Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da Veteriner...
temmuz06
11-07-2015, 10:24
Arkadaşlar 3.5 aylık dışı ve erkek amstaff bebişlerim var erkek olanda sorunlar. forumda veteriner veya güvenilir veterineri olan arkadaşlar varmı? ben verinerimden memnun değilim değiştireceğim.
şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için...
M_PROJECT
11-07-2015, 10:29
pets and peace Baris , kendisi cerrahtir ayni zaman da , kedim 8. kattan atladi , suan sanki o olay olmamiz gibi sapa saglam kosup ziplayip yuruyebiliyor . tavsiye ederim
Baris KOCATAS 0543 505 85 23
Mustafa DEMIROZ'den aldim telefonunuz derseniz yardimci olacaktir .
Pet hospital ümitköye götürmüştüm kedim ciddi rahatsızlanmıştı, biraz tuzlu gibi geldi ancak işlerini yapmışlardı, 24 saat acil servisi var, hastalığı doğru teşhis etmeleri ve doğru ilaç vermeleri vs ölümden döndürmüşlerdi. 3 hafta çift serum, ilaçlar vs ölümden dönmüştü bizimki. Ben memnun kalmıştım.
temmuz06
11-07-2015, 10:38
benim erkek yavrum üst kattaki komşumuzun dişi köpeği ile oynarken biraz sert yapıp olmayan dişiyle küçücük ıstırmış. yavruma bişeyle vurmuşlar gözünün altı şiş ve bi ayağı sekiyor düzelir sandım sabah yine aynı gözünün altındaki keğime baktım barız kırık bakalım hemen iki yeride arayacağım.
Olayı yapan eleman kaynanasına gitmiş akşam gelince bi bende onu seveceğim.!
temmuz06
11-07-2015, 10:45
http://i.hizliresim.com/OqWJ63.jpg (http://hizliresim.com/OqWJ63)
Bebişimin bi gecede şekli değişti hayvan resmen ağlamış :(
M_PROJECT
11-07-2015, 11:13
cerrahi bir durum varsa kesinlikle Baris'i oneririm , mutlaka zaman kaybetmeden guvenilir bir yere goturun hayvani yazik olmus ...
temmuz06
11-07-2015, 11:16
cerrahi bir durum varsa kesinlikle Baris'i oneririm , mutlaka zaman kaybetmeden guvenilir bir yere goturun hayvani yazik olmus ...
teşekkürler aradım barış beyi resim attım apse yapmış kırık değildir dedi, mesai çıkışında götüreceğim. Bizim haylazlarda biraz asabi üzücüde olsa onlarada bi ders oldu.