PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Halk otobüsünde dehşet. (sivil polis şöförü darp etti)

10.lincoln
11-07-2015, 16:04
http://www.mynet.com/haber/yasam/halk-otobusunde-dehset-polis-once-dovdu-sonra-ates-etti-1916491-1

Yine yurdum insanının canavarlaştığı bir olay.
Oruçlu iken çok sinirli oluyorlar galiba, yoksa bu kadar kin, hırs ile adam dövülmez...

https://www.youtube.com/watch?v=NvR2CH1Ewfc

can2k
11-07-2015, 16:25
http://www.mynet.com/haber/yasam/halk-otobusunde-dehset-polis-once-dovdu-sonra-ates-etti-1916491-1

Oruçlu iken çok sinirli oluyorlar galiba, yoksa bu kadar kin, hırs ile adam dövülmez...

polisin ateş etmeye yetkisi yok ama dimi, o silahtan cikan kursun birinin canını da alabilirdi
işlerine gelince polis baskı altında hep polisin üstüne gelinio
keşke linç etselermiş o.cocugunu

Volkann
11-07-2015, 16:28
polis değil boksör p...venk.

PiscocuK
11-07-2015, 16:32
Gotumun boksoru okadar salladi sofor hic bisi olmamis gibi cikti yerinden karsilik verdi.

RSX
11-07-2015, 16:33
Normalde kartı bastığında ankarada serbest kart diyor yani emniyet teşkilatından olduğu biliniyor doğru düzgün kimse kimliğinide göster demiyor, şöför kimliğini göster dedi muhtemelen, polis de kimliğini gösterdi bak gerçekten polismişim değil mi gibi bir ifadeyle, sonra sertce birşeyler konuştular, şöför tahrik edici atarlı giderli bişeyler söylemiştir diye düşünüyorum yada gerçekten suçu yoktu bilinmez ama kimse durduk yere pata köte karşısındakine dalmaz

can2k
11-07-2015, 16:40
Normalde kartı bastığında ankarada serbest kart diyor yani emniyet teşkilatından olduğu biliniyor doğru düzgün kimse kimliğinide göster demiyor, şöför kimliğini göster dedi muhtemelen, polis de kimliğini gösterdi bak gerçekten polismişim değil mi gibi bir ifadeyle, sonra sertce birşeyler konuştular, şöför tahrik edici atarlı giderli bişeyler söylemiştir diye düşünüyorum yada gerçekten suçu yoktu bilinmez ama kimse durduk yere pata köte karşısındakine dalmaz

hadi anasına sovdu o da daldı, silah cıkarıp ateş etmek nedir ?

Oznsrl
11-07-2015, 16:40
Haberlerde denk gelmişti bide şoförü gözaltına almışlar polisle kavga etti diye napsın adam kendini korumasın mı oturup dayak mı yesin ne boktan iş anlamadım

RSX
11-07-2015, 16:42

Silahı kullanması zaten başlı başına suç, cazesını kesinlikle alacaktır.

Seven7
11-07-2015, 16:47
Bu durumda;
Polisi dövsen, yarın o da arkadaşlarını toplayıp gelecek, seni rahat bırakmayacak.
Polisi dövmesen, pisi pisine dayak yiyeceksin gurununu içinie atıp.

İki ucu b*klu değnek.

Sinan
11-07-2015, 16:58

ne guzel ornek vermissin. aileyi sovcek elin bosmu durcak ?

snan1910
11-07-2015, 16:59
Polisi kral yaparsan olucak budur.
İşine gelince polisler işine gelmeyince değil

Dodoo
11-07-2015, 17:02
Şerefsiz işte ne olucak, bi temiz sopa yeseydi keşke orda.

PiscocuK
11-07-2015, 17:04
Gotumun boksoru okadar salladi sofor hic bisi olmamis gibi cikti yerinden karsilik verdi.

ceyhun737
11-07-2015, 17:17
Olayın sonrasında polisi baya dövmüşler dün haberlerde seyrettim iyi de olmuş:)

Yigit-Y
11-07-2015, 17:19
İkisi de ölse keşke ben öyle soforunde polisinde taa amk...

HondatugraL
11-07-2015, 17:23
Abi şöyle videolarda bitane yetenekli şöför çıkmıyor ya çıkıp yolcunun agzını burnunu dağıtsın. Umarım poliside açığa alırlar.

can2k
11-07-2015, 17:42
ne guzel ornek vermissin. aileyi sovcek elin bosmu durcak ?

Saka mi bu

oselami
11-07-2015, 18:01
?

Yüreğim ferahladı

mert_can 41
11-07-2015, 18:10

içime su serpildi.. :)

3rk4n
11-07-2015, 18:11
Devamının videosu varmı görebilirmiyiz.

AyrtonSenna
11-07-2015, 18:13
Valla nedir bu ya hiçkimsenin birbirlerine taamülü kalmamış ankarada 17 yaşındaki çocuk otopark kavgası yüzünden öldü biz nereye gidiyoruz ya valla şu ülkede artık yaşamak istemiyorum herkes birbirinin azraili olmuş

sky clio
11-07-2015, 18:14
Hiç sevmiyorum şu artist polis tayfasını.
O kurşun cama değilde bir insana gelse bitti.

SekoLive
11-07-2015, 18:54
Olay sonrasi sofor nezarete Atilmis

Polis keske baska olaylardad bukadar cesaretli olsa

Aramizdaki cesaretli adaletli polisler ustune alinip yazmasin rica ediyorm

temmuz06
11-07-2015, 21:03
etkiye tepki ve savunma bu tip olaylarda belirleyici unsurdur. karşısındaki polis bile olsa ilk darbe karşıdan geliyorsa sende karşılık vereceksin dayı iyi yapmış ama polisi fazla ezememiş. tabi toplumun huzurunu sağlamakla görevli bir poliste bunu yaparsa düşünün ne haldeyiz.

KÖROĞLU
11-07-2015, 21:39
Ankara da vatandasi vuran adami vursun dedigimizde suclu olduk nerdeyse :)

Gun gecmeden olaya bak sofor haklidir haksizdir bilmem de , kendi kavgasinda silah ceken polis vatandasi korumaz ama. Ne guzel memleket dimi.

Bedava yasiyoruz o kesin.

Le10ur
11-07-2015, 22:17
Lafın TÜm polıslere degıl ama boyle herkesı polıs yapar sılah verırsen olacagı budur.

ismailozkan_01
11-07-2015, 22:20
https://www.facebook.com/PolisHaberVideo/videos/828698680532366/?fref=nf

bir tv kanalıda bu şekilde vermiş haberi ...

RSX
11-07-2015, 22:28
https://www.facebook.com/PolisHaberVideo/videos/828698680532366/?fref=nf

bir tv kanalıda bu şekilde vermiş haberi ...

yalan haber mi yapmışlar ?

MiaMi
11-07-2015, 22:33
En uyuz oldukları şey kimlik sorulması aşalandıklarını zannediyorlar akıllarını z.ktiklerin.

İnsanımızın genetiğinde medenilik yokki soktuğum memleketinde.

ismailozkan_01
11-07-2015, 22:35
yalan haber mi yapmışlar ?

kime neye inanacağız bilemiyoruz ki ! işin aslını öğrenelim , her kanal yandaşı olduğu şekilde haber yapıyor ???

individual
11-07-2015, 23:19
Videonun tamamı neden yok...
Kimlik gösteriyor video kesiliyor sonra vurmaya başlıyor.

Tam diyaloglar olmadan olayın çözülmesi zor.

Turbo1
12-07-2015, 00:04
Polis 1 hafta önce otobüse binmiş, şoför ücretsiz kartını basmasını istemiş, polisin ücretsiz kartı üzerinde yokmuş , polis kimligini göstermiş , şoförde , polisi otobüse bindirmemiş.
1 hafta sonra polis tekrar aynı otobüse denk gelmiş, ücretsiz kartını basmış , polis kimliğinide göstermiş , olay zaten burada başlamış, haa bu ara polisin silahını elinden almaya kalkişan olmuş, silahın tetiğine şoför basmış , anlatılanlar bu yönde. Polisi karalamak için videoyu kesip yayınlamıslar.

b.ustaoglu
12-07-2015, 00:50
polis haklı gibi bu mevzuda ancak polis olmasından dolayı kavgayı başlatması yanlış. özellikle silahını çekmesi çok yanlış. gerçi karşı taraf da tornavida çıkarmış şimdi polis de haklı sayılabilir. çok karışık ya :D kimseye bişey olmaması sevindirici

ceyhun737
12-07-2015, 00:59
Videonun devamını bulamadım ancak dün haberde videonun devamını yayınlamışlardı , polis darp raporu almış ve açığa alınmış aynı zamanda 10 gün de rapor almış , çünkü sürücüye saldırdıktan sonra , sürücünün akrabaları geliyor ve yine otobüs içerisinde bayıltana kadar dövmüşler videoda izlediğimde de fena dayak atmışlardı , bizim güvenliğimizi kimlere emanet ediyoruz şuraya bak , her konuda söylüyorum kendilerini çok bir şey sanıyorlar dünyayı biz yarattık tribinden çıkmaları lazım bazılarının , unutmasınlar bize hizmet ediyorlar bizi dövmeye değil

elma
12-07-2015, 12:13
şöförün kafaya sıksaymış iyiymiş.

Caesar
12-07-2015, 12:25
Polis bence gereğinden fazla dürüstmüş ben bu yargıya kapıldım.

Genelde böyle durumlarda hemen yavşak polis ekibi arar polise hakaret etti diye yalan atar 6-7 polis memuru direk adamı alıp ifadeye merkeze götürürken arabada haşat ederler.

Ama bu arkadaş kendi halletmeye calışmış dayakda yemiş yani.

Bence polis memuru gerçekten dürüstmüş.

SmT
12-07-2015, 12:38
Ülkemde en nefret ettiğim kesim medya kolları nedense,rant peşinde oldukları için doğru haber yerine daha çok ilgi çeksin diye yalan dolan haber yapmakta üstlerine yok,bunlar yüzünden herhangi birisi kolayca günah keçisi ilan edilir..Kim suçlu bilemeyiz ama şoför tayfasında çok masum olduğunu söymeyemem..Polis silahını çekerek mum dikmiş olaya,açığa alınmış zaten hak etmiş..

ceyhun737
12-07-2015, 14:54
http://m.mynet.com/i2.html#http://www.mynet.com/haber/iphone/yasam/halk-otobusunde-dehset-polis-once-dovdu-sonra-ates-etti-1916491-1

Devamının bir kısmı bu videoda sonlara doğru izlerseniz son saniyeye kadar polisi dövüyor şöförün arkadaşları

HondatugraL
12-07-2015, 15:01
Saldırmış dayağını yemiş oturmuş belıne sılah cuzdana kımlık koyunca gotun kalkmıcak.

johnie
12-07-2015, 15:01

Oruçlu iken çok sinirli oluyorlar galiba, yoksa bu kadar kin, hırs ile adam

Hocam bu ülkede anlamadığım tek olay , devlet çalışanı neden al il basmıyor ? Ben neden basıyorum farkları ne ?
Devlete hizmet ediyor diye toplu taşımalara bedava binecek diye bir kaide olmamalı , çok cüzi bir icret basmalılar bence. Ne oldu ne dedi bilinmez ama öyle bir tavırla biniyorlar ki sanki lasvegasta kumarhaneye giriyor.
Adil olunması gerekire eğer , toplu taşımalarda cüzi bir icret konuşmalı devlet çalışanları için

johnie
12-07-2015, 15:03
Saldırmış dayağını yemiş oturmuş belıne sılah cuzdana kımlık koyunca gotun kalkmıcak.

İşte hepsi öyle kardeşim. Mecidiyeköy de oturuyorum karakolun sokağında , inan yeni ytietme tipler FBI sanıyorlar kendinilerini .. Oynayan çok mslf

temmuz06
12-07-2015, 16:12

Burda bu konuda en çok tepki verenlerden biriyim, polis sonuna kadar haksız. karşındaki polis bile olsa vurunca elini çekmeyeceksin dedim.

Fakat polis asker vs bunlara saygı kişiden önce devletine saygı demektir. burda polis olan arkadaşlarımızda var uslubun çok hatalı. birde kaç polise bu şekilde sokakta konuşuyorsunki burda yazıyorsun buda ayrı mesele. neyse nacizane yazımda üstüne alma.

SerkanYazgan.
12-07-2015, 16:25
Burda bu konuda en çok tepki verenlerden biriyim, polis sonuna kadar haksız. karşındaki polis bile olsa vurunca elini çekmeyeceksin dedim.

Fakat polis asker vs bunlara saygı kişiden önce devletine saygı demektir. burda polis olan arkadaşlarımızda var uslubun çok hatalı. birde kaç polise bu şekilde sokakta konuşuyorsunki burda yazıyorsun buda ayrı mesele. neyse nacizane yazımda üstüne alma.

Siz iyi olabilirsiniz, mesleğinizde başarılıda olabilirsiniz. Sepetteki bir çürük elma tüm elmaları çürütür. Daha az önce eve gelirken yaşadığım olayı anlatayım. Bugün pazar, polis okulundakiler çarşıda üniformayla geziyor. Karşıdan karşıya geçerken karşımdan gelen polis adayı kasıla kasıla üstüme gelmeye başladı ve bende omuzu vurdum. Napıyosun felan görmüyormusun geldiğimi dedim diklendim çıt yok. Özrünü diledi gitti. Bu polislerle yaşadığım en basit olay.

Ayrıca devlet devletliğini yapsa polislerin hiçbiri bu şekil davranamaz. İyi olanlar istisnadır. Bu yüzden mesleğinizi savunmanıza hak veriyorum ama inanıyorum ki hiçbirşey değişmeyecek.

Konuşmasını dahi bilmeyen zır cahil, karakteri oturmamış, hiçbirşey görmemiş insanları seneler boyunca sırf cemaatten diye sınav sorularını verip geçirdiler. Devlet hala kendi içini temizleyemedi, temizleyemezde. Şimdi siz söyleyin saygıyı polislermi hakediyor yoksa iyi polisler mi?

zcy04
12-07-2015, 18:07
Orda ki polise de burdakilere de yazılacak çok şey varda herkese hayırlı ramazanlar :D

temmuz06
12-07-2015, 18:23
Siz iyi olabilirsiniz, mesleğinizde başarılıda olabilirsiniz. Sepetteki bir çürük elma tüm elmaları çürütür. Daha az önce eve gelirken yaşadığım olayı anlatayım. Bugün pazar, polis okulundakiler çarşıda üniformayla geziyor. Karşıdan karşıya geçerken karşımdan gelen polis adayı kasıla kasıla üstüme gelmeye başladı ve bende omuzu vurdum. Napıyosun felan görmüyormusun geldiğimi dedim diklendim çıt yok. Özrünü diledi gitti. Bu polislerle yaşadığım en basit olay.

Ayrıca devlet devletliğini yapsa polislerin hiçbiri bu şekil davranamaz. İyi olanlar istisnadır. Bu yüzden mesleğinizi savunmanıza hak veriyorum ama inanıyorum ki hiçbirşey değişmeyecek.

Konuşmasını dahi bilmeyen zır cahil, karakteri oturmamış, hiçbirşey görmemiş insanları seneler boyunca sırf cemaatten diye sınav sorularını verip geçirdiler. Devlet hala kendi içini temizleyemedi, temizleyemezde. Şimdi siz söyleyin saygıyı polislermi hakediyor yoksa iyi polisler mi?

kardeşim girdiğin mevzular biraz derin bizi aşar o konuları burda konuşmak doğru olmaz. fakat devlet lafı gecince baştakileri partileri düşünme bir ülkede devlete saygı toprak ve bayrak içindir kişileri kapsamaz umarım şimdi anlamışsındır.

B16
12-07-2015, 18:26
Arkadaşımında mecidiyeköy'de çift katlı otobüsü var. Olaya şahit olmuş. Polis memurlarının kartını göstermesi halinde ücretsiz binme hakkı var ama bu çift katlı otobüslerde geçerli değil.

srkn.ylc
12-07-2015, 22:03
Polisi mumya yamışlar ya :D

TEQUILA
12-07-2015, 23:16
şu olayın her iki tarafında it... Öldürsünler birbirlerini kimseye zarar vermeden mikroptan kurtuluruz.

AcA_1988
12-07-2015, 23:43
Polis 1 hafta önce otobüse binmiş, şoför ücretsiz kartını basmasını istemiş, polisin ücretsiz kartı üzerinde yokmuş , polis kimligini göstermiş , şoförde , polisi otobüse bindirmemiş.
1 hafta sonra polis tekrar aynı otobüse denk gelmiş, ücretsiz kartını basmış , polis kimliğinide göstermiş , olay zaten burada başlamış, haa bu ara polisin silahını elinden almaya kalkişan olmuş, silahın tetiğine şoför basmış , anlatılanlar bu yönde. Polisi karalamak için videoyu kesip yayınlamıslar.
Bir hafta önce Kartı eşinde dostunda olduğundan şoförde gereğini yaptığından zoruna gitti anlaşılan toplum olarak en büyük eksiğimiz üç beş kuruşu Kâr sanmak

streetracer_nos
13-07-2015, 00:56
Polisin hareketlerden belli artis..Silah cıkarıp vurmak nedir ya adam teroristmi sanki bende polis sevmeyenlerdenim

Sebring
13-07-2015, 01:23
Duruma başka bir bakış açısıyla bakmak istedim.
Benim gözümde 5 meslek grubu kutsaldır.
-Öğretmenlik
-Sağlıkçılık
-Hakim,savcı ve avukatlık
-Askerlik
-Polislik.
Bu meslekler icra edilirken,çok hassas ve dikkatli olunması gerekir.Çünkü,
-Devleti temsil ediyorsunuz.İnsanlar ile devamlı temastasınız.
-İnsanlar size mahremini,sırrını,karısını,anasını,kızını emanet ediyor.
-Yasalarla tanımlanmış hak,yetki ve görevleriniz var.Ettiğiniz yemin var.
Bu meslekler,para kazanmak, ya da 'aman iş bulamadım bari polis olayım,aman öğretmen olayım,elektroniğe puanım yetmedi tıbbı-harp okulunu yazayım' gibi durumları kaldırmaz.İdealist olmak,mesleğini hayat tarzı haline getirmek,insanları öncelik olarak görmek anlamına gelir.Farklı bir düşünce yapısı gerektirir.Sakin olmak,insanları dinlemek,doğruları bulmak ve halka anlatmak sizin hayatınızın tek önceliği olmalıdır.Bu meslekleri yapacak kişilerin,özellikle psikolojik durumları çok detaylı testlerden geçirilmeli bence.
Dikkat ettiyseniz bu 5 meslek grubu,tarih boyunca siyasetin 'oyuncağı' haline getirilmeye çalışılmıştır.Çünkü bu meslek gruplarının saygınlığı,toplum gözünde çok yüksektir.Çok fazla yetki verilir,ama verilen yetkinin kat be katı kadar meslek mensuplarının canı yakılır.
Otobüsteki mevzuya gelince,silah çekme nedir yahu? Diyelim küfür etti, dese ki polis 'dayı ayıp oluyo,yaşından başından utan' , o otobüsçü sus pus olur.Ya da atarsın suratına parayı,konuyu kökünden halledersin.
Polise verilen silah,devlet malıdır,ve sadece toplumun emniyeti için kullanılır.Hava basmak için değil.
Diyorum ya,bu meslekler idealist olmayı gerektirir.Geçinmek için yapılmaz.Para kazanmak için polis olan adam da işte böyle abuk subuk işler yapar.Mesleğin ve kurumun da içine eder.