Orijinalini görmek için tıklayınız : E36 M3 Supercharger VS Yamaha R6 :)
Firat.M3
13-07-2015, 14:47
Çıkıp birazcık video çekelim eğlenelim deneyelim dedik. Ortaya karışık birşeyler hazırlamaya çalıştım.
Yamaha R6 - Akrapovic + Filtre + Oruç
E36 M3 - Supercharger
Bu arada m3'ün kapı kartonları hoparlör yenilediğim için, torpidosu da beyinden torpidoya kablo çekmek için sökülü. yani hafifletme amaçlı değil, zaten 2 kişiyiz m3'de. şu r6'nın üzerindeki arkadaş koca poposunu kaldırıp gelirse çekecez kabloyu. :D Otobanda bu kadar adam nereye gidiyor cidden merak konusu. 150-250 denemekti niyetimiz olmadı kalabalıktan. Birdahakine tek başıma olacam m3'de ve daha sakin bir zamanda deniyecez. Uzun lafın kısası, R6 almam lazım :p
http://www.youtube.com/watch?v=_fSD_Psn6NQ
Link : http://www.youtube.com/watch?v=_fSD_Psn6NQ
Heheheh Firat kardeşim o kabloyu cekelim kısa zamanda haklisin vallaha :)) güzel denemeydi :)
Maşşallah aslan abime zayıflayınca cok tehlikeli oldu çok :D
Heheheh Berkay seni görüp zayıflamaya karar verdim :))
temmuz06
13-07-2015, 17:59
videoki parça motordaki arkadaşın yandan kesmesi falan baya keyifli. ;) aynı model bi yakın arkadaşımda motor kullanıyo sanırsın herif motoru ezecek ;)
keyifli geçmiş, kazasız sürüşler. R6 daki arkadaşa acil tulum yada tam korumalı deri kıyafet ile bot almasını tavsiye ederim
Heheheh Firat kardeşim o kabloyu cekelim kısa zamanda haklisin vallaha :)) güzel denemeydi :)
Ulan ofli, seni izledim eğlendim. :D
keyifli geçmiş, kazasız sürüşler. R6 daki arkadaşa acil tulum yada tam korumalı deri kıyafet ile bot almasını tavsiye ederim
Aynen almam gerekli bende farkındayım kot pantolonla sortun allah göstermesin kaza anında farkı yok :)
Shadow_Dancer
13-07-2015, 18:57
Aynen almam gerekli bende farkındayım kot pantolonla sortun allah göstermesin kaza anında farkı yok :)
Tabi imkan meselesidir ama ben R6 gibi bi makinayla da LS2 kaskı bagdaştıramadım :)
Ulan ofli, seni izledim eğlendim. :D
Heheheh kardeşim daha çekeriz video ;)
Tabi imkan meselesidir ama ben R6 gibi bi makinayla da LS2 kaskı bagdaştıramadım :)
Heheh paketçi kaskı diyorsun haklisin ;)
rebeloghy
13-07-2015, 19:21
Fırat abi 150-250 rahatlığı olmasa da millet hala çanak antenle video çekmeye çalışırken farklı açılardan video çekmişsiniz daha ne olsun :) :D
Kask ne kadar dandiksede kamera bi o kadar net ses vs. çok iyi.
Kask ne kadar dandiksede kamera bi o kadar net ses vs. çok iyi.
Kimseye değilde lafım 200+ km gazlayan emniyet kemeri takmayan kıyamet kadar video bulurum bizim insanımız böyle bisey yakalamasın :)
Kimseye değilde lafım 200+ km gazlayan emniyet kemeri takmayan kıyamet kadar video bulurum bizim insanımız böyle bisey yakalamasın :)
Kask için yazmadım ben aslında kamerayı överken arada kaynadı :)
fon dakı parca da ayrı bır hava katmıs :)
Baskasi bizi ilgilendirmez ciyerim.sen kiymetlisin bizim icin.
Eğlenceli gazlama olmuş. Ls2 kask sonuçta. Şortla gazlamayın , tulum olmasa bile , korumalik takınız. Sağlık önemli. Videonun Devamını beklerim:)
Mehmetmert
13-07-2015, 22:27
Lion abi bacaklarini gostermek istiyor belki Alla Alla :)
Firat abide SMG gibi cakmis :) Bence gece cikin musait bir zamanda hayvanlarida sicakta yormazsiniz fazla hem :)
Yok lan mehmet çok sıcaktı sortla gezerim bilirsin ferro deneyelim diyince atladim motora gittim gerçi tulum varmı yok :) hehe
Firat.M3
13-07-2015, 23:58
hafta içi birgün deneyelim ya. bi de ramazan bitsin de oruç oruç çıkma. allah korusun... gel gel dediğime bakma, korkuyorum valla bişi olacak diye :)
Haberleşmiştik toplu olacaktı bu işler öyle hatırlıyorum ben :)
Firat.M3
14-07-2015, 10:37
Haberleşmiştik toplu olacaktı bu işler öyle hatırlıyorum ben :)
yine çıkarız ümit :) çok zevkli oluyor motorla. sevdim bu işi ben.
Sinan'S2k
14-07-2015, 10:46
Çok keyifli olmuş video. Güle güle kullanın araçlarınızı :)
yine çıkarız ümit :) çok zevkli oluyor motorla. sevdim bu işi ben.
ben ilk haberini hala bekliyorum 2. haberine kalırsak yıl 2016 ya devreder gibi :)
benim teli biliorsun gün söylemen yeterli fırat :)
gerçi havaların biraz serinlemesi lazım ,yıkatmak için çıkarayım dedim, bugün arabam akşamüstü olmasına rağmen 40 derecenin üstünde hava çekiyordu , acıdım yavrucağa :)
yazık etmeyelim bence ,arabalarımıza zulüm olur gazlamak.
bana da arkadaşlarım vakti zamanın çok söylemişti, 1 yıl tarzan gibi kullandıktan sonra full takım aldım ve takımı aldıktan 2 hafta sonra kaza yapmıştım. bunun önemini kaza sonrası daha iyi anladım. Kazasız keyifli sürüşler
Firat.M3
15-07-2015, 00:44
ben ilk haberini hala bekliyorum 2. haberine kalırsak yıl 2016 ya devreder gibi :)
benim teli biliorsun gün söylemen yeterli fırat :)
turboyu büyütmeseydin iyiydi. :) süre alabildin mi ?
tdipower
15-07-2015, 01:09
maşallah m3 çok keyifli olmuş, aslancım senin için endişeleniyorum ama haberin olsun :)
MuratCan07
15-07-2015, 03:53
müzik fena.. tekerinize taş değmesin
Firat.M3
15-07-2015, 11:56
herkes kasktan tulumdan bahsetmiş de, yenge izin veriyor. size ne oluyor ki ? :D auehfnaef
Hahahahaha hiç sorma ya face de hayatında emniyet kemeri takmayan adam şortla motorami binilir demiş :) acunda şortla biniyor ona saldırın arkadaş hrhehe
Firat.M3
15-07-2015, 12:14
ahahahah. pantolonla binsen muhtemelen şırdana dönerdi zaten :D
aslaaan ni yaptın sen başkaaan :)
Allah kazalardan belalardan korusun gardaşımı :)
turboyu büyütmeseydin iyiydi. :) süre alabildin mi ?
yok alamadım henüz, bayram sonrası inşallah.
aslaanım ya aman deyim.. Düzlükte ve boş yolda basın. Şu sıçtığımın çelik bariyerlerinin olduğu yerlerden uzak durmaya çalışın.. Vallahi küfür ediyorum sana bilmiş ol. Yinede maşşallah kankama tekerine taş değmesin kankacım.. Tez zamanda hevesini al ondan.
Motosiklet kazalarında kalıcı hasarların sebeplerinden biri,sürtünme sırasında derinin kendisini yenileyemeyecek kadar yüksek sıcaklığa maruz kalmasıdır.Hız yapılacak araç her zaman bulunur da uzuv bulunmaz.İkinize de keyifle sürüşler dilerim.:)
heyy maaşallah Aslanıma :) sen motorda mı sürüyodun yaw ;) çok güzel çekim ve keyifli bir deneme
Aynen kevlar harici her kiyafet asvalta deydikten birkac saniye icinde eriyip yok oluyo. Kemik bildigim kadar 700 derecede eriyor kevlar 900 derece dayanikli. Kemik kirigi iyilesir ama surunerek dusmek doku kaybina neden olur. Keyifli denemeler masallah
guwen_ar
16-07-2015, 19:22
Takilan kask ls2'nin testlerden basari aldigi bi kac unlu markayi geride biraktigi bi kask.
Bakin saglamlik baska bisey rahatlik baska bisey.
Rahat degildir ruzgar sesi alir vs bu tamam.
Ama taktigi kask guvenilir.
Hic kask takmayanlara emniyet kemeri takmayanlara yonelin bence.
Bu arada bmw cidden iyi yurumus her iki aracada nazar degmesin