Orijinalini görmek için tıklayınız : dc headers soru
arkadaşlar slm
dc headers ların çıkış çapı hakkında bir sorum olacak
şimdi b16 motorlar için trde satılan bu headers 4-1
seramik ten bahsediorum kimi diyor 2.5" lik vs
şimdi bendede war ama çıkışı 2.5" değil
acaba 2.5" toplandığı yerin çapı falan olabilirmi
yoksa buraya tip tip mi getiriyorlar ?
dc sports ta güncelleniyormuş bakamadım
bilgilendirirseniz sevinirim
saon baglantı kısmı yanı ara boruna gırdıgı kısmı 51 lık se 2 ınclık... 1 e 1 vtec aplıkasyonu yanı. dıgerlerı 2.5 luklar zaten ıntegra typerın 1 e 1 aplıkasyonu
1,8 ve üzeri kullanılacaksan 2.5 inç lik al derim
işin kotusu aldım taktım bakalım nasıl bi sıkıntı doğacak
bi deniyim olmadı biri takas eder benle inşallah
zaten alttan kartere deyince o an anladım 2 tip olduğunu long block short b. diye hayırlısı
teşekkürler
nicomedia
26-10-2008, 13:46
dyno testi bu tezi yanıltıyo fatih.. aynı araca 51 lik ve 60 lık borularla test ettiginde arada 1-2 kw 60 lık borunun + sı oluyo.. yani b16 60 lık boruyla güç kaybı yaşamıyo..
bu durumda 2.5" lik header b16 ya da randıman veriyo..
hem soru bu deildi :) sadece ölçüleri sormuş arkadaş biz neyden bahsediyoruz :)
2 inç ve 2,5 inç olarak tr ye geliyor. sanırsam boru capları bunlar ama egzos giriş yerleri aynı diye biliyorum.
dyno testi bu tezi yanıltıyo fatih.. aynı araca 51 lik ve 60 lık borularla test ettiginde arada 1-2 kw 60 lık borunun + sı oluyo.. yani b16 60 lık boruyla güç kaybı yaşamıyo..
bu durumda 2.5" lik header b16 ya da randıman veriyo..
hem soru bu deildi :) sadece ölçüleri sormuş arkadaş biz neyden bahsediyoruz :)
abi haklı olabilirsin , ben 2.5 inç lik kullandım motorda hiç mod yoktu araba çok zengin oluyor vafc yada beyin ile ama çok iyi oluyor.. ben komple APEX-i ile kullandım çok memnun kalmıştım.. hatta vtecler içinde ciddi iyi yürüyen bi vtec di..
direk hani motora mod olmadan vafc beyin falan kullanmadan kullanılacaksa bence 2 inç daha iyi gibi :) ama biraz oynayacaksan 2.5 inç daha iyi.
anlaşılan yanlış çap tercih etmişim bi bakalım ayarlardan sonra ne olacak olmadı bulacaz biyerden 2.5" luk
arkadaşlar bilgi olsun diye yazıyorum headersım geldi 2.5" collector yazıodu yani 63mm
iç çapını dijital kumpassla ölçtüm 61.03 çıktı baya büyükmüş oçapta boru bulacam diye tum gun biyerlerimi yırttım resmen
63 lük boru wardır olmadı 60 lık tak çok fark etmez vtec de
63.5 1.5 et çıktı yani içi 60.5 bulabildiğimin en iyisi buydu
gayet iyi sorun yaşamazsın :) ama beyin kullan mutlaka :) p28 iyi bir yazılım veya p30 p 30 al derim nok sensörü var dı yanlış hatırlamıyorsam
ewet ecu war ama yazılım ustunden geçilecek saol