Orijinalini görmek için tıklayınız : Life İn Color The Big Bang
arkadaşlar bu küçükçiftlik park 1 agustosta olan organizasyona var mı giden ? ben gitmeyi düşünüyorum arkadasla acaba sensation white'ın istanbul ayağı gibi olur mu diye biraz ortada kaldım. sizlerden var mı giden ? yada daha önce gidip ortamı gören ?
Etrafındaki insanlar senin için etken olacaksa gitme, atmosferi-müziği yaşamaya gidiyorsan git.
Ergenler olacak, hap atıp gelenler olacak, patlayan onlarcası olacak, kolordu şeklinde gezen apaçiler az da olsa olacak, apaçiler olacak, hepsi olacak.
Ama bu tip büyük event'ler her zaman gidip görmeye-izlemeye değer.
Elektronik müzik dinlemeyi seviyor, takip ediyorsan, kaçırma bence.
ahaha o sensation white rezilliği neydi ya :D
sırf hatun düşürmek için bile gidilir :D
ahaha o sensation white rezilliği neydi ya :D
sırf hatun düşürmek için bile gidilir :D
hatun düşürmeye gidip bahriye mezuniyeti ile karşılaşanların olduğu bir organizasyon. :)
Ortamı düşünüyorsan gitme,hapçisida olucak, abazasıda,apaçiside. Müzik dinlemeye gideyim,zıplıyayım,hopliyayım hafifte kafam güzel olsun diyorsan kesinlikle git.
Amaç hatun düşürmek derseniz eve aletler elinizde dönersiniz beyler, o tip ortamlarda müzik eşliğinde kendince takılmak daha çok dikkat çeker. Tecrübe ile sabittir :D
Amacim kiz dusurmek degil orda o apacilerin patlayanlarin kekolarin arasinda rahatca eglenebilecekmiyim onu dusunuyorum:)
Amaç hatun düşürmek derseniz eve aletler elinizde dönersiniz beyler, o tip ortamlarda müzik eşliğinde kendince takılmak daha çok dikkat çeker. Tecrübe ile sabittir :D
elinde telefon sürekli birileri ile mesajlaşıp selfie yap ardından etrafında sana bakan kızlara hafiften sırıt gecenin ilerleyen saatlerinde bi tanesi yanına kıvrılır. Bu da bi taktik :D
Absyrtos
13-07-2015, 01:29
Geçen sene gittim bu senede gidicem bakalım
Bilet isteyen var ise ben gidemeyeceğim için bileti aldığım fiyat 90 liraya vereceğim.