Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan Side'ye tatile giderken rota ve görülecek
An itibariyle heaven beach resort spa dan 6gece 7 günlük yerimi aldm. Eşimle birlikte gidiyorum iki kişiyiz. Malesef kişi başı gecelik 242.25 tl den aldım biraz pahalı gibi ama bayram sonrası ***** sıkıntı yer bulamadim başka. Çorumdan sideye kmkale üstünden yol görünüyor. Bildiğiniz bi rota var mi tavsiye edebileceğiniz. Gerçi 19 vossenleri söküp orjinale döndüm. Aracım 528. Spor yay takılı suan vaktim olmadı yay degistirmek için. Orjinallerle yolda cok problem yaşamam ama bi kere mersine giderken sivas üstünde bi yerde yol berbattı lastik yarmıştm. Ona binaen bu konuyu acıyorum. Yolda görülecek yerler varsa onlardan da tavsiye ederseniz mutlu olurum. Ayrica yemeği nerde yiyelim yolda. Smdi den tsk.ler
Ankara'dan çıkın, Konya'ya gelin yemeğinizi yiyin. Ordan bol virajlı yollardan sallanarak inin, manzarayı gördüğünüzde yavaşlayın biraz keyfini çıkarın, sağa doğru devam edin 20 km sonra Side'desiniz zaten.
Bu arada dün arkadaşım Alanya'dan, Ankara üzeri Düzce'ye geçti, yollar iyiymiş.
Alper134
13-07-2015, 20:34
An itibariyle heaven beach resort spa dan 6gece 7 günlük yerimi aldm. Eşimle birlikte gidiyorum iki kişiyiz. Malesef kişi başı gecelik 242.25 tl den aldım biraz pahalı gibi ama bayram sonrası ***** sıkıntı yer bulamadim başka. Çorumdan sideye kmkale üstünden yol görünüyor. Bildiğiniz bi rota var mi tavsiye edebileceğiniz. Gerçi 19 vossenleri söküp orjinale döndüm. Aracım 528. Spor yay takılı suan vaktim olmadı yay degistirmek için. Orjinallerle yolda cok problem yaşamam ama bi kere mersine giderken sivas üstünde bi yerde yol berbattı lastik yarmıştm. Ona binaen bu konuyu acıyorum. Yolda görülecek yerler varsa onlardan da tavsiye ederseniz mutlu olurum. Ayrica yemeği nerde yiyelim yolda. Smdi den tsk.ler
Bu nasıl bir görgüsüzlüktür ya.. Bize ne senin hangi otelde geceliği kaç paradan kaldığından laf olsun diye başlık açıyorsunuz
schizophrenic
13-07-2015, 20:36
Vallaha ilginç bi başlık ve konu olmuş , otel fiyatı ve adı vermekte daha bi farklı olmuş
ne diyelim güle güle gidin gelin :)
Sonundada ''yazdıgım telefon İphone 6 plus Gold 3500 Lira'' bekledım ama olmadı
düşünmene de gerek yok zaten hocam.
detaylı söylemen iyi olmuş zira o civarda tatil düşünenler için referans olacaktır fiyat.
ama ben imzadaki cep numarası neden var onu anlamdım :)
streetracer_nos
14-07-2015, 07:58
Bu rotada gidip gelenler radar ve yol bilgiside paylaşırsa sevinirim
Sonundada ''yazdıgım telefon İphone 6 plus Gold 3500 Lira'' bekledım ama olmadı
yoruma cok guldum ama konu gerçekten ilginç :D
iyi tatiller diyelim :)
konya tarafı seydişehir sonrası yol inşaatı var daha pazar günü geldim üstelik mıcır döküyorlar hiç tavsiye etmem afyon üzeri biraz daha uzun ama güvenli
streetracer_nos
14-07-2015, 09:10
orda çalışma zaten hiç bitmiyor her sene aynı
optimus_prime
14-07-2015, 13:49
tatili nerde yapacagından niye rahatsız oldunuz fiyat yazması kimisi için referans olur mesela bana
adam görgüsüzce de yazmamış zaten
düşünmene de gerek yok zaten hocam.
detaylı söylemen iyi olmuş zira o civarda tatil düşünenler için referans olacaktır fiyat.
ama ben imzadaki cep numarası neden var onu anlamdım :)
Kusura bakmayın art niyetli yazmadım. Cep numaram honda ve bmw parçaları sattığım geçmiş aylardan kalma. Düğün vs girince araya tabi kalmış orda.
Tekrar kusura bakmayın
alperaslann
15-07-2015, 00:13
Otel ve fiyata boş yere sinirlenmiş arkadaşlar. Olmasa iyiydi ama hemen art niyet aramak gereksiz bence. Hayırlı yolculuklar, keyifli tatiller :)