaptığına ben olsam egzozun içine işeyip gönderirdim hatta başka şey bile yapardım da neyse :D

ne kadar öküz insanlar var yazık cidden.

Gidebilicek kadar vaktim yoktu ama gereken yapıldı:)
Ups karşı ödemelilerde fiyatı götürdükten sonra çıkartıyormuş ama sitesinden hesapladığımız tahmini olarak:)
http://i.hizliresim.com/6kl2l3.jpg (http://hizliresim.com/6kl2l3)

Kadyr
22-07-2015, 18:13
ben olsam bu saatten sonra gondermezdım bıle. ayrıca adam almassada sende egzozu satarsın artk

B16
22-07-2015, 18:17
http://i.imgur.com/DHeeTWR.png

Gönderi tipini acil ekspress yapmayı unutma

Nightfish
22-07-2015, 18:22
Helikopter kargoyla gönder, 2000 lira ödesinler :)

B.Koçer
22-07-2015, 18:25
Biri de çıkıp dememiş
300 tl se borcun 280 tl yolla kardesım diye 20 tl kargoyu kes diye :D

evedüşenkaldırm
22-07-2015, 19:16
Biri de çıkıp dememiş
300 tl se borcun 280 tl yolla kardesım diye 20 tl kargoyu kes diye :D
Onu ben söyledim ama inan adamlar konuşmayı bilmiyorlar daha tek dedikleri para para:)

http://i.imgur.com/DHeeTWR.png

Gönderi tipini acil ekspress yapmayı unutma

Evet oda yapıldı işaretlemeyi unutmuşum ss alırken :) yaklaşık 236 lira tutması gerekiyor ve gönderildi:)

Helikopter kargoyla gönder, 2000 lira ödesinler :)

Manisada helikopter ambulans olduğunu bile sanmıyorum :)

mimarsertac
23-07-2015, 09:23
Yalnız adamlara buranın linkini verdiysen yarın öbür gün başın ağrımasın özellikle yüksek fiyattan yolladı diye. Bence rica et konuyu sildir.

Berkan
23-07-2015, 09:25
demiyim diyorumda olaki adam 200 kargo ücretini gördü almıyorm lan geri gönderin dedi. boylece bu malın birde yollanan adrese yani sana dönmesi için olan ücretliyle 20yi kovalarken 400'lük olmayasın :D

evedüşenkaldırm
23-07-2015, 09:34
Yalnız adamlara buranın linkini verdiysen yarın öbür gün başın ağrımasın özellikle yüksek fiyattan yolladı diye. Bence rica et konuyu sildir.

Görselerde bişey fark etmez diye düşünüyorum konuya katılırlarsa zaten attıkları mesajların ss koyarım bi daha foruma girecek yüzleri olmaz:)

demiyim diyorumda olaki adam 200 kargo ücretini gördü almıyorm lan geri gönderin dedi. boylece bu malın birde yollanan adrese yani sana dönmesi için olan ücretliyle 20yi kovalarken 400'lük olmayasın :D

Olurda dönerse 200lira bana kaçar normal olarak ama o saatten sonra zaten egzozlar evde duruyor 200lira mı verin alın gidin derim:)
Get alışverişte mesafeli satış sözleşmesine göre zaten iade durumlarında kargo satıcıya ait deniyor bakalım bugün gitmiştir kargo 1-2 gün içinde haber gelir:)

400 olucağını sanmıyorum çünkü hizmet verilemedi tarzında bi muhabbetten dolayı geri dönüşe para alınmıyor diye biliyorum :)

Berkan
23-07-2015, 09:48
http://www.ups.com.tr/Page.aspx?pid=108

durumun biraz diken üstünde 7 ve 12. maddelere bir bak hatta 12.yi kopyalıyım buraya direk digerlerine bakarsın

12-) Gönderen, kargonun alıcı tarafından kabul edilmediği veya taşıyıcıdan kaynaklanmayan başka sebepler yüzünden teslim edilemediği durumlarda kargonun gönderene iade edilmesini ve geri getirme masraflarını ödemeyi peşinen kabul eder.

levent
23-07-2015, 09:50
Geri dönüşe de alıyorlar parayı çatır çatır, yolladığın miktar kadar eklenir üzerine :)

evedüşenkaldırm
23-07-2015, 09:52
Şans artık bugün içinde belli olur almazlarsa da adamlar egzoza kavuşamaz :)

evedüşenkaldırm
23-07-2015, 09:56
Şuan dağıtımda yazıyor http://i.hizliresim.com/959dWk.jpg (http://hizliresim.com/959dWk):)

Berkan
24-07-2015, 09:59
varmı bir hareket geri dönme durumu falan acaba merak ettim sabah sabah :)

Draniela
24-07-2015, 10:47
Ben de merak ediyorum :D beklemedeyim

Ome_RS
24-07-2015, 11:21
kargo 230 tl ye express olarak teslim alınmazsa geri geliminin aynı olacağını sanmıyorum. Uygun fiyatlı normal geri gelim olur. Oda 30-40tl birşey tutar.
totalde 230+30+20 280-300tl arası bir rakama eksozlar arkadaşa kalmış olur :D

Yiğit G.
24-07-2015, 12:14
ulan ne güldüm be mesajları okuyunca :D helikopterle gönder diyen olmuş ahhha

evedüşenkaldırm
24-07-2015, 21:50
Teslim alınmış dün öğleden sonra arayan soranda olmadı:)
http://i.hizliresim.com/XoyDdk.jpg (http://hizliresim.com/XoyDdk):)