PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursada Cinayet Anı

gespenster
13-07-2015, 14:12
olay bugun yasanmıs millet iyice cildirdi

http://www.sondakika.com/haber/haber-bursa-da-mobilya-imalatcisiyla-muteahhit-arasinda-7504516/

Ae86
13-07-2015, 14:17
Bu nasıl bir manyaklık ya adam savunmasız yerde yatıyor gidip kafasına sıkıyor birde...Cidden insanlığımızı kaybettik...

MK8800
13-07-2015, 14:18
Şaşırılmaması lazım bence bunlara , alacak verecek mevzularında neler gördük buna da şaşırmamak lazım sadece kamera yansımış bu olay ; 200 lira için dükkan basıp 3 kardeşi öldüren mi dersin tefeciden para alıp ödeyemeyince kendini çocuklarını öldüren mi dersin ne dramlar var .

ProdriveSTI
13-07-2015, 14:19
Allah rahmet eylesin.Vefat eden buymuş.

https://www.facebook.com/tacettin.basoral.7?ref=br_rs

KÖROĞLU
13-07-2015, 14:19
Olayla ilgili son 15 dk dır haberleri okuyorum durum vahim. Para için insanların düştüğü duruma bak.

İki taraf ta silahla gelmiş, ikisinin de niyeti az çok belliymiş öncesinde.

Öldürülen adam önce diğer adamın oğlunu başından yaralamış. O arada da sanırım vuruluyor ve yere düşüyor.

Baba da oğlan öldü sanıp silahı kapıp geliyor ve yerde yatanın kafasına sıkıyor.

Yerde yatana yardım edene de sıkmaya çalışıyor ama sanırım silah tutukluk yapıyor.

Bildiğin vahşet ötesi yok.

Haber açmaya korkuyorum, "bartın da levyeli dehşet" - "bursa da cinayet" - "bağdat caddesinde kaza" Nasıl bir ülke olduk biz ya lanet olsun.

S. olup gitmek lazım yeminle, başımıza ne geleceği belli değil.

Yarbay
13-07-2015, 14:20
olay bugun yasanmıs millet iyice cildirdi

http://www.sondakika.com/haber/haber-bursa-da-mobilya-imalatcisiyla-muteahhit-arasinda-7504516/

abi yanlış anlama ben burada muhtemelen daha detaylı bilgiye sahip olmasamda tahminimce vurulan muhtemelen şerefsizden çok vurana acıyorum.

bugün kimsenin ticari ahlakı kalmadı, adamlar iş yaptıyor sonra idare et,geldim geliyorum, ettim ediyorum, banada vermediler abi deyip oyalayıp tokat attım kaçıyor.

bu haberdekide besbelli müheatin adamı zavallı mobiyacıyı önce vurmuş hemde göğüsünden yani direk öldürmeye teşebbüs eee babası napacaktı hocam?

parasından olmuş,oğlu yerde baba dediğin sence napar?

yazık cidden yazık şimdi uğraşır oğlu hastanede ölüm kalım,kendi ticari olarak bitmiş, muhtemelen hapis vs .

allah böyle şefersiz lafına sadık olmayan ticari ahlakı olmayan yılanlardan korusun üzücü bir durum :(

rebelh
13-07-2015, 14:20
artık bu görüntüler normal geliyor insana ne kadar enteresan değil mi?

gespenster
13-07-2015, 14:22
abi yanlış anlama ben burada muhtemelen daha detaylı bilgiye sahip olmasamda tahminimce vurulan muhtemelen şerefsizden çok vurana acıyorum.

bugün kimsenin ticari ahlakı kalmadı, adamlar iş yaptıyor sonra idare et,geldim geliyorum, ettim ediyorum, banada vermediler abi deyip oyalayıp tokat attım kaçıyor.

bu haberdekide besbelli müheatin adamı zavallı mobiyacıyı önce vurmuş hemde göğüsünden yani direk öldürmeye teşebbüs eee babası napacaktı hocam?

yazık cidden yazık şimdi uğraşır oğlu hastanede ölüm kalım,kendi ticari olarak bitmiş, muhtemelen hapis vs .

allah böyle şefersiz lafına sadık olmayan ticari ahlakı olmayan yılanlardan korusun üzücü bir durum :(

aynen oyle dedıklerıne katılıyorum trajedi.

Low-Rider
13-07-2015, 14:22
Sinemaya gitmeye gerek kalmadı, hergün aksiyon filmi çekiliyor anasını satayım

K0213
13-07-2015, 14:26
Son aylarda yaşanan vahşet haberleri yüzünden inanın aklıma durgunluk gelmedi bu sefer!

Alışmaya başladık ne yazı ki!

Yarbay
13-07-2015, 14:27
artık bu görüntüler normal geliyor insana ne kadar enteresan değil mi?

devletin acilen ama acilen çek yasasını yeniden devreye sokması lazım.

sözünü tutmayan tutmayana ve batan batana, birde bir firma battımı yanında onunda alakacaklısı vereceklisi komşusu olanlarıda götürüyor ip söküğü gibi, bir istatistik gelmilti kulağıma sadece aralık 2014 de sadece adana merkez de 55 trilyon batık vardı sen hesabını yap hocam :(

inan acısı ağır, bugün battınmı sana ekmek zor,iş kurmak imkansız biryerde çalışmak çok çok zor hele hele yaşın var ve önceden kendi işin haricinde tecrüben yoksa eee eve ekmek getireme, faturaya ödeyemede, sağlıktan ol inan çıldırırsın.

yazık cidden yazık, bakın şöyle söylim bu videodaki adam anlık sinir ve panik vede korumacı iç güdü ile muhtemelen bu saçmalığı işledi sanıyorsunuz.

bu insana atılan tokat eğer seni batırmaya kadar gidecek bir tokat ise kimseyi tanımaz bazıları.

benim yakınım tokat yiyeli belli bir süre geçti yani üzerinden vakit geçti ama ona rağmen tokar atanı yakalasa vay haline derim hocam ve açıkçası bende acımam.

sen 60ınde emekli olmuş tüm birikimi ile 4 kızına ve kanser hastası eşine bakan ticari faaliyetine herşeyini yatırmış tertemiz yurdum insanına öyle ufak tekefekte değil herşeyini kaybettirecek kadar ağır tokat atarsan dönüp o adam sana napar sanıyorsun :(

ahmet_xy
13-07-2015, 14:33
halbuki işlerini düzgün yapsalardı, ne adam ölecekti ne de baba katil olacaktı. "imam gaz kaçırırsa, cemaat büyük abdestini yapar."

yolsuzluk, hırsızlık, dolandırıcılık, yalancılık günümüzde muteber iş oldu. eskiden de yok muydu bu tür düzenbazlar, vardı vardı ama son 12 yılda sayısı çok arttı.

AyrtonSenna
13-07-2015, 14:50
Sinemaya gitmeye gerek kalmadı, hergün aksiyon filmi çekiliyor anasını satayım

+1 Kesinlikle katılıyorum Özgür abi sana

Sokağa çıkarken korkarak çıkıyorum,arabaya biniyorum korkarak biniyorum neden mi hep bu şerefsizler yüzünden yolda hareket halinde alıcaklı gelir kafana sıkar(Allah korusun böyle bir örnek vermem bile yanlış çevrede ve haberde duyduklarımız), markete girersin bakkalla tartışırsın,yanında karın ve çocuğun varken birisiyle yol verme mevzusu yüzünden kavagaya girersin.Ama valla bıktım billa bıktım sövmekten insanların birbirine karşı anlayışı kalmamış herkes yürüyen bomba olmuş nedir bu ya herkes mafya vari takılıyor ne o borcunu vermemiş diye adam vuruyor bu parayı almanı başka yolu yokmu sanki git evine haciz getir en kötü ihtimal ama bir insan canına asla kıyma

can2k
13-07-2015, 14:52
film karesi gibi

Runo
13-07-2015, 14:56
Beline silah takan kendini polat alemdar zannediyor a.k

sky clio
13-07-2015, 14:57
Vallahi diyecek bir şey bulamıyorum.
Korkutucu durum çekip gidin ıssız araziye ne alacak vereceğiz pisliğiniz varsa oradan yapın.
Böyle durumlarda beni birbirlerine ateş edecem diye masum insanların kurban gitmesi korkutuyor.

K0213
13-07-2015, 15:00
Son zamanlarda trafikte sinirlenmeden ilerliyorum(ramazanın da etkisi büyük), önüme dalan terbiyesizlere yol veriyorum, inatlaşmıyorum, sıra beklerken vs bir kişinin kaynak yapmasını görmezden geliyorum, yavaş giden minibüsçüye yürüsene demiyorum ve bunun gibi bir çok konuda kendimi sakinleştirdim.

Eşime, aileme fiilen bir saldırı olmadıkça, sözlü tacizlere kulak asmıyorum. AHLAKSIZIN BİRİ ANAMA KÜFÜR EDİNCE, EV HANIMI ANAM MESLEK DEĞİŞTİRMİYOR!". Yani bana dokunmayan yılanın başı bir gün kazayla ezilir inşallah diye yaşıyorum istanbulda.

Yarbay
13-07-2015, 15:01
+1 Kesinlikle katılıyorum Özgür abi sana

Sokağa çıkarken korkarak çıkıyorum,arabaya biniyorum korkarak biniyorum neden mi hep bu şerefsizler yüzünden yolda hareket halinde alıcaklı gelir kafana sıkar(Allah korusun böyle bir örnek vermem bile yanlış çevrede ve haberde duyduklarımız), markete girersin bakkalla tartışırsın,yanında karın ve çocuğun varken birisiyle yol verme mevzusu yüzünden kavagaya girersin.Ama valla bıktım billa bıktım sövmekten insanların birbirine karşı anlayışı kalmamış herkes yürüyen bomba olmuş nedir bu ya herkes mafya vari takılıyor ne o borcunu vermemiş diye adam vuruyor bu parayı almanı başka yolu yokmu sanki git evine haciz getir en kötü ihtimal ama bir insan canına asla kıyma

güzel kardeşim iyi niyetini tebrik ediyorum, inşallah hep senin gibi düşünenler dolar ülkemiz zihniyet ve yaklaşım böyle olmalı zaten.

ama senin yaşın bak 21 bugün biliyorum sana bir büyün ağır öğüt verirken sıkılıyorsun ama sana diyeceğim şuki yarın sende eş, evlat,ev,aile ve sorumluluk sahibi olduğunda, 35 yıllık birikimini kaybedip okutuğun kızına para yollayamayıp eşinin bırak ciddi ilaçlarını mamografisinin ssk tarafından ödenmeyen kısmını dahi ödeyemeyince çok ama çok farklı düşünürsün diye hemen hemen eminim aman allah yaşatmasın ama yaşamamışken yorum yapmak biraz kolay be kardeşim .. :(

şimdi bende sana katılıyorum ve senin gibi düşünen kısımdanım ama ben bile bana paramı ödeyemeyende tokat yediyse efendi efendi gelip battık ister vur ister öldür abi gerçek bu özür dilerim dese farklı davranım.

kalkıp geldim abi deyip bir yere 20 defa çağrıp,ödeyecem deiyp niyetlendirip yalanlar söylemene sebeb olup, herşeyini kuruşuna kadar alan ve bunu tezgah anlamında yapıp 2-3 firmayıda beraberinde götüüp kaçan şerefsize başka davranırsın emin ol güzel kardeşim o zaman pekte iyi niyetin, çağdaşlığın kalmaz kalır dersende tecrübe edecek biraz yolun var derim sana..

dahan
13-07-2015, 15:32
facebooktaki videoya bakarsak su testisi su yolunda kırılmış ,baba ogla yazık olmuş

SmT
13-07-2015, 16:01
FB profiline baktığımızda ne çeşit biri olduğu anlaşılıyor adamın zaten,olan baba-oğula olmuş..Umarım göğsünden yaralanan kişi kurtulur..

Burak K.
13-07-2015, 16:03
Mobilyacı-Müteahhit hikayesi bana pek inandırıcı gelmedi. Nerde inşaat? Nerde mobilya atölyesi? Tophane(Olay yeri) ne alaka?

R.S.C
13-07-2015, 16:54
kanım dondu şerefsizim.

Show no mercy diye bi site vardı gençken bakardım ceset fotolarına ama bu çok başka.

can2k
13-07-2015, 16:56
haberi çeken arkadaşa da dönüp sıkabilirmiş

Ozan Özer
13-07-2015, 17:02
Bu ülke ve göreceğimiz iyi günler ha? Komik

levent
13-07-2015, 17:05
ulan insanların ne kadar çabuk gözü dönüyor ya.. bu ne hırs nası bi kafadır, Allah ıslah etsin ne diyim..

Canselmo
13-07-2015, 17:08
Bu devirde kimseye atar gider yapmıcaksın arkadaş millet gözü kapalı vuruyor acımıyor. Hergün böyle cinayet haberleri okuyorum Allah korusun hepimizi böyle kişilerden

ÇALIŞKAN
13-07-2015, 17:10
tefeciler çogaldı bankalar artık kredi ver ver nereye kadar sonumuz kötü icraya veriyorsun 2 yıl sıra veriyorlar napcaz şaştık

individual
13-07-2015, 17:11
facebooktaki videoya bakarsak su testisi su yolunda kırılmış ,baba ogla yazık olmuş

Aynen bende bunu yazıcatım adamın profil fotolarında bir resim var

SENİN YARGIN BENİ İNFAZ ETMEYE YETMEZ.

RottingChrist
13-07-2015, 17:12
bacak kadar çocukların rol aldığı ve yine o yaştaki çocukların ilgisini çeken dizilerde bile cinayet, hırsızlık, şiddet gibi konular işleniyor. memlekette insanca yaşamayı bırak insan yetiştirmek zor.

individual
13-07-2015, 17:32
http://youtu.be/9ZHepYaIqJ8

_cAgdAsH_
13-07-2015, 17:34
olenın nasıl bır kısılıge sahıp oldugu az cok ortaya cıkmıs durumda..olan baba ogula olmus bırı hastanede can derdınde dıgerı cezaevıne yazık olmus

individual
13-07-2015, 17:36
http://youtu.be/tukJqJG9lf8

mert_can 41
13-07-2015, 18:06
allah babanın yardımcısı olsun kim olsa tasvip etmeyen yapardı oğlunu öyle yerde can çekişirken izlemek gözünü döndürmüştür diyeri halen silahının derdindeydi silahımı ver diyodu sanırım verseler babayıda indirirdi face yi gördükten sonra zaten su testisi lafı gerçek oldu.

MiaMi
13-07-2015, 18:10
Hakkını bulmuş şu kafayı kazıtıp esmer kelle delikanlıları yokmu götüne kadar dövme allah kitap ağzından düşmez ner illegal var ama mümin alayının dibine kibrit suyu.

Sanmıyorum ama Allah c.c. kabir huzuru versin.

mrtngn
13-07-2015, 18:21
Ölen için müteahhit yazmışlar ama bildigin tetikçiyle gelmiş adamlar.. Ağacın arkasında konusurlarken bu herif sıradan vatandaş gibi gelip ateş ediyo.. Kifotolardanda hiç müteahhit tipi gözükmuyo

SULTANOGLU
13-07-2015, 18:39
Valla facebook taki yorumları okyunca daha çok bir irkildim ne çok sevmeyeni varmış adamın.

dragon07
13-07-2015, 18:48
ölen mi suçlu öldüren mi ? diye bir söz var çok doğru bir söz

İbrahim33
13-07-2015, 19:36
su testisi su yolunda kırılmış.

fatihcakin
13-07-2015, 20:29
2,10 dan sonra adam resmen ceplerini karıştırıyor rahmetlinin

Caesar
13-07-2015, 20:38
E bundan sonra ne olacak ? Mobesr görüntüleride yayınlanmış ilk kurşunu ölen sıkmış adamlarda ağaç arkasına saklanmış.

Saklanan adama kurşun sıkıp vurmuş.

Baba için ağır tahrik var resmen. Fil bile yavrularını aslana kaptırmamak için ölümü göze alıyor ya.

Öldürmek doğru değil ama o babada gram suç bulamıyorum ya

barisy
13-07-2015, 20:44
Şimdi mütahit ölmüş mü kaçmış mı? Baş kahraman sıyrılmış gibi okudum ben

fore
13-07-2015, 21:32
Müteahhit, mobilya fabrikası yapsın diye adamdan parayı alıyor, sonrada yapmıyor anladığım.
Mobilyacı adam arıyor, neden yapmıyosun diye bu arada bi 300 milyar verilmiş meselesi var galiba.
Müteahhit de sayıp sövüyor, mobilyacı kalkıp Bursa'ya gidiyo oğluyla, buluşuyolar, müteahhit de bu Taco reisi alıyo yanına.
Sonra silah vs.

Ama tahminim, önce mobilyacının oğlu bu reisi vurdu heralde bacağından, çünkü göğsüne kurşun yiyen adam kimseyi vuramaz.

Velhasıl mobilyacının oğlu tacoyu, taco mobilyacının oğlunu, mobilyacıda gelip tacoyu vuruyor..

Müteahhit parayı yediğiyle kalıyor bu durumda eğer öyleyse işin aslı. En fazla azmettirici filan olur..

Ben eskiden ne alakası var derdim ama gerçekten kurtlar vadisi filan etken heralde bu işlerde..

Millet elinde silah kafaya sıkıyor. Hani bacak gövde filan da değil..

Mivec_4G63
13-07-2015, 21:58
Geçenlerde baro tarafından bir dosya atandı tarafıma, vatandaşın birisi trafikte ani fren yapmış, arkadan lüks bir araç duramayıp bunun arabasına çarpmış. Sen nasıl araba kullanıyorsun yavaş gelsene falan derken, çarpan vatandaş çıkarıyor silahı 2 el ateş ediyor, kurşunlardan biri vatandaşın gırtlağına diğeri ise kasığına denk geliyor. Hayati tehlikesi var, ancak vadesi gelmemiş yoğun bakımdan sonra iyileşiyor. Vatandaşın gırtlağındaki kurşunu çıkartamıyorlar maalesef o kurşunla hayatına devam ediyor. Mahkemenin kanaati adam silahla ateş ettiğine göre küfür v.s var diyip tahrikten cezayı indiriyor, iyi hal v.s derken toplamda 5 yıl ceza alıyor. Her duruşmayı 10 tane takım elbiseli adam izliyor, ve ters ters bana bakıyorlar belli itin arkası sağlam. Böyle bir adalet sisteminde bu olanlara şaşırmıyorum. Ruhsatsız silah taşımaya ciddi cezalar verilmeden, boktan bir sebepten adam vuranlara müebbet hapis cezaları verilmeden biz daha böyle haberleri çok okuruz.

zgnn
14-07-2015, 01:55
Videoyu ilk izlediğimde üzülmüştüm ama sonra ölen adamın profiline bakınca masum olmadığını sezdim. Silahlı fotolar, kamil kamil sözler, sedat peker çakması. Böyle adamlar lazım değil bu ülkeye neyse Allah rahmet eylesin.

!KO
14-07-2015, 02:31
E bundan sonra ne olacak ? Mobesr görüntüleride yayınlanmış ilk kurşunu ölen sıkmış adamlarda ağaç arkasına saklanmış.

Saklanan adama kurşun sıkıp vurmuş.

Baba için ağır tahrik var resmen. Fil bile yavrularını aslana kaptırmamak için ölümü göze alıyor ya.

Öldürmek doğru değil ama o babada gram suç bulamıyorum ya

abi gozunun onunde oglunu vueuyolar elınde silah var naparsın o halde bende babaya suc bulamıyorum gozu donmus zaten gelişinden belli

vurduklarıda oyle normal mutahit fılan değil yanı bıldıgın cakal adamlar

gkhnyds
14-07-2015, 08:13
Adalet parası olan için işliyor.
Gariban vatandaş ne yapsın ?

kelalper
14-07-2015, 08:47
Silahtan başka bi boka güvenmeyen kendini bi *** sanan. Eşeğin bi tarafına su kaçırıncaya kadar dayak yemesine gerek kalmadan abim ablam diye ağlayan pisliğin biri temizlenmiş. Babaya acıdım. Kanun ölen pisliğe elmas pisliği temizeleyene de b.k damgası vuruyor ne yazık ki.

brs852
14-07-2015, 09:02
bu nedir ya lan adam yerde çaresiz yatıyor bu nasıl bir canilik bu nasıl bir düşünce yapısı anlamadım ya

SekoLive
14-07-2015, 09:19
bu nedir ya lan adam yerde çaresiz yatıyor bu nasıl bir canilik bu nasıl bir düşünce yapısı anlamadım ya

gozunun onunde babana çocuğuna kardesıne ateş etseler o an ne yapacağın hiç belli olmaz böyle olaylar ancak başa gelince o anki psikolojiyle olur.

allah kimseyi bu durumda bırakmasın hem malı hem hayatı curudu amcanın...

TEQUILA
14-07-2015, 09:27
Her iki tarafta ak kaşık değil, hak yerini bulmuş.
Memleket teksas'a döndü bu itler yüzünden...

Ya bu itler birbirlerine sıkarken, sizde oradan eşiniz ve çucuğunuzla geziyor olsanız... Tesadüfen yaşıyoruz.

TT_BOY
14-07-2015, 09:30
Şu mübarek ay da olucak işmidir yani , Allah sataştırmasın ..

Yarbay
14-07-2015, 09:32
burada yargı yasanın ne derece zayıf olduğunu görüyoruz yeniden.

check yasası olsa böyle olurmuydu?

ya tabanca tüfek için ciddi şekilde psikolojik eğitim,sınama, ruhsat şart olsaydı?

ülkemizde eğitim biraz daha iyi olsaydı?

yani klişe olacak ama sorun devlet,yasa be arkadaşlar.

herşey serbest, cezalar caydırıcı hiç değil, ya ben adanada 38 defa hırsızlıktan yakalanmış adam biliyorum adam yanımda kuaföre traşa geldi o derce lüks ve rahat abi en fazla 3 gün yatıyorum yemişim diyor , bu nasıl bir rahatlıktır o an içindeki kurt al şunu evire çevire döv diyor ,deli oluyorum böylelerine insanların hakını yiyerek hayatlarını yaşayanlara..

brs852
14-07-2015, 09:49
gozunun onunde babana çocuğuna kardesıne ateş etseler o an ne yapacağın hiç belli olmaz böyle olaylar ancak başa gelince o anki psikolojiyle olur.

allah kimseyi bu durumda bırakmasın hem malı hem hayatı curudu amcanın...

tabi o anki psikolojiyi tahmin bile edemeyiz olayın öncesi sonrasını bilmediğim için sadece görüntüye göre konuştum birde silahlara ne kadar kolay ulaşabilen bir milletiz bunun önüne geçmemiz lazım ya

0zan
14-07-2015, 09:51
Olayda cezasizlik söz konusu degildir. Olen sahis karsi tarafin cocugunu delik desik etmis olabilir ancak ortada devam etmeyen etkisi son bulmus bir saldiri var. Baba ogul bir sekilde saldiriyi engellemis ve yerdeki adamin silahini alip tekrar saldiriya gecme ihtimali cok zayif.

Kaldi ki öyle bir ihtimal olsa dahi baba yerdeki silahi almak suretiyle silahli saldiri ihtimalini ortadan kaldirabilirdi.

Halihazirda devam eden bir saldiri olmadigi ve muhtemel saldiri ihtimali de yukarida belirttigim gibi daha baska sekilde yok edilme ihtimali oldugugerekcesiyle olayda cezasal sorumluluk vardir. Baba ömur boyu hapis istemiyle yargilanacaktir.

Yarbay
14-07-2015, 10:03
Olayda cezasizlik söz konusu degildir. Olen sahis karsi tarafin cocugunu delik desik etmis olabilir ancak ortada devam etmeyen etkisi son bulmus bir saldiri var. Baba ogul bir sekilde saldiriyi engellemis ve yerdeki adamin silahini alip tekrar saldiriya gecme ihtimali cok zayif.

Kaldi ki öyle bir ihtimal olsa dahi baba yerdeki silahi almak suretiyle silahli saldiri ihtimalini ortadan kaldirabilirdi.

Halihazirda devam eden bir saldiri olmadigi ve muhtemel saldiri ihtimali de yukarida belirttigim gibi daha baska sekilde yok edilme ihtimali oldugugerekcesiyle olayda cezasal sorumluluk vardir. Baba ömur boyu hapis istemiyle yargilanacaktir.

koca eve geliyor karısını yatakta yabancı bir adam ile basıyor ve cebindeki silahı çıkartıp 5 el karısına 5 el adama saydırıyor ikiside delik deşik ve ölü,
burada kadınında yataktaki adamında zarar verebilme ihtimali yokken bile vuran adam 5 yıl alıyor.

açıkçası videodaki adamın asla ömür boyu yemeyeceğine ve ömür boyu ile yargılanmayacağına eminim, en azından öyle olacağını ümit ederim yazık adama diyen taraftayım ben ama herkesin görüşüne saygı duyarım kimse lütfen bana bozulmasın.

can2k
14-07-2015, 10:04

adamın ömür boyu hapis yatmayacağına adım gibi eminim...

ahmet_xy
14-07-2015, 10:05
ölen Taco Reisin fbook profiline bir göz atın. su testisi su yolunda kırılır'ın canlı örneği olmuş kendisi. hayat KVadisi dizisi gibi değil.

yagizs
14-07-2015, 10:11
adamın ömür boyu hapis yatmayacağına adım gibi eminim...ömür bayı yatacak yazılmamış zaten, ömür boyu hapis istemiyle yargılanacağı söylenmiş.

Ölen şahıstan çok babaya üzüldüm açıkçası, umarım en hafif ceza ile kurtulur..

can2k
14-07-2015, 10:18
ömür bayı yatacak yazılmamış zaten, ömür boyu hapis istemiyle yargılanacağı söylenmiş.

Ölen şahıstan çok babaya üzüldüm açıkçası, umarım en hafif ceza ile kurtulur..

ne yazıldığını gördüm, yargıdan sonra yatmayacağına eminim dedim
hatta soyle soyliym cok komik bi ceza alicak hiç birimiz de artık şaşırmicaz

aslan
14-07-2015, 10:19
Burada kim suçlu yada suçsuz,kim haklı yada haksız bir yana bir babanım çocugu için yapamayacagı şey geliyor insanın gözüne

İzzet Göçmen
14-07-2015, 10:25
O an neler olur bilinmez ölen adamın sadece inlemesine üzüldüm,babanın gözü dönmüş zaten oglu yapma baba dediysede artık o hırs kinle sonuc kötü olmus,Gercekten üzüldüm babaya..

yilmazcatalbas
14-07-2015, 10:37
Su testisi su yolunda ...

Yarbay
14-07-2015, 10:43
arkadaşlar el nihayetinde insan dediğinizde bir hayvan.

belli kriz,panik,yoğun stres anlarında bence çağdaşlığımızdan,eğitimimizden çok hayvansal içgüdülerimiz devrede bunu kim inkar ederse etsin derim ben.

ömrümde gördüğüm en kaliteli adam bir öğretmendi yazlığımızda olan adam resmen ghandi gibiydi mübarek öyle bir olgunluk,iyi niyet ve bilgi birikim olamazdı neyse lafı uzatmim kızına birisi bizim yazlıkta tokat attı o adamı görecektiniz adam tokat atanı resmen komaya sokacaktı,evladını koruma içgüdüsü kadar yoğun ve güçlü bir dürtü olamaz.

siz hiç arabanın altında kalmış bir annenin,bacının,kızınızın neler yapabildiğini biliyormusunuz?

bakınız baba,erkek demiyorum hususi anne ,bacı kız diyorum çünkü allah koruma içgüdüsünü erkekten çok kadına vermiştir.

zamanında 80lerde bir kadın kamyon altında kalmış bebeğini tek el ile kamyonu kaldırarak altından çıkarmıştı keşke onun linkini bulabilseydim bulamadım.

yerine bunları buldum okuyunda ne ciddiyetde insanız ne kadar hayvan yada süper hayvanız görün derim :)

http://abcnews.go.com/US/superhero-woman-lifts-car-off-dad/story?id=16907591

https://www.psychologytoday.com/blog/extreme-fear/201011/yes-you-really-can-lift-car-trapped-child

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1190759/Mighty-mothers-superhuman-strength-lift-1-400kg-car-run-schoolboy.html

SAYGIN
14-07-2015, 10:59
bu olayda,en son yaralıya ateş ederken oğlunun silahıyla veya kendi silahıyla ateş etmesiyle,oğlunu yaralayanın silahıyla ateş etmesi arasında fark oluyordu değil mi ceza indirimi olarak ,hukukçu arkadaşlar?

streetracer_nos
14-07-2015, 13:17
Bu olayın uzun versiyonu ,vuran dayı hakkında da farklı söylentiler var nette.Olay göründüğü gibi deil sanırım
http://www.iha.com.tr/video-bursada-cinayet-ani-kamerada-62858/

streetracer_nos
14-07-2015, 13:37
Bu da mobese kayıtları : https://www.youtube.com/watch?v=ykfQUEk8r5E

ahmet_xy
14-07-2015, 13:47
Bu da mobese kayıtları : https://www.youtube.com/watch?v=ykfQUEk8r5E

mobese kayıtları olayı biraz daha netleştiriyor. sanırım o meydanda karşılıklı hesaplaşmak için sözleştiler. taco meydanda adamların gelmesini bekliyor. katil babanın oğlu silahına davranınca taco da silahını çekiyor. taco oğlanı göğsünden, oğlan da tacoyu bacağından vuruyor. sonrası *****.

0zan
14-07-2015, 15:17
koca eve geliyor karısını yatakta yabancı bir adam ile basıyor ve cebindeki silahı çıkartıp 5 el karısına 5 el adama saydırıyor ikiside delik deşik ve ölü,
burada kadınında yataktaki adamında zarar verebilme ihtimali yokken bile vuran adam 5 yıl alıyor.

açıkçası videodaki adamın asla ömür boyu yemeyeceğine ve ömür boyu ile yargılanmayacağına eminim, en azından öyle olacağını ümit ederim yazık adama diyen taraftayım ben ama herkesin görüşüne saygı duyarım kimse lütfen bana bozulmasın.

failin karşısında dimdik duran adam :) ile hareket kabiliyetini yitirmiş yerde can çekişen adamı bir tutamayız.

Kimse bana da bozulmasın ancak olaya peşinen ceza indirimi tayin edilmesini "kaynımın da beli ağrıyordu sende apandisit var" teşhisine benzetiyorum.

Foruma bir şeyler yazarken, okuyan kişilerin yanlış bilgilendirilme ihtimalinin de bulunduğunu aklımızdan çıkarmayalım.

B.Battal
14-07-2015, 15:31

Abi şimdi yanlış anlama da "zavallı" dediğin adam da silah taşıyor ve diğerine ateş ediyor. Bence ikisi de zavallı değil. Zavallı olan ölen insanlık.

Hareketi mantıklı olmasa da tek kabul edilebilir olansa oğlunu vuran adamı vurmak hatta vuran isteyen baba.

Yarbay
14-07-2015, 15:57
Abi şimdi yanlış anlama da "zavallı" dediğin adam da silah taşıyor ve diğerine ateş ediyor. Bence ikisi de zavallı değil. Zavallı olan ölen insanlık.

Hareketi mantıklı olmasa da tek kabul edilebilir olansa oğlunu vuran adamı vurmak hatta vuran isteyen baba.

siz paranızı alamadığınızı bildiğiniz size muhtemelen posta koymuş yanında mafya getirecek olduğunu bildiğiniz adamla buluşmaya neyle giderdiniz?

açıkçası çok belalı bir tip olsa oğlu ile gitmezdi nede silah nasıl tutulur vs biliyor gibi geldi bana videoda, ben silah tutmasını kullanmasını biliyorum ruhsatımda var ve açıkçası yerde kendi silahından 50cm uzakta duran elini kolunu kullanabilen bir mafyamvari adama ben 2cm yaklaşana kadar yaklaşmazdım,siz?

aynı adamı aynı sonuça götürecek bir atışı silah bilen adam 3mtdende ateş ederdi risk almadan, diyorum ya ben açıkçası adamı hiçte öyle görmedim ama bu sizin fikriniz bende saygı duyarım abicim haklıda olabilirsiniz maalesef biz aramızda ne yorum yapsakta boş artık :(

Lee-on!
14-07-2015, 16:12
Pardon da manyak misiniz? Sizin ne farkınız var yok adam hakliymis babaymis iyi yapmış. Birde vurana zavallı muamelesi yapmışsınız... İkisi de beter olsun fakat mübarek razaman ayindayiz güya herkes Musluman... Allahin verdigi cani Allah alır siz kimsiniz ki yok battim ettim dolandırırdım diye baskasinin kafasina sıkıyorsunuz... Büyük konusturmasin llah ama yakininizin basina bise gelse bile bu hakki vermez kimse size... Kim borç içinde degil? Şu an kredililerin yuzde 90 asgarî ücretli çalışan. Babamla yaptığımız ortak işte bizim de açığımız var bizde de ayni durum var alamadim edemedim veremedim mevzusu gidip vuralim mi simdi adami alnının çatısından? O kacan arkadaşın şansı gibi bir kere trafikte kavga ettim biriyle, dayak yiyince silaha sarilacakti belli ki Allahtan polis aninda geldi ayırdı. Bu tür paraymis alacakmis trafikte sen geçtin ben kaldim kavgasi icin on saniyelik tanidiginiz adamlar icin ailenizi sevdiklerinizi bir kenara birakip ölmeye öldürmeye deger mi? Mantikli konuşun gözünüzü seveyim...

Yarbay
14-07-2015, 16:23
Pardon da manyak misiniz? Sizin ne farkınız var yok adam hakliymis babaymis iyi yapmış. Birde vurana zavallı muamelesi yapmışsınız... İkisi de beter olsun fakat mübarek razaman ayindayiz güya herkes Musluman... Allahin verdigi cani Allah alır siz kimsiniz ki yok battim ettim dolandırırdım diye baskasinin kafasina sıkıyorsunuz... Büyük konusturmasin llah ama yakininizin basina bise gelse bile bu hakki vermez kimse size... Kim borç içinde degil? Şu an kredililerin yuzde 90 asgarî ücretli çalışan. Babamla yaptığımız ortak işte bizim de açığımız var bizde de ayni durum var alamadim edemedim veremedim mevzusu gidip vuralim mi simdi adami alnının çatısından? O kacan arkadaşın şansı gibi bir kere trafikte kavga ettim biriyle, dayak yiyince silaha sarilacakti belli ki Allahtan polis aninda geldi ayırdı. Bu tür paraymis alacakmis trafikte sen geçtin ben kaldim kavgasi icin on saniyelik tanidiginiz adamlar icin ailenizi sevdiklerinizi bir kenara birakip ölmeye öldürmeye deger mi? Mantikli konuşun gözünüzü seveyim...

yanlış anlamayın ama bence bu değerlendirmeyi ,kritiği yapmadan önce biraz saygı göstermeniz lazım sizi tanıyan tanımayan insanlara kafadan siz MANYAKMISINIZ diye başlayarak muhtemelende birkaç seneyi aşmayan ticari birikiminiz ile kimseyi değerlendirip kalıplara sokamazsınız.

burada bu tutuma girecek olursanız insanlar size aldırış etmez saygıda göremezsiniz derim ben.

şahsen herkes burdaki cümlelerinde BENCE,FİKRİMCE,KENDİMCE gibi dikkatli cümleler kullandı, sizin doğrunuz size başkasınınki başkasına bunu sizin yargılamanız bence biraz yersiz oldu öyle insanlara manyak fln demek hoş değil ramazanı yukarıdaki konuyu değerlendirmek için kullanıyorsun ama ramazan ayında muhtemelen oy verebilir yaşta sen ortada bile yokken var olan insanlara biraz ayıp ettin diye düşünüyorum.

tylan
14-07-2015, 18:17
Boyke uc kagitci mutahitler,Taco gibi itler olduğu sürece böyle haberleri daha çok duyarız ben Mobilyacı baba ya ve oğluna acirim hem parani kaptir hem de canından ol bi de baban bi it için hapis yatsın. Şahsen ben de o an babanin yerinde olsa 1 an gozumu kirpmam sikarim

Caesar
14-07-2015, 18:56
Merak ettim olayı biraz araştırdım da;

Öldürülen: Taco Reis (Mafya özentisi)

Vurulan cocuk: https://www.facebook.com/erkan.serbest1?ref=br_rs&__nodl

Babası: https://www.facebook.com/profile.php?id=100007843939197&pnref=story

Vurulan cocukta PKK sempatizanı facebookta belli oluyor.

İki tarafada gram üzülmüyorum bildiğin Counter Strike kapışması olmuş ama;

Terrorists win! olmuş.

Teco_Reis killed by Kurdish POWAAAA

SULTANOGLU
14-07-2015, 19:01
Haha bu konuda gulecegimi hic dusunmemistim

doncarlo
14-07-2015, 19:14
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/10/i-hate-tacos-said-no-juan-ever.jpg

oğuz
14-07-2015, 20:34
polat öldü...

Mpower
14-07-2015, 20:48
Öldüren baba oğulun pkk lı olduğundan bahsediyorlar facebook sayfalarını kapatmışlar

İbrahim33
14-07-2015, 21:49
ölen it ülkücüydü de , vatana en ufak ne yararı oldu bugüne kadar ? haa öldüren vatandaşlar kürt diye direk hdp li yaftası yapıştırıyorsanız orasını bilemem ama her kürt pkk lı değildir.

!KO
14-07-2015, 21:53
ölen it ülkücüydü de , vatana en ufak ne yararı oldu bugüne kadar ? haa öldüren vatandaşlar kürt diye direk hdp li yaftası yapıştırıyorsanız orasını bilemem ama her kürt pkk lı değildir.

bunlar pkk sempatizanı ama facede bıle ypg sayfaları begenen tiplerden

blow07
14-07-2015, 22:01

bunlar orjinal pkk cı

ckrc
15-07-2015, 00:33
Çok ne söylüyorum baba silah kullanmayı bilmiyor. Yani günlük silah taşıyan birisi değil anladığım mkadarıyla.
Bireysel silahlanmayı savunan biri olarak "iki tarafında belinde silah vardı ama ikiside öldürülmeyi hakketmiş " algısından nefret ediyorum. Silahlar insanları öldürmez insanlar insanları öldürür. Bıçakla işlenen cinayetler silahla işlenenlerin 11 katı kadarken kimse ortaya çıkıpta ekmek bıçakları yasaklansın demiyorsa, silah yasaklansın,belli kişiler taşısın demesin.

Babanın en büyük hatası silahı namluyla beraber tutuyor ki bu geri mekanizmasının çalışıp tekrar yeni mermiyi namlu ağzına vermesine engel oluyor. Adrenalinin etkisinde olmasa parmağını keser bulunduğu yere göre geri tepmesi ile kopartabilirdi. Bu kadar basit bir hatayı yapan adamın silah taşıdığına yada silahlarla haşır neşir olduğuna beni inandıracak tek bir kişi bile olamaz.

Baba olanlar benden daha iyi bileceklerdir,
babana karşı evlat olarak hissetiklerinin en az 20 katını evladına karşı hisseder babalar demişti babam
Oğlunu öldürmek isteyen ve yaralayan adama karşı en masum baba bile sakin kalamaz sanırım.

-Bu ne namus davasına benzer ne de başka birşeye. Hukukçu değilim ancak babanın vicdanen"ağır tahrik" ile yargılanacağını sanıyorum.

Mpower
15-07-2015, 00:36

Ölenin it olduğu kanısına nerden vardın lan gereksiz

Semii
15-07-2015, 00:49
Ne bu gerginlik noluyor ya ?

Lee-on!
15-07-2015, 00:55
yanlış anlamayın ama bence bu değerlendirmeyi ,kritiği yapmadan önce biraz saygı göstermeniz lazım sizi tanıyan tanımayan insanlara kafadan siz MANYAKMISINIZ diye başlayarak muhtemelende birkaç seneyi aşmayan ticari birikiminiz ile kimseyi değerlendirip kalıplara sokamazsınız.

burada bu tutuma girecek olursanız insanlar size aldırış etmez saygıda göremezsiniz derim ben.

şahsen herkes burdaki cümlelerinde BENCE,FİKRİMCE,KENDİMCE gibi dikkatli cümleler kullandı, sizin doğrunuz size başkasınınki başkasına bunu sizin yargılamanız bence biraz yersiz oldu öyle insanlara manyak fln demek hoş değil ramazanı yukarıdaki konuyu değerlendirmek için kullanıyorsun ama ramazan ayında muhtemelen oy verebilir yaşta sen ortada bile yokken var olan insanlara biraz ayıp ettin diye düşünüyorum.

Siz de yanlis anlamayin (!) hocam da, iyilik timsali görünüp beni burda yasimdan ötürü altta görmeye calismanizi ve uste cikma cabanizi da ben yersiz gördüm! Gereken insanlardan gerekli saygiyi gördüğümü düşünüyorum. "Ramazan ayinda ben yokken buralarda olan insanlara" benden daha yasli olmalari bu tarz dusunmelerini doğru mu kılıyor sizce? Yasinizi kullanarak bu tur bir aciklama yapmanızı da ben manidar görüyorum o zaman hocam kusura bakmayın. Benim bu yazdigimi bu forumun seckin (!) yasli uyelerinden biri yazsaydi verilecek tepkiyi de biliyorum yani simdi. Ben kimseye hakaret etmedim. Ha, cinayeti ne olursa olsun hakli görecek bir kişi varsa o kisiden saygi gormesem de olur merak etmeyin. Saygı görüp gormemem adına tasarlanıp zahmet etmenize de teşekkür ederim. Kimseyle tartismaya girmek gibi bir amacim yok. Birileri kendi üstüne aliniyorsa birakin o yazsın burasi bir forum, konusulur anlasilir hocam... İyi ticari kazançlar, iyi forumlar hocam...

Semii
15-07-2015, 00:56
Neyse sıkıcı bişekilde mafyacılık başlar şimdi klavye başında mühimmat sınırsız tuşlar önünde sabaha kadar sıkarlar şimdi

Beyefendi meslegi oldu bu devirde mafyacılık sahsım adına acıyorum fazlasıyla bu tiplere

svtec
15-07-2015, 01:26
mobesede belli herşey iyi izleyince ölen adam mermiyi alınca ağacın arkasındakine sıkıyor rastgele baba da başında oğlunun vurulduğunu görüp cinnet geçiren adam 5 dakika beklemez oğlunun adamı öldürdüğünü zannedip kendi yaralı oğluna bakıyor adamın ölmediğini farkedince işi tamamlıyor (etkisiz olduğunu görünce ) adam çocuğumu vurdu hırsıyla değil olayı sonlandırmak için yapıyor bunu zaten inkarından ve ifadesinden belli olayın evveli kişilerin ahlaki durumu kişiliklerini bilmem bir adam durduk yere silah çekmez ağacın arkadsında hararetli durumu görünce koşuyor zaten kendi vurulunca ateş ediyor ve isabet buluyor mağdur baba mağdur esnaf ayaklarına yatıyorlar sonra madem masum madem haklı niye oğlu silahla buluşmaya gidiyor... yaralı adam tekrar ateş ettiği ortada tahrik felan yok 5 dak bekliyor cezası ağırlaştırlarak verilecektir aynı kişiyi iki kez bir öldürmeye teşebbüş bir cinayet oğluda baya yatar zaten ... devletin polisi avukatı mahkemesi yok tamı bu mağdurlar alacaklarını yada vereceklerini böyle çözmeye çalışıyorlar..

ahmet_xy
15-07-2015, 07:12
babanın ateş etmeye çalışıp vuramadığı kişi, türbe ziyareti için orada olan bir vatandaşmış. adamın verilmiş sadakası varmış. :)

http://www.haberturk.com/gundem/haber/1103233-turbe-ziyaretinde-olumden-dondu

İbrahim33
15-07-2015, 07:21
Ölenin it olduğu kanısına nerden vardın lan gereksiz lan lunlu konuşup adamın canını sıkma , it olmasa belinde silahla mafyacılık oynar mı ? Öldüren itler de pkk lı ise bi it diğer iti vurmuş deriz o zaman. Hepsinin azalarak tükenmesi ümidiyle

Yarbay
15-07-2015, 07:41
beyler başkaların bizi ilgilendirmeyen hayatları ve yaşadıkşarı trajediyi buraya aktaralım derken burda artık yorum yapmayı bıraktık birbirimizi kırıyoruz, gereksiz polemiğe girmeyin arkadaşlar hepimiz forumdaşız,kardeşiz.

herkesin kendi şahsi fikri olabilir arkadaşlar birisi gri sever diğeri siyah biri bir hareketi öyle yorumlar diğeri böyle saygı duyun birbirinizi kırmayın..

Mpower
15-07-2015, 09:19
lan lunlu konuşup adamın canını sıkma , it olmasa belinde silahla mafyacılık oynar mı ? Öldüren itler de pkk lı ise bi it diğer iti vurmuş deriz o zaman. Hepsinin azalarak tükenmesi ümidiyle

Amin inşallah