PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Voltex S2000 - DOA61

Sayfa : 1 2 [3] 4

Kekuti*
15-04-2016, 11:40
Ön cama Farzet ki yazarsan olacak bu iş :)

Ekol oldu kankacım, kazasız belasız asil asil kullan :)

MTZ
hahaha simdi senin arabayla bi foto daha istiyorum kanka :D

Olum araba teneke jantlarla bile iyi durmus lan hahahahahahah masallah brom, gel kusana kadar foto cekeriz :D

DOA
Ön cama Farzet ki yazarsan olacak bu iş :)

Ekol oldu kankacım, kazasız belasız asil asil kullan :)

kanka on cam arenin, nimotech yaziyoruz :D

DOA
15-04-2016, 11:41
Olum araba teneke jantlarla bile iyi durmus lan hahahahahahah masallah brom, gel kusana kadar foto cekeriz :D

hahaha benim de hosuma gitti valla :D :D

HUSNU
15-04-2016, 11:43
Çok şık duruyor. Kazasız belasız güzel günlede kullanın

Arenimo
15-04-2016, 11:53
Aslında sürpriz olucaktı , plan sen gelmeden evdekilerle konuşup arabayı sizin eve götürüp garaja çekicektim zaten döndüğünde arabayı eve girerken gör isterdim ama yine yavşak karakterin benim yorgunluğumdan ve saflığımdan oltaya gelmemle sürpriz son buldu haha ,

Amerikada sana da demiştim sen döndüğünde seni o arabaya bindiricem diye :D , sözümü tuttum geldiğinde artık güzel güzel binersin , buraya böyle tatlı tatlı yazmış ama o işler biraz öyle olmadı , kısaca özetliyim ( yine kısa yazamadı ) ,

Uzun zamandır muayeneye götüreceğim ama akü bitik bir gün sökersin aküyü maslak sanayiye götürürsün daha sonra yanıma da birini alarak şirketin minibüsüyle bomontiye gelir oem eksoz cat alırsın garaja gidip aküyü takıp maslak yollarını tuttuk , yükselktim oemleri taktık ama oem jant bulamadık bizdeki jantlar 10 bijon gözüküyor her neyse yok jant kimsede yok neyse gözü kararttım , perşembe sabah ilk randevuya asıldık , perşembe sabah saat 6 da uyanıp duş al vs derken 6:30 yollardayız ***** kavimler göçü oluyor saat 7 yi bekleyince ,

Sağolsun Beylikdüzünde Tolda kardeşimle buluştum oem jantlarını alıcaktım araba basık lastikçi yok abi dedi gel mimarsinanda tanıdıklar var geçeriz dedim imkanıııı yok ama hadi dedim öyle olsun :D tuttuk yolları, ben hayatımda çok yol gördüm Allah var yollar kötü değil Mimarsinan muayene istasyonunun , daha çok B O K gibi lanet gelsin öyle yola bir kasisler var google earth ten gözüküyo aleminyum ,

hemen orada bir tatlı eksoz emisyon pulumuzu aldık , girdik kaydımızı açtırdık sıramız geldi sonuç net kaldık hatta tek janttan da değil amansız kasis çukur sağ sinyal ampulu hakkı rahmetine kavuştu , araba dediler ruhsatta 2 sistemde 3 evde 5 arabada 15 gözüküyo :D benim arka fonda tabi Ankaralı Namık başladı çalmaya , iyi dedim aleminyum verin evrakları da gidiyim yaptıriyim ,

abi hadi iyisin bu gün piyango sana vurdu ne dedim bana vuran sabahın 8 küsüründe ? abi bakanlık bazı arabaları 2. kez muayene ettiriyo kaçak göçek bir şey var mı la dedim araba kaldı neyine bakıcaksınız verin atımı severim tımarınızı dedim yok sinir kat sayım an ve an yükselmekte yanımda Tolga abi sakin vs neyse aldık arabayı gittik tatlı mı tatlı bir amcamıza sağolsun istemeye istemeye bu teneke jantları taktıııı muayene istasyonu ile aralarında 1 km yok ama yanımıza bijon anahtarı da verdi basmayın sık sık kontrol edin bijonlar boşalmasın , bijonlar boşalırsa belli ki çocuğumuz olucak sistem her yerde aynı fark etmiyo demekki işin içinde bir boşalma olduğunda :D

neyse jantlar takılırken tatlı sac 16 kar lastikli falan yani ona göre :D girdim yanda saçlar garip enteresan taralı içerde bilimum zubabba cukkeli şarkılar çalan aksesuarcı kardeşimizin dükkanına , kardeşim dedim bize park ampülü lazım , abi 2 türlü var ben senin dilinden anlıyorum sen ucuzunu ver ucuzu 2 lira evet dedim pahalısı 5 peki dedim muayeneden geçicez zaten ver halledelim işimizi 2 likten 5 uzattım ama abi bozuk yok sen iyisini al , yok olum dedim inat değil mi ver bana ucuzunu aleminyum :D abi yok bak bu akmaz kokmaz vs cross marketi yedik kasada :D gerçek bir satışcı aldım taktım hemen orda ,

jantlar da takıldı o sıra telefon trafiği muamelecilere sistemi düzelltir tekrar randevu al vs tamamız 10:30 a muayene tekaraını aldık mı yapıştırdık gittiiik 1 saat te bizi bir temiz beklettiler sırada duruyoruz araba gerçek bir drag arabası saç jantlar falan ekol 2 güne sosyal medyaya düşeriz zaten :D altı tophane üstü şişhane :D

girdik geçtik bu seferde ama yani o 1 saat bekleyişte analar bacılar hep saygıyla anıldı :D

çıktık tatlı amcamıza gittik eski jantlarımızı taktık yola çıktık güm çevirme , evraklar vs verdik ön plka nerde ön camda , mayeneden geldik dedim neyse amirlerine verdiler gittim arabayı bağlıyorum dedi neden beyfendi dedim beyfendi yok komserim ya da memur bey diyeksin diyo sinir kat sayım öyle bir yerde ki ya anasına sövücem ya dalıcam yani her türlü içerdeyim 30 yıllık kariyerde sicili bozmak dedim bu güne kısmetmiş a m k gazetesi , bir anda gözümde canlandı koskoca mazi arka planda Ferdi Özbeğen çalıyo , yok lan dedim dur işim gücüm var o gün bu gün değil ,

memur bey dedim aracı yeni boyattık da devamını getirmeden yaaa dedi bu yalana da hastayım yeni boyadık yaştı yemezler dedi , dedim biz tampon boyatmadık arabayı boyattık :D neden dedi hobi olarak dedim ata sporu bizde araba boyamak dedim zaten beyin bir gitti geldi dalga mı geçiyosun dedi ?

Evet dedim ( diyemedim tabiki ) yoo dedim arabayı boyadık işte muayeneye geldik şimdi 3 daika falan oldu çıktık dedim faturası var mı boyanın bakıcam dedi , fatura var da elinizde muayene kağıdı var bir baksanız orada renk tespitini görüceksiniz , baktı hııı anladıım ama bağlıyorum yine de arabayı dedi daha sonra minik çaplı filmim gerçekten koptu hani biraz ya sen falan filan ama cezayı yazıyo bir yandana daha sonra arabayı bağlamama kararı aldı:D 91 mi 92 mi ne yazdı ödersem şerefsizim ( Doğa ödiycek çünkü haha ) neyse çıktık yola arkadaş harami dereye geldik bir trafik kör oldum resmen öyle geçici falan değil baya kalıcı neyse ibb ye baktım yol kavimler göçü , hava da bir kasvetli sıcak kapalı mordor sanki aleminyum orta dünyadayım , neyse haramideredeyim açtım camı açılın lan dedim haramidereden çatapat Ahmetin yiğeniyim ben yara yara ( götüm götüm ) sağdan E6 ya bağlantı yolunca çıktııııım , baktım 4 5 çizgi var iyi dedim ben bu benzinle ikitelliye gider ordan alır devam ederim ama nerdeee bahçeşehir gişeler ve S2000 in o son 4 çizgiyi bitirmesi meşhur olduğunu sonra hatırladım :D güm yandı mı benzin ışığı lan dedim yakarım bu gezegeni ön plkayı camdan aldım emniyete bir girersin güm 5 daikada mahmutbeyi geçtim hemen yakıt ikmali ve emniyetli sürüşe devam :D yolda kaporta boyacı mekanik kuafor amerikan başkanı dahil herkesi aradı mdedim geliyorum bu araba bu gece biticek olay bundan ibaret bir el atın ağalar , Allah var AYN auto Ahmet Yusuf kaporta Serkan Kral boyada ilbantekinler kuaforde maslak meguiarsa (elektro saksafonda ben) hakları ödenmez araba 13:30 da girdi hummalı çalışmalar antremanlar gece saat 3:30 falandı artık uyku bastırmak değil tecavüz ediyodu bedenime arabayı yola çıkardık konuşmadık fotograf çekemedik mal olduk mal mal gittim ansiklopediden kelime aradım tarifi yok güzel iş çıkmıştı ben eve döndüm ama Ayn auto sabahladı şu an araba 1 2 saate maslak meguiarsda olucak bu yorgunluğa değdi mi , tabi ki de bu kadar olaya rağmen bir daha olsa bir daha yapar mıyım gözümü kırpmam yaparım bizim dostluğumuz araba vs değil birbirimize her olayda böyle olduğumuz için aslında ufak şeyler güzel günlerde bin Kral

Bu arada sabahki haline bakıyoruuum sac jant vs 24 saat geçmeden bakıyoruuuum , hadi ateistler bunu da açıklayın lan hadi bekliyorum , ya benim de yazasım gelmiş yine onu anladım
izzetten sonra C6 vette peşine amansız E92 M3 konusu var :D Oğulcanın m3 bizim SND M3 derken kendimizi unuttuk be ben böyle değildim yaşarken oldum adlı parçayı da kendime armağan ediyorum ve ceza puanlarını sayın adimmnlerden 1 1 topluyorum herhalde bir 3 ay uzaklaştırırlar görüşmek üzere :D

johnie
15-04-2016, 12:04
prodüksiyon firması ile anlaşalım da sana kısa film çekelim Aren :D

DOA
15-04-2016, 12:05
Aslında sürpriz olucaktı , plan sen gelmeden evdekilerle konuşup arabayı sizin eve götürüp garaja çekicektim zaten döndüğünde arabayı eve girerken gör isterdim ama yine yavşak karakterin benim yorgunluğumdan ve saflığımdan oltaya gelmemle sürpriz son buldu haha ,

Amerikada sana da demiştim sen döndüğünde seni o arabaya bindiricem diye :D , sözümü tuttum geldiğinde artık güzel güzel binersin , buraya böyle tatlı tatlı yazmış ama o işler biraz öyle olmadı , kısaca özetliyim ( yine kısa yazamadı ) ,

Uzun zamandır muayeneye götüreceğim ama akü bitik bir gün sökersin aküyü maslak sanayiye götürürsün daha sonra yanıma da birini alarak şirketin minibüsüyle bomontiye gelir oem eksoz cat alırsın garaja gidip aküyü takıp maslak yollarını tuttuk , yükselktim oemleri taktık ama oem jant bulamadık bizdeki jantlar 10 bijon gözüküyor her neyse yok jant kimsede yok neyse gözü kararttım , perşembe sabah ilk randevuya asıldık , perşembe sabah saat 6 da uyanıp duş al vs derken 6:30 yollardayız ***** kavimler göçü oluyor saat 7 yi bekleyince ,

Sağolsun Beylikdüzünde Tolda kardeşimle buluştum oem jantlarını alıcaktım araba basık lastikçi yok abi dedi gel mimarsinanda tanıdıklar var geçeriz dedim imkanıııı yok ama hadi dedim öyle olsun :D tuttuk yolları, ben hayatımda çok yol gördüm Allah var yollar kötü değil Mimarsinan muayene istasyonunun , daha çok B O K gibi lanet gelsin öyle yola bir kasisler var google earth ten gözüküyo aleminyum ,

hemen orada bir tatlı eksoz emisyon pulumuzu aldık , girdik kaydımızı açtırdık sıramız geldi sonuç net kaldık hatta tek janttan da değil amansız kasis çukur sağ sinyal ampulu hakkı rahmetine kavuştu , araba dediler ruhsatta 2 sistemde 3 evde 5 arabada 15 gözüküyo :D benim arka fonda tabi Ankaralı Namık başladı çalmaya , iyi dedim aleminyum verin evrakları da gidiyim yaptıriyim ,

abi hadi iyisin bu gün piyango sana vurdu ne dedim bana vuran sabahın 8 küsüründe ? abi bakanlık bazı arabaları 2. kez muayene ettiriyo kaçak göçek bir şey var mı la dedim araba kaldı neyine bakıcaksınız verin atımı severim tımarınızı dedim yok sinir kat sayım an ve an yükselmekte yanımda Tolga abi sakin vs neyse aldık arabayı gittik tatlı mı tatlı bir amcamıza sağolsun istemeye istemeye bu teneke jantları taktıııı muayene istasyonu ile aralarında 1 km yok ama yanımıza bijon anahtarı da verdi basmayın sık sık kontrol edin bijonlar boşalmasın , bijonlar boşalırsa belli ki çocuğumuz olucak sistem her yerde aynı fark etmiyo demekki işin içinde bir boşalma olduğunda :D

neyse jantlar takılırken tatlı sac 16 kar lastikli falan yani ona göre :D girdim yanda saçlar garip enteresan taralı içerde bilimum zubabba cukkeli şarkılar çalan aksesuarcı kardeşimizin dükkanına , kardeşim dedim bize park ampülü lazım , abi 2 türlü var ben senin dilinden anlıyorum sen ucuzunu ver ucuzu 2 lira evet dedim pahalısı 5 peki dedim muayeneden geçicez zaten ver halledelim işimizi 2 likten 5 uzattım ama abi bozuk yok sen iyisini al , yok olum dedim inat değil mi ver bana ucuzunu aleminyum :D abi yok bak bu akmaz kokmaz vs cross marketi yedik kasada :D gerçek bir satışcı aldım taktım hemen orda ,

jantlar da takıldı o sıra telefon trafiği muamelecilere sistemi düzelltir tekrar randevu al vs tamamız 10:30 a muayene tekaraını aldık mı yapıştırdık gittiiik 1 saat te bizi bir temiz beklettiler sırada duruyoruz araba gerçek bir drag arabası saç jantlar falan ekol 2 güne sosyal medyaya düşeriz zaten :D altı tophane üstü şişhane :D

girdik geçtik bu seferde ama yani o 1 saat bekleyişte analar bacılar hep saygıyla anıldı :D

çıktık tatlı amcamıza gittik eski jantlarımızı taktık yola çıktık güm çevirme , evraklar vs verdik ön plka nerde ön camda , mayeneden geldik dedim neyse amirlerine verdiler gittim arabayı bağlıyorum dedi neden beyfendi dedim beyfendi yok komserim ya da memur bey diyeksin diyo sinir kat sayım öyle bir yerde ki ya anasına sövücem ya dalıcam yani her türlü içerdeyim 30 yıllık kariyerde sicili bozmak dedim bu güne kısmetmiş a m k gazetesi , bir anda gözümde canlandı koskoca mazi arka planda Ferdi Özbeğen çalıyo , yok lan dedim dur işim gücüm var o gün bu gün değil ,

memur bey dedim aracı yeni boyattık da devamını getirmeden yaaa dedi bu yalana da hastayım yeni boyadık yaştı yemezler dedi , dedim biz tampon boyatmadık arabayı boyattık :D neden dedi hobi olarak dedim ata sporu bizde araba boyamak dedim zaten beyin bir gitti geldi dalga mı geçiyosun dedi ?

Evet dedim ( diyemedim tabiki ) yoo dedim arabayı boyadık işte muayeneye geldik şimdi 3 daika falan oldu çıktık dedim faturası var mı boyanın bakıcam dedi , fatura var da elinizde muayene kağıdı var bir baksanız orada renk tespitini görüceksiniz , baktı hııı anladıım ama bağlıyorum yine de arabayı dedi daha sonra minik çaplı filmim gerçekten koptu hani biraz ya sen falan filan ama cezayı yazıyo bir yandana daha sonra arabayı bağlamama kararı aldı:D 91 mi 92 mi ne yazdı ödersem şerefsizim ( Doğa ödiycek çünkü haha ) neyse çıktık yola arkadaş harami dereye geldik bir trafik kör oldum resmen öyle geçici falan değil baya kalıcı neyse ibb ye baktım yol kavimler göçü , hava da bir kasvetli sıcak kapalı mordor sanki aleminyum orta dünyadayım , neyse haramideredeyim açtım camı açılın lan dedim haramidereden çatapat Ahmetin yiğeniyim ben yara yara ( götüm götüm ) sağdan E6 ya bağlantı yolunca çıktııııım , baktım 4 5 çizgi var iyi dedim ben bu benzinle ikitelliye gider ordan alır devam ederim ama nerdeee bahçeşehir gişeler ve S2000 in o son 4 çizgiyi bitirmesi meşhur olduğunu sonra hatırladım :D güm yandı mı benzin ışığı lan dedim yakarım bu gezegeni ön plkayı camdan aldım emniyete bir girersin güm 5 daikada mahmutbeyi geçtim hemen yakıt ikmali ve emniyetli sürüşe devam :D yolda kaporta boyacı mekanik kuafor amerikan başkanı dahil herkesi aradı mdedim geliyorum bu araba bu gece biticek olay bundan ibaret bir el atın ağalar , Allah var AYN auto Ahmet Yusuf kaporta Serkan Kral boyada ilbantekinler kuaforde maslak meguiarsa (elektro saksafonda ben) hakları ödenmez araba 13:30 da girdi hummalı çalışmalar antremanlar gece saat 3:30 falandı artık uyku bastırmak değil tecavüz ediyodu bedenime arabayı yola çıkardık konuşmadık fotograf çekemedik mal olduk mal mal gittim ansiklopediden kelime aradım tarifi yok güzel iş çıkmıştı ben eve döndüm ama Ayn auto sabahladı şu an araba 1 2 saate maslak meguiarsda olucak bu yorgunluğa değdi mi , tabi ki de bu kadar olaya rağmen bir daha olsa bir daha yapar mıyım gözümü kırpmam yaparım bizim dostluğumuz araba vs değil birbirimize her olayda böyle olduğumuz için aslında ufak şeyler güzel günlerde bin Kral

Bu arada sabahki haline bakıyoruuum sac jant vs 24 saat geçmeden bakıyoruuuum , hadi ateistler bunu da açıklayın lan hadi bekliyorum , ya benim de yazasım gelmiş yine onu anladım
izzetten sonra C6 vette peşine amansız E92 M3 konusu var :D Oğulcanın m3 bizim SND M3 derken kendimizi unuttuk be ben böyle değildim yaşarken oldum adlı parçayı da kendime armağan ediyorum ve ceza puanlarını sayın adimmnlerden 1 1 topluyorum herhalde bir 3 ay uzaklaştırırlar görüşmek üzere :D

ah be kanka, zorluklari okuyunca bile keske orda olsaydim diyorum. senin hakkini napsam odeyemem, ceza kopegin olsun 20tl'si benden hahaha :D

DOA
15-04-2016, 12:06
Çok şık duruyor. Kazasız belasız güzel günlede kullanın

tesekkur ederim :)

prodüksiyon firması ile anlaşalım da sana kısa film çekelim Aren :D

hahaha adam oyle bi ozetlemiski yasadim olayi okurken :D

MTZ
15-04-2016, 12:15
Doğa sen yavaştan çık istersen kanka anca gelirsin, gelirken bana bi gatorade alsana ya

DOA
15-04-2016, 12:18
Doğa sen yavaştan çık istersen kanka anca gelirsin, gelirken bana bi gatorade alsana ya

kanka son 12 saatim falan ya :(

can2k
15-04-2016, 13:36
Ya su arenin postlari bi kitap yapsak hizli ve ofkeli 17ye kadar senaryo hazir a m k gazetesi

Escobar
15-04-2016, 13:52
Güneş gözlüğü takarak okudum yemin ederim. Mükemmel oldu aracımız. Devamı da gelecek zaten biliyoruz planları. Maddi manevi emeğine sağlık. Aren de AYN'de çok uğraştılar onlarında emeklerine sağlık. İKAŞ projects continues ! Kazasız belasız adamım. Gel artık özledik be oğlum.

streetracer_nos
15-04-2016, 14:12
reyiz yaaa tek seferde benim 10 senede yazdığımı yazdı:)

Kazasız belasız

HLK
15-04-2016, 14:38
Bir İKAŞ prodüksiyonu olan DOA's Voltex S2000 eski bir s2k cı olarak A'dan Z'ye en ince ayrıntısına kadar çok özenilmiş çok emek ve para harcanmış bir proje oldu.. Aren ve AYN Auto ekibinin emeklerine sağlık piyasaya müthiş bi araç
kazandırdılar. Kardeşim gel de artık keyifle tadını çıkar artık :) Kazasız belasız kullan

ozzywan
15-04-2016, 14:44
olm gördüğüm en guzel s2000, bu kadar ayarında araç mı yapılır, nasıl estetik herşeyi. bayıldım valla. güle güle kullan tekrar tekrar kardeşim. Aren'in de hakkı yenmez valla. güzel iş çıkarmışsınız.

egemenerenk
15-04-2016, 18:35
Emeğinize, zevkinize sağlık bize böyle güzel, farklı bir s2000 izlettiğiniz için :) İnşallah emeğinizi kazasız belasız ve en önemliside federalsiz günlerde keyfe dönüştürürsünüz abilerim :) (maşallah). Bana da artık fotoğraflarına bakıp bakıp vay amk gazetesi ne manşet yazmış be, demek düşer :)

DOA
15-04-2016, 19:15
Ya su arenin postlari bi kitap yapsak hizli ve ofkeli 17ye kadar senaryo hazir a m k gazetesi

hahaha cikarcaz ondan biseyler onda bi isik var kanka :D

Güneş gözlüğü takarak okudum yemin ederim. Mükemmel oldu aracımız. Devamı da gelecek zaten biliyoruz planları. Maddi manevi emeğine sağlık. Aren de AYN'de çok uğraştılar onlarında emeklerine sağlık. İKAŞ projects continues ! Kazasız belasız adamım. Gel artık özledik be oğlum.

kanka ben de ozledim ya, artik sayili saatler zaten :)

reyiz yaaa tek seferde benim 10 senede yazdığımı yazdı:)

Kazasız belasız

tesekkurler :)

Bir İKAŞ prodüksiyonu olan DOA's Voltex S2000 eski bir s2k cı olarak A'dan Z'ye en ince ayrıntısına kadar çok özenilmiş çok emek ve para harcanmış bir proje oldu.. Aren ve AYN Auto ekibinin emeklerine sağlık piyasaya müthiş bi araç
kazandırdılar. Kardeşim gel de artık keyifle tadını çıkar artık :) Kazasız belasız kullan

polisler musade ettigi kadar cikaricaz kanka hahaha :)

DOA
15-04-2016, 19:17
olm gördüğüm en guzel s2000, bu kadar ayarında araç mı yapılır, nasıl estetik herşeyi. bayıldım valla. güle güle kullan tekrar tekrar kardeşim. Aren'in de hakkı yenmez valla. güzel iş çıkarmışsınız.

hahaha tesekkur ederim :) cok bekledik ama oldu gibi, daha goremedim gerci ben de canlisini :)

Emeğinize, zevkinize sağlık bize böyle güzel, farklı bir s2000 izlettiğiniz için :) İnşallah emeğinizi kazasız belasız ve en önemliside federalsiz günlerde keyfe dönüştürürsünüz abilerim :) (maşallah). Bana da artık fotoğraflarına bakıp bakıp vay amk gazetesi ne manşet yazmış be, demek düşer :)

hahaha tesekkur ederim guzel dilekler icin :)

DOA
15-04-2016, 19:24
bikac fotograf daha geldi onlari da paylasiyim :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_1097_zps5hy3cfup.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_1100_zpsepvuo2fx.jpg

yikandiktan sonra :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_1162_zps84tefadp.jpg

uygulamasi yapilirken hulki kardesimin 350z'si ile

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_1208_zps6urrwkj4.jpg

Ome_RS
15-04-2016, 19:33
bitsinde prof fotolarını çekip yayın nete.
dünya s2k görsün :) ya da hiç göstermeyin nazar değmesin.
Maşallah.

YAS
16-04-2016, 23:32
beyler an itibari ile doga yurttas türkiyeye gelmiş bulunmakta,artık hem doa 61 i hemde doayen reyizi görebileceğiz :D

ozzywan
16-04-2016, 23:35
beyler an itibari ile doga yurttas türkiyeye gelmiş bulunmakta,artık hem doa 61 i hemde doayen reyizi görebileceğiz :D

hoşgelmiş kardeşimiz, artık görelim şu aracı da yetti

Tayfun.O
17-04-2016, 21:50
hey yavrum be boncuk gibi olmuş :)
Şuana kadar tipini en çok beğendiğim s2k
harbi sağlam emek var bu canavarda :) maşallah, nazar değmesin

ceyhun737
17-04-2016, 22:15
Frenleri çekmemişsin bence en önemli parçalardan biri oldu , d2 bbk

Dragger
17-04-2016, 22:28
Son hali mükemmel olmuş :)

ozzywan
17-04-2016, 23:50
supercharger sonrası kaç beygir oldu, 0-100'ü, 100-200'ü ve sonrası nedir noluyor merak ediyoruz :)

16EC813
18-04-2016, 16:32
Belgesel tadında okudum maşallah kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Yanlız naçizane fikrim jantlar olmamış yurtdışı imkanınız var vede maddi kaygınızda yok sanırım (herşeyin iyi olmasını istemenizden dolayı yazdım bunu )
Neden orijinal bronz mugen mf8 veya mf10 düşünmediniz ? Çokta yakıştığını düşünüyorum yurtdışında Bikaç kırmızı s2000 de görmüştüm bulabilirsem Bikaç foto vardı atarım
Tabi bu bi eleştiri kesinlikle degil sadece fikrimi söyledim

Kekuti*
18-04-2016, 16:52
Yanlız naçizane fikrim jantlar olmamış yurtdışı imkanınız var vede maddi kaygınızda yok sanırım (herşeyin iyi olmasını istemenizden dolayı yazdım bunu )
Neden orijinal bronz mugen mf8 veya mf10 düşünmediniz ? Çokta yakıştığını düşünüyorum yurtdışında Bikaç kırmızı s2000 de görmüştüm bulabilirsem Bikaç foto vardı atarım

1. zaten frenler 17'ye sığmıyor :D
2. Voltex arabaya MF10 jantı mı taksın ? :)

16EC813
18-04-2016, 16:56
1. zaten frenler 17'ye sığmıyor :D
2. Voltex arabaya MF10 jantı mı taksın ? :)

Valla cahilliğime ver o zaman :( bilmediğimden zaten sormuştum neden diye şimdi öğrenmiş oldum teşekkürler ��

Kekuti*
18-04-2016, 18:56
Valla cahilliğime ver o zaman :( bilmediğimden zaten sormuştum neden diye şimdi öğrenmiş oldum teşekkürler ��

Abi estafurullah, ama hakkaten mf10 güzel jant ama bu arabada kapak jant gibi kalırdı :)
Yakından görsen fikrin değişir ;)

RedELite
18-04-2016, 18:59
Son hali mükemmel olmus Agız tadıyla cezasız kazasız belasız binmeniz dilegimle.. :) Böyle restore konularını okurken yapıyorum nescafemi heyecanlanıyorum yemin ederim asırı keyif alıyorum tekrar tekrar okuyorum her kelimesini. Bende acıcam birgün 206 cabriomun restore konusunu :)

ALPE-R
21-04-2016, 13:28
Bitmiş hali çok iyi olmuş, kazasız belasız kullanın. Pist günlerine katılmayı düşünüyor musunuz ?

Diyadin
21-04-2016, 14:21
Harika olmuş araba yarışı oynarken sona gelirsin bütün paketler açılır ya öyle olmuş :D Maddi manevi aşırı emek var.

Nacizane fikrim jant lastik ölçülerinden et ofset yada yükseklik ayarlarından tam anlayamadım slammed bir duruş olsa tadından yenmez :icon_tup:

http://www.shutterlit.com/wp-content/uploads/2012/10/IMG_6564_wallpaper.jpg

McS_R53
21-04-2016, 16:00
function > form :)

McS_R53
21-04-2016, 16:02
Bide DOA keşke ZE40 olsaydı jantlar :D RE'leri bi türlü beğenemedim :(

DOA
22-04-2016, 00:52

hahaha tesekkur ederim hosbuldum :)

hoşgelmiş kardeşimiz, artık görelim şu aracı da yetti

abi 1 haftadir falan maslak meguiarsteydi ama simdi garaja cekildi, ben de kullanamadim henuz :)

hey yavrum be boncuk gibi olmuş :)
Şuana kadar tipini en çok beğendiğim s2k
harbi sağlam emek var bu canavarda :) maşallah, nazar değmesin

cok tesekkur ederim, sonunda bitmis halini gormek beni de cok mutlu etti :)

Frenleri çekmemişsin bence en önemli parçalardan biri oldu , d2 bbk

aynen kanka en kritiklerden biri o oldu, heycanla test etmeyi bekliyorum..

Son hali mükemmel olmuş :)

cok tesekkurler :)

supercharger sonrası kaç beygir oldu, 0-100'ü, 100-200'ü ve sonrası nedir noluyor merak ediyoruz :)

tampon mesafesi yuzunden dynoya cikaramadik araci, soyle bi bos zamanda 100-200 olcmeye caliscaz ama bu kanatla biraz zor olcak sanirim :)

cok tesekkur ederim yorum icin, mf10 begendigim bir jant ancak stok s2000'e yakistiriyorum. re30'u voltex ile olan kombini hosuma gittiginden+bbk ile uyumundan oturu aldim. canlisi fotograftan gorundugunden daha guzel gozukuyor, ancak zevk renk meselesi tabiki de herkese farkli gelebilir :)

DOA
22-04-2016, 01:07
Son hali mükemmel olmus Agız tadıyla cezasız kazasız belasız binmeniz dilegimle.. :) Böyle restore konularını okurken yapıyorum nescafemi heyecanlanıyorum yemin ederim asırı keyif alıyorum tekrar tekrar okuyorum her kelimesini. Bende acıcam birgün 206 cabriomun restore konusunu :)

cok tesekkur ederim, sizin konunuzu da bekliyorum o zaman :)

Bitmiş hali çok iyi olmuş, kazasız belasız kullanın. Pist günlerine katılmayı düşünüyor musunuz ?

cok tesekkurler.. dusunuyorum katilmayi, pist disinda biyerde kullanilcak gibi olmadi bi de suan.. ancak hala birkac eksigi var (debriyaj, cage, kemer vs.) onlari da halletmem lazim piste cikmadan once..

Harika olmuş araba yarışı oynarken sona gelirsin bütün paketler açılır ya öyle olmuş :D Maddi manevi aşırı emek var.

Nacizane fikrim jant lastik ölçülerinden et ofset yada yükseklik ayarlarından tam anlayamadım slammed bir duruş olsa tadından yenmez :icon_tup:

http://www.shutterlit.com/wp-content/uploads/2012/10/IMG_6564_wallpaper.jpg

hahaha cok tesekkurler guzel yorum icin :) jantlarin genisligi 10 on arka, 275/35/18 lastikler var. o yuzden cok basamiyoruz.. ancak camurluklara bir islem daha yapilacak.. asil son halini o zaman alicak arac..

function > form :)

kesinlikle :)

Bide DOA keşke ZE40 olsaydı jantlar :D RE'leri bi türlü beğenemedim :(

o jantlari koysam evasive'in aracinin nerdeyse aynisi olcakti :) canlida cok guzel gozukuyor re'ler de ama :)

DOA
22-04-2016, 01:09
arkadaslar bu arada aracin son profesyonel fotograf cekimlerini yakin zamanda gerceklestirecegiz.. bir de Bugra'nin the makina'daki yeni bolum konugu da olacagiz :)

turbo&quattro
22-04-2016, 01:22
Dun gece instagramda denk gelen s2k Turkey dekilerden sonra bu ilac gibi geldi . Herseyi ile mukemmel olmus .

Sinan'S2k
22-04-2016, 09:32
Doğa, Aren'in ve senin emeklerinize sağlık. Çok güzel bir s2000 yaptınız. Güle güle kullan. Standart S2000 görmekten bunalmıştım :)
Bu arada merak ettim yeni dodikler takılınca orj çamurluk ağızlarına ne gibi bir işlem uygulandı? Normalde kesilmesi lazım sanırım jant lastikten dolayı.

Arenimo
22-04-2016, 09:36
Doğa, Aren'in ve senin emeklerinize sağlık. Çok güzel bir s2000 yaptınız. Güle güle kullan. Standart S2000 görmekten bunalmıştım :)
Bu arada merak ettim yeni dodikler takılınca orj çamurluk ağızlarına ne gibi bir işlem uygulandı? Normalde kesilmesi lazım sanırım jant lastikten dolayı.

Abi çok teşekkür ederiz , kesmeye gerek kalmıyor aslında dışarı doğru çekiçlense de yeticek gibi ama yine de fazla basılmaya uygun değil sounçta time attack arabası oldu :D

Bu arada Mertcan ben evasive de canlı gözle ZE40 lı araçlarını da gördüm RE30 lar gerçekten çok daha iyi duruyorlar

Kahn23
22-04-2016, 09:37
Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözü S2k'da çok güzel hayata geçirilmiş..

Aren 350Z yaptıktan sonra nasıl çakması çıktı bunda da öyle olacak belki de.

Arenimo
22-04-2016, 10:17
Sonunda geldi ve yerini aldi :)
http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/17358ACE-AC35-4734-9AB6-AA2176116176_zps18w9kk3m.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/17358ACE-AC35-4734-9AB6-AA2176116176_zps18w9kk3m.jpg.html)

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/17B50AC8-F52E-479C-B8BA-530777007D84_zpsnc2tam8d.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/17B50AC8-F52E-479C-B8BA-530777007D84_zpsnc2tam8d.jpg.html)

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/CE7D4E6E-294D-403F-BE1E-0C2E12C1A15A_zpsiduijfd0.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/CE7D4E6E-294D-403F-BE1E-0C2E12C1A15A_zpsiduijfd0.jpg.html)

http://i720.photobucket.com/albums/ww207/Arenno/97540173-0A0B-4D91-AABC-96211DD07175_zpszhcmllia.jpg (http://s720.photobucket.com/user/Arenno/media/97540173-0A0B-4D91-AABC-96211DD07175_zpszhcmllia.jpg.html)

johnie
22-04-2016, 10:27
s2k yı gören saygı duruşuna geçiyordur - yine ikas imzalı bir proje daha sonlandırılmıştır.
Maşallah.

ozzywan
27-04-2016, 12:16
fotograf ekliycektim de baya beceremedim, becerebilirsem yukliycem :)

http://i448.photobucket.com/albums/qq202/Ozan_Balta/IMG_2111_zpsgrw39rdv.jpg (http://s448.photobucket.com/user/Ozan_Balta/media/IMG_2111_zpsgrw39rdv.jpg.html)

SinanAdalı
01-05-2016, 18:13
Yahu arkadaş yapmayın şöyle şeyler :) kocaman maşallah bee.. Elinize cebinize sağlık. Böle şeyleri görüp sora benimkine trip atasım geliyo :D

dragstar
03-05-2016, 20:25
maşallah kazasız belasız, çok guzel oldu araba, eski bir s2000 sahibi olark imrendim :D

AliGizda
05-05-2016, 12:23
Tek beğendiğim Honda diyebilirim. MaşAllah allah kaza bela vermesin. Herşey yerli yerinde olmuş.

BARR
05-05-2016, 12:39
S2000 yanındaki 320D'de güzelmiş :D

Kekuti*
05-05-2016, 20:35

hzhzhzhzh 3.16 ci :)

Ewren
06-05-2016, 09:54
Müthiş olmuş beyler. Ellerinize sağlık. İmrenerek takip ediyoruz. Bursa'ya yolunuz düşerse beklerim. :)

DOA
08-05-2016, 16:05
Dun gece instagramda denk gelen s2k Turkey dekilerden sonra bu ilac gibi geldi . Herseyi ile mukemmel olmus .

cok tesekkur ederim :) ilk basta kesilmemisti ancak su an kesildi camurluklar serkan tarafindan, sonunda ideal yukseklige getirebildik arabayi

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözü S2k'da çok güzel hayata geçirilmiş..

Aren 350Z yaptıktan sonra nasıl çakması çıktı bunda da öyle olacak belki de.

insallah cikmaz replicasi :) cok tesekkurler

s2k yı gören saygı duruşuna geçiyordur - yine ikas imzalı bir proje daha sonlandırılmıştır.
Maşallah.

fotograf ekliycektim de baya beceremedim, becerebilirsem yukliycem :)

http://i448.photobucket.com/albums/qq202/Ozan_Balta/IMG_2111_zpsgrw39rdv.jpg (http://s448.photobucket.com/user/Ozan_Balta/media/IMG_2111_zpsgrw39rdv.jpg.html)

hahaha tesekkur ediyorum :)

Yahu arkadaş yapmayın şöyle şeyler :) kocaman maşallah bee.. Elinize cebinize sağlık. Böle şeyleri görüp sora benimkine trip atasım geliyo :D

cok tesekkur ederim :)

maşallah kazasız belasız, çok guzel oldu araba, eski bir s2000 sahibi olark imrendim :D

DOA
08-05-2016, 16:07
Tek beğendiğim Honda diyebilirim. MaşAllah allah kaza bela vermesin. Herşey yerli yerinde olmuş.

hahaha adam 320d sanmasinlar diye ful orjinal biniyor

Müthiş olmuş beyler. Ellerinize sağlık. İmrenerek takip ediyoruz. Bursa'ya yolunuz düşerse beklerim. :)

DOA
09-05-2016, 22:29
bir guncel olsun. hala profesyonel cekimleri yapamadik.. bu arada aracin camurluklari serkan tarafindan kesildi ve sonunda ideal yukseklige getirebildik. karisik birkac fotograf atiyorum.. projeyi artik sonlandirmayi planliyordum ancak birkac eksigimiz var su an itibariyle, onlarin da gelmesi gerekicek. muhtemelen agustos sonunu bulacak..
gelicek parcalarim;
cusco 7 pt. roll cage
takata kemer (siyah)
direksiyon ve vites topuzu (markasina henuz karar vermedim, onerilere acigim)
ve stageli bir debriyaj (oem dogal olarak kaldirmadi, 200 km'de bitti :()
bir de koltuklarimi recaro pole positionla degistirecegim bridelarin arac icine sigmasinda problem yasadigimiz icin. ancak bridelari da tutacagim. bindigim en guzel ve rahat koltuklardan biri, baska bir projemde degerlendirecegim

guncel gorseller;

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_4177_zpspvb0a5hs.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6610_zpsauieyfv9.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6438_zpskcpcuprx.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6437_zpstj9appjb.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_4212_zpsz3vy1jsn.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_4199_zpsnbwnrxvs.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_4187_zpsirxbjpqt.jpg

fdoganb
09-05-2016, 22:59
prof fotolarını çekebilirim isterseniz herhangi bir maddi kaygı gütmeden :)

srkn.ylc
09-05-2016, 23:08
Tüneldeki fotoğraf yurt dışındaki s2k ları kıskandırır :D Maşallah çok güzel herşey,bu araca bu mugen fg360 modeli yakışırdı şahsi fikrim :)

Nsx mugen fg360 steering wheel

http://i66.tinypic.com/14soz9w.jpg

Kekuti*
09-05-2016, 23:12
Direksiyonun biraz ufak veya alt kısmının kesik olması lazım.
Tabi release özelliğide olmalı. 1.95 olan birinin binmesi cok zor suan :)

m34kb
10-05-2016, 09:19
araç gerçekten müthis,dehşet bir emek söz konusu.allah kaza bela vermesin. keyifle kullanın inş.:)

ayriyeten söylemeden geçemeyeceğim jantlar cuk oturmuş :D

dragon07
12-05-2016, 14:42
debriyaj olarak exeedy hyper single deneyebilirsin , direksiyon konusundada personal kırmızı dikişli süet malzemeler var evasive de bi incele istersen

ardtnc94
01-06-2016, 21:30
the makinaya ne zaman konuksunuz acaba :D

lowfamilia
02-06-2016, 00:45
buğra abinin dediği gibi zevk için araba alan insan :) s2k tam bi ejderiya olmuş ama :)

McS_R53
02-06-2016, 02:29
valla ben olsam direksiyon için kesinlikle NSX düşünürdüm. Ayrıca debriyaj tabiki de ACT baskı ve oem balata :)

Thejustice
16-06-2016, 14:44
ateş ediyor resmen :D

tazzz
16-06-2016, 21:37
Masallah , kazasız belasız inşallah...

Vites topuzu moddiction anvil 2

Direksiyon nrg quick release ve Nardi Leader black spoke red leather :)

DOA
23-06-2016, 19:47
prof fotolarını çekebilirim isterseniz herhangi bir maddi kaygı gütmeden :)

cok tesekkur ederim teklif icin, ancak cok samimi arkadasim ali bilal battal ile cekecegiz araci yakin zamanda :) tekrardan tesekkurler..

Tüneldeki fotoğraf yurt dışındaki s2k ları kıskandırır :D Maşallah çok güzel herşey,bu araca bu mugen fg360 modeli yakışırdı şahsi fikrim :)

Nsx mugen fg360 steering wheel

http://i66.tinypic.com/14soz9w.jpg

cok tesekkur ederim.. guzel duruyor acikcasi, dusunulebilir..

Direksiyonun biraz ufak veya alt kısmının kesik olması lazım.
Tabi release özelliğide olmalı. 1.95 olan birinin binmesi cok zor suan :)

kendini de hesaba katiyorsun di mi hahaha :)

araç gerçekten müthis,dehşet bir emek söz konusu.allah kaza bela vermesin. keyifle kullanın inş.:)

ayriyeten söylemeden geçemeyeceğim jantlar cuk oturmuş :D

cok tesekkur ederim..

debriyaj olarak exeedy hyper single deneyebilirsin , direksiyon konusundada personal kırmızı dikişli süet malzemeler var evasive de bi incele istersen

bi toplu siparis gecmek gerekicek yine evasiveden anlasilan :)

the makinaya ne zaman konuksunuz acaba :D

aracin tamamen bitmesini bekleme karari aldik bugra ile..

buğra abinin dediği gibi zevk için araba alan insan :) s2k tam bi ejderiya olmuş ama :)

valla ben olsam direksiyon için kesinlikle NSX düşünürdüm. Ayrıca debriyaj tabiki de ACT baskı ve oem balata :)

direksiyon olabilir, henuz kararsizim ben de..

ateş ediyor resmen :D

Vites topuzu moddiction anvil 2

Direksiyon nrg quick release ve Nardi Leader black spoke red leather :)

cok tesekkurler, gonderdiginiz ornekler hosuma gitti, cok kararsizim simdilik..

DOA
23-06-2016, 20:13
birkac amator guncel foto daha ekliyorum, konuyu bayadir guncellememisim :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_2123_zpskh3r6qj7.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8695_zpsltdr8y3v.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8698_zpsfgzgpng4.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8741_zpsvx3yilza.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_2126_zpsvjpoa1nk.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_2165_zpsydi7mpvv.jpg

PiscocuK
23-06-2016, 20:16
Masallah Doga kazasiz belasiz cezasiz surusler dilerim

DenizKaan
23-06-2016, 21:47
Muhteşem yahu ! Güzel günlerde kullanın.

DOA
24-06-2016, 08:35
Masallah Doga kazasiz belasiz cezasiz surusler dilerim

tesekkurler abi :)

Muhteşem yahu ! Güzel günlerde kullanın.

XoR
24-06-2016, 08:55
Mini'yi 7. kata park edip Voltex'i benim park ettiğim 3. kat'a park etmeni rica ediyorum :D görmek için 7 kat aşağı inmek zorunda kalıyorum zira :D

johnie
24-06-2016, 09:10
gece çekiminde ufaktan pembeye doğru kaçmış rengi, çok hoş duruyor :)

Ogzhndurmaz58
24-06-2016, 15:29
Ramazan günü bir maşAllah demek istedim.

DOA
27-06-2016, 09:47
Mini'yi 7. kata park edip Voltex'i benim park ettiğim 3. kat'a park etmeni rica ediyorum :D görmek için 7 kat aşağı inmek zorunda kalıyorum zira :D

hahaha abi butunluk icinde yatiyolar 7de guzel guzel :D ama senin icin cikartirim ayip ediyosun :)

gece çekiminde ufaktan pembeye doğru kaçmış rengi, çok hoş duruyor :)

her acidan cekince farkli renk cikiyo valla ben de tam anlayabilmis degilim :) ama geceki hali hosuma gitti :)

Ramazan günü bir maşAllah demek istedim.

cok tesekkurler..

GermanStyle07
29-06-2016, 07:50

16EC813
29-06-2016, 10:10
Maşallahı var hep sahip olmak istediğim bi s2000

peace
01-07-2016, 00:05
maşallah kör olduk :D

egemenerenk
04-07-2016, 20:21
abi bu aracı modele uyarlamayı düşünüyorum acaba tamponları aldığınız firmada ön tamponun 3D çizimi var mıdır? yoksada macuna kuvvet :D

DOA
12-07-2016, 08:36

cok tesekkurler..

Maşallahı var hep sahip olmak istediğim bi s2000

cok tesekkur ederim..

maşallah kör olduk :D

abi bu aracı modele uyarlamayı düşünüyorum acaba tamponları aldığınız firmada ön tamponun 3D çizimi var mıdır? yoksada macuna kuvvet :D

acikcasi bilgim yok.. ancak evasive motorsports limitli uretim olarak yaptirmisti kendi s2000lerinin modelini (lacivert voltex olan) belki onlarla iletisime gecebilirsin bu konuyla ilgili olarak..

S.Özcan
12-07-2016, 11:44
maşallah, gerçekten çok güzel olmuş

egemenerenk
12-07-2016, 19:13
acikcasi bilgim yok.. ancak evasive motorsports limitli uretim olarak yaptirmisti kendi s2000lerinin modelini (lacivert voltex olan) belki onlarla iletisime gecebilirsin bu konuyla ilgili olarak..

teşekkürler abi

DOA
13-07-2016, 11:31
maşallah, gerçekten çok güzel olmuş

cok tesekkurler..

osmancenk
13-07-2016, 23:16
modifiyenin can çekiştiği bu zamanlarda böyle kaliteli işler görmek çok güzel tebrikler her ayrıntı her parça mükemmel maşallah araca

alex
13-07-2016, 23:19
araç çok kaliteli olmuş renk çok iyi bir seçim

DOA
18-07-2016, 09:31
modifiyenin can çekiştiği bu zamanlarda böyle kaliteli işler görmek çok güzel tebrikler her ayrıntı her parça mükemmel maşallah araca

cok tesekkur ederim..

araç çok kaliteli olmuş renk çok iyi bir seçim

cok tesekkurler..

Mcey
21-07-2016, 15:50
üüüüüüüüüüüüüüüü 30 sayfa boyunca delirdim resmen tebrikler

AliDogukan
23-07-2016, 01:52
Instagram (https://instagram.com/p/BHy6-Ivj544/)

Abi muhteşem,süper,harikulade,şiir,mermi..Çok iyi ya :)

DOA
26-07-2016, 09:55
üüüüüüüüüüüüüüüü 30 sayfa boyunca delirdim resmen tebrikler

Instagram (https://instagram.com/p/BHy6-Ivj544/)

Abi muhteşem,süper,harikulade,şiir,mermi..Çok iyi ya :)

hahaha cok tesekkurler :)

DOA
26-07-2016, 10:00
bu arada gecen hafta bugra ile ikas ekibi olarak the makina cekimi yaptik. s2000'in de goruntuleri olacak :) o geceden birkac kare ekliyorum

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6199_zpsssnxv8vb.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6207_zps9eg0kdwe.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6201_zpszmeyeiqs.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_6206_zpsv52tyeg2.jpg

nitrO_Oxide
26-07-2016, 11:13
Masallah hocam

şurasıda şöyle olsaydı diyebileceğim biryeri yok harika

speedy34
28-07-2016, 11:37
çok güzel olmuş

Sti_Ozan
02-08-2016, 01:30
Masallah,cebinize emeginize saglik ortaya cikan sonuc gercektende mukemmel olmus. Helede s2000lerin gunumuzde bazi sacma sapan insanlarin eline dustugunu dusunursek,bu arac s2000leri tekrar sevme sebebi diyebiliriz.

AliGizda
02-08-2016, 07:17
Farzet ki S2000' ler arabaysa, bu uçak olur sanırım. Ünlü Türk düşünür zalımpos' un dediği gibi yürüyen uçağı keşfetmişsiniz :)

Arabaya söylenicek tek kelime var, muhteşem gerçektende. Umarım ebediyen sizde kalır. Takipteyim.

DOA
02-08-2016, 11:30
Masallah hocam

şurasıda şöyle olsaydı diyebileceğim biryeri yok harika

cok tesekkur ederim..

çok güzel olmuş

cok tesekkurler..

Masallah,cebinize emeginize saglik ortaya cikan sonuc gercektende mukemmel olmus. Helede s2000lerin gunumuzde bazi sacma sapan insanlarin eline dustugunu dusunursek,bu arac s2000leri tekrar sevme sebebi diyebiliriz.

cok tesekkur ederim:)

Farzet ki S2000' ler arabaysa, bu uçak olur sanırım. Ünlü Türk düşünür zalımpos' un dediği gibi yürüyen uçağı keşfetmişsiniz :)

Arabaya söylenicek tek kelime var, muhteşem gerçektende. Umarım ebediyen sizde kalır. Takipteyim.

hahaha cok tesekkurler :)

painkller
02-08-2016, 13:28
abi bişey diyim mi yazıp öyle bilgisayar başında kaldım.

bu nedir yahu? özellikle ön camdaki bayrak, bu ülkede "arabacı" tayfanın yanında, zevkli insanlarında olduğunu gösteriyor. Her girdiğimde söylediğim gibi MaşAllah.
bende ebediyen sizde kalması umudundayım.

DOA
02-08-2016, 15:55
abi bişey diyim mi yazıp öyle bilgisayar başında kaldım.

bu nedir yahu? özellikle ön camdaki bayrak, bu ülkede "arabacı" tayfanın yanında, zevkli insanlarında olduğunu gösteriyor. Her girdiğimde söylediğim gibi MaşAllah.
bende ebediyen sizde kalması umudundayım.

cok tesekkur ederim :) planim o yonde bir aksilik cikmazsa bir omur birlikte olacagiz s2000imle

Volkann
02-08-2016, 16:01
maşallah kazasız belasız çok güzel aracınız.

VETTE
03-08-2016, 08:02
kusursuz
kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

DOA
08-08-2016, 15:53
maşallah kazasız belasız çok güzel aracınız.

cok tesekkurler..

kusursuz
kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

cok tesekkur ederim..

KMR2-GT
08-08-2016, 16:27
eline sağlık gerçekten çok kaliteli yapmışsın.buğranın dışında çekilen videoları varsa ızlemek isteriz :)

denizosmanoglu
09-08-2016, 11:34
Gerçekten mükemmel maşallah kazasız belasız binin bu kadar titiz ve profesyonelce hazırlananı ilk kez görüyorum o carbon fiberler aynalar filan bittim resmen. Elinize sağlık bende aracın ömürlük olduğu düşüncesindeyim hiç binmesem bile arada sadece çalıştırır bi sesini duymak isterdim :)

Mustafa Toprak
12-08-2016, 12:51
Söylenicek birsey yok kusursuz maşAllah

DOA
15-08-2016, 10:47
eline sağlık gerçekten çok kaliteli yapmışsın.buğranın dışında çekilen videoları varsa ızlemek isteriz :)

cok tesekkurler :) bitane cekme planim var, gidis makara vs degil de arabayi tanitma anlaminda bir video.. biraz daha ciddi bisey yani ama bakalim ne zaman olacagini bilemiyorum su an..

Gerçekten mükemmel maşallah kazasız belasız binin bu kadar titiz ve profesyonelce hazırlananı ilk kez görüyorum o carbon fiberler aynalar filan bittim resmen. Elinize sağlık bende aracın ömürlük olduğu düşüncesindeyim hiç binmesem bile arada sadece çalıştırır bi sesini duymak isterdim :)

cok tesekkur ederim :) elimden geldigince saklamaya calisacagim :)

Söylenicek birsey yok kusursuz maşAllah

cok tesekkur ederim

dms2000
15-08-2016, 15:34
Maşallah Doa her zamanki gibi yine makina :)

ardaokkabas
16-08-2016, 04:39
Abi ben senin araba olayına hayranım :) Allah tekerine taş değdirmesin

DOA
06-09-2016, 08:25
Maşallah Doa her zamanki gibi yine makina :)

Abi ben senin araba olayına hayranım :) Allah tekerine taş değdirmesin

DOA
06-09-2016, 08:32
bu arada bir guncel cekiyim. bride koltukar aracin icine tam ve rahat sekilde sigmadigi icin recaro pole position aldim. buyuk ugraslar sonucu koltugu arabaya taktik ancak olmasi gerekenden daha yukarda durdugu icin (seat lowering kit olmasina ragmen) mecburen sokmek zorunda kaldik. simdilik bridelarla devam edecegiz..

DOA
06-09-2016, 08:33
asamalarin birkac gorselini de ekliyorum;

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_9185_zps8gvytlhn.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_9195_zpsitmdtmth.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_9196_zpscjmaibi4.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_9212_zpsl3zxbixy.jpg

DOA
06-09-2016, 08:35
bir iki tane de s2000in fotografini ekliyorum o da guncel olsun :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_1359_zpswjvoweck.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_1397_zpsekahfgnn.jpg

Kahn23
06-09-2016, 08:39
Zaman geçtikçe göze daha bi güzel gelmeye başladı.

eldorado
08-09-2016, 23:37
allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor

zobcuuuk
09-09-2016, 16:55
facebook hesabından böyle paylaşımlar yapıyorsan isim versen abi, birde #themakina efsana olmuş (kanka bi ra-ta-ta be :D )

DOA
20-09-2016, 04:35
Zaman geçtikçe göze daha bi güzel gelmeye başladı.

cok tesekkur ederim..

allah kaza bela vermesin çok güzel duruyor

cok tesekkurler..

facebook hesabından böyle paylaşımlar yapıyorsan isim versen abi, birde #themakina efsana olmuş (kanka bi ra-ta-ta be :D )

cok tesekkurler, facebook nerdeyse hic kullanmiyorum

DOA
10-10-2016, 11:33
Herkese tekrardan selam, projem (bir iki ufak yuruyen ve ic aksam parcalari disinda) tamamlanmistir. Aracimin profesyonel cekimlerini de yaptik. Bunlari paylasmadan once son kez parca listesini de paylasiyorum;

Exterior & Aerodynamics
-Voltex Racing front bumber
-Voltex Racing carbon fiber front lip (street ver.)
-Voltex Racing carbon fiber side skirts (street ver.)
-Voltex Racing carbon fiber rear diffuser
-Voltex Racing GT Type 2 wing
-Voltex Racing front over fenders
-Voltex Racing rear over fenders
-APR Formula GT3 carbon fiber mirror

Drive Train & Suspension
-Volk Racing RE30 Clubsport II 18x10
-Michelin Pilot Sport 3 tires 275/35/18
-D2 front BBK 356mm 8 piston
-D2 rear BBK 330mm 4 piston
-HKS Hipermax IV Coilover
-Cusco front strut tower bar
-Cusco rear lower tie brace
-Revo neo chrome lug nut

Interior
-Bride Zeta III Type XL seats
-Buddy Club racing spec seat rail
-AEM AFR gauge

Engine
-Vortech Supercharger kit
-DrEcu remap
-RC Injector 750cc
-AEM 320 lph fuel pump (E85 ver.)
-AEM ems1 ecu
-Invidia Dual exhaust
-Invidia test pipe
-Greddy carbon fiber hood damper
-Mishimoto cooling plate
-PW JDM battery tie down
-PW JDM washers

Projemde emegi gecen;
-Basta kardesim arenimo olmak uzere butun IKAS ailesine,
-Parca tedariginde yardimini esirgemeyen Maslak Warehouse Batikan Ak ve Nimotech Performance’a,
-Gece gunduz benim icin ugrasan A.Y.N. Auto Yusuf ve Ahmet ustama,
-Kaportalara fisildayan adam Serkana,
-Ilbantekinler ekibine,
-Fartuning Erdinc abime,
-Dr.Ecu ekibine ve Ozgun'e
tesekkuru borc bilirim.

DOA
10-10-2016, 11:37
Aracimin gorselleri (ABB Photography Ali Bilal Battal tarafindan cekilmistir) ;

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5976_zpsro9tkp63.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5977_zpsc6ivucfs.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5964_zpsyhk4gljw.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5965_zpsyrsy0iys.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5967_zpsz3ndfgvy.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5968_zpsak1lxuhk.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5969_zpsuzpluy71.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5970_zpsk0zwstbw.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5971_zpsmhsxx4rd.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5972_zpso2zolno0.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5973_zps3hda72po.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5974_zpsnbf7sf5z.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5975_zpsvhdt17gs.jpg

DOA
10-10-2016, 11:39
http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5957_zpskkmxqxqz.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5983_zpshiafmvnq.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5984_zpsscpekx2f.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5986_zpslmlb0579.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5951_zpsgskpzlxt.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5987_zpsloqkefum.jpg

DOA
10-10-2016, 11:41
http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5963_zpseiiqeood.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5962_zpskegjkcoe.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5961_zps0urdziui.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5960_zpshdumtyct.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5988_zps7fxwrwhe.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_5981_zps2vv2sixb.jpg

CRX
10-10-2016, 11:46
bir araba anca bu kadar dikkat çekebilir, maaşallah

tuner faruk
10-10-2016, 11:54
Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok çok iyi :icon_tup:

onurc
10-10-2016, 11:54
maşallah grçekten çok güzel.bagajdaki sticker dışında (: , bir anlamımı var,mal kemik vs gibi :D

Kekuti*
10-10-2016, 12:00
Töbe est. Çekimi canlı izleme fırsatı bulanlardanım. Mal antrikot DOA reyis :)

Arkadaki logo ikaş'ın logosudur

painkller
10-10-2016, 12:03
"the person you have called can not be reached."

resimlere baktıkça beynimde bu yankılandı.

ikaş simgesiydi sanırım o gayet güzel durmuş. kesenize bereket şuan düzgün cümle kuramıyorum.

Diyadin
10-10-2016, 12:37
Çok güzel maşallah herşeyi ile harika şöför koltuğu diğerine göre daha alçak montajlandı sanırım :)

Evet simetri takıntım var :D:D:D:D:D:D:D

cKatmer
10-10-2016, 13:15
Cümleyi bırak kelime bile söylenemez..

Maşallah:allaalla:

ERK_RS
10-10-2016, 13:54
tekrardan tebrikler, her şeyiyle çok güzel duruyor.
ince iş budur dedirten proje.

Mert_
10-10-2016, 15:47
Bu resmen sanat eseri elinize,emeginize,zevkinize saglik masallah efsane olmus :)

DOA
10-10-2016, 16:04
bir araba anca bu kadar dikkat çekebilir, maaşallah

cok tesekkur ederim

Maşallah Allah nazarlardan saklasın çok çok iyi :icon_tup:

maşallah grçekten çok güzel.bagajdaki sticker dışında (: , bir anlamımı var,mal kemik vs gibi :D

ikas'in logosu, ama logodan ben de memnuniyetsizim.. biraz degistirecegiz gorselini..

Töbe est. Çekimi canlı izleme fırsatı bulanlardanım. Mal antrikot DOA reyis :)

Arkadaki logo ikaş'ın logosudur

ceken arabayi kullananlardan kardesim hahaha :D

"the person you have called can not be reached."

resimlere baktıkça beynimde bu yankılandı.

ikaş simgesiydi sanırım o gayet güzel durmuş. kesenize bereket şuan düzgün cümle kuramıyorum.

hahaha tesekkur ederim :)

Çok güzel maşallah herşeyi ile harika şöför koltuğu diğerine göre daha alçak montajlandı sanırım :)

Evet simetri takıntım var :D:D:D:D:D:D:D

malesef boyum nedeniyle sofor tarafini alabildigimiz kadar asagiya aldik, boyle bir goruntu cikti ortaya :) beni de rahatsiz ediyor..

Cümleyi bırak kelime bile söylenemez..

Maşallah:allaalla:

tekrardan tebrikler, her şeyiyle çok güzel duruyor.
ince iş budur dedirten proje.

cok tesekkur ederim

Bu resmen sanat eseri elinize,emeginize,zevkinize saglik masallah efsane olmus :)

Kahn23
10-10-2016, 16:24
Bu aracın arkadan fotoğraf paylaşımını yasaklıyorum sana..

Downtown Tokyo resmen :D

///Mpower
10-10-2016, 20:47
Bir S2000 ancak bu kadar güzel olabilir... Maşallah

Gökhan Kavuştu
13-10-2016, 09:05
Sırıkla atlamadaki çıtalar bu kadar yüksek değil be kardeşim, daha ne kadar yükselteceksiniz çıtayı :)

Listeyi imrenerek okudum vallahi, böyle bir proje daha gelmez sanırım Türkiye'ye. Ellerinize sağlık.

fast
15-10-2016, 12:48
Gördüklerimin arasında en iyisi. Gerçekten çok emek verilmiş, çok şık olmuş. Güle güle kullanın. Aracın şuanki haliyle 0-100 ve kaç beygir olduğunu öğrenebilir miyim?

SMTTKZ
15-10-2016, 13:37
Bence Türkiye'deki farklı olup ve güzel dokunuşları olan s2000 budur.Zevkinize sağlık kazasız belasız...
Camdaki Ay Yıldızda muhteşem olmuş :)

westalim
15-10-2016, 14:57
zevkli adamsın vesselam

dragon07
15-10-2016, 19:11
ellerinize sağlık çok güzel bir araç çıkarttınız fakat AliBilalBattal' çok güzel işçilik çıkartmış onunda ellerine sağlık

DOA
18-10-2016, 10:37
Bu aracın arkadan fotoğraf paylaşımını yasaklıyorum sana..

Downtown Tokyo resmen :D

hahaha ayni yurtdisisi :D

Bir S2000 ancak bu kadar güzel olabilir... Maşallah

cok tesekkur ederim

Sırıkla atlamadaki çıtalar bu kadar yüksek değil be kardeşim, daha ne kadar yükselteceksiniz çıtayı :)

Listeyi imrenerek okudum vallahi, böyle bir proje daha gelmez sanırım Türkiye'ye. Ellerinize sağlık.

cok tesekkurler, aslinda gelmemesi icin bir sakinca yok.. cok isterim birinin de komple spoon vs. yapmasini..

Gördüklerimin arasında en iyisi. Gerçekten çok emek verilmiş, çok şık olmuş. Güle güle kullanın. Aracın şuanki haliyle 0-100 ve kaç beygir olduğunu öğrenebilir miyim?

cok tesekkurler.. 100-200 olcmek istiyorum kanadi sokup ama henuz oyle bir firsatim olmadi.. dynoya da cikaramadik arabayi alt tarafindaki aksesuarlar yuzunden..

Bence Türkiye'deki farklı olup ve güzel dokunuşları olan s2000 budur.Zevkinize sağlık kazasız belasız...
Camdaki Ay Yıldızda muhteşem olmuş :)

zevkli adamsın vesselam

ellerinize sağlık çok güzel bir araç çıkarttınız fakat AliBilalBattal' çok güzel işçilik çıkartmış onunda ellerine sağlık

ABB gercekten cok guzel cekiyor, o cekince daha da begeniyorum arabayi :)

MrScae
18-10-2016, 14:23
The Makina daki honda s2000 sanırım aracınız çok güzel ratatatata larıyla ünlü :)

Berke39
23-10-2016, 01:02
The makine ailesinden geliyorum. Arabayı videoda izlemiştim. Şahane bir şekilde çıkmıştı piyasaya. İKAŞ ile birlikte gündem olmuştu doa61. Techturkey'de gezinirken rast gele konu başlığına girdim. Aracın yapım aşamısının en başından en sonuna kadar pür dikkat okudum. Araç özene bezene yapılmış. Şahsıma göre Türkiye'nin yeni gurur olabilecek bir araç. Aracın videosunu izlediğimde launch control efsane bir şekilde vurgu yapıyor. Bütün parçaları dikkatli bir şekilde seçilmiş olup bir s2000 böyle güzellikte yakışacağını gözler önüne sermiştir. İKAŞ ailesini seviyoruz. Yaptıkları çalışmalar ile kendi çalışmamız gibi övünüyoruz. Araç ciddi derece sıramalara giricek tipten olmuş. Supercharger kategorisinde ilerlenmesi durumunda dünya sıralamalarını alıcak bir araç diye düşünüyorum. Diğer klasik veya göze alışılmış s2000'lerin haricinde bize farklı bir konsept olarak göz önüne geldi. Aracı bu hale getirmede emiğe geçen bütün herkes başarılı bir şekilde çalışmış. Aren abi , doğa abi ve diğer bütün ekibi kendi şahsım adına bin kez tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir çalışma çıkamaz diye tahmin ediyordum. Ama bu tahminimi farklı yönde çıkarttığınız için sizi binlerce kez tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyor ve sizi (İKAŞ) izlemeye devam edicem. Sağlıcakla...

FOzgul
23-10-2016, 09:56
Maşallah Araç mermi :D ayrıca fotoğraflar da öyle
kazasız belasız güle güle kullanın

atituti
23-10-2016, 11:18
şuan kaç hp ortalama ? 300 350 civarı veriyor mudur acaba , araba kusursuz

Frid
23-10-2016, 11:47
maşallah japanistan

Kekuti*
23-10-2016, 15:33
şuan kaç hp ortalama ? 300 350 civarı veriyor mudur acaba , araba kusursuz

Büyük kasnak var. Takriben 340-350 hp civarı çıkarır.
Meth ufak kasnak vs. İyi bir basınçla 390-400 bandıda gelir :)

Bende dev varken 1.0 barda basmıştım. 302 hp iken ben, 3-4 boy geçmişti.
Basınç açıp deneyemedik zaten :) sonunda da klip çekip şarkı yapmıştı kardeşim piç doa :D :D

turbo&quattro
23-10-2016, 16:19
Ah keske soyle olsaydi bu olmasaydi vs diyecek hicbirsey yok. Mukemmel olmus herseyi ile.

Dragger
23-10-2016, 16:25
Fotolar şahane, Allah rızası için şu BRZnin jantlarına da el atın :)

SMT09
03-11-2016, 23:08
emeğinizin karşılığını almışsınız gerçekten kusursuz maşallah :)

DOA
06-11-2016, 10:53
The Makina daki honda s2000 sanırım aracınız çok güzel ratatatata larıyla ünlü :)

haha evet tesekkur ederim :)

The makine ailesinden geliyorum. Arabayı videoda izlemiştim. Şahane bir şekilde çıkmıştı piyasaya. İKAŞ ile birlikte gündem olmuştu doa61. Techturkey'de gezinirken rast gele konu başlığına girdim. Aracın yapım aşamısının en başından en sonuna kadar pür dikkat okudum. Araç özene bezene yapılmış. Şahsıma göre Türkiye'nin yeni gurur olabilecek bir araç. Aracın videosunu izlediğimde launch control efsane bir şekilde vurgu yapıyor. Bütün parçaları dikkatli bir şekilde seçilmiş olup bir s2000 böyle güzellikte yakışacağını gözler önüne sermiştir. İKAŞ ailesini seviyoruz. Yaptıkları çalışmalar ile kendi çalışmamız gibi övünüyoruz. Araç ciddi derece sıramalara giricek tipten olmuş. Supercharger kategorisinde ilerlenmesi durumunda dünya sıralamalarını alıcak bir araç diye düşünüyorum. Diğer klasik veya göze alışılmış s2000'lerin haricinde bize farklı bir konsept olarak göz önüne geldi. Aracı bu hale getirmede emiğe geçen bütün herkes başarılı bir şekilde çalışmış. Aren abi , doğa abi ve diğer bütün ekibi kendi şahsım adına bin kez tebrik ediyorum. Böylesine güzel bir çalışma çıkamaz diye tahmin ediyordum. Ama bu tahminimi farklı yönde çıkarttığınız için sizi binlerce kez tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyor ve sizi (İKAŞ) izlemeye devam edicem. Sağlıcakla...

cok tesekkur ederim bu icten ve guzel yorum icin..

Maşallah Araç mermi :D ayrıca fotoğraflar da öyle
kazasız belasız güle güle kullanın

maşallah japanistan

:)

Ah keske soyle olsaydi bu olmasaydi vs diyecek hicbirsey yok. Mukemmel olmus herseyi ile.

Fotolar şahane, Allah rızası için şu BRZnin jantlarına da el atın :)

hahaha abi bisey diyemedim valla :)

emeğinizin karşılığını almışsınız gerçekten kusursuz maşallah :)

Teknikci
28-11-2016, 10:26
merhabalar

Ewren
28-11-2016, 10:58
Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Resimleri kim çekti acaba?

ÖmerF.Bayar
28-11-2016, 11:06
Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Resimleri kim çekti acaba?

Soyle yazıyor resimlerın basında ; Aracimin gorselleri (ABB Photography Ali Bilal Battal tarafindan cekilmistir) ;

Masallah cok güzel, güzel günlerde kullanın :)

Ewren
28-11-2016, 11:33
Soyle yazıyor resimlerın basında ; Aracimin gorselleri (ABB Photography Ali Bilal Battal tarafindan cekilmistir) ;

Masallah cok güzel, güzel günlerde kullanın :)

aynen ya. bende şimdi fark ettim. direkt resimlere odaklanınca orası gözden kaçmış. :)

Kekuti*
28-11-2016, 12:04
B.battal kullanıcı adı Ali Bilal'in

Kadrajına kurban olduğum gerçekten iyi çeker :) :)

Ewren
28-11-2016, 14:36

Sağol Kerem. İnstagram üzerinden buldum. :)

YAS
28-11-2016, 16:13

abb bu çekmesini iyi bilir

DOA
19-04-2017, 12:12
uzun zamandir guncellememisim konuyu, guncel birkac fotograf gelsin :)

Dogan Balci Ozan Abi ile Voltex Evo'nun fotograflarini cekerken Ozan Abi sagolsun beni de davet etmisi. o gunden birkac kare ekliyorum;

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0623_zpswy4fovv1.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0635_zpsseixajtk.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0647_zpsxiokjjdr.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0651_zpsbc1jhbbc.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0700_zpso6cx3dgo.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0666_zps9mmymsai.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/DSC_0681_zpsufsgsfte.jpg

Ahmet.S
19-04-2017, 12:16
Maşallah her detayıyla başarılı bir aracınız var.

zx6r
19-04-2017, 12:38
Maşşallah, beetle ile takas edelim doğa değişiklik iyidir :)

ozyt1000
19-04-2017, 17:45
Tekrar maşallah inanılmaz güzellikte bir araç. Jantlarımızın tamamen aynı olduğunu farkedince ben jantlarımı değiştirmeye karar verdim. Work emotion kıwami ler yolda, yakında takacağım.

Sinan'S2k
19-04-2017, 21:45
Doğa, açık ara Türkiye'deki en güzel S2000'e sahipsin. Eline emeğine zevkine sağlık.

DOA
25-04-2017, 11:54
Maşallah her detayıyla başarılı bir aracınız var.

Maşşallah, beetle ile takas edelim doğa değişiklik iyidir :)

hahahaha :) tesekkur ederim

Tekrar maşallah inanılmaz güzellikte bir araç. Jantlarımızın tamamen aynı olduğunu farkedince ben jantlarımı değiştirmeye karar verdim. Work emotion kıwami ler yolda, yakında takacağım.

fotografini bekliyorum abi, merak ettim. benim aracimda da CR vardi re30lari almadan once :)

Doğa, açık ara Türkiye'deki en güzel S2000'e sahipsin. Eline emeğine zevkine sağlık.

cok tesekkur ederim abi :)

bogeboka
25-04-2017, 18:20
Doğa hocam,
Mini Passion'da blog niyetine okuduğumuz konular, buz dağının görünen yüzüymüş meğer :) Ne cevherler varmış da otomotive ilgi duydukça farkediyoruz :D
Hoş, otomotivden anlamasam da okumayı seven birisi olduğum için honda-tech.com projelerini okur gibi okudum maşallah :)

ardasern
25-04-2017, 21:25
Maşallah Allah kaza bela vermesin.

Aynı yurtdışı dedikleri bu olsa gerek.

.::EmrE::.
25-04-2017, 21:30
TRde var olmuş en güzel S2000 herhalde. Maşallah.

DOA
25-04-2017, 22:43
Doğa hocam,
Mini Passion'da blog niyetine okuduğumuz konular, buz dağının görünen yüzüymüş meğer :) Ne cevherler varmış da otomotive ilgi duydukça farkediyoruz :D
Hoş, otomotivden anlamasam da okumayı seven birisi olduğum için honda-tech.com projelerini okur gibi okudum maşallah :)

hahahaha :) cok tesekkur ederim :)

Maşallah Allah kaza bela vermesin.

Aynı yurtdışı dedikleri bu olsa gerek.

TRde var olmuş en güzel S2000 herhalde. Maşallah.

Ulascar-n
13-05-2017, 12:19
Araç efsane gerçekten. İkaş arasında özel değilse hangi otopark bu -7li olan bende ataşehirde oturuyorum buluşmalarınıza katılmak isterim

DOA
22-05-2017, 23:18
pazar gunu (21.05) d seansinda istanbul park'a ciktim. orda alper_pug 'in yakaladigi guzel bir kare :)

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/Doa%20s2000_zpsmcpkyeln.jpg

dqn
22-05-2017, 23:47
Zevk sahibisin :)

ilkay325i
23-05-2017, 08:34
Resmen Ateş Etmiş! Maaşallah

Mutlu Değerli
04-06-2017, 14:30
Elim ayağım titriyor... Maşaallah

gokhan ozarslan
06-06-2017, 00:46
Mükemmel araç olmuş s2000 sevmeyen birisi olarak çok hoşuma gitti Allah kaza bela vermesin

Korkmaz
07-06-2017, 21:11
Maşallah çok güzel bir araç çıkardınız . Nerdeyse ilk günden beri nefessiz takip ediyorum . Emeğinize sağlık nazar değmesin :)

DOA
22-06-2017, 10:48
Zevk sahibisin :)

Resmen Ateş Etmiş! Maaşallah

Elim ayağım titriyor... Maşaallah

haha tesekkurler :)

Mükemmel araç olmuş s2000 sevmeyen birisi olarak çok hoşuma gitti Allah kaza bela vermesin

Maşallah çok güzel bir araç çıkardınız . Nerdeyse ilk günden beri nefessiz takip ediyorum . Emeğinize sağlık nazar değmesin :)

DOA
22-06-2017, 10:50
21 mayis istanbul park pist gunlerinden birkac kare daha ekliyorum;

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8476_zps7zqgdunz.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8702_zpswpo1ljh2.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8746_zps2syedgxb.jpg

http://i300.photobucket.com/albums/nn35/doa29/IMG_8805_zpsrzxghsmb.jpg

ozyt1000
22-06-2017, 12:28
S2001 mükemmel araç.

Kekuti*
23-06-2017, 10:32
RX7 eksik bu kadroda :)

by-odg
25-06-2017, 14:09
mükemmel ötesii

Ewren
28-06-2017, 07:53
Ramazan'dan önce yapılan İstanbulparktaki etkinlikte görmüştüm aracı. Hatta yağmurlu bir hava vardı. Çok iyi maşallah.

DOA
01-08-2017, 08:46
arkadaslar fotograflarim gozukmuyor,3rd party hosting yaziyor anlamadim ne oldugunu. fotograf yuklemek icin photobucket kullanan ve bu problemi yasayan var mi?

Low-Rider
01-08-2017, 09:11
arkadaslar fotograflarim gozukmuyor,3rd party hosting yaziyor anlamadim ne oldugunu. fotograf yuklemek icin photobucket kullanan ve bu problemi yasayan var mi?
Photobucket bir süre sonra bunu yaşatıyor malesef, paralı üyeliğe yönlendiriyor.

MertSerhanÖ.
01-08-2017, 11:13
resim uploadlarında tinypic'i tercih edin.Bu tarz problemler olmuyor.

senzu
10-11-2017, 14:57
Harbi yılaaaan :)

DOA
24-01-2018, 13:29
herkese selamlar :)
bayadir guncelleme yapmamisim, bir guncel olsun.
aracim ile 2017 senesindeki hemen hemen her pist gunune girdim(Istanbul Park.) pisti ve aracimi tanimak icin bir miktar mesai harcadim. bunlarin bazilarinda debriyaj ile ilgili problemler yasadim. 2 sefer ilk seansin ilk turunda debriyajim bitti.. ama arabaya ve piste alistim diyebilirim.
onumuzdeki sezona girmeden once bu pist tecrubelerinden yola cikarak bir kac iyilestirme yapmayi dusunuyorum. konumu guncelleyerek bu iyilestirmeleri bildirecegim.
pistte cekilen bir kac kare ekliyorum :)

http://oi66.tinypic.com/5lxhkp.jpg

http://oi64.tinypic.com/2nga4av.jpg

http://oi68.tinypic.com/6fqs9d.jpg

http://oi63.tinypic.com/2lu4epi.jpg

http://oi64.tinypic.com/rwpifk.jpg

DOA
24-01-2018, 13:30
pistte cekilmis baya fazla fotograf var. fotografa bogmak istemedim. ancak istenirse konuya daha cok gorsel ekleyebilirim :)

Emrecan-R
24-01-2018, 13:35
pistte cekilmis baya fazla fotograf var. fotografa bogmak istemedim. ancak istenirse konuya daha cok gorsel ekleyebilirim :)

istemiyecek biri yoktur heralde :D

altugkocer
24-01-2018, 13:39

http://i64.tinypic.com/2qs9kxy.gif

DOA
24-01-2018, 15:06
bir ortaya karisik yapiyorum o zaman :)

http://oi64.tinypic.com/e0fur7.jpg

http://oi65.tinypic.com/2rwano6.jpg

http://oi66.tinypic.com/212zsw0.jpg

http://oi68.tinypic.com/2eg7cso.jpg

http://oi65.tinypic.com/35n26h3.jpg

http://oi64.tinypic.com/29zv34g.jpg

http://oi67.tinypic.com/hsp54m.jpg

http://oi66.tinypic.com/2lm52yo.jpg

http://oi63.tinypic.com/2lj6bdk.jpg

http://oi65.tinypic.com/506x0.jpg

http://oi67.tinypic.com/312h6v5.jpg

DOA
24-01-2018, 15:10
Bu arada yapilan ufak degisikliklerden de biraz bahsedeyim,
Pistte kullanmak icin 18x10 et39 Enkei RPF1 jant ve Hankook RS3 lastik aldim. ikisinden de son derece memnun kaldim.
Bir seans, cok hasta oldugum icin arabanin kanadini takmaya usenip piste kanatsiz ciktim. arabanin kici her virajda kaydi. kanadin ne kadar onemli oldugunu deneyip gormus oldum bu sayede. bu sebepten oturu aracimin lipini voltex'in racing versiyonuyla degistirip bir de canard almaya karar verdim. umarim onumuzdeki sezona yetisir.

YAS
24-01-2018, 15:16
https://www.youtube.com/watch?v=82zVHjAxeFo

17 sezonunda doa s2000 bizi fazlasıyla mest etti,maşallah diyorum.Yeni sezonda pistlerde görmek dileği ile :)
Ayriyetten ön kare plaka yakışmış bence böyle devam etmeli :icon_tup:

Dragger
24-01-2018, 15:16
Pist fotoğrafları efsane, maşallah kardeşim :)

Dynatech
24-01-2018, 16:46
Araca da gidişine de maşallah.
Bende elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Hemen hemen tüm sezon katıldığınız için size birkaç sorum olacak.
Hararet sorunuzun var mı? Bir seans da hararet yükselmeden kaç hot lap atıyorsunuz mesela?
Benzin pompanız std mı, yüksek süratli virajlarda dalgalanmadan kaynaklı yakıt kesintisi oluyor mu?
Keyifli ve sıkıntısız bol süreli sezonlar dilerim şimdiden..

Grimlord
24-01-2018, 16:50
Fotoğraflar efsane ya, Gran turismoda screenshot almış gibi :)

onurc
24-01-2018, 17:19
Söylenecek söz yok (:
41 kere maşallah,en iyisi bu bence.

Kazasız sürüşler dilerim.

emoro
24-01-2018, 17:27
Pist resimleri sanki Forzadan fırlamış gibi Maşallah kazasız belasız kullanın :)

DOA
24-01-2018, 18:40
https://www.youtube.com/watch?v=82zVHjAxeFo

17 sezonunda doa s2000 bizi fazlasıyla mest etti,maşallah diyorum.Yeni sezonda pistlerde görmek dileği ile :)
Ayriyetten ön kare plaka yakışmış bence böyle devam etmeli :icon_tup:

Haha sagolasin :) plaka rodaj icin takilmisti kaldi oyle ustunde hala duruyor

Pist fotoğrafları efsane, maşallah kardeşim :)

Sagolasin abi :)

Fotoğraflar efsane ya, Gran turismoda screenshot almış gibi :)

Tesekkur ederim :)

Söylenecek söz yok (:
41 kere maşallah,en iyisi bu bence.

Kazasız sürüşler dilerim.

Pist resimleri sanki Forzadan fırlamış gibi Maşallah kazasız belasız kullanın :)

Tesekkur ederim:)

DOA
24-01-2018, 18:43
Araca da gidişine de maşallah.
Bende elimden geldiği kadar katılmaya çalışıyorum. Hemen hemen tüm sezon katıldığınız için size birkaç sorum olacak.
Hararet sorunuzun var mı? Bir seans da hararet yükselmeden kaç hot lap atıyorsunuz mesela?
Benzin pompanız std mı, yüksek süratli virajlarda dalgalanmadan kaynaklı yakıt kesintisi oluyor mu?
Keyifli ve sıkıntısız bol süreli sezonlar dilerim şimdiden..

Selam, hic hararet problemi yasamadim, sicak havalarda (temmuz agustos) bir tur atip iki tur sogutarak gecirdim butun seanslari, ekim-kasim aylarinda hic durmadan donuyordum.. benzin pompam aem e85. Hic yakittan dolayi kesinti yasamadim..

TarikS
24-01-2018, 23:10
Bir araba piste bu kadar mı yakışır! Run baby run! :)

Ağız tadıyla güle güle gazla Doğa, araba her açıdan mükemmel görünüyor, hakkını veriyorsun

M U R A T
25-01-2018, 08:12
fotolarda makine gibi ateş ediyor normalde s2k sevmem ama bu müthiş ağız tadıyla bol bol gazla

phantom
25-01-2018, 08:46
s. A.
Araçç fitek mi

Gökhan Kavuştu
25-01-2018, 08:59
Bu tarz projeleri pist günlerinde görmek mutluluk verici doğrusu. Umarım yeni sezonda İstanbul Park'ta daha çok araba görürüz :)

asmisinsan
25-01-2018, 09:02
pistte canlı izledim sesi duruşu muhteşem maşallah allah nazardan saklasın

umrdmr
25-01-2018, 11:16
Sayfa 33'de nasıl fotolar yüklenmiş bilmiyorum, ama sonrasında yazılan yorumlardan sonra çok merak ettim işin açıkçası.

Doğa bey, biliyorum foto yüklemek çok zahmetli bir iş müsait bir zamanınızda sayfa 33'deki fotoları tekrar yükleyebilir misiniz? Mümkünse photobucket olmasın. Arkadaşların yorumları sebebiyle ciddi merak uyandırdı resimler.

DOA
25-01-2018, 14:38
Bir araba piste bu kadar mı yakışır! Run baby run! :)

Ağız tadıyla güle güle gazla Doğa, araba her açıdan mükemmel görünüyor, hakkını veriyorsun

Hahaha tesekkur ederim abi :)

fotolarda makine gibi ateş ediyor normalde s2k sevmem ama bu müthiş ağız tadıyla bol bol gazla

s. A.
Araçç fitek mi

Haha :) tesekkurler

Bu tarz projeleri pist günlerinde görmek mutluluk verici doğrusu. Umarım yeni sezonda İstanbul Park'ta daha çok araba görürüz :)

pistte canlı izledim sesi duruşu muhteşem maşallah allah nazardan saklasın

Tesekkur ediyorum :)

DOA
25-01-2018, 14:38
Sayfa 33'de nasıl fotolar yüklenmiş bilmiyorum, ama sonrasında yazılan yorumlardan sonra çok merak ettim işin açıkçası.

Doğa bey, biliyorum foto yüklemek çok zahmetli bir iş müsait bir zamanınızda sayfa 33'deki fotoları tekrar yükleyebilir misiniz? Mümkünse photobucket olmasın. Arkadaşların yorumları sebebiyle ciddi merak uyandırdı resimler.

Photobucket azizliginw ugradi malesef projenin konusu.. bir ara musait zamanimda butun fotograflari guncelleyecegim

snrk
25-01-2018, 19:26
Maşallah, kazasız belasız kullanın. Hem araç hem fotolar efsane.
Aracın son hali soft-top mu yoksa hard-top mu? Aralarında ağırlık farkı var mı?
Özellikle şu fotoya bayıldım.
https://i.hizliresim.com/oO9pbq.jpg

enes_srb
25-01-2018, 20:58
Saçma sapan şeyler yapılmış s2000 lerden sonra ilaç gibi geldi , maşallah

turbo&quattro
25-01-2018, 21:20
Pist fotolari efsane.

DOA
01-02-2018, 11:52
Maşallah, kazasız belasız kullanın. Hem araç hem fotolar efsane.
Aracın son hali soft-top mu yoksa hard-top mu? Aralarında ağırlık farkı var mı?
Özellikle şu fotoya bayıldım.
https://i.hizliresim.com/oO9pbq.jpg

tesekkur ederim :) su an hardtop'lu, sezon icinde ht ayaklarinda problem yasadik o yuzden arada bir sokulu girdim piste :)

Saçma sapan şeyler yapılmış s2000 lerden sonra ilaç gibi geldi , maşallah

Pist fotolari efsane.

DOA
27-02-2018, 10:26
Herkese selam, sezon hazirliklari suruyor. Bugun yuruyen icin parcalarimizin siparisini Maslak Warehouse Batikan sagolsun verdik. En kisa zamanda montajini da gerceklestirip Nisan ayina yetisecegiz. Parcalarin gelisi ve montaj asamalarindan fotograflar paylasacagim.

Siparisini verdigimiz parcalar;
-Cusco Front Sway Bar 32mm
-Cusco Rear Sway Bar 30mm
-Cusco Front Lower Arm Bar Type II
-Cusco Rear Lower Arm Bar Type I
-Cusco Subframe Bar
-Spoon Chasis X-Brace Front
-EVS Tuning Race Spec Roll Bar

Mr.Bilal
27-02-2018, 14:11
Güzelliğine bir yenisi daha eklenecek DOA S2000 :)

DOA
28-02-2018, 21:06
Güzelliğine bir yenisi daha eklenecek DOA S2000 :)

Melih-Ö
28-02-2018, 22:06
Sen bizi bitirdin yaaa :) Kocaman masallah :)

Mustafa Toprak
13-03-2018, 11:45
Birsey diyemedik, yine diyemiyoruz . MaşAllah :)

Coşku GÖÇ
13-03-2018, 20:44
DOA'yenin arabalar bu sefer herkesi aşacak sadece kekuti abi yi değil belli :)

grkm
13-03-2018, 21:22
Herkese selam, sezon hazirliklari suruyor. Bugun yuruyen icin parcalarimizin siparisini Maslak Warehouse Batikan sagolsun verdik. En kisa zamanda montajini da gerceklestirip Nisan ayina yetisecegiz. Parcalarin gelisi ve montaj asamalarindan fotograflar paylasacagim.

Siparisini verdigimiz parcalar;
-Cusco Front Sway Bar 32mm
-Cusco Rear Sway Bar 30mm
-Cusco Front Lower Arm Bar Type II
-Cusco Rear Lower Arm Bar Type I
-Cusco Subframe Bar
-Spoon Chasis X-Brace Front
-EVS Tuning Race Spec Roll Bar

X brace ve sway barlar arabayı tren yapacak treeeen :)

McS_R53
14-03-2018, 19:30
Doga arkaya neden sway bar alma ihtiyaci duydun ?

Birol
21-03-2018, 13:41
Kanka bir RA-TA-TA BEE ! :D

Maşallah efsaneye.

DOA
16-12-2018, 13:10
Biraz gec guncelleme oldu ama kazasiz belasiz bir sekilde bu sezonki pist heyecanimizin gecen ayin sonunda sonuna geldik.

Pazar gunu son pist gunlerinde, kalabaliga ragmen bir bosluk yakalayip 2.26,323 ile istanbul parktaki en iyi suremi yakaladim. (S2000 surelerinin ne durumda oldugunu bilmiyorum, bilen varsa kiyaslama yapabilmem icin yazarsaniz sevinirim)

Onumuzdeki sezon icin eklemeyi dusundugum bir kac parca var aracima. Doa s2000’i daha verimli hale getirmek icin cabalarim surecek :) 2019’da bu suremi asagiya cekmeye calisacagim. Fotograflari yeni istedim, geldiginde son pist gunlerinde cekilen fotograflari da buradan paylasacagim :)

BORAGUNDOGDU
19-12-2018, 20:05
Maşallah yok böyle bir güzellik ya

997TT
19-12-2018, 21:13
Arabaniz sayesinde s2000 i sevmeye basladim Doa bey.
Sizin ince naif kisiliginize tam uymus otomobiliniz. Ozellikle sari farlar beni gencligime götürdü.
Bir gun,kismet olursa,pistte binmek isterim.
İyi gunlerdr kullaniniz efenim.

DOA
01-02-2019, 14:18
Maşallah yok böyle bir güzellik ya

DOA
01-02-2019, 14:19
Arabaniz sayesinde s2000 i sevmeye basladim Doa bey.
Sizin ince naif kisiliginize tam uymus otomobiliniz. Ozellikle sari farlar beni gencligime götürdü.
Bir gun,kismet olursa,pistte binmek isterim.
İyi gunlerdr kullaniniz efenim.

Hahaha tesekkur ederim abi :) senin honda surelerine yaklasamiyoruz ama oldugu kadar :D

997TT
01-02-2019, 21:46
Hahaha tesekkur ederim abi :) senin honda surelerine yaklasamiyoruz ama oldugu kadar :D

Kardesım benım,her ne kadar honda kımlıgı ıle barısamasam da aramızda duzeyli bır ılıskı var :)
Sure konusunda henuz umdugumu bulamadım,gecen yıl hedefımden 1 sec gerıde kaldım. Bakalım bu sene allah kerim...

DOA
21-02-2019, 13:16
2018 sezonundan, race ver. lip ve sari farlarimla hic fotograf atmadigimi fark ettim. guncel olsun, konu renklensin :) biraz foto atiyorum

https://i.hizliresim.com/oXq2Wb.jpg (https://hizliresim.com/oXq2Wb)

https://i.hizliresim.com/lqPLGJ.jpg (https://hizliresim.com/lqPLGJ)

https://i.hizliresim.com/V98AnZ.jpg (https://hizliresim.com/V98AnZ)

https://i.hizliresim.com/nQ9k0V.jpg (https://hizliresim.com/nQ9k0V)

https://i.hizliresim.com/16a4Oj.jpg (https://hizliresim.com/16a4Oj)

https://i.hizliresim.com/7aWY3Y.jpg (https://hizliresim.com/7aWY3Y)

https://i.hizliresim.com/P12pJ5.jpg (https://hizliresim.com/P12pJ5)

https://i.hizliresim.com/grvnM5.jpg (https://hizliresim.com/grvnM5)

_driver_
21-02-2019, 14:05
Yarın gel mermi olarak işe başla dedikleri bu herhalde :) maşallah kocaman

997TT
21-02-2019, 16:19
Genç kız rüyası :)

ilkay325i
21-02-2019, 16:22
Yok böyle bir güzellik Maaşallah!

arabasızadam
21-02-2019, 20:01
Çok güzel be maşallah.

AşkınS.
22-02-2019, 06:18
Halbuki v3 ve basık olmak kaydıyla da binilebilirdi :D :D

Maşallah çok çok beğendiğim bi s2000. Farlar da çok güzel olmuş

GökhanÖzkan
22-02-2019, 07:56
terbiyesizlik bu.. ayıp bu ayıp..
şu herifi banlayın..

maşallah eriyorduk ;)

Sinan'S2k
22-02-2019, 12:56
Hakikaten muhteşem!

Ahmdylmz36
23-02-2019, 22:59
2018 sezonundan, race ver. lip ve sari farlarimla hic fotograf atmadigimi fark ettim. guncel olsun, konu renklensin :) biraz foto atiyorum

Şahane baştan sona büyük emek sonuç biblo İstanbul Parkta canlı da gördüm bir kaç tur takip ettim izlemesi de keyifli emeğine sağlık.... MAŞALLAH

Realwest
28-02-2019, 22:06

Maşallah araç tek kelime ile muazzam konu ilk açıldığından bu yana takip ediyordum sağda solda turşu edilmiş alt takımı köy yollarındaki çukurlar gibi olan hondaları görmekten honda'ya hiç sıcak bakmıyordum ta ki bu proje bitinceye dek :).... kazasız belasız kulanmak nasip olur inşallah

NOT: S2k'nızda da ayağınızla vites attığınız oluyor mu ? :D :D

xentus
01-03-2019, 15:15
Sanki Forza oyunundan kareler :) Maşallah,

DOA
29-03-2019, 17:21
2019 sezonunun acilmasina az zaman kaldi. biz de aracima yeni guncellemeler yaptik. kisaca ozet geciyorum.

on tampon, kaput ve dodikler sokuldu, tas izleri yuzunden tekrar boyanmak uzere astarlandi.

https://i.hizliresim.com/Ba5vAD.jpg (https://hizliresim.com/Ba5vAD)

bu esnada aldigim Kaaz L.S.D ve coiloverlarimin yaylarindan (HKS Hipermax IV) memnun olmadigim icin aldigim swift springs yaylarimin montajina gecildi.

https://i.hizliresim.com/albdGB.jpg (https://hizliresim.com/albdGB)

https://i.hizliresim.com/y6rNE7.jpg (https://hizliresim.com/y6rNE7)

https://i.hizliresim.com/26Vn9N.jpg (https://hizliresim.com/26Vn9N)

https://i.hizliresim.com/DY0Bdl.jpg (https://hizliresim.com/DY0Bdl)

hazir kaputu boyayacakken, isi problemini biraz olsun cozmesi icin oem vent yerlerinden kaputumuzu kestik.

https://i.hizliresim.com/WqLg0N.jpg (https://hizliresim.com/WqLg0N)

ve parcalar boyanmaya gitti.

DOA
29-03-2019, 17:25
parcalarimizin boyanmis hali.

https://i.hizliresim.com/mMW4kP.jpg (https://hizliresim.com/mMW4kP)

https://i.hizliresim.com/NnRl1Y.jpg (https://hizliresim.com/NnRl1Y)

kaputun uzerine deneme amacli koyuldugu gorsel;

https://i.hizliresim.com/Rrl10a.jpg (https://hizliresim.com/Rrl10a)

ne olur ne olmaz, surekli piste giriyoruz diyerekten sparco'nun mekanik yangin sondurme sistemini aldim. onun montajindan bir kac kare;

https://i.hizliresim.com/jgGXWj.jpg (https://hizliresim.com/jgGXWj)

https://i.hizliresim.com/36nv7r.jpg (https://hizliresim.com/36nv7r)

https://i.hizliresim.com/8a7Pdk.jpg (https://hizliresim.com/8a7Pdk)

https://i.hizliresim.com/k9yGWr.jpg (https://hizliresim.com/k9yGWr)

ayni koldan bir tane de aracin disina monte edilecek, henuz yapilmadi.

olasi yangin durumunda devreye girecek noozlelarimiz;

https://i.hizliresim.com/JZyqaj.jpg (https://hizliresim.com/JZyqaj)

https://i.hizliresim.com/zj7a39.jpg (https://hizliresim.com/zj7a39)

https://i.hizliresim.com/YQ7qNj.jpg (https://hizliresim.com/YQ7qNj)

https://i.hizliresim.com/pbpXWq.jpg (https://hizliresim.com/pbpXWq)

https://i.hizliresim.com/Em4rRq.jpg (https://hizliresim.com/Em4rRq)

DOA
29-03-2019, 17:27
son olarak sogutma takviyelerimiz, Setrab oil cooler ve Koyo radiator. montajlari henuz basladi. bitmis gorsellerini ilerleyen gunlerde paylasacagim

https://i.hizliresim.com/GmOPBV.jpg (https://hizliresim.com/GmOPBV)

https://i.hizliresim.com/6aLr93.jpg (https://hizliresim.com/6aLr93)

Bolkar1st
29-03-2019, 20:05
fotograflar görünmüyor ama :/

Yigit-Y
29-03-2019, 20:49
Daha da mermi oldu.Masallah

Kekuti*
30-03-2019, 08:18
Sertap'ı kayanın önüne koyacaksınız değil mi ? :)

dqn
30-03-2019, 09:33
Severek takip ediyoruz :D Maşallah.

Cezmi
31-03-2019, 21:21
sari yapmayi düsünüyordun. var mi delilik

akko
01-04-2019, 06:13
Elinize, emeğinize sağlık.
Özellikle de Sparco yangın söndürme sistemi için sizi tebrik ederim :bravo:
Sürekli pistte olan biri için bence de yapılması gereken en önemli şeylerden.
Takipteyim :)

DOA
03-04-2019, 22:13
herkese cok tesekkur ederim :)

bu hafta J'S Racing headers aldim. onun da montaji yapilacak. gorsellerini yakin zamanda paylasacagim.

Kekuti*
05-04-2019, 12:40
herkese cok tesekkur ederim :)

bu hafta J'S Racing headers aldim. onun da montaji yapilacak. gorsellerini yakin zamanda paylasacagim.

can i call you later ?

Ewren
05-04-2019, 13:25
söyleyecek tek kelime var; "müthiş"

ozyt1000
05-04-2019, 15:32
Geçenlerde fasulye yemeğe gittik, karşıda melül melül yatıyordu. Zaten ok gibiydi maşallah, şimdi mızrak gibi olur.

Renk değişecekse bu sene neon sarısı moda :)

Carmageddon
05-04-2019, 19:19
Yangin sondurme sistemi supermis. Isi bu derece ciddi yapan insalar oldugunu bilmek guzel.

mert_can 41
05-04-2019, 20:48
Şu araba tek başına s2000 ini sevdirtiyor bana ilk yapılışından beri zevkle takipteyim maşallah kazasız belasız :)

tiMachine
06-04-2019, 18:42
Şu s2000'in böyle bilinçli ellerde olduğunu görünce ne mutlu oluyorum. Umarım dünya gözü ile de bir kez görebilirim şu lanet aleti

arabasızadam
07-04-2019, 18:55
Çok kaliteli olmuş tebrikler.

DOA
09-04-2019, 19:37
Cok tesekkur ederim guzel yorumlar icin :)

DOA
09-04-2019, 19:40
Bu arada tampon kaput dodikler takildi, canardlarin montajini daha yapmadik. Boyanan parcalar pastalandiktan sonra yapilacak. Hardtopin arka camini seffaf ile degistirdim. Voltex’in v1 race ver marsbiyelini de aldim. Muhtemelen onumuzdeki hafta elimde olacak.

Bir iki kare ekliyorum :)

https://i.hizliresim.com/oXJ0do.jpg (https://hizliresim.com/oXJ0do)

https://i.hizliresim.com/nQ4jb1.jpg (https://hizliresim.com/nQ4jb1)

https://i.hizliresim.com/16RVp1.jpg (https://hizliresim.com/16RVp1)