PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bağdat Caddesi'nde Kaza

Sayfa : 1 [2]

Evrenoz
25-07-2015, 15:50
Bence adamlar hakli. Carpmasi,alkolu,mal gibi hareketler yapmasi ve bir insanin canini almasi ayri bir konu orda suclu ama adamin kaldirimda yatmasina belediyenin goz yummasi da bir suc belki adama izin vermeselerdi bu adam sadece maddi kayipla olaydan kurtulacakti ve vicdan azabi cekmeyecekti. Adam evsiz tamam ama en azindan yatilacak yer kaldirim olmamali. Kaldirimda yurumek bile tehlikeliyken. Allah rahmet eylesin

Velev ki uyumuyor, kaldırımda yürüyor ya da bankta oturuyor.. Ne farkeder? Uyuyor konusu katilin kendini aklaması, suçu hafifletmek için ön plana çıkartılan bir konu.. Nasıl bir toplum olduk anlamıyorum.. Cinayet işleyen şunu şunu yaptı AMA... Ama ne arkadaşım? Uyuyor ya da yürüyor bu mu konu? Yoksa yitip giden can mı? Can'sa uyuması ya da yürümesi konusulması gereksiz bir ayrıntı...

Eceli gelene ne belediye ne devlet cozum bulamaz , ha ama keske boyle olmasaydi .

Cinayetin adına ecel demeye mi başladık? Aklım almıyor nasıl ve nerelerde, hangi ortamlarda yetiştiğinizi.. Bu nasıl bir rahatlıktır, bu nasıl bir yorumdur.. Eşin, dostun, anan, baban Allah korusun böyle bir olay yaşasa aynı rahatlıkla ecel deyip geçebilecek misin? Yoksa bu kadar rahat olmanın sebebi ölenin tanımadığın biri olması mı? Duyarlı olmak için yılanın seni sokmasını beklersen, kayıpların canını çok acıtır.. Virgülden sonrası da, virgül öncesi yazdığını zerre aklamıyor..

Ayrıca, çok şükür ki senin zihniyetin hüküm verici konumunda değil.. Zira katil "adamın eceli gelmiş, Allah da beni aracı kıldı o sebeple öldürdüm. Allah'ın bana verdiği görevi yaptım" dediğinde %100 haklı olur ceza meza da almaz..

Bu tarz konularda yorum yaparken aynı olay benim, anamım babaamın başına gelse diye düşünerek yazmak lazım..

MK8800
25-07-2015, 16:02
Velev ki uyumuyor, kaldırımda yürüyor ya da bankta oturuyor.. Ne farkeder? Uyuyor konusu katilin kendini aklaması, suçu hafifletmek için ön plana çıkartılan bir konu.. Nasıl bir toplum olduk anlamıyorum.. Cinayet işleyen şunu şunu yaptı AMA... Ama ne arkadaşım? Uyuyor ya da yürüyor bu mu konu? Yoksa yitip giden can mı? Can'sa uyuması ya da yürümesi konusulması gereksiz bir ayrıntı...

Cinayetin adına ecel demeye mi başladık? Aklım almıyor nasıl ve nerelerde, hangi ortamlarda yetiştiğinizi.. Bu nasıl bir rahatlıktır, bu nasıl bir yorumdur.. Eşin, dostun, anan, baban Allah korusun böyle bir olay yaşasa aynı rahatlıkla ecel deyip geçebilecek misin? Yoksa bu kadar rahat olmanın sebebi ölenin tanımadığın biri olması mı? Duyarlı olmak için yılanın seni sokmasını beklersen, kayıpların canını çok acıtır.. Virgülden sonrası da, virgül öncesi yazdığını zerre aklamıyor..

Ayrıca, çok şükür ki senin zihniyetin hüküm verici konumunda değil.. Zira katil "adamın eceli gelmiş, Allah da beni aracı kıldı o sebeple öldürdüm. Allah'ın bana verdiği görevi yaptım" dediğinde %100 haklı olur ceza meza da almaz..

Sanirim cumlem yanlis anlasildi , benim cumledeki eceli belirtmem yukarida bi arkadasimizin belediye tedbir alsaydi izin vermeseydi yazisina hitabendi . Yani soforu savunmak amacli degil , ayrica buna benzer bi olaydan en sevdigim arkadaslarimdan birisi 2 gun once yogun bakima alindi ayni sekilde faili de bulunamiyor kaybedenlerin acisini az cok anlayabiliyorum

DOHC
25-07-2015, 16:34

Bu tarz konularda yorum yaparken aynı olay benim, anamım babaamın başına gelse diye düşünerek yazmak lazım..

Valla biri cinayete ecel der, biri kaskoya haram der, başka biri hacizli mal almam der... Der oğlu der........

TigeR
25-07-2015, 16:38
Yürüyor olsa da belediyenin izin vermemesi gerek mi diyecektin ?
Yaziyi okumadan yorum yapmissin ya da anlamamissin. Yuruyor olsa dava acilmasi sacma zaten adamlar da boyle bir dava acmazdi ona bise demiyorum ama yatmaman gereken yerde yatiyorsa adam dava acabilir tabi. Yatip yatmadigini bilmiyorum kazayi gormedim sadece okuduguma yorum yaptim.

TigeR
25-07-2015, 16:54

Kaldirimda duran yuruyen birisi olsa zaten bu davayi acamazlar. Ben kesin konusmuyorum adam uyuyor muydu bilmiyorum sadece okuduguma gore yorum yaptim ki onceki sayfalarda orda uyudugunu soylemislerdi.

Yigit-Y
25-07-2015, 17:19
Olende hatalı kaza yapanda hatalı.

Gunah skalasinda

Allahin verdiği canı allah alır hükmüne göre

Arabayi süren suçlu.

:p

La burada cicekciyi suçlu cikarmak tam bi o.ç lik hadisedir.

kunteper
25-07-2015, 17:47
Onceki sayfalarda taniyan bi arkadas bahsetmisti babasi zengin sormadan gorme degil diye, dava ilerlemesin diye 2 savci izne cikiyor, belli zengin olduklari

SULTANOGLU
25-07-2015, 18:39
Polisin hala cocugu bulamamasina inanamiyorum. Saklayanlar belli hastane diyorlar. Boyle sacma sapan bir sinir bozuklugu olamaz.

Hakikaten guguk devletiyiz.

turci
25-07-2015, 19:08
ulan ben böyle adaletin de, böyle zihniyetin deee diyerek ilerliyorum ve
Türkiye'de yaşamadığım için Allah'a şükrediyorum.

ölen adam bile suçlanır olmuş, herifin kaçması bile tek başına suç.
bırakın insan öldürüp kaçmayı,burada bir araca bile vurup kaçın bakın başınıza neler geliyor.

bence insanlık sorgulanmalı herşeyden önce.

Alper134
26-07-2015, 13:52
Adam hala ortaya çıkmadı ya nasıl iş anlamadım

kelalper
27-07-2015, 08:45
avukat denen mahlukta yakında teslim olacak demiş ve hiç bir polis savcım suçluya yardım ve yataklıktan ceza vermiyor avukata.

can2k
27-07-2015, 08:47
bu haberin devamı yok gibi

Yigit-Y
27-07-2015, 08:55
Adam y.dışı kaçırıldı bence.

Yoksa bin defa bulunurdu teknik ve aile takibinden

KÖROĞLU
27-07-2015, 09:03
Başka bir konu da da yazmıştım toplumsal olarak en büyük eksiğimiz "EMPATİ" diye.

Konuda okuduğum öyle yorumlar var ki akıl alır gibi değil. Cidden ölen insan suçlu çıkacak neredeyse.

Öncelikle o kaldırım insanların kullanımına ayrılmış bir yol, yani herhangi bir taşıtın orada gitmemesi lazım.

Adam uyur / sızar / oynar / zıplar bunların hiçbirisi karşı tarafın suçunu hafifletmez.

Burada birçok insanın çocuğu var 5 saniye düşünsünler ruh hastasının biri yanlarken kaldırımda eşiyle birlikte yürüyen çocuğuna o aracın çarptığını, sonra da vefat ettiklerini.

1 hafta sonra da duysunlar / okusunlar "onlar da kaldırımda olmasaymış" ne yaparlar çok merak ediyorum.

Ecel evet gerçektir, ölümün de bir sebebi olacaktır. Ama sen tedbirini alacak takdiri rabbine bırakacaksın.

Üzülüyorum insanların bu kadar cahilce / duyarsızca yazmalarına yazık.

Elemanın ailesi belli kodaman ve muhtemelen çok basit bir ceza ile sıyıracak bu işten. Vicdanıyla (eğer varsa) başbaşa kaldığında ne yaşar orası önemli.

Bu kadar duyarsız olmayın hepimiz dışarıdayız hepimizin başına gelebilir, bana dokunmayan yılan demeyin size de dokunur.

can2k
27-07-2015, 09:09
çocuğun babası "adam yaşarken yakınlarının umrunda değildi, şimdi kıymete bindi" gibi bi açıklama yapmış

Nameless34
27-07-2015, 09:11
Hani imam osurursa cemaat..... demişler ya, işte en tepedeki adam bazı ölümlere "Ne işleri varmış orada" diyor halkın bir kısmı da böyle bir cinayete bile kılıf uydurabiliyor niye orda yatıyor orda o saatte ne yapıyor diye, maşallah umarım kimsenin başına gelmez böyle bir şey ama bir şekilde de anlarlar nasıl olduğunu acısını çaresizliğini. Ha bir de Napolyon ne de güzel demiş;

din, fakirlerin zenginleri katletmesini önlemek içindir

Günümüz şartlarında bu sayede zengin olan kesip biçip öldürüp çokta güzel sıyrılabiliyor işten en bariz örneklerinden biri de budur.

blow07
28-07-2015, 18:32
http://www.antalyaajans.net/asayis/antalyali-hukuk-fakultesi-ogrencisi-alkollu-ve-ehliyetsiz-surucu-kurbani-h30040.html

Bu adamın daha önceden bir sürü sabıkası olmasına rağmen ki onu da geçtim , alkollü ve ehliyetsiz cana kıyması. Ul.n bu ben herifi denetimli serbestlik yasasında serbest bırakan hakimin de spor gazetesi. Hakim savcıya da güven kalmaz olmuş.

Evrenoz
30-07-2015, 08:49
Sorsan.. Allah korkusu vardır bunlarda..
3-5 yıl yatar, sonra devam eder caddede - fenerde kaldığı yerden

yarışmıyormuş da yavaşmış da bilmemne.. Ulan caddede osursan, kameralar yakalar kıçından çıkan havayı
çıksın arabanın görüntüsü olsun bitsin.. Ha ama gizli bir el kameraların yönünü değiştirdiyse, görüntüler yanlışlıkla silindiyse, o esnada tesadüfen o kısma bakan kameralar arızalıysa çıkmaz tabi..

BAĞDAT Caddesi’ndeki kaldırımda çiçek satan Mehmet Emin Kaya’ya 10 Temmuz’da otomobiliyle çarpıp kaçan Şehir Üniversitesi Öğrencisi Murathan Öztürk’ün avukatı Melahat Uzunoğlu’nun, emekli bir trafik başkomiserine hazırlattığı kaza raporu soruşturma dosyasına girdi.

Rapora göre, kaza sırasında otomobili kullanan Murathan Öztürk iddia edildiği gibi iki otomobille yarışmıyordu. Zikzak çizerek hızlı bir şekilde gitmiyordu. Arkadan gelen otomobili son anda fark edince şerit değiştirmekten vazgeçerek eski şeridine geçmek istedi. Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma çıktı ve çiçekçi Mehmet Emin Kaya’yı ezdi.

HIZI 61 KİLOMETRE

Rapora göre kaza sırasında Murathan Öztürk’ün hızı 61 kilometreydi. 50 kilometre olan Bağdat Caddesi’ndeki hız sınırını yüzde 20 oranında aşmıştı. Kazanın dikkatsizlik sonucu meydana geldiği belirtilen raporda şu ifadelere yer verildi: “Kazanın araç sürücüsü Murathan Öztürk’ün dikkatsiz ve tedbirsiz hareketleri sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve aracın kontrolünden çıkmasından kaynaklandığı anlaşılmaktadır” denildi.

20 GÜNDÜR FİRARDA

İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Murathan Öztürk, avukatı Melahat Uzunoğlu’nun 25 Temmuz’da bir açıklama yaparak “Müvekkilim yakın bir tarihte teslim olacak” demişti. Murathan Öztürk, 20 gündür firarda.
Sürat tutkunu gençlerin lüks otomobilleri ile yarış pistine çevirdiği Bağdat Caddesi’nde, Hukuk Fakültesi öğrencisi Murathan Öztürk’ün otomobil ile kaldırıma çıkarak ölümüne neden olduğu çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın kardeşi Cengiz Kaya, olayın üzerinden 20 gün geçmesine rağmen firarda olan sürücünün yakalanmamasına ve olay yerinde bulunan ağabeyinin fotoğraflarının kaldırılmasına tepki gösterdi. Öztürk’ün ailesinin 500 bin lira teklif ederek şikayetlerini çekmelerini istediğini kaydeden Cengiz Kaya, “Fotoğrafları kaldırabilirler ama vicdanları susturamazlar” dedi.

Bağdat Caddesi’nde 11 Temmuz’da saat 03.30 sıralarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın hatırasını yaşatmak için olay yerinde bir anı köşesi oluşturulmuş, fotoğrafları ve sevenlerinin mesajları yapıştırılmıştı. Ağabeyine çarpan sürücünün günler, haftalar geçmesine rağmen yakalanmamasını protesto için dün basın açıklaması yapmak üzere olay yerine gelen Cengiz Kaya, fotoğrafların sökülmüş olduğunu görünce yıkıldı. Cengiz Kaya, “Resimleri kim neden kaldırmış bilemiyoruz. Resimleri kaldırmak toplumun vicdanında sıkıntı yaratır. Buradan Mehmet’in fotoğraflarını kaldırabilirler ama vicdanların sesini susturamazlar” dedi.

FİRARİ SÜRÜCÜNÜN AVUKATI DA ŞİKAYET EDİLDİ

Bu arada, Murathan Öztürk’ün avukatı Melahat Uzunkaya hakkında, “Mağdur Hakları Daire Başkanlığı’na” şikayette bulunuldu. Kardeşini Bağdat Caddesi’nde 9 Nisan 2006’da meydana gelen kazada kaybeden Yeşim Ayöz tarafından kurulan ‘Suat Ayöz Trafik Mağdurları Derneği’nce yapılan şikayette, avukat Uzunkaya’nın meslek etiği ile bağdaşmayan açıklamalarda bulunduğu belirtildi. Mağdur Hakları Daire Başkanlığı’na gönderilen şikayet dilekçesinde, Kaya’ya çarptıktan sonra kayıplara karışan Öztürk’ün avukatının cezalandırılması istendi.
Şikayet dilekçesinde, “Ahlaka uygun davranacağını namusu ve şerefi üzerine ant içerek göreve başlayan bir avukatın sadece müvekkilini göz önünde bulundurarak yapmış olduğu açıklamalarla Mehmet Emin Kaya’nın yakınlarının içinde bulunduğu acılı durumu daha da artırmasına neden olmuştur. Gencecik ve tek suçu yayalara ait olan kaldırımda duran bir insanın hayatı, sorumsuz ve saygısız biri tarafından elinden alındı. Hayatını elinden almakla kalmayıp kaçtı, hala bulunamadı ve üzerine haklıymış gibi ailesi ve avukatları da açıklama yapmaya başladı. Yaya kaldırımlarının yayalara ait olduğunu ve bir aracın hiçbir şekilde kaldırımdan gitmeyeceği kuralını yok sayarak yapmış olduğu açıklamalar nedeni ile Avukat Melahat Uzunkaya, Mehmet Emin Kaya’nın kaldırımda uyumasına göz yuman belediye ve zabıta için şikâyetçi olacağını söylemiştir. Avukatlık mesleğinin kurallarına uymaması ve trafik mağdurlarının yaşam hakkını yok sayması nedeni ile avukatlık kanununun 134 ve devamı maddeleri uyarınca cezalandırılmasını saygıyla talep ederiz” denildi.

Berkan
30-07-2015, 08:52
hürriyette demin okudum neredeyse öleni suclu cıkaracaklar baslıgı altındaydı sinir olmamak elde değil

[RaCeR]
30-07-2015, 09:04
Bu kazayı içimizden biri hakikaten dikkatsizlik sonucu ve ya teknik nedenlerden dolayı yapsaydı ve kaçmasaydı bile sırf arabası modifiyeli diye TRAFİK CANAVARI,TERÖRİST ve ya CANİ olurdu.

TEQUILA
30-07-2015, 09:10
61 km de şerit değiştirmekten aniden vazgeçen sürücü bmw marka otomobiliyle kontrolü kaybediyor.

Ya aksiyonun içindesin, ya sarhoşsun yada ikiside. itiraf gibi savunma.

ÇALIŞKAN
31-07-2015, 08:39
21 gün oldu hala yakalanamıyor şofürün arkası saglanmış sanırım

gespenster
31-07-2015, 09:49
adamın bu sıcakta ne işi var mahkemede hapıste tatılı bıtsın teslım olur heralde
herif 1 aydır pıyasada yok

wolrath
31-07-2015, 22:47
aklı olan caddeye ınmesın.

2 tanesınden zor gectım. komutan pek gezme buralarda dedıler, bostancı lunaparkta bıle cevırme vardı donuste... 2 saat once 1 tur daha atmıstım bombostu, sımdı kac tane ekıp gelmıs caddeye.

alper_pug
01-08-2015, 00:20
Bostancı - Kadıköy yapıp geldim 6 tane çevirme vardı totalde.

CTG
01-08-2015, 01:59
;7893604']Bu kazayı içimizden biri hakikaten dikkatsizlik sonucu ve ya teknik nedenlerden dolayı yapsaydı ve kaçmasaydı bile sırf arabası modifiyeli diye TRAFİK CANAVARI,TERÖRİST ve ya CANİ olurdu.

olurdu tabi

düz 4 şerit yolda hangi teknik neden kaldırımdaki adamı öldürmene sebep olacak merak ediyorum? kaldırımdaki adamı biçecek kadar dikkatsizsen şöför koltuğuna oturmayacaksın bir de.

su an yapılan çevirmeler iş işten geçtikten sonra ve anlamsız çevirmeler, trafik işgali. aynı sıkı denetim caddeyi kapatmadan yapıcan, 60 ı geçene de yapıştıracaksın ağlatacak cezayı oldu bitti, mal mal sciroccoları kukaların arkasına alıp ehliyette resim güzel çıkmışmı diye bakmak yersiz

[RaCeR]
01-08-2015, 08:39
olurdu tabi

düz 4 şerit yolda hangi teknik neden kaldırımdaki adamı öldürmene sebep olacak merak ediyorum? kaldırımdaki adamı biçecek kadar dikkatsizsen şöför koltuğuna oturmayacaksın bir de.

su an yapılan çevirmeler iş işten geçtikten sonra ve anlamsız çevirmeler, trafik işgali. aynı sıkı denetim caddeyi kapatmadan yapıcan, 60 ı geçene de yapıştıracaksın ağlatacak cezayı oldu bitti, mal mal sciroccoları kukaların arkasına alıp ehliyette resim güzel çıkmışmı diye bakmak yersiz

Bunun olasılıklarını konuşup tartışmamız anlamsız ama örnek olarak direksiyonun kitlenebilir,frenin boşalabilir gaz pedalında sıkıntı olabilir fln filan.. Sonuç olarak adamların arkaları sağlam cepleri dolu.

can2k
01-08-2015, 08:52
bu adam hakkında yakalama kararı yok gibi, avukatlar itiraz edip kaldırtmış anca çıkıp teslim olması lazım

aslan
03-08-2015, 07:34
Olay cem garipoğlu davasına dönüşecek gibi eleman kaçacak daha sonra vicdan azabından kendi teslim olacak

can2k
03-08-2015, 09:57
sorada hapiste intihar süsü verip maldivlerde yeni bi hayata başlayabilir :D

Hasan Köksal
03-08-2015, 13:35
Aynen öyle cem garipoğluna dönücek mevzu

Kahn23
07-08-2015, 11:05
Cihan Çakıcı yakalandı sıra çiçekçiyi ezende

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29748754.asp

SekoLive
07-08-2015, 11:25
Cihan Çakıcı yakalandı sıra çiçekçiyi ezende

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29748754.asp

Acıbademdeki kazada vefat eden uğuru dolaylı olarak tanıyoruz kayınvalidenin komşusuydu... zor bi hayatı varmış, annesi tek kalmış çok üzüldük duyduğumuzda... şu gündemde bu kadar erken(8gün geç sayılsada) yakalanmasına şaşırdım.

fthdrn
07-08-2015, 11:30
Herif babasının mekanında görülmüş diyorlardı geçen.

kelalper
20-08-2015, 09:12
Seçim kaosu ile bu şerefsiz kesin unutulur.

powERS
20-08-2015, 11:18
Az önce biyerde görmüştüm, kim olduğunu biliyolar galibA yani bulundumu ben bilmiyorum tam, özel üni. De hukuk okuyan surucu 40 kusur gundur teslim olmadı diye başlık vardı

MTZ
20-08-2015, 12:43
Az önce biyerde görmüştüm, kim olduğunu biliyolar galibA yani bulundumu ben bilmiyorum tam, özel üni. De hukuk okuyan surucu 40 kusur gundur teslim olmadı diye başlık vardı

Olay hasır altı ediliyor lütfen bekleyiniz.... %73...

kelalper
17-09-2015, 08:45
Bu şerefsiz hala yakalanmadı. Bakın yakalanamadı demiyorum yakalanmadı diyorum. Ailesinin de yüzü yok çıkıp konuşmaya onlarda çocukları kadar şeref yoksunu çünkü.

blow07
17-09-2015, 08:49
Bu şerefsiz hala yakalanmadı. Bakın yakalanamadı demiyorum yakalanmadı diyorum. Ailesinin de yüzü yok çıkıp konuşmaya onlarda çocukları kadar şeref yoksunu çünkü.

paranın ülkemizde örttüğü suçlardan biri. Alıştık be abi artık..

BarKing
17-09-2015, 09:13
Bu ülkede adalet aramak, Kerhanede bakire aramaktan farksız, Paran, Nüfuzun varsa, adamda öldürürsün, Tecavüzde edersin, Hırsızlıkta yaparsın, kimsede soramaz...

dqn
17-09-2015, 09:45
Dva sonuçlanmadan çok çok zor maalesef.6-7 ay daha firar gezer..

fthdrn
17-09-2015, 13:06
Ya kendi mekanlarına çıkıp girerken görülmüş kaç kere ne yakalanması.

mody
06-10-2015, 13:47
http://www.milliyet.com.tr/o-surucu-teslim-oldu-gundem-2127822/

Teslim olmuş...

aslan
06-10-2015, 13:49
Ben demiştim Garipoğlu gibi teslim olacak oda diye

Eren G.
06-10-2015, 14:06
Vay be "yüce" devletimiz "gayretli çabaları" sonucunda adam gelip kendi teslim olmuş, demek ki bezdirme taktiği uygulamış bizim zekiler bunca zaman... Verdikleri muhteşem çabalar için hem kolluk kuvvetlerinin, hem işin peşine hiiç düşmedikleri pardon işin peşini hiç bırakmadıkları için de adalet kurumlarının hepsinin kulaklarını çınlatıyorum.

kelalper
06-10-2015, 14:06
Paşam tatilini bitirdi tabi. Şimdi ense yapacak.

hddsheriff
06-10-2015, 14:27
Şimdi gel de bu şerefsize alkol muayenesi yap !!!! İnşallah sürüne sürüne can verir.

atituti
06-10-2015, 14:39
Çiçekçi orada durduğu için suçlu bulunacaktır buyuk ihtimalle.

MBuğra
06-10-2015, 14:40
Yemin ederim bu çocuğun hem kendisi, hem de ailesi hem de avukatı gerizekalı. Boşu boşuna aylardır kaçarak kendisini suçlu duruma düşürdü. Bu kadar kaçmasaydı, olay bu kadar magazin olmasaydı, bu kadar kendisini suçlu duruma düşürmeseydi, geçmişi temiz ise çok büyük ihtimalle ufak bir tutukluluk süresi sonunda Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması alıp 5 yıl boyunca uslu uslu gezerdi. Bundan daha kötü olaylara dahi HAGB verildiğini gördüm.

Şimdi ise olayı daha karmaşık hale getirdi. Şu saatte sonra ne kadar sicili temiz olursa olsun, ne kadar mahkeme de iyi hal gösterirse göstersin, hiç bir şekilde HAGB alamaz.

KÖROĞLU
06-10-2015, 14:56
Yemin ederim bu çocuğun hem kendisi, hem de ailesi hem de avukatı gerizekalı. Boşu boşuna aylardır kaçarak kendisini suçlu duruma düşürdü. Bu kadar kaçmasaydı, olay bu kadar magazin olmasaydı, bu kadar kendisini suçlu duruma düşürmeseydi, geçmişi temiz ise çok büyük ihtimalle ufak bir tutukluluk süresi sonunda Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılması alıp 5 yıl boyunca uslu uslu gezerdi. Bundan daha kötü olaylara dahi HAGB verildiğini gördüm.

Şimdi ise olayı daha karmaşık hale getirdi. Şu saatte sonra ne kadar sicili temiz olursa olsun, ne kadar mahkeme de iyi hal gösterirse göstersin, hiç bir şekilde HAGB alamaz.

Hiçbir şekilde yazdığın gibi hüküm dorğumayacağına eminim.

Hakimin olay inceleme sonrası vereceği taksir / bilinçli taksir yorumuna göre değişir.

Olayda alkol de olma ihtimali yüksek olduğundan cezası muhtemelen artacaktı.

Taksir ile öldürme de 2- 6 yıl arası Bilinçli taksir de ise 1/3 yada 1/2 oranında artış öngörülüyor.

Bu olayda hükmün geri bırakılması diyerek beraat verilmesi bence imkansız.

Şuan da hakim vereceği karar da sanığın olaydan sonra firar etmesinden dolayı takdir yetkisine dayanarak cezasını arttırma yoluna gidecektir diye düşünüyorum.

Umarım adalet yerini bulur ve hak ettiği cezayı alır. ( Şahsi olarak hak ettiği ceza T.C hukukunda yoktur.)

SkY
06-10-2015, 14:58
bir Türkiye klasiği..olan garibana..

Evrenoz
06-10-2015, 15:03

Sahil yolunda kaza yapan, ölüme sebebiyet veren ve bir dönem aramızda olan ismi lazım değil biri hapis cezası aldı. Bu olay da o kadar basit değil. Senelerce hukuk okumuş avukat gerizekalı mı da hükmün açıklanmasını geri bırakılabilecek durumda çocuğu suçlu duruma düşürsün..

Deliller temizlendi, alkol testi işlevsiz hale getirildi, çalınan minare kılıfa uyduruldu şimdi görülecek dava

hakotech
06-10-2015, 15:17
İşin özünü ben size bir cümle ile anlatmaya çalışayım değerli dostlar.. boku yedi bu vatandaş...

KÖROĞLU
06-10-2015, 15:35
İşin özünü ben size bir cümle ile anlatmaya çalışayım değerli dostlar.. boku yedi bu vatandaş...

Kaçırılmasının sebebi, kaçması diyemiyorum çünkü o kadar zihinsel aktivitesi yoktur eminim.

Çuvalla yiyeceği boku kovayla yenilecek seviyeye indirmek içindi.

Ne ceza alacak çok merak ediyorum.

hakotech
06-10-2015, 15:37
Kaçırılmasının sebebi, kaçması diyemiyorum çünkü o kadar zihinsel aktivitesi yoktur eminim.

Çuvalla yiyeceği boku kovayla yenilecek seviyeye indirmek içindi.

Ne ceza alacak çok merak ediyorum.

Zenginliğini unutturacak kadar bi ceza alsın yeter :)

Yigit-Y
06-10-2015, 15:43
uyuşturucu madde kaç günden sonra bedenden çıkıyor :)

burası türkiye hukuk öğrencisi birde parası var bakalım ne olucak merak ediyorum şu adaleti

Caesar
06-10-2015, 15:52

Kanında uyuşturucu yada uyarıcı madde ile hemen gitmek, kaçıp 90 gün sonronra gitmekten çok daha feci sonuçlar doğurur. Senin gerizekalılık sandığın aslında adamın çıkarına olan birşey.

Örneğin: Kristal (Metamfetamin) 60 ile 90 günde kandan tamamen atılan bir uyarıcı.
Kokain: 15 20 günde vucuttan tamamen atılan ama kalıntıları 50-60 gün vucutta görülen bir uyarıcı.

Bir ton madde var bu ve bunun gibi.

Ailesi ceza aldırmasını engelleyemeyecek ama bu kadar süre kimlere para yedirip gizlediyseler alacağı cezayı baya düşürmüş olacak.

İfadesi de çıksın ortaya anlaşılır.

mrbars
06-10-2015, 15:54
uyuşturucu madde kaç günden sonra bedenden çıkıyor :)

burası türkiye hukuk öğrencisi birde parası var bakalım ne olucak merak ediyorum şu adaleti

Maddenin cinsine göre değişmekle beraber:
İdrarda maks 30 gün
Kanda maks 1 hafta
Saçta 90 gün.

Kaynak: wiki

Caesar
06-10-2015, 15:55
O çocuğun kokain kullandığınıda cümle alem biliyor ha parası olupta kullanmayan var mı orası ayrı. Ama bu kaçışının sebebi %90 budur başka bişey değil. Tamamen temizlenip öyle çıktı piyasaya.

Yigit-Y
06-10-2015, 15:57
Kanında uyuşturucu yada uyarıcı madde ile hemen gitmek, kaçıp 90 gün sonronra gitmekten çok daha feci sonuçlar doğurur. Senin gerizekalılık sandığın aslında adamın çıkarına olan birşey.

Örneğin: Kristal (Metamfetamin) 60 ile 90 günde kandan tamamen atılan bir uyarıcı.
Kokain: 15 20 günde vucuttan tamamen atılan ama kalıntıları 50-60 gün vucutta görülen bir uyarıcı.

Bir ton madde var bu ve bunun gibi.

Ailesi ceza aldırmasını engelleyemeyecek ama bu kadar süre kimlere para yedirip gizlediyseler alacağı cezayı baya düşürmüş olacak.

olgar reis güzel açıklama getirdi.

adam avukat öğrencisi mal beyinsiz birisi değil çakalın önde gideni.

o yüzden bu adam çok az ceza alıcak bence.

hatta kusuru yarı yarıya verecekler belki

adam malmı uyuşturucu alkollü halde yakalanıp müebbet yesin.

teslim oldu 1-0 uyuşturucu alkol yok 2-0 adamın kaldırımda hukuksuz yatıp uyuması 3-0

vicdanen değil kağıt üzerinde bu adam cezası çok komik olucak inşallah olmaz ağırlaştırılmış müebbet yer

Evrenoz
06-10-2015, 15:59

teslim oldu 1-0 uyuşturucu alkol yok 2-0 adamın kaldırımda hukuksuz yatıp uyuması 3-0

vicdanen değil kağıt üzerinde bu adam cezası çok komik olucak inşallah olmaz ağırlaştırılmış müebbet yer

Sahil yolunda 3 kişiyi öldüren bile müebbet yemedi.. 3-4 senede çıktı dışaro
O olayda aileye yüklü para verildi, aile şikayetçi olmadı bunda böyle bir şey yok ama 3-4 seneden biraz daha fazla alır o kadar..

KÖROĞLU
06-10-2015, 15:59
Zenginliğini unutturacak kadar bi ceza alsın yeter :)

Allah kimseyi yok yere içeri düşürmesin de, duyuyoruz sağda solda içerinin de bir adaleti var diye.

Bunu da duyarız elbet, hoplatırlar içerde.

Tek başına en kral hücrede kalsa ne olur, Özgürlükten daha büyük zenginlik mi var ?

Caesar
06-10-2015, 16:00

Yok yer yine cezayı aman indirimlerin hepsini alır. 3 te 1 indirimi alır. iyi halden indirim alır. Maksimum 4 sene 2 sene de de sanarlar diye düşünüyorum.

İlk başta kanında uyarıcı ile gitmesi demek 4-5 farklı koldan dava açılması demek. Üstüne hiç bir indirim alamaz ve cezası katlanacaktır.

Şuanda da korktum kaçtım demesi yeterli. Ama farkına vardım kendimi türk adaletine teslim ediyorum dediği sürece bu iyi haldir.

hakotech
06-10-2015, 16:09
Allah kimseyi yok yere içeri düşürmesin de, duyuyoruz sağda solda içerinin de bir adaleti var diye.

Bunu da duyarız elbet, hoplatırlar içerde.

Tek başına en kral hücrede kalsa ne olur, Özgürlükten daha büyük zenginlik mi var ?

Var sağlık... :) evet içerinin temiz bir adaleti var..kendi gıtmeden ismi gidecek..ilk önce gardiyanlar arkadas gıbı yaklasıcak..kapılar gecılmeye başlandıkca tavırları değişecek,akabinde jandarma odasına alıcaklar soyunucak..orda it muamelesi görücek.. sonra kogusundakı show baslıcak :)

Evrenoz
06-10-2015, 16:12
baba beslemiştir koğuş ağasını
sanmıyorum koğuşun adaletinin tecelli edeceğini..

özgecan'ın katillerine ne oldu? hiç..

Yigit-Y
06-10-2015, 16:14
Var sağlık... :) evet içerinin temiz bir adaleti var..kendi gıtmeden ismi gidecek..ilk önce gardiyanlar arkadas gıbı yaklasıcak..kapılar gecılmeye başlandıkca tavırları değişecek,akabinde jandarma odasına alıcaklar soyunucak..orda it muamelesi görücek.. sonra kogusundakı show baslıcak :)

reis ben iyi biliyorum oraları.

anlatayim bu arkadaşı cezaevi müdürü karşılayacak odasında çay kahve ikramı yapacak

odası gitmeden hazır olmuş olacak yanına 3 tane parasız mahkum verecekler

tvsi yatağı filan gıcır vaziyette takılacak.

yatacağı cezaevi bile hazırdır başgardiyanı filan hepsi ayarlanmıştır

belki cep telefonu bile olucak.

:D

Babam sağolsun herşeyi böyle öğretti cezaevinde paran varsa kral yoksa kralın hokkabazı olursun :)

KÖROĞLU
06-10-2015, 16:18

Haklısın sağlık konusunda.

it's showtime diyosun :) Çoğaltsınlar, baba parasının geçmediği yerler olduğunu bir görsün.

Bi silkelesinler kendine gelsin. Konu dışı olacak ama askerliği en çok bu yüzden sevmiştim,

bazen yapılanları sindirmek zor geliyordu ama herkes eşit (etekli bedelli askerleri hariç tutuyorum)

Şu özgecan'ın katiline adana kürkçülerde yapılanları orada yatan birinin yakını yazmıştı, okumuştum da derin bir oh çekmiştim.

Unutanlar için hatırlatayım, içerinin adaletini yazmış biri.

https://eksisozluk.com/entry/49152717

Evrenoz
06-10-2015, 16:20
Haklısın sağlık konusunda.

it's showtime diyosun :) Çoğaltsınlar, baba parasının geçmediği yerler olduğunu bir görsün.

Bi silkelesinler kendine gelsin. Konu dışı olacak ama askerliği en çok bu yüzden sevmiştim,

bazen yapılanları sindirmek zor geliyordu ama herkes eşit (etekli bedelli askerleri hariç tutuyorum)

Şu özgecan'ın katiline adana kürkçülerde yapılanları orada yatan birinin yakını yazmıştı, okumuştum da derin bir oh çekmiştim.

Unutanlar için hatırlatayım, içerinin adaletini yazmış biri.

https://eksisozluk.com/entry/49152717

Özgecan katillerinin başına gelmesi beklenen şey'di o link.. Bilindiği kadarıyla olmadı bu beklenen.. Hatta 1-2 yerde şişeye oturttular vs diye haber çıktı, yalanlandı sonra

hakotech
06-10-2015, 16:31
İçerde kalacağı koğustaki aga ayarlanmıssa tanıdık bulunduysa bi *** olmaz o elemana..

KÖROĞLU
06-10-2015, 16:31
Özgecan katillerinin başına gelmesi beklenen şey'di o link.. Bilindiği kadarıyla olmadı bu beklenen.. Hatta 1-2 yerde şişeye oturttular vs diye haber çıktı, yalanlandı sonra

Aynen öyle oldu, editleyemedim mesajı gönder dedikten sonra. Şu edit geri gelse düzeltebilsek.

qatrio
06-10-2015, 16:56
Ceza evindeki yaşam aslında oldukça pahalı rahat etmesi için çok ciddi miktarlar verilmesi lazım. Gel gelelim içeride para seven kadar paralı insan sevmeyende var. Direk çok rahat eder gibi bi durum söz konusu degil biraz şansına baglı.
Necidir ne iş yapar kazadan önce hiç adını sanını duymadım.

gespenster
06-10-2015, 17:07
ıcerıde babasının paralarını dürüm yapıp kıcıca soktuklarında kendıne gelır ıt oglu ıt

dqn
06-10-2015, 18:33
Sanki içeridekiler çok masum da adaleti sağlayacaklar..İçeridekilerde katil.İt iti ısırmaz hele para varsa bir dediğini iki etmezler.Namus davası olsa neyse de bu çocuğa hiç bir şey olmaz.Maks yatarı da 2,5 yıl.

Caesar
06-10-2015, 18:41
Yahu ne çok koğuş ağası varmış forumda hayatınızda hapishanenin önünden geçmemişsinizdir ama içeride ne dönüyor maaşallah hepiniz biliyorsunuz.

miniks
06-10-2015, 21:00
Cocuga soracak savci oglum neden kactin

Cocuk aglayarak cok korktum savcim linc edilirim diye cok korktum ortalik durulunca geldim teslim oldum sayin savcim. Hep ulkedeydim ac kaldim susuz kaldim kimsesiz sokakta yattim dicek.

Savci da anlayisli birisi cikar muhtemelen :)

Cok birsey olmaz medyaya da bilgi sizmazsa bu is kan parasi sikayet geri alimi ile amme davasina bile donebilir o da yuklu miktar cezaya cevrilir vs vs

Yigit-Y
06-10-2015, 21:02
Yahu ne çok koğuş ağası varmış forumda hayatınızda hapishanenin önünden geçmemişsinizdir ama içeride ne dönüyor maaşallah hepiniz biliyorsunuz.

babam 10 yıl yattı çıktı olgar abi 7 cezaevi gezdim hepsi ile içi içe geçirdik çok şükür bitti ordan biliyorum ben arz ederim.

Caesar
06-10-2015, 22:33
babam 10 yıl yattı çıktı olgar abi 7 cezaevi gezdim hepsi ile içi içe geçirdik çok şükür bitti ordan biliyorum ben arz ederim.

Diğerleride babanın koğuş arkadaşlarının oğulları galiba kardeşim :)

Yigit-Y
06-10-2015, 23:35
Diğerleride babanın koğuş arkadaşlarının oğulları galiba kardeşim :)

Onları bilmemde allah kimseyi düşürmesin.
O yüzden hep sabır çekiyorum.
Parasız olan mahkum evli olup karısı kızı batakhaneye oğlu bonzaiye düşen mi dersin allahtan bizim durumlar iyidi.

Neyse sonuç şudur parası olana cezaevi öcalan canisi gibi yatar cezasını bu kazayi yapan da öyle olur

pashaboy
07-10-2015, 00:21
ceaser bi sen biliyosunn ortamı demi bir günün 30 yılına bedel bizde uğraştık uğraşıyoruzz.......

Caesar
07-10-2015, 00:31
ceaser bi sen biliyosunn ortamı demi bir günün 30 yılına bedel bizde uğraştık uğraşıyoruzz.......

Ben hiç yorum yaptım mı hapishane hakkında? Bilmiyorum çünkü. Kapısının önünden dahi geçmedim. Nerde hapishane hakkında yorumum?

Bilmediğim şeylere, görmediğim şeylere kulaktan dolma klişe şehir efsaneleriyle yaklaşmıyorum sizin gibi.

Bide gelmiş herşeyi sen biliyorsun diyor ne içiyorsunuz olm siz ciddiyim. Bonzai adamı bozai

Wankel Batu
07-10-2015, 00:47
bu eleman bostanci doga cikisliydi sanirim 95 li yada 94 lu olmasi lazim

hakotech
07-10-2015, 01:57

Olgar 2002 senesinde bende bakırkoy ıncırlıde yaya ya carptım vefat ettı ve ıcerıde gırdım kardesım..lafın banaysa ..

Caesar
07-10-2015, 02:53
Olgar 2002 senesinde bende bakırkoy ıncırlıde yaya ya carptım vefat ettı ve ıcerıde gırdım kardesım..lafın banaysa ..

hakan koğuşta soyunmaktan bahsetmişsin sen böyle şeyler mi yaşadın? Ben şehir efsanelerinden bahsediyorum. Sen allah aşkına yazdığın şeyleri yaşadın mı? çırılçıplak soyuldun mu? Ben içeri girdim derken bunları yaşadığını mı söylüyorsun?

İçeri adaleti sağlıyor dediğiniz adamların çoğuda zaten cinayetten, tecavüzden, carttan curttan giriyor. Bu adamlar mı adaleti sağlayacak önce kendilerini assınlar madem adaleti sağlayacaklarsa.

Ayrıca o lafı sana söylememiştim 20 21 yaşındakiler hapishaneden bahsediyor şimdi sırf sen yazdın diye sana cevap veriyorum şuan

Bide şurada kendini kanıtlamak adına böyle bir olayı nasıl pat diye söyleyebildin kanım dondu. Ben yaşamış olsaydım senin yaşadığın o acıyı. Utanırdım söyleyemezdim hiç bir yerde., acısını yaşardım çünkü.

Ki sende gayet duygusal bir insansın nasıl pat diye söyleyebildin anlamadım.

hakotech
07-10-2015, 03:00
hakan koğuşta soyunmaktan bahsetmişsin sen böyle şeyler mi yaşadın? Ben şehir efsanelerinden bahsediyorum. Sen allah aşkına yazdığın şeyleri yaşadın mı? çırılçıplak soyuldun mu? Ben içeri girdim derken bunları yaşadığını mı söylüyorsun?

İçeri adaleti sağlıyor dediğiniz adamların çoğuda zaten cinayetten, tecavüzden, carttan curttan giriyor. Bu adamlar mı adaleti sağlayacak önce kendilerini assınlar madem adaleti sağlayacaklarsa.

Ayrıca o lafı sana söylememiştim 20 21 yaşındakiler hapishaneden bahsediyor şimdi sırf sen yazdın diye sana cevap veriyorum.

Koğusta tabıkı soyunmuyosun :) jandarmanın bır odası var kardeşim.. orda anadan üryan soyuyolar..bide ana bacı küfür ediyolar,tamam lan gıyın diyolar,ustunu basını gıyınmeye başlıyosun,ayakkabına uzanıcakken içerdekı 4 er bırde koldan rutbe bir bey o ayakkabıya bi koyuyo,eşşek gibi yüzlerine bakıp odanın tee otekı ucuna ucan ayakkabıyı alıyosun.. :) rabbim kimseye yaşatmasın tabiki..

Ayrıca biliyosun ben dıyarbakır liceliyim daha bundan 20 sene oncesıne kadar da kan davamız vardı..rabbım onuda kımseye göstermesin..ailemden de içerde olan çoktu,kulaktan da aşina olunca insan bilmeyesice şeyleride biliyo malesef..

hakotech
07-10-2015, 03:16
Yazıyı editlemişsin olgarcım yeni gördüm, benım nasıl bı ınsan oldugumu az cok bılıyosun,hakaten cok duygusal bı adamım,kımseyı uzmemek ıcın elımden geleni yaparım,o olayda ben ilk sıgaramı ıctım..bakırköy devlet hastanesınde bir kızcagız uzatmıstı..orda calısıyomus...o olaydan sonra ben de amcamın oğluda bunalıma girdik..62 yaşında emekli bir matematik öğretmeniydi..spor kulubune gıtmek ıcın evınden cıkmıs..bakırkoy incirli köprüsünün bitiminde oldu kaza..bilenler vardır ozaman pejo bayi vardı orada..vefat eden amcamız,yaya gecisi olmayan bir yerden ilerde ısıklara yurumemek ıcın once ortadakı demırlerın kesık bır tanesının altından daha sonrada,yolun karsısında yayalar gecmesın dıye yapılan duvardan gecmek ısterken minubusun önunden fırladı...

Şuan bile anlatmak bana ölüm geliyo...Rabbim ruhunu şaad etsin inşallah,6 ay kadar her gece yatagıma başımı koydugumda gözümden yaş geldi...neyse umatım anlatabilmişimdir meramımı,rabbim kimseye yaşatmasın..

hakotech
07-10-2015, 03:37
Kusura bakma olgarcım böle taksit taksit cevap veriyomuş gibi oluyorum ama saat *****,devreler yandı biraz :) kendini kanıtlama çabası demişsin,şimdi ortaya bir laf atıyosun,40 kişi çıkaramıyoruz kuyudan :) tabiki üstüme alınırım,yazanlardan biri de benim keza,artı 21 yaşındaki çocukta girmiş olabilir o Allahın belası yere..bilemessin yani..bugunlerde seni biraz fevri görüyorum,az derdimi dinlemedin saol kardeşim,bişey varsa bende seni dinlemek isterim..

Ayrıca utanırdım söleyemezdim demişsin..kardeşim bu utanılacak bişey değil keza ******luk yapmıyoruz malumun.. bu olay üzülünecek bişey,ben de yeterince üzülüyorum,bu konuyu burda daha önce hiç dile getirmemiştim,beni yakın tanıyanlar bilirler ama..

Pat diye söylemek olarak algıladın sen,canın saolsun olgarım :) inan benim için de kolay değil ama insan da tömet altında kalmak istemiyor..dile getirip burdan can sıktıysam forum arkadaslarım affeylesin..

Senden de kişisel bir ricam olucak olgar,lütfen önyargılı davranma,önce insanları bi dinlemeye calış,belki senin yaşamadığın,benim yaşamadığım bir şeyi 21 yaşındaki o insan yaşamıştır..seviyorum seni kardeşim :)

KÖROĞLU
07-10-2015, 07:36

Bu cümlenin bir kısmı da sanırım bana, çünkü içeride yaşamasını dilediğim şeyleri içeren link'i (özgecanla ilgili) ben paylaşmıştım.

Öncelikle haksız bir sebeple kimsenin içeride yatmasına razı olmam.

Bu konuda da adamın suçu bence sabit, en ağır cezayı almasını isterim ki almayacak bunu herkes biliyor.

Hiç olmazsa içerde acı çekmesini isterim. ( Hümanistler bir zahmet gezinsin)

Neden ? Bu ve bunun gibiler her yerde var, cezaları caydırıcı olmazsa suçsuz insanlar ölmeye devam edecek.

Ben içeri girmeden koğuş ağası olmaya razıyım, bunun gibi bi it yarın bi gün karıma / çocuğuma çarparda dışarı çıkarsa daha fazlası da olurum ;)

mustafa_a
07-10-2015, 08:08
Görüntü ona aitse kazadan önce yanlaya yanlaya gidiyormuş

http://video.haber7.com/video-galeri/60476-turkiyeyi-sarsan-kazadan-30-saniye-once

rodya
07-10-2015, 08:12

Ayrıca o lafı sana söylememiştim 20 21 yaşındakiler hapishaneden bahsediyor şimdi sırf sen yazdın diye sana cevap veriyorum şuan

Bide şurada kendini kanıtlamak adına böyle bir olayı nasıl pat diye söyleyebildin kanım dondu. Ben yaşamış olsaydım senin yaşadığın o acıyı. Utanırdım söyleyemezdim hiç bir yerde., acısını yaşardım çünkü.

Ki sende gayet duygusal bir insansın nasıl pat diye söyleyebildin anlamadım.

Kuşkusuz herşeyi bilen ve gören Ceaser'dir.
Maska ıvır zıvır alır iki akşam çıkar, oww en anarşik
iki dumbell sallar, oww vücuttan en çok anlayan
hapishane önünden geçseydi, burda koğuşların bilinmedik yönlerini de anlatır.
Son günlerde de bunları defat kez ispatlarcasına hunharca çalışıyorsun.
Bu dediklerim zaten hep böyle ve burdaki her üye az çok farkında, yeni değil. Kimsenin çok umrunda da değil.
Ama X birisinin yaşadığı ve onun hayatını hangi yönde, nasıl etkilediğini bilmediği kötü bir olaya kalkıp " ben olsam utanırdım anlatmaya" demek, sanal ortamın bize sağlamış olduğu hadsizliktir.

prodorian
07-10-2015, 08:42
Bir trafik kazasına karıştığım için 90 gün ceza evinde kaldım.
yaşamayan gerçekten bilemez yazılan çizilen herşeyin daha azı da var daha fazlası da düştüğün yere bağlı. bu arada paran varsa cezaevinde cinsel hayatın bile çok olumlu ilerler.
allah kimseyi düşürmesin.
sonuçta eğer daha önce karakolun önünden geçmediysen benim gibi.
yanında yatan adam kaçakçı altındaki katil hırsız v.s
hakotech e katılıyorum bu utanılacak birşey değil cinayet değil tecavüz değil v.s değil adı üzerin de kaza.
yorum yaparken lütfen dikkat edelim.
bu arada kazayı yapan arkadaş tasirle ölüme sebebiyet vermekten yargılanacak ve maksimum 2 yıl yatacak işte bu ülke de insan canının bedeli...

Yigit-Y
07-10-2015, 09:00
Benim babam bizim dukkana harac almak için gelmiş silah çekmiş babam ondan önce silahina davranip öldürmüş.halk gözünde katil olarak geçer.benim gözümde ekmek teknesini canı pahasına korumuş baba olarak geçer.

İçerde kader mahkumu insanların sayısı azimsanmayacak kadar değil.

İçindekilerin çoğu yani tecavüz hirsiz keyfe adam öldürmüş cete kurmuslardan oluşmuyor.

Allah kimseyi orada sinayacak olayı başına getirmesin.

Cezaevi tv de sinema da anlatilanlar gibi değil.

Metris ümraniye silivri kartal maltepe sarkkoy tekirdag hepsini. Gittim babami ziyaret amaçlı mazlumuda gördüm o.ç da.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.burada farazi yazan adam zaten yazdiklarindan belli eder kendini.

Bu adam cicekciye suc atacak ki en basindan beri bunun planini yapmislardir.cok az bir ceza ile çıkartırlar.

Tecavuzculeri eskiden ceza evinde hallederlerdi.

Simdi onlarin koguslari ayrı.katil zanlisi ile yatirmiyorlar.

Tecavuzculer uyuşturucu dan yatanlarla yatiyor bilginize

Caesar
07-10-2015, 09:19
Kuşkusuz herşeyi bilen ve gören Ceaser'dir.
Maska ıvır zıvır alır iki akşam çıkar, oww en anarşik
iki dumbell sallar, oww vücuttan en çok anlayan
hapishane önünden geçseydi, burda koğuşların bilinmedik yönlerini de anlatır.
Son günlerde de bunları defat kez ispatlarcasına hunharca çalışıyorsun.
Bu dediklerim zaten hep böyle ve burdaki her üye az çok farkında, yeni değil. Kimsenin çok umrunda da değil.
Ama X birisinin yaşadığı ve onun hayatını hangi yönde, nasıl etkilediğini bilmediği kötü bir olaya kalkıp " ben olsam utanırdım anlatmaya" demek, sanal ortamın bize sağlamış olduğu hadsizliktir.

Olm hakan benim çok yakın arkadaşım istediğimi derim oda bana der. Sen aramızdaki samimiyeti nerden biliyorsunda yargılıyorsun. Bunu fırsat bilip bana laf çaktırmaya falan mı çalışıyorsun? O adam çok duygusal bir adam bende değer veriyorum ona hani akbaba gibi üşüşmeyin bi uzayıp gidin pls.

Aramızı falan mı bozacaksın aklın sıra? Hayırdır gardaş

kelalper
07-10-2015, 09:29
Arkadaş bu nasıl vicdandır ben anlamıyorum. Herkes olgara giydirmiş ama adamın dediğin tek şey içeriyi biliyor musun da yorum yapıyorsun şöyle olacak böyle olacak diye? Vicdanı olan adam yardım eder bişey yapar. Ben de 2008 de kucağında bebek taşıyan yayaya çarptım okmeydanında yaya üstgeçidinin altında. Bebek 2.5 yaşında ama daha kimliği yok. Arabanın çamurluk haşat ön cam haşat tavan göçük vs. Ciddi çarptım yani. Arabaya attiğim gibi ikisinide balad özel hastaneye götürdüm ki sağdan sapsam okmeydanı ssk orası. hastanede polisi ben aradım gelsinler diye.
Bu herif adli tatil de içeride yatmamak için kaçıyor. Ulan kaçacaksan bile en azından ambulans ı ara bişey yap sonra nereye gidiosan siktir git. İnsan köpeğe kediye vursa üzülüyor vicdan azabı çekiyor bunların ruhu tınlamıyor.

kelalper
07-10-2015, 09:33
içeride neler dönüyor bilmem ama nasıl pis bir yer olduğunu çok iyi bilirim. Askerde jandarma iken her aya cezaevi araması yapardık. Gitmemek için gece görev yazdıran teskereci asker bilirim.

ghibli06
07-10-2015, 09:39
Koğusta tabıkı soyunmuyosun :) jandarmanın bır odası var kardeşim.. orda anadan üryan soyuyolar..bide ana bacı küfür ediyolar,tamam lan gıyın diyolar,ustunu basını gıyınmeye başlıyosun,ayakkabına uzanıcakken içerdekı 4 er bırde koldan rutbe bir bey o ayakkabıya bi koyuyo,eşşek gibi yüzlerine bakıp odanın tee otekı ucuna ucan ayakkabıyı alıyosun.. :) rabbim kimseye yaşatmasın tabiki..

Ayrıca biliyosun ben dıyarbakır liceliyim daha bundan 20 sene oncesıne kadar da kan davamız vardı..rabbım onuda kımseye göstermesin..ailemden de içerde olan çoktu,kulaktan da aşina olunca insan bilmeyesice şeyleride biliyo malesef..

geçmiş olsun hocam, bazen at izi ile it izi birbirine karışıyor forumlarda, gerçekten yazanlarla klavye delikanlıları karışıyor... vicdanı olan adama ölüme sebebiyet vermek gerçekten çok koyar, hakimin vereceği karar bile önemli olmaz, Allah bir daha yaşatmasın...

aslan
07-10-2015, 09:43
Dün haberlerde gördüm elemanı göz çukurları simsiyah olmuştu neden acaba?

johnie
07-10-2015, 09:47
Dün haberlerde gördüm elemanı göz çukurları simsiyah olmuştu neden acaba?

ağlamaktan olmuştur o..

free-hifi
07-10-2015, 09:52
BAZı şeyleri bilmek için illa ceza evine gireceğiz diye bir şeye gerek yok arkadaşımız eşimiz dostumuz mutlaka vardır.

Benim arkadaşımın 2000 yılında bayrampaşa anısı: koğus ortasındaki halının ortasında durmuş, biri halıyı çekmiş düşmüş halıyı üstüne örtüp üzerinden geçmişler. Hoş geldin karşılanmasıymış bu .
Tecavüzden gelen birine koğuş ağası ya şişe ya penis demiş, ikisinden birine oturacaksın o herif şişeyi seçmiş mesela bunlar uydurma şeyler değil.

rodya
07-10-2015, 11:51
Olm hakan benim çok yakın arkadaşım istediğimi derim oda bana der. Sen aramızdaki samimiyeti nerden biliyorsunda yargılıyorsun. Bunu fırsat bilip bana laf çaktırmaya falan mı çalışıyorsun? O adam çok duygusal bir adam bende değer veriyorum ona hani akbaba gibi üşüşmeyin bi uzayıp gidin pls.

Aramızı falan mı bozacaksın aklın sıra? Hayırdır gardaş

Hee evet hayattaki tek gayem buydu ama ifşa oldum.
hakan benim en iyi arkadasim olup, en cok beni sevip, en cok benlen ilgilenmeli.
onun araba tercihleri icin ikimiz omuz omuza forumu kanser etmeliyiz. beraber taşak gecip, mutevaziligin de dibine vurmaliyiz.
anliyo musun beni Hakan?

hakotech
07-10-2015, 12:35
Hee evet hayattaki tek gayem buydu ama ifşa oldum.
hakan benim en iyi arkadasim olup, en cok beni sevip, en cok benlen ilgilenmeli.
onun araba tercihleri icin ikimiz omuz omuza forumu kanser etmeliyiz. beraber taşak gecip, mutevaziligin de dibine vurmaliyiz.
anliyo musun beni Hakan?

Valla anlamadım :D

fthdrn
07-10-2015, 12:50
Benim çocukluk arkadaşım tecavüzden girdi içeriye. Daha doğrusu kız bozuktu bununla ilişkiye giriyor.kız 18 yaşından küçüktü birde. Sonra polise gidiyor bu benim ırzıma geçti diye. Sonrası ***** direk cezaevi. 2.5 sene kaldı içeride. Hiç birşeyi kanıtlayamadı. Maddi durumu da iyi değildi. Herkes kötü gözle bakıyordu. En sonunda ailesi kıza sizi evlendirelim çocuk çıksın dışarı denildi. İçeride yaşananlar mı :) kapıdan dışarı çıkmadı 1 sene. Neler yaşadığını bir sene sonra anlatabildi.

burak_2885
07-10-2015, 12:55
Benim dayımda 11 yıl içerde yattı 2 senedir dışarda hala bitmedi içerideki hikayeleri ama öyle şişeye oturan falan olmamış ve çeşitli cezaevlerine gitti bunların arasında Bayrampaşa'da vardı. Yani içeride bir adalet var(kendilerince) ama dışarıda ki sanıldığı gibi değil artık dayımın anlattıklarına göre. İçeride yatanlar suçluda olsa düzgün, babayiğit, ezileni ezdirmeyen tiplerde var. Kimi yakalasam da s.ksem modelleri daha azmış artık. İçeri düşünce sanırım işler değişiyor biraz.

Bu çiçekçiyi öldüren arkadaşın içeri girince biyerlerine şişe, jop sokacaklarını sanmıyorum. Babasının paralı olması içerideki koğuş ağasını besleyebileceği anlamınada gelmez. Onu yapmak için o piyasada biraz ta.aklı olmak lazım, öyle her parası olan içeriye kanal yapacak değil. Benim birsürü zengin hali vakti yerinde olan tanıdığım var ama sorsan cezaevinin önünden geçmemiştir ya butarz adamları görüp tanımamıştır bile.

Yani demek istediğim içerdeki adamlara öyle ulaşıp beslemek bile kolay ve sanıldığı gibi değil.

Kazayı yapana gelince, yanlama videoları çıktı belli ki action peşindeydi (videoda ki o ise ). Eğer o ise beter olsun. Değilse de, ifadesinde ki gibi "soldaki arabayı görmedim kontrolden çıktı" ise kazadır bu olağan şeyler demekten başka birşey gelmiyor aklıma

hakotech
07-10-2015, 13:12
geçmiş olsun hocam, bazen at izi ile it izi birbirine karışıyor forumlarda, gerçekten yazanlarla klavye delikanlıları karışıyor... vicdanı olan adama ölüme sebebiyet vermek gerçekten çok koyar, hakimin vereceği karar bile önemli olmaz, Allah bir daha yaşatmasın...

Abi Allah c.c razı olsun,cok guzel yazmıssın,rabbim kimseyede yaşatmasın inşallah..

Caesar
07-10-2015, 13:17
Ulan hepinizin mi ailesinden biri yattı içerde asjdhdash kurtlar vadisi tech

https://www.youtube.com/watch?v=hU9fOcBrfzI

-Murat Özcan-
07-10-2015, 13:21
Akşam haberlerde izledim adam kaç gün sonra kendi teslim olmuş,nasıl saklanmış bunca zaman polisten ondan bundan hayret ettim.Yeri geldiğinde saatler içinde bulabildikleri suçluları durumu iyi olunca bulamıyorlarmı burada parasımı konuştu babasının diye düşünceler içersindeyim..

hakotech
07-10-2015, 13:26
Benim babam bizim dukkana harac almak için gelmiş silah çekmiş babam ondan önce silahina davranip öldürmüş.halk gözünde katil olarak geçer.benim gözümde ekmek teknesini canı pahasına korumuş baba olarak geçer.

İçerde kader mahkumu insanların sayısı azimsanmayacak kadar değil.

İçindekilerin çoğu yani tecavüz hirsiz keyfe adam öldürmüş cete kurmuslardan oluşmuyor.

Allah kimseyi orada sinayacak olayı başına getirmesin.

Cezaevi tv de sinema da anlatilanlar gibi değil.

Metris ümraniye silivri kartal maltepe sarkkoy tekirdag hepsini. Gittim babami ziyaret amaçlı mazlumuda gördüm o.ç da.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez.burada farazi yazan adam zaten yazdiklarindan belli eder kendini.

Bu adam cicekciye suc atacak ki en basindan beri bunun planini yapmislardir.cok az bir ceza ile çıkartırlar.

Tecavuzculeri eskiden ceza evinde hallederlerdi.

Simdi onlarin koguslari ayrı.katil zanlisi ile yatirmiyorlar.

Tecavuzculer uyuşturucu dan yatanlarla yatiyor bilginize

Yiğit ben az çok olayı biliyorum,rabbim bidaha yaşatmasın,kamera kayıtları falanda vardı hatırladıgım kadarı ile..bi laf var..ulan hep öldürene sallıyoruz da ölen de hiç mi kabahat yok diye.. gelen vatandaş imkanını bulsaydı şimdi sen babasız kalıcaktın..ve bu adam da haraç almaya gelmiş biri.. ben babanın yattığı senelere üzüldüm sadece..

oguz
07-10-2015, 13:28
burdaki en önemli kısım kişinin vicdani ile hesaplaşması ki vicdan da inançla yada Allah korkusuna bağlı değil bence ... Etrafta görüyoruz yada duyuyoruz yada bir yakınımız vasıtasıyla Allah korusun kendi yasadıklarımızla şahit oluyoruz " vicdanı olan ve sorumluluk sahibi olan biraz da karakter sahibiyse gerekeni zaten yapar kimsenin ruhu duymaz yada bu olaydaki gibi uygun sartları oluşturmak için yeteri miktarda kaçar .. Örnek vermem gerekirse bir maden kazasında ocak sahibi ihmali kabul etti aileye kan parasıdır vs ne isterseniz yapayım dedi aynı zamanda mahkemede de ihmali kabul etti , rahmetlinin ailesi ne istersen onu yap dedi ocak sahibi ailesine ew aldı cocuklarına eger unıversıteyı de kazanırlarsa o d dönemide kapsayacak şekilde sözleşme de imzalayıp burs bağladı ve eğitim giderlerini karşıladı.ve halen devam edıyor.. bir diğeri bilir kişiden tutta her ne ımkan varsa kullanıp rahmetlı olan arkadası suclu gosterıp tereyagından kıl ceker gıbı işlerini halletti ailede kaybıyla kaldı ... etrafımızda bunun gıbı suruyle örnek var herkezin de bir anısı .. İnananlar için Allah zaten kendı cezasını ya burda ya diğer tarafta verıcektır r ,kimi o kadar sabredemez bu dünyada görmeye çalışır ..

hakotech
07-10-2015, 13:29
Ulan hepinizin mi ailesinden biri yattı içerde asjdhdash kurtlar vadisi tech

https://www.youtube.com/watch?v=hU9fOcBrfzI

Laaa kurcalama işte be kanka,cezaevlerı yetmıyo artık şaka maka..yatıracak yer bulamıyo adamlar,gerçi ne suş olsun nede o allahın belası yer dolu olsun,gönül ister ama malesef gün gectıkce oran artıyo işte,

Harbi dik adamsın kanka :D

streetracer_nos
07-10-2015, 13:29
Koğuşa girerse koğuşun aylık sigara çay kahve vs. sponsoru olur ... Hiçbişey de olmaz ayrıca çokda uzun kalcağını sanmıyorum.Kalacağını bile sanmıyorum ama hadi neyse..Askerde devrem vardı durumu baya baya iyi usta birliğine başladık bu kimi görürse üst devresi , tertibi vs. diyodu ki bana sigara alıp gelirmisin kendinede aynısından, al 2 gün sonra çocuga komutanım demeye başladılar botlarını falan boyuyolardı... aynı hesap

mert_can 41
07-10-2015, 15:43
Artık bende tutamıcam kendimi 6 saat içerde yattım bende sonra bir gürültü geldi kalktım salona geldi televizyon açıkmış..

Şaka maka bir olay yüzünden jandarma aldıydı beni daha orda gidiyodum kalpten allah düşürmesin kimseyi.

ottoman32
10-10-2015, 10:01
http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=381433 savunmaya gel

ReFiK
02-02-2016, 01:32
Raporu da sahte çıktı (http://www.hurriyet.com.tr/raporu-da-sahte-cikti-40048079)

KADIKÖY Bağdat Caddesi’nde, 11 Temmuz’da otomobiliyle çıktığı kaldırımda çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın ölümüne neden olduktan sonra kaçıp, tam 87 gün sonra teslim olan hukuk öğrencisi Murathan Öztürk’ün özel bir hastaneden aldığı alkol ve uyuşturucu raporu da sahte çıktı.

‘ZORLA DÜZENLEDİM’

Sanığın kanında alkol ve uyuşturucuya rastlanmadığını gösteren rapordaki imzasının sahte olduğunu ileri süren Biyokimya Uzmanı Okşan Güner (69), belgenin verildiği gün hem çalışmadığını hem de görev yaptığı hastanenin bu tür tetkikleri yapacak donanımı bulunmadığını söyledi.
31 Aralık’ta Cumhuriyet Savcısı Orhan Biçiçioğlu’nun tanık sıfatıyla dinlediği biyokimya uzmanı Güner, “Murathan Öztürk’e verilen temiz raporunu sorduğum yanımda çalışan laborant Ö.E., ‘Beni sıkıştırdılar, bu şekilde rapor düzenlemek zorunda kaldım’ dedi” ifadesi verdi.
Anadolu 77’nci Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada yarışmadığını ve alkollü olmadığını söyleyen sanık Murathan Öztürk, özel bir hastanede idrar örneği vererek test yaptırdığını söylemiş, hâkim ise bu açıklamaya, “Keşke kan alsalardı. En azından senin kanın olduğunu kanıtlayabilirdik” diye yanıtlamıştı.

Hastane şikâyetçi

SAHTE raporun verildiği hastaneden dün yapılan açıklamada “Böyle bir raporun hastanemizin gerçek kayıtlarında olmadığı anlaşılmış, doktor kaşeleri ve raporun kendisinin sahte olduğu kanaatine varılmıştır. Hastanemizce iç soruşturma yapılarak ilgili kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur” denildi.

9 YIL HAPİS İSTEMİ

KAZA dosyasını inceleyen Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesi de, sürücü Murathan Öztürk’ün, kavşağa yaklaşmadan süratini azaltmadığını, kontrolsüz şerit değiştirmek isterken sevk ve idare hatası ile direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çıkıp maktulün ölümüne neden olduğunu belirtti. Raporda, Öztürk ‘asli’ kusurlu, ölen Mehmet Emin Kaya kusursuz bulundu. Murat Öztürk, “Bilinçli taksirle ölüme neden olmak” suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

RedCan
02-02-2016, 02:37
Alkol mevzusu noldu şimdi ? Nasıl kanıtlayacaklar alkollu olup olmadığını ? Adalet nasıl sağlanacak ?

KÖROĞLU
02-02-2016, 07:54
Alkol mevzusu noldu şimdi ? Nasıl kanıtlayacaklar alkollu olup olmadığını ? Adalet nasıl sağlanacak ?

Hangi adalet ? Adalet falan yok bu ülkede, cebinde kabarık bir cüzdan ve biraz da nüfusun varsa. Adaletin terazisi hep senden yana ağır bastırılır.

Rapor bile sahte, hakimin takdir yetkisi diye bir şey var burada kullandı mı bilmiyorum ama 3 - 9 yıl ceza bu adama ödül olur.

Bu kazayı normal vatandaş yapsa g.tünden kan alıp tetkik ederler.

_driver_
02-02-2016, 08:15
3-9 yıl arası nedir ya. vefat eden çocuğun ailesi zengin olsa kasti adam öldürmekten müebbet isterlerdi. Resmen adalet ölmüş gömeni yok.

ulasoztas1
02-02-2016, 08:28
adam öldürmenin üzerine evrakta sahtecilikten ayrıca işlem görmesi lazım ama nerdeee...

canım Türkiyem :mad:

kelalper
02-02-2016, 08:47
Olayın gideceği nokta şu: Adamlar biz hastaneden rapor istedik ve aldık sahte mahte bizi ilgilendirmez diyip kıvıracaklar.

ahk
02-02-2016, 09:18
Maalesef trafik suçlarının cezaları çok yüksek değil otobüs devirip 10 kişi öldürenler bile 10 yılda çıkıyorlar. Zengin filan da değiller.
Rapor yüzünden kesin ceza alır.
İlahi adalet budur işte başkasından kendi kimliği ile kolayca kan aldırabilirdi. Şimdi evrakta sahtecilikten de ceza alır.

G.U.Z.
12-02-2016, 11:03
http://www.hurriyet.com.tr/murathan-ozturke-7-yil-hapis-cezasi-40053579

ibozum
12-02-2016, 11:18
Hay adaletinin sevdiğim.. Gene şaşırtmadı.. Adaletin terazisinde Zengin fakir ayrımını gün gibi ortaya çıkardı..

onurc
12-02-2016, 11:18
7 yıl mı ?az ..
Allah ından bulsun kat kat fazla acı çeker inşallah.AMİN.

mustafa_a
12-02-2016, 14:26
yeterli bir ceza değil ancak bu kadar fazla ceza verileceğini düşünmüyordum. Umarım bu cezalar artarda bir caydırıcılığı olur

G.U.Z.
12-02-2016, 14:57
Medyaya yansimasa hukmun aciklanmasinin geriye birakilmasi cikardi

VTec_king
12-02-2016, 15:26
tamamını paraya çevirir cukkaya atarlar..

KÖROĞLU
12-02-2016, 15:32
Şimdi bunu gidip rahmetlik olan arkadaşın kardeşi / babası vurup öldürse ona müebbet verirler.

Demekki bu ülkede kaldırımda ölmenin idamı 7 yıl. Vay arkadaş ölen öldüğüyle kalıyor diye boşuna demiyorlar.

Ailesine yazdık ömürlerinden 77 yıl gitmiştir kararı duyduklarında. Adalet !!!

dragon
12-02-2016, 17:43
Çok bile almış,hayret!!! Bir arkadaşımı tinerci bir genç 7 yerinden bıçaklamıştı,7 darbe de göğüs bölgesineydi ama tamamı 1-2 santimlik yaralardı.Çocuk bir kaç hafta yattıktan sonra ilk duruşmada tahliye olmuştu.Arkadaşım hakime; Şimdi ben sana ana-avrat sövsem,kaç sene ceza verirsin bana demiş.Hakim de,git evladım sinirlisin sen demiş.Afalet?

Evrenoz
12-02-2016, 17:50
Adaletin geldiği nokta.. Paranın, gücün, rantın fahişesi olmuş bir adalet..

Sinan58
12-02-2016, 18:47
Ülkemizde adaletin olmadığı bariz ortada.
Adalet var aslında ama her zaman zenginlere var, fakirlere yok.
Bu arada yaklaşık yarım saat önce haberlerde gördüm, siyah spoilerli Honda Civic FD6 kaza yapmış kaza yapan kişi forumdanmı acaba???
Geçmiş olsun.

tayreep_john
12-02-2016, 18:59
galiba kan parası falanda alınmış ..

Er34
12-02-2016, 19:45
Birini öldürmek istersek kaldırımda yürürken üzerinden geçiyoruz. 5 yıl yatıp çıkıyoruz demek ki. Tabanca falan gereksiz.

Oznsrl
12-02-2016, 20:34
Sanığın olaydan sonraki davranışlarının bir bütün olarak değerlendirildiğinde, iyi hal indirimi uygulanamayacağını da belirten hakim, suçtaki kusurun ağırlığı nedeniyle cezanın başka yaptırımlara çevrilmemesine de karar verdi. Mahkeme hakimi, sanığın ehliyetinin 2 yıl 6 ay süreyle geri alınmasını da hüküm altına alarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

en azından indirim yok para cezasına falanda çevirme yok doğru anladıysam. bari aldığı cezası tam yatsın

ibozum
13-02-2016, 08:39
Sanığın olaydan sonraki davranışlarının bir bütün olarak değerlendirildiğinde, iyi hal indirimi uygulanamayacağını da belirten hakim, suçtaki kusurun ağırlığı nedeniyle cezanın başka yaptırımlara çevrilmemesine de karar verdi. Mahkeme hakimi, sanığın ehliyetinin 2 yıl 6 ay süreyle geri alınmasını da hüküm altına alarak tutukluluk halinin devamına karar verdi.

en azından indirim yok para cezasına falanda çevirme yok doğru anladıysam. bari aldığı cezası tam yatsın

Şimdi linkini bulamıyorum haberin tekinde okumuştum bu 7 yıllık cezanın 3 yıl 8 ayını içerde yatarak serbest kalabilecek diye yazıyordu.. :(

Açıklaması da ilginç herifin ailesi ***** partinin destekçisi olduğu, gençlik kolarında görev aldığı ve aracın bagajında parti bayrakları ile RTE posterleri olduğu için karşıt medya olayı abartıyor karalamak istiyorlar demiş..

Kahn23
13-02-2016, 08:42
Şimdi linkini bulamıyorum haberin tekinde okumuştum bu 7 yıllık cezanın 3 yıl 8 ayını içerde yatarak serbest kalabilecek diye yazıyordu.. :(

Açıklaması da ilginç herifin ailesi ***** partinin destekçisi olduğu, gençlik kolarında görev aldığı ve aracın bagajında parti bayrakları ile RTE posterleri olduğu için karşıt medya olayı abartıyor karalamak istiyorlar demiş..

Bold ile yazdığın doğru. İçerideyken herhangi bir olaya karışmazsa iyi halden cezanın yarısını yatacak.
Bi insanın canın al bi de gel devlet sana ödül versin.

Kaza yapan eleman bi de Hukuk öğrencisi..

mikelazi
13-02-2016, 08:54
bu ülkede adalet sadece saray ismi :(

yilmazcatalbas
13-02-2016, 08:59
adaletini sss...eveyim

ÇALIŞKAN
18-08-2016, 14:35
ne şanslı adam ntv'nin haberine göre 6 ay yatıp çıkcakmış

ÇALIŞKAN
18-08-2016, 14:36
Bağdat Caddesi'nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı öldüren Murathan Öztürk tahliye oluyor.

Cumhuriyet Gazetesi - Bağdat Caddesi'nde Mehmet Emin Kaya'yı olduren Murathan Ozturk de tahliye oluyor (http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/586557/Bagdat_Caddesi_nde_Mehmet_Emin_Kaya_yi_olduren_Mur athan_Ozturk_de_tahliye_oluyor.html)

onurc
18-08-2016, 14:41
welcome to adalet.Yer kalmadı heralde cezaevlerinde ondan mı salıyorlar.

KÖROĞLU
18-08-2016, 14:46
Bağdat Caddesi'nde çiçekçi Mehmet Emin Kaya'yı öldüren Murathan Öztürk tahliye oluyor.

Cumhuriyet Gazetesi - Bağdat Caddesi'nde Mehmet Emin Kaya'yı olduren Murathan Ozturk de tahliye oluyor (http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/586557/Bagdat_Caddesi_nde_Mehmet_Emin_Kaya_yi_olduren_Mur athan_Ozturk_de_tahliye_oluyor.html)

Gerçekten şerefi/namusu/canı/malı için bir suç işleyip giren kader mahkumları için sevindirici bir durum olsa da "AF"

Bu ve benzeri suçluların salınmasıyla toplum vicdanını yaralıyor.

mert_can 41
18-08-2016, 14:51

Al işte yer açmak için yaptıklarına bak sen masum gencecik adamı ez 6 ay yat çık keşke ölen çocukta 6 ay yatıp çıkabilse mezardan....

rodya
18-08-2016, 15:05
6 ay yattığı için tazminat davası açmasa bari.