Orijinalini görmek için tıklayınız : 20.000-25.000 TL Bütçe İle Az Yakan Araba Tavsiyesi
AhmetKaratay
12-07-2015, 17:49
Öncelikle merhaba öğrenci olduğum için belli bir süre çok az yakan bi araba arıyorum dizel benzinli LPG li farketmez bu fiyata en az hangisi yakıyorsa öncelik onlar olucak benim için sürekli Eskişehir-Bursa-Sakarya git gel yapıcam araba bir süreliğine Lazım bir süre sonra satıcam o yüzden satarken sıkıntı yaşamak istemiyorum tavsiyeleriniz nelerdir benim kafamda 1.6 ies vardı ama ***** fiyatlar yüzünden vazgeçmiş sayılırım o paralara Clio 3 hatchback 1.4 benzinli almak daha mı mantıklıdır veya başka öneriniz var mı?
AhmetKaratay
12-07-2015, 18:31
Ne kadar yakıyor eralar dizel mi benzinli mi
206HDI Clio 1.5dCi'dan daha az yakıyor. Punto 1.3'ler o fiyat aralığında değil mi?
Ciddi bir pazar var piyasada,ölüsü bile para eder denilen tek araba sanırım Astra G Elegance
2001-Boyasız-Hasarsız ilk sahibinden 185 bin km'de arabayı ilana dahi koymadan,Benzin istasyonlarında, ışıklarda 25-26 bin tl teklif edenleri gördü bu gözler. yanı temizini alırsan "piyasa" arabası olmadığı ve insanlara göre son alman üretimi ve ciddi alman arabası olan opellerden oldukları için dehşet tutuluyorlar piyasada.(Bunda apaçilerin eline düşmemiş-kurcalanmamış bir model olmasınında etkisi var)
Geçen ay ankara-istanbul gittim geldim, sıkıştırmadan-frene basmadan(100-110) arası 470 km 65 tl yaktım.
2 Ay önce sık sık frene basarak-100-110 km hızlarla 1000 Km İstanbul-Giresun gittim 160 TL LPG Yaktım.
Emsal olarak arkadaşımda 1.5 Dci Fluence var Bursa-İstanbul git gel yaptık, kendisi 60 tl yaktı ben 50 tl yaktım, kullanımın muhakkat etkisi vardır ancak ben bu kadar az yakan ve sorunsuz başka bir araca binmedim.
DN: LPG Lovato- Dönüşüm mühendis eşliğinde bayağı ince işcilikle yapıldı.(Tank-Regülator kadar işcillik parası vermiştim) ne LPG ayarı yapıyorum, ne LPG bakımı yaptırıyorum.
Biniciyim, az yaksın, oturaklı bir araba olsun dersen LPG İşciliği iyi olan Orjinal Astra G'yi öneririm, Pişman olmazsın.
PS: Astralar kaza-bela yada iş bilmeyen usta eline düştükten sonra maalesef kurtuluşu yok,temiz değilse çok üzer adamı.
AhmetKaratay
12-07-2015, 18:55
Ciddi bir pazar var piyasada,ölüsü bile para eder denilen tek araba sanırım Astra G Elegance
2001-Boyasız-Hasarsız ilk sahibinden 185 bin km'de arabayı ilana dahi koymadan,Benzin istasyonlarında, ışıklarda 25-26 bin tl teklif edenleri gördü bu gözler. yanı temizini alırsan "piyasa" arabası olmadığı ve insanlara göre son alman üretimi ve ciddi alman arabası olan opellerden oldukları için dehşet tutuluyorlar piyasada.(Bunda apaçilerin eline düşmemiş-kurcalanmamış bir model olmasınında etkisi var)
Geçen ay ankara-istanbul gittim geldim, sıkıştırmadan-frene basmadan(100-110) arası 470 km 65 tl yaktım.
2 Ay önce sık sık frene basarak-100-110 km hızlarla 1000 Km İstanbul-Giresun gittim 160 TL LPG Yaktım.
Emsal olarak arkadaşımda 1.5 Dci Fluence var Bursa-İstanbul git gel yaptık, kendisi 60 tl yaktı ben 50 tl yaktım, kullanımın muhakkat etkisi vardır ancak ben bu kadar az yakan ve sorunsuz başka bir araca binmedim.
DN: LPG Lovato- Dönüşüm mühendis eşliğinde bayağı ince işcilikle yapıldı.(Tank-Regülator kadar işcillik parası vermiştim) ne LPG ayarı yapıyorum, ne LPG bakımı yaptırıyorum.
Biniciyim, az yaksın, oturaklı bir araba olsun dersen LPG İşciliği iyi olan Orjinal Astra G'yi öneririm, Pişman olmazsın.
PS: Astralar kaza-bela yada iş bilmeyen usta eline düştükten sonra maalesef kurtuluşu yok,temiz değilse çok üzer adamı.
Tavsiyenizi dikkate alıcam bi kaç ay binicem sonra satıcam o yüzden biraz eli yüzü düzgün olsa iyi olur eski görünmese aslında ama bakıcam yine de bu arabalara
AhmetKaratay
12-07-2015, 18:56
206HDI Clio 1.5dCi'dan daha az yakıyor. Punto 1.3'ler o fiyat aralığında değil mi?
Puntolara nedense sıcak bakmıyorum punto 1.3 206hdi 1.5 dci Clio Arasında en az yakan 206hdi mi
Burak K.
12-07-2015, 20:10
Düşünürseniz kendi aracım citroen c4 satılık forumda ilanı mevcut.
sinanbaysal
12-07-2015, 20:25
1.3 dizel enjoy corsa da alınabılır o fıyatlara. babamın kullandıgı araç var değiştireyim düşüncesinde bu aralar 90 binde orjınal km de ıkıncı sahıbınden kırmızı enjoy paket 1 parça degısenlı bel altı boyalı sıfır lastık bakımı yenı yapılmış. Almak istersen fıyatını sorarım peder beye.
AhmetKaratay
12-07-2015, 20:37
Yakıtları nasıl c4 ve corsanın
Ne kadar yakıyor eralar dizel mi benzinli mi
Net bi ölçüm yapmadım ama 50 liraya 100-120km civarı yapmıştım. Dizel araç
irfanakbas
12-07-2015, 22:01
Corsa 1,3 cdtı al. Daha bu gün mazotu fulledim. Km yı son fulledigimde sifirlamistim. 373km ye 62 TL yaktı. Genelde şehirler arası 90-100km/h aralığında seyrettim.çıkan bu Sonuca ben bile hayret ettim. Ustelik arabada 15 çelik jant ve 195 tabanlı lastikler var.
AhmetKaratay
13-07-2015, 00:49
Bakalım şuan 1.5 dci Clio 3 Ler var 1. Sırada benim için diğerlerine de bakıcam
Burak K.
13-07-2015, 01:22
Yakıtları nasıl c4 ve corsanın
Geçen yaz bursa - izmir sabrettim 90 sabit klima kapalı 3.9 yazıyordu izmire girdiğimde yol bilgisayarında. Ekonomi kasmadan min 160 Max 190 Antep bursa geldiğimde 1 depo Yaktı 1150 km 250 TLye doldurmuştum depoyu Antep bursa sakin gittiğimde (120-130 sabit) depoyu fulleyip çıkıyorum Bursa'ya girdiğimde çeyrek depo kalıyor depoda.
Gokmen Erbas
13-07-2015, 02:53
corsa 1.7dti var bende düşünürsen. gırtlak dolu ve yapılı 200hp. sehir ici 22 kuruş yakiyor. saka makinasi.
Grande puntolar var o paralara dizel.